-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια ερώτηση
Ποια ακριβώς η σχέση του ρόκου με την Brera?
Για να καταλάβω μου συγκρίνεται ένα μικρομεσαίο coupe με ένα μεσαίοασε μας ρε ορεστη με τη καραμελιτσα οτι η brera πρεπει να συγκρινεται με Α5 και πανω
αυτο απο πού προκυπτει? απο το βαρος? ας μην την εκαναν βαρια.. απο το πατωμα? και η 1 της bmw εχει πατωμα απο 3αρα τι παει να πει? απο τη τιμη ισως?
απο αποψη μηκους και μεταξονιου το αυτοκινητο μια χαρα συγκρινεται με τσιροττο (πολυ πιο σχετικη η συγκριση απο οτι με Α5 οπως και η συγκριση στη τιμη) , οποτε ξυδακι
απλα δεν μπορουμε να παρομοιαζουμε 185 αλογα με ''ταφο''.Καθε αυτοκινητο εχει το χαρακτηρα του...
εννοει ταφο για αυτο που περιμενεις να δεις απο συγκεκριμενη ιπποδυναμη και κυβικα
εννοειται οτι δεν ειναι ψοφιο το αυτοκινητο , ή επικινδυνα αργοταφο εχω αποκαλεσει κι εγω την 23αρα Ζ4, αυτο δε σημαινει οτι ειναι αργη, απλα για 200 αλογα και 2.5 λιτρα περιμενα κατι πολυ καλυτερο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ασε μας ρε ορεστη με τη καραμελιτσα οτι η brera πρεπει να συγκρινεται με Α5 και πανω
αυτο απο πού προκυπτει? απο το βαρος? ας μην την εκαναν βαρια.. απο το πατωμα? και η 1 της bmw εχει πατωμα απο 3αρα τι παει να πει? απο τη τιμη ισως?
απο αποψη μηκους και μεταξονιου το αυτοκινητο μια χαρα συγκρινεται με τσιροττο (πολυ πιο σχετικη η συγκριση απο οτι με Α5 οπως και η συγκριση στη τιμη) , οποτε ξυδακι
Έλα ρε Γιώργη κι εσύ τώρα! Από θέμα τιμής και μόνο! H Brera τι σχέση έχει με το price range του Ρόκκου? Μέχρι πρότινος η βασική Brera είχε τα λεφτά του Rokko R!
Θέλεις να μας παραβάλεις λίγο τις σχέσεις που έχει η Μπρέρα με τα αυτοκίνητα που αναφέρεις;;
Χώροι;
Ποιότητα;
Μετάδοση;Το μόνο που βρίσκετε να πείτε είναι ότι η Μπρέρα είναι πιο γρήγορη από την 320!! Φοβερή σχέση, φοβερή σύγκριση και φοβερή επίδοση!!
Είναι εντελώς δεδομένο ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ' έξω από Brera αλλά και από τα άλλα 2 αμάξάκια που αναφέρθηκαν...
Α5 1.8Τ--->38500€
320--->42400€( )
Brera Tbi---->36000€θες να σου περιγράψω και τι είδους σεξουαλικές σχέσεις μπορεί να αναπτύξει η Tbi με τα 2 προαναφερθέντα ή είμαστε ΟΚ?
-
και σημερα η μονο brera που πωλειται κανει οσο ενα R, αλλα και παλι βρισκω πολυ περισσοτερη σχεση αναμεσα σε ενα 200αρι scirocco και μια 200αρα brera, παρα με ενα 200αρι Α5 που η τιμη του φευγει στο θεο
-
Πολλοί παπάτζες μαζευτήκανε...
