-
καλοριζικο και καλοταξιδο,
αλλα σε ποιον στον οπτεριο η στον ντιμσαμπας?
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πολλοί από εδώ μέσα λιγουρεύονται ένα ΜΧ5, ειδικά Μκ2.5 Sporty. Αναρωτιέμαι ποιος τους έχει κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου...Δε χρειάζεται και πολλή πλύση! Μια βόλτα ακόμα και σε χαλαρούς ρυθμούς φτάνει για να σε κάνει να θες ένα μιάτα! Πόσο μάλλον αν κάποιος σε αφήσει να οδηγήσεις το δικό του!
Αμ δε θα τον καρυδώσω? Φίλος είναι αυτός που μου βγάζει 15.000 ευρώ έξοδα?? Ε??
Πριν το οδηγήσω μου άρεσε, αλλά μάλλον δεν θα σκεφτόμουν να το πάρω. Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράματα! Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά όμως... -
με γεια το μχ5!
-
Πολύ όμορφο το Renault του 'iliasd'.
Θέμη καλοτάξιδο βρε.
-
Θέμη τα είπαμε από κοντά,τα γράφω και εδώ...
ΜΕ ΓΕΙΕΣ,ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ
Αγόρασες ένα κουκλί σε πραγματική κατάσταση βιτρίνας!
Μπράβο φίλε,γιατί ο Δάσκαλος έχει δίκιο...
Το αξίζεις 'μέχρι κεραίας'!
-
Μου φαίνεται ότι πολλοί από εδώ μέσα λιγουρεύονται ένα ΜΧ5, ειδικά Μκ2.5 Sporty. Αναρωτιέμαι ποιος τους έχει κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου...Τι να σου πω...Εγώ μόνος μου πάντως μου τον έπλυνα τον εγκέφαλό μου...!! Δε χρειάστηκε να πειστεί πολύ
-
Μα δε λέω για σένα καμάρι μου. Εσύ το είπες και το έκανες. Άξιος. (Φιλαράκι, μαύρο είναι το δικό σου; )
-
opterie να το χαίρεσαι!!!
καλή επιλογή!!
είμαι σίγουρος ότι θα το κατα-ευχαριστηθείς! -
Μου φαίνεται ότι πολλοί από εδώ μέσα λιγουρεύονται ένα ΜΧ5, ειδικά Μκ2.5 Sporty. Αναρωτιέμαι ποιος τους έχει κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου...Αναρωτιέμαι ποιος θα με πάει βόλτα...dimsabas ή opterios; Μάλλον θα ψήφιζα dimsaba γιατί ασκεί πιο επικοινωνιακή προωθητική πολιτική ('Τι καιρό έχει, dimsaba;' ------>'Καιρό για να ανοίξω το -αχέμ- MX-5 μου και να πάω βόλτα' )
Να μεταφερθεί η ψηφοφορία στο 'περί αυτοκίνησης'!
Silencer51, και το Megane σου πισωκούνα είναι! ...shake-shake-shake...shake your booty...
-
Καλημερα σας,
αυτη ειναι μια φωτο του δικου μου sporty ...ο dimsabas ξερει απο sportyedit...δεν ανοιγει το link...sorry θα το φτιαξω..
-
Μεγακλή, καλωσόρισες και στους 4Τ
-
Ευχαριστω Θεμη...
καλοριζικα και εδω για το sporty σου,στα ειπα στο mx5 forum στα ξαναλεω και δω...! -
Γέμισε ο τόπος MX-5
Καλορίζικο opterie
-
Γέμισε ο τόπος ασημί Sporty, είναι η σωστή φράση . Ξαφνικά το μαύρο μου έγινε από δήμαρχος κλητήρας. Να καλοσωρίσουμε και τον κύριο Πρόεδρο με το πανίσχυρο Miata. Κάνα S2000 ράψαμε σήμερα το πρωί;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αναρωτιέμαι ποιος θα με πάει βόλτα...dimsabas ή opterios; Μάλλον θα ψήφιζα dimsaba γιατί ασκεί πιο επικοινωνιακή προωθητική πολιτική ('Τι καιρό έχει, dimsaba;' ------>'Καιρό για να ανοίξω το -αχέμ- MX-5 μου και να πάω βόλτα' )Τι να σε κάνουμε που δεν περνάς το Λεβέντη;
-
ντριφτερε thank you...πρωινα δεν το παιρνω το αμαξι...το βραδυ....εχει ο Θεός..!
-
Αναρωτιέμαι ποιος θα με πάει βόλτα...dimsabas ή opterios; Μάλλον θα ψήφιζα dimsaba γιατί ασκεί πιο επικοινωνιακή προωθητική πολιτική ('Τι καιρό έχει, dimsaba;' ------>'Καιρό για να ανοίξω το -αχέμ- MX-5 μου και να πάω βόλτα' )
Τι να σε κάνουμε που δεν περνάς το Λεβέντη;
Για Κεφαλλονιά, δεν χρειάζεται να τον περάσω...
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για Κεφαλλονιά, δεν χρειάζεται να τον περάσω...Αυτός είσαι. Σε περιμένω μάγκα μου .
ντριφτερε thank you...πρωινα δεν το παιρνω το αμαξι...το βραδυ....εχει ο Θεός..!
Και ο Μ62 βέβαια !!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!