-
Άσε μωρέ τα zeprefs.
Ένας καλός οδηγός πάει πιο γρήγορα με το εβο από το Μ3.
Αλέξανδρε μου τα έχεις οδηγήσει?
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Και με μηχανή θα πάει ακόμα πιο γρήγορα...
Το Evo θα ήταν τέλειο, ακόμα και με αυτήν την κατανάλωση αν ήταν πιο πολιτισμένο και με καλύτερη ποιότητα εσωτερικών υλικών.
Προτιμώ την s-class ή το jaguar xjl ή το lexus ls460l (πούμε έχω οδηγήσει), από sedan. Για να μην πω συνολικά ότι προτιμώ τα Nissan armada, cadillac escalade σαν μεταφορικό μέσο. Όταν γράφω 30.000 χλμ το χρόνο, θέλω τα περισσότερα να είναι με ασφάλεια και άνεση σε όλες τις συνθήκες. Σήμερα μου την έδωσε και ανέβηκα στο πυροφυλακιο. Και με το ίδιο αμάξι φορτώνω γυναίκα - δίδυμα - καρότσια - ποδήλατα - τενεκε λάδι κλπ. Και έχω και μισή καρότσα άδεια για άλλα τόσα.
Αυτό δεν κάνει το ντατσουν καλύτερο αυτοκίνητο. Το κάνει καλύτερο για τα θέλω μου, σύμφωνα και με την τσέπη μου.
Αν μπορούσα θα είχα ένα catherham για πίστα, ένα cayenne για κάθε μέρα, ένα amarok για τη δουλειά και τα χωράφια, ένα i3 για μέσα στην πόλη και μια s-class για ταξίδια. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και με μηχανή θα πάει ακόμα πιο γρήγορα...
Το Evo θα ήταν τέλειο, ακόμα και με αυτήν την κατανάλωση αν ήταν πιο πολιτισμένο και με καλύτερη ποιότητα εσωτερικών υλικών.Τότε δε θα ήταν εβο. Δε θα ήταν rally replica.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Ωραία, βγάζουμε άκρη σιγά σιγά....
Είναι μοναδικό σε αυτό που κάνει. Δεν θυμάμαι τέτοια επιτάχυνση (ούτε σε Aston Martin), όσο αυτή που είχε Evo 9 με 800αλογα +. Το είχε αυτός που του πούλησα το colt. Ακόμα και στο αφημα του γκαζιού για την αλλαγή ταχύτητας, ήταν σαν να φρενάρει.
Θα το αγόραζα μόνο αν είχα αλλά 2-3 αυτοκίνητα στο γκαράζ. Κυρίως να είχα ένα αντίστοιχο καλό οικογενειακό αυτοκίνητο. -
Καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες. Εγώ έχω το mx5 για καθημερινή χρήση καθώς δε χρειάζομαι χώρους και δεν κινούμαι μέσα στην πόλη για να με ενοχλεί η κατανάλωσή του. Αν χρειαζόμουν ένα sedan λόγω οικογένειας και είχα διαθέσιμα 20-25k € η πιθανότητα να πήγαινα σε EVO θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη.
-
Που κινείσαι με το mx5;; Διότι η πόλη ήταν από τα λίγα που δε με ενοχλούσε τόσο πολύ. Μοναδικό πρόβλημα ή μεγάλη μούρη, που σε συνδυασμό με το χαμηλό κάθισμα ήταν πρόβλημα σε κάθε διασταύρωση.
Ταξίδι;; Μόνο με ωτοασπίδες μπορούσες να ταξιδέψεις στις ταχύτητες που μπορούσε. Ανεκτό μέχρι τα 120 - 130. Ενώ ταξίδευε για πλάκα με 180.Τώρα όταν με το καλό έρθει η ώρα της οικογένειας, θα ψάχνεις σίγουρα μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ. Και όταν λάβεις υπ όψιν σου και το κόστος χρήσης ανά χλμ που έχει το Evo, μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.
Σαν να μου λες ότι επειδή και το rx8 έχει πίσω πόρτες, είναι και αυτό sedan. -
Για το μξ η λυση στο ταξιδι ειναι να εισαι ανοιχτος! Αααχχχχ, τσαμπα το εδωσα κ εγω κογω οικογενειας.