-
Αυτό είναι θέμα φορολογίας περισσότερο που ευνοεί τα 1750cc της Brera και φυσικά το γεγονός ότι έχει σταματήσει να παράγεται και απλά γίνεται ξεστοκάρισμα αυτή τη στιγμή. Να σου θυμίσω ότι όταν δεν υπήρχε Tbi η 2.2 ξεκίναγε πάνω από 40.000€ τη ίδια εποχή που 200αρι Ρόκκο είχε 28-29...Όπως και να χει ένα παραδοσιακό coupe Alfa Romeo δεν πρόκειται ποτέ να είναι ανταγωνισμός ενός VW hatchback...είτε αρέσει αυτό είτε όχι σε κάποιους...
-
ναι ενταξει δε διαφωνω, αλλα γενικα βλεπω μια προσπαθεια να ερθουν ολα στα μετρα σας
πχ οταν μου λεγατε οτι πρεπει να συγκρινουμε το Α5 1.8 με τη brera 1.75 και οχι με το 2λιτρο που δινει τα ιδια αλογα
οπως και να χει εγω τη brera δεν την εχω στη ιδια κατηγορια με το Α5 και την 3αρα κουπε, αλλα με το ΤΤ (για να μη βαζουμε vw και παρεξηγιεστε )
και αυτο γιατι οποιος κοιταει brera , αν κοιταζε κατι αλλο αυτο θα ηταν μονο το ΤΤ , οχι το Α5
δε νομιζω να διαφωνεις οτι αυτο συμβαινει στη πραξηΟ χρήστης nonos έγραψε:
Πολλοί παπάτζες μαζευτήκανε...more will come
μηπως θες να κανουμε summon τον lkar?
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Καμία σχέση ο αγοραστής της brera δεν θα κοιτούσε ποτέ το scirocco και τανάπαλιν για τους δικούς του λόγους ο καθένας .
Μην το λες εγώ είμαι κάτοχος Scirocco και μου αρέσει (για την ακρίβεια τρελαίνομαι ) για μια Brera 3.2 τετρακίνητη με skyview οροφή , σαν και αυτή που είχα μπει σε μία έκθεση και μου πέσαν τα σαγόνια στο πάτωμα
Αν είχα το απαραίτητο cash , καρφί Brera θα έπαιρναΠάντως ρε παιδιά τι μανία είναι αυτή η κόντρα , η σ αρέσει ένα αμάξι η δεν σ αρέσει!
Ώρες-ώρες ακούγονται κάτι μαργαριτάρια του στυλ π.χ R8 δεν έχει ψυχή ή feeling όπως μια 911 κτλ
(όποιος του χαρίσουν ένα R8 και το απορρίψει για λόγους που προανέφερα προσφέρομαι να μου το μεταβιβάσει ΔΩΡΕΑΝ και θα πληρώσω εγώ τα παράβολα )Σωστός , την έχω ζαχαρώσει και γω την brera σε μπλέ ηλεκτρίκ με μπέζ εσωτερικό και πανόραμα έστω και 2,2 έλεγα τότε δεν με πείραζε , αλλά το target group που απευθύνονται είναι διαφορετικό , η brera είναι για πιό καλοστεκούμενους μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν ησυχάσει κάπως οδηγικά αλλά η φλόγα ακόμα καίει , και ο ρόκκος απευθύνεται σε πιό νέους ανθρώπους με ελαφρύτερο πορτοφόλι αλλά διάθεση για γρήγορη οδήγηση . Έτσι είναι τουλάχιστον οι περισσότεροι που βλέπω να τα οδηγούν .
