-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
οριστε και η δικια μου 1.5 μηνων Ιταλιδα:
-
καλοτάξιδο και καλές δουλειές με το εργαλείο
@ΓιώργοςLancia
καλοτάξιδος ο ιταλός, ποιον κινητήρα φοράει;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@umagaκαλοτάξιδο και καλές δουλειές με το εργαλείο
ευχαριστω
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
έλα μου ντε , και τα 2 για την ίδια δουλεία είναι...
Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς σαν ΙΧ?
αθήνα πως θα έρχεσαι ?
όταν λες δεν καίει?
Στις αγροτικες περιοχες ολα επιτρεπονται... Δε σκας 30 και 40 χιλιαρικα για ενα τετοιο εργαλειο για να το εχεις για τα κτηματα σκεψου λιγο...Οταν λεω δε καιει σημαινει οτι εχει 9-10 λιτρα καταναλωση που δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου...
umaga καλοταξιδο το εργαλειο!!!
ρε μλκ τι σκέψου μου λες...
το ένα είναι επαγγελματικό και το άλλο ιχ...
προφανώς και τα σκάς για την δουλεία σου... και εγώ έχω ένα μποπκατ?? λες να τα σκασαμε μόνο για τα έργα ?
Ρε πας καλα βαζεις 40 χιλιαρικα στο χωμα με κοροϊδευεις???Επισης αυτο το αγορασε ο πατερας του umaga και οχι ο ιδιος οποτε τι αποστασεις νομιζεις θα κανει το αμαξι??
ρε @@αρε πότε θα μάθεις να σκεφτεσαι πριν μιλήσεις... δεν είναι όλη στην δική σου την φάση... το αγρατικό προφανώς και αγοράστηκε από τον πατηρ ουμπαγκα ως επένδυση για την δουλειά του... το ξέρω οτι στο δικό σου μυαλό αυτοκίνητο 40κ πρέπει να μοστράρει έξω από την αίγλη του αιγίου αλλά δεν σκέφτονται όλοι έτσι....
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
οριστε και η δικια μου 1.5 μηνων Ιταλιδα:
μετά το ξύρισμα ο πουνταρος πετά
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έλα μου ντε , και τα 2 για την ίδια δουλεία είναι...
Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς σαν ΙΧ?
αθήνα πως θα έρχεσαι ?
όταν λες δεν καίει?
Στις αγροτικες περιοχες ολα επιτρεπονται... Δε σκας 30 και 40 χιλιαρικα για ενα τετοιο εργαλειο για να το εχεις για τα κτηματα σκεψου λιγο...Οταν λεω δε καιει σημαινει οτι εχει 9-10 λιτρα καταναλωση που δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου...
umaga καλοταξιδο το εργαλειο!!!
ρε μλκ τι σκέψου μου λες...
το ένα είναι επαγγελματικό και το άλλο ιχ...
προφανώς και τα σκάς για την δουλεία σου... και εγώ έχω ένα μποπκατ?? λες να τα σκασαμε μόνο για τα έργα ?
Ρε πας καλα βαζεις 40 χιλιαρικα στο χωμα με κοροϊδευεις???Επισης αυτο το αγορασε ο πατερας του umaga και οχι ο ιδιος οποτε τι αποστασεις νομιζεις θα κανει το αμαξι??
ρε @@αρε πότε θα μάθεις να σκεφτεσαι πριν μιλήσεις... δεν είναι όλη στην δική σου την φάση... το αγρατικό προφανώς και αγοράστηκε από τον πατηρ ουμπαγκα ως επένδυση για την δουλειά του... το ξέρω οτι στο δικό σου μυαλό αυτοκίνητο 40κ πρέπει να μοστράρει έξω από την αίγλη του αιγίου αλλά δεν σκέφτονται όλοι έτσι....
Ρε χεστηκα να το μοστραρω σε ενα ματσο αρχιδεους και ρουφιανους!!! Εγω προσωπικα τετοιο αμαξι δε θα αγοραζα και θα το σκεφτομουν πολυ να το βαλω στο χωμα η να κανω βαριες δουλιες...Τοσα μεταχειρισμενα υπαρχουν στη πιατσα για σκυλια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εδώ άλλοι βάζουν στο χώμα τα Range και τα Cayenne των 100+ χιλιάδων, δεν θα βάλεις το αγροτικό των 30 που στο κάτω κάτω για αυτό και μόνο φτιάχθηκε; Πάρε κούρσα αν το θες μόνο άσφαλτο.
ποιοι το κάνουν αυτό; μην μου πεις ο sv2 , αυτός είναι εξαίρεση.
Eδώ είσαι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αρκετός κόσμος το κάνει Σάββα, μεταξύ αυτών και ο SV2 φυσικά.Πρόσθεσε και εμένα.
-
Ναι ας σας μετράμε στα δάκτυλα των χεριών γιατί τόσοι είστε.
-
Καλοταξιδο και καλολασπωτο Umaga
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλοταξιδο και καλολασπωτο Umagaευχαριστω
του εβαλα και λαστιχα σημερα
-
Ρε πήρες αμάξι;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε πήρες αμάξι;!Για τον σκυλο ειναι !
-
Σαν αυτα που είναι για τα χαμστερακια;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε πήρες αμάξι;!δες πιο πισω εχω βαλει φωτο
-
Τωρα θα αλλαξεις λαστιχα οταν πεταξουν τα λινά
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Ρε πήρες αμάξι;!
δες πιο πισω εχω βαλει φωτο
Ωραίος ρε!
Καλοδούλευτο! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωραίος ρε!
Καλοδούλευτο!ευχαριστω
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@umagaκαλοτάξιδο και καλές δουλειές με το εργαλείο
@ΓιώργοςLancia
καλοτάξιδος ο ιταλός, ποιον κινητήρα φοράει;
τον 1200αρη βενζινη!! καλος ειναι και απο αποψη επιδοσεων μεσα για πολη και απο καταναλωση!!
ευχαριστω!
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Καλοταξιδο και καλολασπωτο Umaga
ευχαριστω
του εβαλα και λαστιχα σημερα
καλοφορετα!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!