Το σκεφτηκα το εβο, αλλα 15 καταναλωση κ 1η/2α δεν μου πηγαινε + τα υπολοιπα εξοδα. Το μετανιωσα ....και οχι (μαζι).
Ο νικος το εχει σαν παιχνιδι, ουτε κυριο ουτε τπτ. Τα εξοδα (αγορα, συντηρηση, βελτιωση) ειναι πολλα αλλα μπορει να τα καλυψει οποτε ...κολοκυθοπιτα! (Εγω ζηλευω) -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άσε μωρέ τα zeprefs.Ένας καλός οδηγός πάει πιο γρήγορα με το εβο από το Μ3.
Αυτά τα περιοδικά έχουν καλούτσικους οδηγούς. Συνήθως επαγγελματίες οδηγούς αγώνων...
Αλέξανδρε μου τα έχεις οδηγήσει?
Το Χ όχι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για το μξ η λυση στο ταξιδι ειναι να εισαι ανοιχτος! Αααχχχχ, τσαμπα το εδωσα κ εγω κογω οικογενειας.
Το σκεφτηκα το εβο, αλλα 15 καταναλωση κ 1η/2α δεν μου πηγαινε + τα υπολοιπα εξοδα. Το μετανιωσα ....και οχι (μαζι).
Ο νικος το εχει σαν παιχνιδι, ουτε κυριο ουτε τπτ. Τα εξοδα (αγορα, συντηρηση, βελτιωση) ειναι πολλα αλλα μπορει να τα καλυψει οποτε ...κολοκυθοπιτα! (Εγω ζηλευω)Πειραιάς Θεσσαλονίκη 3,5 ώρες... Γυρισμός από Σαντορίνη. Το 2009 με Τέμπη, Μαλιακό κλπ ωραία της τότε εθνικής οδού. Όταν κατέβηκα ήμουν σαν ανάποδο γ@μωτο και δεν άκουγα τίποτα...
Τώρα για το Evo ξανά... Περί ορέξεως προφανώς. Προσωπικά δε θα έβαζα τα παιδιά μου σε skoda, και να έχω το Evo για προσωπική γκ@υλα. Τεράστια μαγκιά του Νίκου που το κάνει, και ειλικρινά το εννοώ. Εγώ όταν αποφάσισα να κάνω παιδί, η γυναίκα μου το μόνο που ζήτησε ήταν να σταματήσω να προκαλώ τον θάνατό μου. Γιατί έβγαινα γύρο Σιθωνίας και οδηγούσα χωρίς αύριο. Οπότε 'σκότωσα' μέσα μου τις οποίες οδηγικές ανησυχίες. Που είχαν ψιλό ξεθωριάσει και μόνες τους μετά τα -άντα. Δεν είχε λόγο κατοχής το mx5 πλέον, και αλλάχτηκε με ότι πιο διαφορετικό υπήρχε... Grand Cherokee... Από το διλιτρο ατμοσφαιρικό-διθέσιο-6ταχυτο με μπλοκε - πίσωκινητό-1000κιλα - βενζινοκινητο... Στο 4κινητο - 3λιτρο turbo diesel - 2 και βάλε τόνων - αυτόματο δεινόσαυρο..
Τα παιδιά αλλάζουν πολλά. Και ειλικρινά χαίρομαι τον Νίκο που συνεχίζει και ζει κάτι από αυτό που του άρεσε από όταν θυμάμαι να γράφει εδώ μέσα. Συνεχίζει προφανώς να τον ενθουσιάζει.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί το Skoda Kodiaq αναφέρεται υποτιμητικά. Είναι όσο καλό σε ασφάλεια είναι και ένα Tiguan και μάλλον σίγουρα από ένα Ranger τόσο σε ενεργητική, όσο και σε παθητική ασφάλεια.
-
Δεν υποτιμώ το skoda. Και το Ranger δεν είναι ΕΙΧ αλλά επιβατικό ΦΙΧ. Και σήμερα με πήγε με τα παιδιά μου, εκεί που μάλλον δε θα με πήγαινε ούτε το grand Cherokee. Διασχίσαμε όλο τον Ντραγουντελη, πετάξαμε μόνοι μας αετό, όταν οι άλλοι έπηζαν στις παραλίες. Κουβάλησα μαζί μου ποδήλατα, τρικυκλα, τα Bobby car, τον αετό. Χαζεψαμε το όρος Άθως από τη μια μεριά, κοιτώντας την Κελυφο από την άλλη. Μετά τους πήρα, φόρτωσα όλη τους την προίκα, και στο γυρισμό κοιμηθηκαν στη διαδρομή από Πολύγυρο. Με πορεία 100-120 στο αυτόματο γύρισα ατσαλακωτος. Οπότε για τους δικούς μου λόγους είναι καλύτερο ακόμα και από lambo.