-
ναι ενταξει δε διαφωνω, αλλα γενικα βλεπω μια προσπαθεια να ερθουν ολα στα μετρα σαςπχ οταν μου λεγατε οτι πρεπει να συγκρινουμε το Α5 1.8 με τη brera 1.75 και οχι με το 2λιτρο που δινει τα ιδια αλογα
οπως και να χει εγω τη brera δεν την εχω στη ιδια κατηγορια με το Α5 και την 3αρα κουπε, αλλα με το ΤΤ (για να μη βαζουμε vw και παρεξηγιεστε )
και αυτο γιατι οποιος κοιταει brera , αν κοιταζε κατι αλλο αυτο θα ηταν μονο το ΤΤ , οχι το Α5
δε νομιζω να διαφωνεις οτι αυτο συμβαινει στη πραξηΠολλοί παπάτζες μαζευτήκανε...
more will come
Ναι ΟΚ για το ΤΤ δεν έχεις άδικο, απλά το ΤΤ είναι μικρούλι...είναι πιο μικρό κι απ' το Scirocco. Κι αυτό που λες για το 2λιτρο και το 1750 δεν πάει έτσι ακριβώς...παίζει και η τιμή στη μέση και όχι μόνο τα άλογα. Πάντως και Brera Tbi με 2λιτρο Α5 αν θες πάλι ξύλο τρώει, σε ρεπρίζ τουλάχιστον, το Α5...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
που χουν τη brera 2,2 για πλακα
Επειδή κάποιος πανεπιστήμων διαφημιστής συγκεκριμένου ομίλου στην Ελλάδα έβαλε δίπλα στη Brera το Golf ή δεν ξέρω γω ποιό άλλο άσχετο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι η Brera είναι μια κατηγορία πάνω. Σύγκρινε τη με την 320 και το Α5 coupe και μετά ξανασκέψου τα περί φάλαινας και τάφου.
Θα έβαζε όμως κάποιος την 320 coupe δίπλα στην Mito 155 πχ 'γιατί έτσι;'
Αν αγαπά τη δουλίτσα του, προφανώς όχι...ανεφερα πουθενα τη λεξη golf;;;;; σε κυνηγαν φαντασματα;;;; σε θεμα αλφα ρομεο ειμαστε, για mito & giulietta κι οχι σαν συγκριση μοντελων προφανως, αλλα σε θεμα αναλογιας κιλων/ιππων επειδη γραφτηκε πως οποιος δεν αρεσκετα σε 185 αλογα με 1450 κιλα (λεμε τωρα) ειναι σουμαχερ. φαινεται πως υπαρχουν 1000δες σουμαχερ, ακομα και στην ελλαδα με τα μιτο που κυκλοφορουν.
χωραει 4 η brera;;; η μηπως εχει καμια τυχη με το α5; εγραψα οτι η 320 δεν ειναι ταφος;;;; απο τους καλυτερους ειναι. δεν εγραψα πουθενα, ουτε ανεφερα αλλη μαρκα η μοντελο αλλης μαρκας. εσυ που τα ανακαλυψες;;;
που σκαρφιστηκες το golf;;;αν θεωρεις τη 2,2 γρηγορη (γιατι απο κει ξεκινησε) μπραβο σου. εχω το δικαιωμα να τη θεωρω ταφο με τα δικα μου δεδομενα; η μηπως θα μου το απαγορεψουν οι ευθιχτοι αλφιστι; (να κραζουν αλλα μοντελα/εταιρειες και ιδιοκτητες βεβαια εχουν δικαιωμα, μην τυχον και γραφτει κατι ασχημο -αλλα αληθινο- για τη φαλαινα, μαζευονται ολοι)
ΑΝ ειχε βγει τη σωστη στιγμη με τον 1,75 θα συζητουσαμε σε αλλη βαση, αλλα με τα αν παιρνει κι η αεκ πρωταθλημα κι η alfa 3% μεριδιο. τωρα που βγηκε με τον 1,75, τελειωσε το παρτι. that's life
-
more will come
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μην σας ματιάσω εσάς τους Vagιτες (με την κακή έννοια το τονίζω) από τότε που βγήκαν οι tsi αποκτήσατε αυτοπεποίθηση.Πριν που είσασταν αλήθεια
Ρε papatza παραγματικά διαβάζω το post και μου έρχεται να
Τι σχέση έχει η Brera με ένα μικρό γρήγορο αυτοκίνητο ε?
