-
To Exeo είναι πιο καραγκιοζιλίκι από το A4 B7 που βαφτίστηκε 'new generation' σε σχέση με το Α4 Β6;
Εννοείται πως όλες οι μάρκες του γκρουπ υπόκεινται σε στρατηγικές συνεργασίας
και όπως στο παρελθόν η VW έχει πουλήσει με το σήμα της rebadged μοντέλα που δανείστηκε από τη γκάμα της SEAT, έτσι και η SEAT δανείζεται επίσης.Αυτονόητο πως αν ενταχθεί και η Άλφα ρομέο στο γκρουπ θα κάνει εξίσου καραγιοζιλίκια (όταν χρειάζεται),
του τύπου να πουλάει κινέζικα μοντέλα στην Ευρώπη
ή να πάρει με τη σειρά της μέρος στις πολιτικές τύπου rebadge από ομόσταυλα brands
ή να βαφτίζει το δικό της Golf-Passat new generation κι ας είναι στην πραγματικότητα ένα heavy restyling.To vag λειτουργεί και μόνον στη λογική των οικονομιών κλίμακας,
οι όποιες εξαιρέσεις υπόκεινται σε αιτιάσεις του marketing.[Επίσης είναι θετικό που ο Πιχ ξεκαθάρισε το τρομολαγνικό τοπίο που αφορούσε τη SEAT
(ο Θεός ξέρει μόνον από πού εκπορευόταν...),
και τώρα οι απανταχού αλφίστι θα μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν ελεύθερα
ότι η μονομανία που έχει να κάνει με τη SEAT μάλλον δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός. ] -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
To Exeo είναι πιο καραγκιοζιλίκι από το A4 B7 που βαφτίστηκε 'new generation' σε σχέση με το Α4 Β6;μιλας σοβαρα τωρα?
-
Όσο υποτιμά τη νοημοσύνη σου το ένα, άλλο τόσο και το άλλο.
Εκτός αν προτιμάς παραδείγματα τύπου Audi 50-Polo.Και επιμένω ότι ναι είναι καραγκιοζιλίκι
το κάθε Exeo I (=A4), Superb I (=Passat Lingyu), Golf VI=Golf V, Passat VII=Passat VI, A4 B7=A4 B6 κτλ κτλ.Open your mind!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
To Exeo είναι πιο καραγκιοζιλίκι από το A4 B7 που βαφτίστηκε 'new generation' σε σχέση με το Α4 Β6;
μιλας σοβαρα τωρα?
Σοβαρα ξεσοβαρα ειναι
-
Θεωρητικά δεν είναι τόσο
γιατί έχει να κάνει με τη λογική στην οποία θα ενταχθεί η Άλφα άμα ενταχθεί στο άρμα του vag.
Και αυτό είναι καλό να αναφέρεται για να μην πιστεύουν οι ονειροπόλοι ότι έχει μόνο τα καλά της πιθανή εξαγορά,
έχει και πολλά αρνητικά στα οποία κιόλας δεν έχουμε αναφερθεί... -
αναλογα με τι κριτηριο το βλεπει ο καθενας..
συμφωνω οτι θα υπαρξουν και αρνητικα, μερικα ομως απο τα 'αρνητικα' ξεπερνουν καθε λογικη
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Θεωρητικά δεν είναι τόσο
γιατί έχει να κάνει με τη λογική στην οποία θα ενταχθεί η Άλφα άμα ενταχθεί στο άρμα του vag.
Και αυτό είναι καλό να αναφέρεται για να μην πιστεύουν οι ονειροπόλοι ότι έχει μόνο τα καλά της πιθανή εξαγορά,
έχει και πολλά αρνητικά στα οποία κιόλας δεν έχουμε αναφερθεί...Οταν και αν γινει μπορουμε να μιλησουμε.Τωρα ομως η αναλυση του rebadge στην VAG δεν εχει σχεση με το θεμα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τι εννοεί να δει ασπρη μέρα.Να ανοίγει το καπό και να λέει μέσα Volkswagen group.Αυτό δεν θα είναι άσπρη μέρα.Κατάντια και ξεφτίλα θα είναι για την Alfa σαν όνομα και για την ιστορία της.Τον άσπρο καπνό πρέπει να εννοεί .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Τι εννοεί να δει ασπρη μέρα.Να ανοίγει το καπό και να λέει μέσα Volkswagen group.Αυτό δεν θα είναι άσπρη μέρα.Κατάντια και ξεφτίλα θα είναι για την Alfa σαν όνομα και για την ιστορία της.
Τον άσπρο καπνό πρέπει να εννοεί .
Στα vag μπλε ειναι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι εννοεί να δει ασπρη μέρα.Να ανοίγει το καπό και να λέει μέσα Volkswagen group.Αυτό δεν θα είναι άσπρη μέρα.Κατάντια και ξεφτίλα θα είναι για την Alfa σαν όνομα και για την ιστορία της.
Στα vag μπλε ειναι...
