-
Θέμη καλοτάξιδη και καλόστριφτη η αμαξάρα
-
Εύχομαι καλά και πολλά χιλιόμετρα (τα περισσότερα από τον πίσω άξονα )
-
Καλοριζικο κ καλες βολτες!!!
Κι εγω ζηλευω...Εdit: Κανεις δεν ρωτησε, αλλα μαλλον εννοειται οτι ειναι το Sporty ε?
Nα ρωτησω κ τιμη, km? -
-
Μπράβο Θέμη !!!
Καλοτάξιδο , να το χαρείς με την ψυχή σου
Πάει , τον χάσαμε αυτόν.
Αν δεν βάλει pc στο ΜΧ-5 δεν πρόκειται να τον
ξαναδούμε στο φόρουμ -
Θέμη, καλορίζικο!!!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Καλοριζικο κ καλες βολτες!!!
Κι εγω ζηλευω...Εdit: Κανεις δεν ρωτησε, αλλα μαλλον εννοειται οτι ειναι το Sporty ε?
Nα ρωτησω κ τιμη, km?Είναι Sporty, 11/2004, με 38.000 χλμ. Την τιμή θα την ανακοινώσει ο Θέμης, αν βέβαια το επιθυμεί.
-
-
-
Mπράβο ρε Θέμη! Καλορίζικο!!!!
-
Ρε παιδιά...3 σελίδες ευχές...τι να πω!!! Σας ευχαριστώ όλους...πραγματικά!!!
-
με γειες θεμη και να το ευχαριστηθεις οπως πρεπει!!
-
Ωραίος Θέμη,το πες και το κανες
Καλοτάξιδο και με την πρώτη ευκαρία εγγραφή στο driftclub
Τελικά το καπελάκι των 4Τ σου ήρθε την κατάλληλη στιγμή
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Καλοτάξιδο και με την πρώτη ευκαρία εγγραφή στο driftclubΕίμαι ήδη γραμμένος στο forum εδώ και καιρό, αλλά η νοοτροπία του club και οι έντονοι δεσμοί του με γνωστό καγκουροπεριοδικό με αποτρέπουν από το να συμμετέχω ενεργά
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το θέμα με το τιμόνι να το κοιτάξεις. Μήπως όμως συμβαίνει όταν το οδόστρωμα έχει κλίση; Σε ίσιο δρόμο δεν μου γυρνάει το τιμόνι, όταν έχει κλίση το παρατηρώ. Πάντως όποτε γίνεται αλλαγή ελαστικών πρέπει να ακολουθεί ευθυγράμμιση. Ίσως δεν έκαναν ή δεν την έκαναν σωστά.
Τέλος όσο αφορά το τιμόνι..... σίγουρα γυρνάει και σε ίσιο δρόμο (το έχω δοκιμάσει αρκετά το αυτοκίνητο αφού έχει γράψει 560km). Μάλλον κατά τη γνώμη μου δεν έκαναν καθόλου ευθυγράμμιση διότι τις ζάντες είχαν ξεχάσει να αλλάξουν κάτι το όποιο και έγινε την ημέρα της παραλαβής και μάλλον βιάστηκαν.....
Πολύ πιθανόν να είναι θέμα ευθυγράμμισης, αλλά έχεις δοκιμάσει όμως αν στο κάνει σε φάση επιτάχυνσης σε ευθεία ή και σε ευθεία με σταθερή ταχύτητα? Παίζει ρόλο!
ε είπα ότι σε τέτοια φάση δε το κάνει! Γι αυτό είπα ότι μάλλον είναι θέμα ακτίνας τιμονιού και όχι κανονικού 'τραβίγματος'.
-
Θέμη θέλει ανανέωση η υπογραφή σου....ξέρεις Sporty υπό γωνία...
-
Καλοτάξιδο Θέμηηηηηηηηηηηηη!!!
-
Καλοτάξιδο και απο μένα φίλε το mx5!!!!
Άντε να έρθει και η δική μας η ώρα!!
-
Μου φαίνεται ότι πολλοί από εδώ μέσα λιγουρεύονται ένα ΜΧ5, ειδικά Μκ2.5 Sporty. Αναρωτιέμαι ποιος τους έχει κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου...
-
Καλοταξιδο! Κουκλι ειναι!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!