Όπως λέει κι Eddie παραπάνω τι σχέση έχει να συγκρίνεις ένα μικρό αυτοκίνητο μ' ένα μεγάλο Coupe.Με την λογική που κινήσε ρίξε και την Giulietta QV με τα τουρμπάτα τα της τα άτια που λες κι εσύ δίπλα στην 320 και το A5 κι έλα μετά να μας λες ιστορίες γι αγρίους όπως κάνεις τώρα.Και ξέρεις κάτι το αυτοκίνητο είναι και για να το χαζεύεις και να σε φτιάχνει πριν μπεις μέσα όσο καιρό και να το έχεις κι όχι στην βδομάδα να βαριέσαι που ζεις βλέποντάς το και στο χρόνο να θες να το αλλάξεις με ην επόμενη γενιά που κυκλοφόρησε με μερικές αλλαγές στα φώτα και τους προφυλακτήρες
Τέλος τοποιοι ειναι οι vagites;;; σου πε κανεις οτι εχω tsi;;; μονο το vag εχει τουρμπο; η αγαπημενη σου εταιρεια δεν εχει;
μπορεις να μην τα διαβαζεις, νομιζω οτι το φορουμ σου παρεχει αυτη τη δυναοτητα. εγω παλι διασκεδαζω αφανταστα με τα δικα σου, οποτε δεν σε μπλοκαρω.
οπως απαντησα και στον eddie, δεν εκανα καμια συγκριση μοντελων. συγκριση αναλογιας κιλων/ιππο και επιδοσεων, επειδη γραφτηκε πως γιναμε ολοι σουμαχερ επειδη δεν μας αρεσουν οι ταφοι
και τελος, οχι δεν ξερω δνε το χαζευω το αυτοκινητο, με φτιαχνει μονο να το οδηγω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολλοί παπάτζες μαζευτήκανε...join the club
-
σε κυνηγαν φαντασματα;;;;
Από το τεστ που ανέφερα ξεκίνησε η ραψωδία 'ελληνικός τύπος vs brera'.
Εγώ τη Brera πάντως δεν θα την έπαιρνα λόγω 'αφωνίας' του tbi. Όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σίγουρα ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι οι πίσω χώροι, αλλά απέναντι σε 320-Α5 έχει το πλεονέκτημα (για όσους το αντιλαμβάνονται έτσι) της ξεχωριστής εμφάνισης.Τώρα ατάκες τύπου εσείς οι αποτετοιίστι, εμείς οι αλφίστι και οι άλλοι οι τουρκογυφτίστι νομίζω ότι έχουν αποσαφηνιστεί από την ομάδα ψυχιατρικής υποστήρικης του forum στο παρελθόν. Εδώ μιλάμε (υποτίθεται) για αμάξια και όχι για κλωτσοπατινάδα.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
ανεφερα πουθενα τη λεξη golf;;;;; σε κυνηγαν φαντασματα;;;; σε θεμα αλφα ρομεο ειμαστε, για mito & giulietta κι οχι σαν συγκριση μοντελων προφανως, αλλα σε θεμα αναλογιας κιλων/ιππων επειδη γραφτηκε πως οποιος δεν αρεσκετα σε 185 αλογα με 1450 κιλα (λεμε τωρα) ειναι σουμαχερ. φαινεται πως υπαρχουν 1000δες σουμαχερ, ακομα και στην ελλαδα με τα μιτο που κυκλοφορουν.