Λαδίλα
-
Μία φορά ήταν ένας μεγαλογιατρός...
Φτιάχνει μία βίλα στα Βόρεια προάστεια...
Δίπλα του χτίζει μία ίδια βίλα ένας γύφτος, μα πανομοιότυπη.
Βλέπει ο γύφτος λοιπόν τα έπιπλα που μετέφερε ο γιατρός και αγοράζει τα ίδια.
Αγοράζει ο γιατρός ένα Μρς ...το ίδιο και ο γύφτος.
Μία μέρα είναι και οι δύο στα μπαλκόνια τους και κοιτάζονται.
Λέει ο Γιατρός:- Τελικά νομίζεις ότι είσαι όμοιός μου?
- Ναι του λέει ο Γύφτος είμαστε όμοιοι...
Γιατρός: Εχω ένα διωροφο, έχεις και εσύ ένα ίδιο...αρα 1-1
-Εχω σπέσιαλ πανάκριβα έπιπλα, έχεις και εσύ τα ίδια...αρα 2-2
-Εχω Μερσεντάρα, έχεις και εσύ μία ίδια...αρα 3-3
-Εμαι όμως Γιατρός και εσύ πουλάς κασέτες...αρα 4-3 υπέρ μου...
Γύφτος: Φίλος κάτι ξέχασες...Εγώ έχω γείτονα έναν γιατρό και εσύ έναν γύφτο...ΑΡΑ 4-4
Και μην πείτε ότι είναι οφτόπικ...
-
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μία φορά ήταν ένας μεγαλογιατρός...
Φτιάχνει μία βίλα στα Βόρεια προάστεια...
Δίπλα του χτίζει μία ίδια βίλα ένας γύφτος, μα πανομοιότυπη.
Βλέπει ο γύφτος λοιπόν τα έπιπλα που μετέφερε ο γιατρός και αγοράζει τα ίδια.
Αγοράζει ο γιατρός ένα Μρς ...το ίδιο και ο γύφτος.
Μία μέρα είναι και οι δύο στα μπαλκόνια τους και κοιτάζονται.
Λέει ο Γιατρός:- Τελικά νομίζεις ότι είσαι όμοιός μου?
- Ναι του λέει ο Γύφτος είμαστε όμοιοι...
Γιατρός: Εχω ένα διωροφο, έχεις και εσύ ένα ίδιο...αρα 1-1
-Εχω σπέσιαλ πανάκριβα έπιπλα, έχεις και εσύ τα ίδια...αρα 2-2
-Εχω Μερσεντάρα, έχεις και εσύ μία ίδια...αρα 3-3
-Εμαι όμως Γιατρός και εσύ πουλάς κασέτες...αρα 4-3 υπέρ μου...
Γύφτος: Φίλος κάτι ξέχασες...Εγώ έχω γείτονα έναν γιατρό και εσύ έναν γύφτο...ΑΡΑ 4-4
Και μην πείτε ότι είναι οφτόπικ...
-
Δε σε καταλαβαίνω τί είναι ,
το ότι έχεις απωθημένο με τους μεγαλογιατρούς ή τους γύφτους;... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στα vag μπλε ειναι...
Λαδίλα
Δεν ξέρω ρε παιδιά κανένας από τους vagέλιδες που είχα μέχρι τώρα δεν εξέλεξε καινούριο πάπα , στο θέμα μας πάντως ελπίζω να μην προχωρήσει η πώληση για την AR θα είναι κρίμα να κατασκευάζει τις δικές της εκδοχές polo , golf και passat γιατί δεν νομίζω να παίξει το ρόλο που παίζει σήμερα η audi στο group δεν πέταξαν τόσα λ7 για πάνω από τρείς δεκαετίες για να φτιάξουν το αντίπαλο δέος της bmw κυρίως για να αλλάξουν τώρα κοινό κάτι που δεν φένεται να γίνεται και από τα μοντέλα που έρχονται , αλλά ούτε θα επενδύσουν στην ΆΛΦΑ ώστε να γίνει κάτι τέτοιο .
Αυτό που θα κάνει το vag αν και εφόσον πραγματοποιηθεί η πώληση θα είναι άλλη μια 'ημηπρίμιουμ' εταιρία κάτι σαν την vw σήμερα μια μάρκα ανάμεσα σε opel , ford , toyota , fiat ... και audi , bmw , mercedes ... αλλά με πιό σπορτίφ προσανατολισμούς από την σημερινή συντηρητική vw έναν ρόλο που μια δεκαετία πρίν ο piech είχε για την seat . -
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καταντια και ξεφτιλα ειναι η fiat
Ποσά Λίγα Ξέρεις και ποσά Λίγα καταλαβαίνεις ...
-
Εγώ ή o Qsis?
-
Μη μιλας ετσι για το αγαπημενο μου τρολ.
-
Για σε'σενα σε Πασχάλη που έχεις ωραίο γούστο ...
ΑLFA ROMEO FORUM