-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
pavlos23ΡΕ το αμάξι είπαμε να βγάλεις όχι το τοπίο...
Πριν πάω εκεί έβλεπα Discovery...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
pavlos23
ΡΕ το αμάξι είπαμε να βγάλεις όχι το τοπίο...
Πριν πάω εκεί έβλεπα Discovery...
χάθηκε να δεις καποιο ΧΧΧ φιλμ ...πριν να μας βάλεις κανα babe στις φωτό....και όχι δέντρα και λειβάδια...?
-
Ευτυχώς που δεν έβλεπε 902.
-
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
off-road με το Primera????Όπως μου είπε και στο τηλέφωνο ο msamaro, ‘‘αγόρασα’’ χωράφι και είπα να βγάλω φωτογραφίες...
-
Μαγκιτες σε απαντηση απο το ποστ σοβαρες προτασεις δημοσιευω για τερψην και οχι μονο τον οδηγικο στολο που περασε απο τα χερακια του Random..
Back in the summer of 90s...Ατελειωτα παντιλικια, διπλο βεμπερ, εξατμιση ζαπατινας και βουρ για τις πλατειες με την αγαπη μου την Corolla SR του 1979, με ξυλο τριανταφυλλιας μεσα παρακαλω...
1.6 90hp
Η λατρεια μου για την Τογιοτα ολοκληρωθηκε με την Τοyota Celica Supra 2.7MT 7MGE 175HP. Μεταχειρα απο Ολλανδια μου εδωσε ατελειωτες στιγμες ευχαριστησης απο το 1993-1997 οταν το 99% των αυτοκινητων που κυκλοφορουσαν ηταν κατω απο 1600κ.εκ. και πολυ παλιας τεχνολογιας.
1998 Σεπτεμβριος..Η πρωτη επαφη με τη Χιουνται..Coupe μαυρο ακαταμαχητο..αρκετα φτιαξιδια και πρωτη γκομενοπαγιδα..οχι απολυτες επιδοσεις αλλα ενα βολταδικο αμαξι πραγματικο eyecatcher....
2004 olympic games και αποφασισα να αγορασω το Santa Fe..Εξ ου και το nickname Αγιος..
Τhe best SUV ever...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ..
Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ........
Αυτα για να μην απορουν μερικοι νεανιες γιατι ο Random θελει STi και οχι
ΑΟΥΝΤΙ ΤΕ ΤΕ
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 847#752847
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 922#751922
-
-
Ελπίζω Random να μην κάνεις και στο Scooby καγκουριές όπως στο Coupe... Κρίμα είναι, δεν τις έχει ανάγκη αυτό, άστο ήσυχο! Πάντως οφείλω να παρατηρήσω πως μετά τα δύο πρώτα τουτούνια, υπήρξε πτώσις της οδηγικής ευχαρίστησης και άνοδος της μούρης (και μάλιστα όχι και της καλύτερης ποιότητος.... )
-
Γκομενοπαγίδα το Coupe?
Eyecatcher σίγουρα!Μη σου πω οτι στο βγάζει κιολας το μάτι
-
ράντομ...η φωτό είναι λάθος.
Το σωστό Σκούμπι είναι αυτό ...εκτός και αν μιλάμε για μεταχείρο.
γιατί μου αρέσει περισσότερο το δικό σου.. ...άραγε και ΟΕΟ μαζί...
-
Δύο φωτογραφίες του ‘’γεράκου΄΄ μου,
που εφέτος κλείνει τα 14 του χρόνια !!!Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται
Μοντέλο : 1992
Χρώμα : Almandine Red -
ΩΧ...μην το δει ο krus....
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Γκομενοπαγίδα το Coupe?Eyecatcher σίγουρα!Μη σου πω οτι στο βγάζει κιολας το μάτι
Δεν μπορεις να φανταστεις τι μωρα ειχα βγαλει με το κουπε...
Με το Supra επισης τα ιδια....ακομα θυμαμαι τους 6 κυλινδρους εν σειρα να λυσσανε μεταφεροντας στο πισω μπλοκε πολλα κιλα ροπης και το αμαξι να γραφει εσακια για πλακα...Ο ορισμος του fun to drive car...ερωτας τα αναδιπλουμενα φαναρια...
Καιρος ομως να βαρεσουμε τριψηφιο νουμερο ιππων που ξεκινα απο 3χχ Οταν μεγαλο ποσοστο αμαξιων εργοστασιακα εχουν απο 150-200 ιππους για να μετρας εστω στις ευθειες πρεπει να ξεκινας απο 250αλογα τουλαχιστον για να κανεις δουλεια...
Επισης, αν καταλαβατε τη φωτο με το σκουμπυ την εβαλα για να δειτε το εμπρος μερος γιατι κατα 99,999999999999999% μονο το πισω μερος θα βλεπετε.....
Ω ΠΛΕΙΑΔΕΣ Ω ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΡΑΝΤΟΜ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ EUROBANK.... TON ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ Ο ΡΑΝΤΟΜΜΜ ΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΜΑΞΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΓΥΝΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............................
ΠΡΟΣΧΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ......
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
190 E 2.5 – 16
Χρώμα : Almandine RedΒρε συ!! Που το εχεις κρυμμενο αυτο το αστερι (με τα ολα του)??? Την επομενη φορα να ερθεις με αυτο επειγοντως, ακους??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ω ΠΛΕΙΑΔΕΣ Ω ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΡΑΝΤΟΜ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ EUROBANK.... TON ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ Ο ΡΑΝΤΟΜΜΜ ΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΜΑΞΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΓΥΝΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............................
ΠΡΟΣΧΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ......
Κορυφαίος για μια φορά ακόμη!!
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
190 E 2.5 – 16
Χρώμα : Almandine RedΒρε συ!! Που το εχεις κρυμμενο αυτο το αστερι (με τα ολα του)??? Την επομενη φορα να ερθεις με αυτο επειγοντως, ακους??
Φίλε Λευτέρη, τους τελευταίους μήνες είναι παροπλισμένο στο γκαράζ…
Έχει πέσει και η μπαταρία και όλο το αναβάλω να πάω να πάρω μια καινούργια…
Βλέπεις , ο καινούργιος έρωτας δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ την παλιά μου αγάπη.......
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Βλέπεις , ο καινούργιος έρωτας δεν μου αφήνει περιθώρια να σκεφτώ την παλιά μου αγάπη.......
Αναλαμβανω να φερω εις περας την αναπαλαιωση του θηριου! Δεν κανω πλακα! Οποτε θες call me να το ξυπνησουμε το μηχανημα! Κριμα ειναι να κοιμαται!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΩΧ...μην το δει ο krus....ΩΧ και πάλι ΩΧ
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Αναλαμβανω να φερω εις περας την αναπαλαιωση του θηριου! Δεν κανω πλακα! Οποτε θες call me να το ξυπνησουμε το μηχανημα! Κριμα ειναι να κοιμαται!
αναπαλαίωση?
μα είναι τζι τζι το μηχάνημα...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!