χωραει 4 η brera;;; η μηπως εχει καμια τυχη με το α5; εγραψα οτι η 320 δεν ειναι ταφος;;;; απο τους καλυτερους ειναι. δεν εγραψα πουθενα, ουτε ανεφερα αλλη μαρκα η μοντελο αλλης μαρκας. εσυ που τα ανακαλυψες;;;
που σκαρφιστηκες το golf;;;αν θεωρεις τη 2,2 γρηγορη (γιατι απο κει ξεκινησε) μπραβο σου. εχω το δικαιωμα να τη θεωρω ταφο με τα δικα μου δεδομενα; η μηπως θα μου το απαγορεψουν οι ευθιχτοι αλφιστι; (να κραζουν αλλα μοντελα/εταιρειες και ιδιοκτητες βεβαια εχουν δικαιωμα, μην τυχον και γραφτει κατι ασχημο -αλλα αληθινο- για τη φαλαινα, μαζευονται ολοι)
ΑΝ ειχε βγει τη σωστη στιγμη με τον 1,75 θα συζητουσαμε σε αλλη βαση, αλλα με τα αν παιρνει κι η αεκ πρωταθλημα κι η alfa 3% μεριδιο. τωρα που βγηκε με τον 1,75, τελειωσε το παρτι. that's life
Η Brera είναι αμάξι προ-turbo εποχής! Πάρτο χαμπάρι! Για το 2006 που εμφανίστηκε τα 185 άλογα της από 2200cc ήταν μια χαρά...δεν λέει κανείς ότι έβαζε φωτιά στην άσφαλτο, αλλά με το παραδοσιακά καλό στήσιμο και το επαρκέστατο μοτέρ ήταν πάνω απ' το μέσο όρο, απ' τη στιγμή ειδικά που ουδέποτε πλασαρίστηκε ως uber-sport αλλά ως GT. H Τbi TI από την άλλη δεν είναι απλά καλύτερο αμάξι, συγκαταλέγεται άνετα στο top-3 της κατηγορίας της! Είναι drivers car! .&-
Και για να χουμε καλό ερώτημα εσύ πια τι οδηγάς και η Brera σου φαίνεται ανεπαρκής?? Ελπίζω να μου πεις κάτι σε EVO...
-
Μην σας ματιάσω εσάς τους Vagιτες (με την κακή έννοια το τονίζω) από τότε που βγήκαν οι tsi αποκτήσατε αυτοπεποίθηση.Πριν που είσασταν αλήθεια
Ρε papatza παραγματικά διαβάζω το post και μου έρχεται να
Τι σχέση έχει η Brera με ένα μικρό γρήγορο αυτοκίνητο ε?
Όπως λέει κι Eddie παραπάνω τι σχέση έχει να συγκρίνεις ένα μικρό αυτοκίνητο μ' ένα μεγάλο Coupe.Με την λογική που κινήσε ρίξε και την Giulietta QV με τα τουρμπάτα τα της τα άτια που λες κι εσύ δίπλα στην 320 και το A5 κι έλα μετά να μας λες ιστορίες γι αγρίους όπως κάνεις τώρα.Και ξέρεις κάτι το αυτοκίνητο είναι και για να το χαζεύεις και να σε φτιάχνει πριν μπεις μέσα όσο καιρό και να το έχεις κι όχι στην βδομάδα να βαριέσαι που ζεις βλέποντάς το και στο χρόνο να θες να το αλλάξεις με ην επόμενη γενιά που κυκλοφόρησε με μερικές αλλαγές στα φώτα και τους προφυλακτήρες
Τέλος τοποιοι ειναι οι vagites;;; σου πε κανεις οτι εχω tsi;;; μονο το vag εχει τουρμπο; η αγαπημενη σου εταιρεια δεν εχει;
μπορεις να μην τα διαβαζεις, νομιζω οτι το φορουμ σου παρεχει αυτη τη δυναοτητα. εγω παλι διασκεδαζω αφανταστα με τα δικα σου, οποτε δεν σε μπλοκαρω.κι εγώ με τα δικά σου
οπως απαντησα και στον eddie, δεν εκανα καμια συγκριση μοντελων. συγκριση αναλογιας κιλων/ιππο και επιδοσεων, επειδη γραφτηκε πως γιναμε ολοι σουμαχερ επειδη δεν μας αρεσουν οι ταφοι
και τελος, οχι δεν ξερω δνε το χαζευω το αυτοκινητο, με φτιαχνει μονο να το οδηγω.Το πως εκλαμβάνεις το θέμα αυτοκίνητο δικό σου το θέμα όχι δικό μου
