-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Με συγκινείτε....
Έχετε κερδίσει από μια βόλτα στα Μέγαρα την επόμενη φορά.
Όσοι την έχετε κάνει ήδη τη βόλτα, και είσαστε καλά παιδιά μέχρι τότε, θα μπορέσετε και να την οδηγήσετε...Εγώ την έχω οδηγήσει ήδη στα Μέγαρα (στην ευρύτερη περιοχή ) ...σκάστε από τη ζήλια σας!!!
(Όχι βέβαια υπό ιδανικές συνθήκες, αλλά ακόμη και ...κρύα δούλευε πολύ ωραία. Ευριπίδη ευχαριστώ και ανέμενε για ανταπόδωση! )
-
Ο χρήστης GREMOS έγραψε:
μετά τα αυτοκίνητα του Gremou κ του Euripides τι να πω, τι να προσθέσω κ τι φώτο να βάλω από τα δικά μου???
απόλυτο RΕSPECT κ από εμένα αααχχχχχ αυτά είναι!!!
ιπερβολες.................νικολα μου!!!!
μα.... καθόλου!
από την υπογραφή σου να αλλάξω κάτι? το δικό μου μυαλό δεν είναι στο μίξερ αλλά... στο τωρινό ζιγκλέρωμα!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Έχετε κερδίσει από μια βόλτα στα Μέγαρα την επόμενη φορά.
Όσοι την έχετε κάνει ήδη τη βόλτα, και είσαστε καλά παιδιά μέχρι τότε, θα μπορέσετε και να την οδηγήσετε...Ανταλλάσω ένα ride με όλα τα επεισόδια των 4 stages του Initial D
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε ποιόν να στείλω φωτό να την ανεβάσει?!!Ιδού λοιπόν η πολύ προσεγμένη BMW του κ. koyk:
EDIT
εχμ... μπερδεύτηκα λίγο... ( )
ιδού:
-
Αυτή είναι ... μαιμού BMW
Είναι πριν το καλό μοτέρ
Krus .... κάπου είχες φωτογραφία και από το δικό μου , αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε την
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Krus .... κάπου είχες φωτογραφία και από το δικό μου , αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασε τηνείχα αρκετές μετά το ατύχημα με τη ρόδα Βασίλη ( ), και μία εν στάσει. Μάλλον θα ανεβάσω την 'εν στάσει'. Έρχεται σε 2 λεπτά.
EDIT
ιδού:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ιδού:
Eίναι ολοφάνερο ότι η μπέμπα αυτή είναι του Κούκου... Η μέρα είναι ηλιόλουστη, πιθανότατα ζεστη και ως γνωστόν η εν λόγω BMW λατρεύει τα ζεστά κλίματα!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ανταλλάσω ένα ride με όλα τα επεισόδια των 4 stages του Initial DΗ προσφορά σου θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν...
.
.
.
.
.ΟΚ. Κέρδισες...
-
Τίποτα δεν είναι τσάμπα σ' αυτή τη ζωή
-
Για λογαριασμό του HUNTER:
-
Ευχαριστώ Σπύρο.
Φωτογράφος ήταν ο Μάρκος (Markvag)
-
-
Αντε να βάλω μία και εγώ (ευγενική προσφορά του krusenstern):
-
και άλλη μια δική σου Νάσο, εν δράσει (τώρα την θυμήθηκα αυτήν
-
Σπύρο καμμιά δικιά μου?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σπύρο καμμιά δικιά μου?όχι δεν έχω γμτ
Πάνω που είχα στηθεί για να σε τραβήξω, έγινε η στραβή -
Ρε Κωστα τι αθλια φωτογραφια ειναι αυτη??????
Μπορουσες να εβαζες αυτη πχ:
Οριστε κ το δικο μου που συντομα ευελπιστω οτι θα αλλαξει look προς το μαμα.
-
Και άλλες δύο από το Κλειώ σου Βαγγέλη:
-
Τελικά είμαι ο μόνος που βάζω thumbnails, όλοι οι υπόλοιποι έχετε ανεβάσει κάτι γομάρια...
-
Πάντως εγω ούτε το δικό μου βλέπω ούτε του Βασίλη!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!