-
Επειδή είπες ότι δεν θα έβαζες τα παιδιά σου σε Skoda, που μου φάνηκε περίεργο, δεδομένου πόσο καλό και ασφαλές οικογενειακό είναι το Kodiaq.
Χαίρομαι που περάσατε καλά!!! Αν και σίγουρα θα φτάνατε εκεί και με το Jeep.
-
Ξαναδείτε λιγο το βιντεο που εβαλα με το evo.
Ετσι εβγαινε απο το εργοστασιο. Ετσι το πωλούσαν. Δεν είναι φτιαγμένο εκτός.
Δείτε λίγο τον χρονο του στην πίστα στο τέλος τους δευτερου βίντεο, γύρισε γρηγορότερα απο μία ferrari 575 gtc, δεν βλεπω ουτε bmw m3 της εποχής του ούτε τίποτα.
Μιλαμε για αυτοκινητο των 40-50.000 ευρω με μια τετρακίνηση ποίημα και οικογενειακό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή είπες ότι δεν θα έβαζες τα παιδιά σου σε Skoda, που μου φάνηκε περίεργο, δεδομένου πόσο καλό και ασφαλές οικογενειακό είναι το Kodiaq.Χαίρομαι που περάσατε καλά!!! Αν και σίγουρα θα φτάνατε εκεί και με το Jeep.
Είπα άλλο. Ότι δεν θα έβαζα τα παιδιά μου σε SKODA, ΑΝ μπορούσα να έχω και να βελτιώνω και να συντηρώ ένα Evo για προσωπική ευχαρίστηση.
Και η αδερφός μου σε skoda τα βάζει.Τώρα εκεί που πήγα σήμερα με το ντατσουν, δεν πήγαινε το jeep. Καθαρά και μόνο λόγο διαδρομής ανάρτησης, και γωνίας προσέγγισης. Υπάρχει ένα κομμάτι του δρόμου που από τα νεροφαγωματα, δεν το περνάς. Προφανώς καλύτερο αμάξι το jeep, αλλά το ντατσουν έπαιζε μπάλα στο στοιχείο του.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ξαναδείτε λιγο το βιντεο που εβαλα με το evo.Επιμένεις πάντως με την χαζομαρίτσα που λέγεται TG, ε;
Για δες τους χρόνους σε διάφορες πίστες: http://www.zeperfs.com/en/duel480-1229.htm
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Την είχε ανάγκη μια τέτοια συζήτηση το φόρουμ. Και το λέω εγώ που βρωμάω παππουδίλα. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τώρα εκεί που πήγα σήμερα με το ντατσουν, δεν πήγαινε το jeep. Καθαρά και μόνο λόγο διαδρομής ανάρτησης, και γωνίας προσέγγισηςΔες αν θες τα manuals, αλλά από ότι βλέπω, το Jeep είχε AoA 35 μοίρες και το Ranger έχει 29.
https://www.allpar.com/trucks/jeep/08-g ... rokee.html
https://www.tfltruck.com/2018/10/2019-f ... oma-video/ -
Στο jeep έπρεπε να βγάλεις τον μισό μπροστά προφυλακτήρα. Έβγαινε, δε το έκανα όμως ποτέ
-
Μια χαρά είναι η πίστα του Top gear, με τον ίδιο οδηγό στο τιμόνι.
Η συγκριση στο λίνκ έιναι με την χαμηλή ρύθμιση των 265 αλόγων.
Το αυτοκίνητο έβγαινε και με 400 αλόγατα και ήταν τόσο ευκολοδήγητο καιι προβλέψιμο και με τα 400. Έκανε τα πάντα.
-
Τα 400 άλογα ΔΕΝ είναι εργοστασιακά, εργοστασιακά είναι τα 265. Υπάρχουν και Lambo και Ferrari με 2000 άλογα. Ας μην είμαστε αστείοι...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!