Κατα τα λοιπά δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις αλλά μια αγάπη στον Vag υπάρχει και δόξα το Θεό μάτια έχουμε και βλέπουμε
Τώρα για την σύγκριση μεταξύ αυτοκινητων ελπίζω να μην χρειάζεται να ξαναπω ότι υπάρχει χωρισμός σε segment και υποκατηγορίες αυτών.Άρα τα υπόλοιπα είνα απλά για να έχουν να γράφουν μερικοί
Τώρα το τι βγάζει αυτή η κατάπτιστη αγαπημένη μου εταιρεία ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλα -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Θεωρεις δηλαδη οτι η πελιοψηφια ολων αυτων που βρεθηκαν τα τελευταια χρονια με ενα σταβλο τζαμπα αλογα ξερουν τι εχουν?Μπορουν να ανταπροκριθουν στις απαιτησεις του κινητηρα?Γιατι αναταποκριση δεν ειναι να βγαινω στο αντιθετο στη Πατρων-Πυργου και να κανω προσπεραση 4 αυτοκινητα και ενα τριαξονικο σουβλακι λογω τουρμποροπαρας...Εσυ αγαπητε παπαντζα τα 200 τουρμπατα σου αλογα τα στιβεις?Τα στριβεις στο οριο?Μπορεις να εισαι ανταξιος της δυναμης?Εγω για να ειμαι ειλικρινης νιωθω ανεπαρκης ακομα και για τα 100 γαιδουρια του Α3 μου...Μειωμενη αυτοπεποιθηση λες?Μπορει...Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι δεν μπαινω σε πιστα και σε δημοσια στριφτερη διαδρομη κραταω και μια πισινη μη δω ξαφνικα στη κορυφη της στροφης τον εαυτο μου να ερχεται απο απεναντι...οσο γινεται τα στ(ρ)ιβω και τους πινω το αιμα, οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες. αφου δεν εχω κανει ολικη τοσα χλμ, ουτε καποιο τρακαρισμα, η τυχερος η ικανος. διαλεξε
Το να εχω Brera 2.2 και να μου ριχνει Mito 155 που θα μου ριχνει μεχρι τα 120 ισως αλλα μετα αναλαμβανουν τα κυβικα δεν μου λεει κατι...Και ξερεις γιατι δεν μου λεει κατι...Γιατι τη brera θελω να τη βαλω μπροστα 7 το πρωι Σαββατου,να αναψω τα xenon,να βαλω ενα ξανθο/μελαχρινο μωρο στο διπλα καθισμα,απο το bose να παιζει μουσικη και να φυγω ατσαλακωτος για διημερο λιμνη Πλαστηρα και ο ηλιος να μου χαιδευει τα μαλλια μεσα απο το skyview...Την επομενη βδομαδα να φυγω για Ζαγοροχωρια κοκ...Δε πα να μου ριχνουν απο uno turbo μεχρι golf tsi...
Δεν διαφωνω οτι η alfa χαντακωσε εξαρχης τη brera λογω κινητηρα υψηλου κυβισμου και τιμολογιακης πολιτικης αλλα απο την αλλη η brera δεν ειναι ουτε φανροκυνηγος ουτε gti για να ζυγιζει 1100kg...Ειναι ενα gt.To οποιο πλεον με τον tbi των 200 ιππων και τις αναρτησεις της prodrive ειναι το καλυτερο coupe της κατηγοριας του.Αμφιβαλεις οτι αν η alfa το ειχε βγαλει εξαρχης ετσι με τιμη στα 30-35 χιλιαρικα δεν θα ειχε πουλησει σαν τρελο?παμε παλι... συγκρινα επιδοσεις και αναλογια κιλων-ιππο. εσυ ανεφερες σουμαχερ. αν σου αρκουν οι επιδοσεις της brera κανενα προβλημα, δικαιωμα μου να τη θεωρω ταφο και αργη. για τα ΑΝ, τα γραψα πιο πριν. τωρα τιτλοι τελους (κι οχι μονο γι αυτο το μοντελο)
Οσον αφορα το γεγονος οτι σε κοιτανε με τη brera κανεις λαθος...Σε κοιτανε μονο οι γνωστες.Στο γυναικειο φυλο δεν διαφερει απο μια 147...Επιβεβαιωμενο αυτο απο 3 τουλαχιστον μεριες...
που εγραψα οτι σε κοιτανε γυναικες;
Τελος τα περι σοβαροτητας θα παρακαλουσα να λειπουν ..Δεν με ξερεις και δεν σε ξερω για να βγαλω συμπερασματα για το ποσο σοβαρο ατομο εισαι...Διαλογο κανουμε...Αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις μην μπαινεις καν στο κοπο να απαντησεις...Ετσι και αλλιως ολοι εχουμε απο μια αποψη... [/quote]
αφου δεν με ξερεις, πως ξερεις για το αν αντεχω τα 200+ η οχι;
-
που χουν τη brera 2,2 για πλακα
Επειδή κάποιος πανεπιστήμων διαφημιστής συγκεκριμένου ομίλου στην Ελλάδα έβαλε δίπλα στη Brera το Golf ή δεν ξέρω γω ποιό άλλο άσχετο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι η Brera είναι μια κατηγορία πάνω. Σύγκρινε τη με την 320 και το Α5 coupe και μετά ξανασκέψου τα περί φάλαινας και τάφου.
Θα έβαζε όμως κάποιος την 320 coupe δίπλα στην Mito 155 πχ 'γιατί έτσι;'
Αν αγαπά τη δουλίτσα του, προφανώς όχι...ανεφερα πουθενα τη λεξη golf;;;;; σε κυνηγαν φαντασματα;;;;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η Brera είναι αμάξι προ-turbo εποχής! Πάρτο χαμπάρι! Για το 2006 που εμφανίστηκε τα 185 άλογα της από 2200cc ήταν μια χαρά...
Νομίζω ότι το κάλυψες το θέμα , το 2005 λοιπόν που εμφανίστηκε στην αγορά δεν υπήρχε το σημερινό με τα τουρμποάλογα από τα 1000 cc , εκείνο το διάστημα τέλη του 05 παρουσιάστηκε και το golf gt με τα 170 για την ιστορία το γράφω και φτάσαμε σήμερα αυτοκίνητο 1400 κ. εκ. με λιγότερο από 120 ps να θεωρείται αναξιοπρεπές , το ίδιο διάστημα είχα πάρει και γω τη fabia , 101 ίπποι στα 1400 έλεγα ότι ήταν καλά 1 χρόνο μετά απαξιώθηκε τελείως . Η brera είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο με προσεγμένη καμπίνα , ποιότητα κύλισης με αξιοπρεπείς εώς πολύ καλές επιδόσεις αν σου αρκούσαν τα παραπάνω ψώνιζες , τα υπόλοιπα είναι ιστορίες .
-
κοίτα μάχες που έχασα
ρε μην ασχολείστε με τους ιταλοφίλους δεν ξέρουν τα παλικαρια, άκου brera
θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες σε μια έκθεση για τις brera που έχουνε μείνει stock αλλα βαριέμαι να πάω μονος μου , οποιος μένει β.π. και γουστάρει pm me να πεταχτούμε μέχρι την κηφισιas
-
Κηφισίας και Alfa Romeo μας έχει τελειώσει προ πολλού! Μεταμόρφωση αλλιώς ποτάμι στο ύψος της Λ. Καβάλας...
ΑLFA ROMEO FORUM