-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
παντως οποιος αγαπα τα αυτοκινητα πρεπει να αγαπα και τα ALFA ROMEO
Γιατί;
Θα πρεπε να ξερεις.Μπορεις να παρεις μια ιδεα για το γιατι απ την υπογραφη μου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί;
Και επειδή το λέει το Top Gear, τι; Θα είναι η πρώτη ή η τελευταία μαλακία που θα έχουν πει; Άλλωστε, θάβοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΑΡ, κάπως πρέπει να αυτοπουληθούν και στους αλφίστι...
-
το τσισακι σου δε μπορει να σβησει τη λαιλαπα
-
Γιατί;
Και επειδή το λέει το Top Gear, τι; Θα είναι η πρώτη ή η τελευταία μαλακία που θα έχουν πει; Άλλωστε, θάβοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΑΡ, κάπως πρέπει να αυτοπουληθούν και στους αλφίστι...
Μα σε ξερω και ημουν σιγουρος οτι αυτο θα απαντουσες γι αυτο και σου υπογραμμισα.Αλλα που;;;; Ο νους σου στη γαλλιδα..
-
Το κακό είναι που έχουν νοοτροπία και φανατισμό που θυμίζει (Μ)ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ
Εν μέρει θα συμφωνήσω αλλά κάπου βγαίνει προς τα έξω μια παραπάνω αυστηρότητα ακριβώς για να αποκλείσουν φαινόμενα οπαδοκούβεντου. Όπως -σωστά- λένε, στο alfisti θα μπεί κάποιος για να μιλήσει για AR και μόνο (με κάποιες εξαιρέσεις). Για γενική κουβέντα υπάρχουν και άλλα sites.
Σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες, τέτοια ποικιλία και βάθος (ακόμα και για παλιά μοντέλα) δεν έχω δει σε άλλο ελληνικό site. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατί;
Μα σε ξερω και ημουν σιγουρος οτι αυτο θα απαντουσες γι αυτο και σου υπογραμμισα.Αλλα που;;;; Ο νους σου στη γαλλιδα..
Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει φίλος. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρω, γιατί θα αρχίσουν τα κλασσικά περί ψυχής και τα @@ μου κουνιούνται...
Και λίγα για τη Γαλλίδα, γιατί μπορεί να ανέβουν (κατά λάθος!) περίεργες φωτογραφίες σου στο φόρουμ.
-
Γιατί;
Η αρ είναι κομμάτι της αυτοκίνησης ...
Το να την αγαπάς είναι κομματάκι υπερβολικό βέβαια -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατί;
Το να την αγαπάς είναι κομματάκι υπερβολικό βέβαιαΌπως και η ΤΑΤΑ, όπως και η Lada. Και;
-
Γιατί;
Το να την αγαπάς είναι κομματάκι υπερβολικό βέβαιαΌπως και η ΤΑΤΑ, όπως και η Lada. Και;
Αν σε ενδιαφέρει η αυτοκίνησης με την ευρεία έννοια δεν μπορείς να αγνοεις εταιρίες που διαμόρφωσαν τα σύγχρονα 4τροχα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατί;
Αν σε ενδιαφέρει η αυτοκίνησης με την ευρεία έννοια δεν μπορείς να αγνοεις εταιρίες που διαμόρφωσαν τα σύγχρονα 4τροχα...
Κάτσε γιατί άλλα λέμε.
Προφανώς, κανείς 'αυτοκινητόφιλος' δεν αγνοεί την ΑΡ και την ιστορία της.
Άλλο αυτό και άλλο ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις ΑΡ για να θεωρείς τον εαυτό σου petrolhead (μην ξεράσω - έχουμε γεμίσει petrolhead του autobild και του top gear, ασχέτως αν δεν έχουν ΙΔΕΑ τι στον πέο κάνει ένα αμορτισέρ) ή/και να αγαπάς ( ) μια ΑΕ.
Μήπως έχει χαθεί η μπάλα κάπου; Μήπως να κουνήσουμε λίγο τα κλούβια μας και να ξεκολλήσουμε από 'ψυχές' και '0-100'; Μήπως λέω...
-
Tα περί άλλων fora είναι άσχετα και θα πάρουν πόδι. Παρακαλώ η κουβέντα να σταματήσει εδώ.[mod]
-
Μήπως έχει χαθεί η μπάλα κάπου; Μήπως να κουνήσουμε λίγο τα κλούβια μας και να ξεκολλήσουμε από 'ψυχές' και '0-100'; Μήπως λέω...Τοτε θα πρεπει να ασχοληθουμε με κατι που εχει μεγαλυτερη σημασια στη ζωη, τι προτεινεις? Συμφωνω παντως οτι αγαπη παει πολυ, ενδιαφερον ειναι τουλαχιστον για μενα.
-
Γιατί;
Κάτσε γιατί άλλα λέμε.
Προφανώς, κανείς 'αυτοκινητόφιλος' δεν αγνοεί την ΑΡ και την ιστορία της.
Άλλο αυτό και άλλο ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις ΑΡ για να θεωρείς τον εαυτό σου petrolhead (μην ξεράσω - έχουμε γεμίσει petrolhead του autobild και του top gear, ασχέτως αν δεν έχουν ΙΔΕΑ τι στον πέο κάνει ένα αμορτισέρ) ή/και να αγαπάς ( ) μια ΑΕ.
Μήπως έχει χαθεί η μπάλα κάπου; Μήπως να κουνήσουμε λίγο τα κλούβια μας και να ξεκολλήσουμε από 'ψυχές' και '0-100'; Μήπως λέω...
εντάξει παιδιά με συγχωρείτε... να ανασκευάσω την δήλωση, γιατί μάλλον νομίζετε ότι προτρέπω να τρίβεστε σε τίποτα καπό και να γλύφετε ζάντες
Σε όποιον αρέσει το αυτοκίνητο σαν μέσο ψυχικής ευχαριστήσεως θεωρώ ότι
πρέπει να έχει θετική άποψη για την συνολική προσφορά της ALFA ROMEO στον χώρο της αυτοκίνησης -
Ο χρήστης orpheus έγραψε:
Σε όποιον αρέσει το αυτοκίνητο σαν μέσο ψυχικής ευχαριστήσεως θεωρώ ότι
πρέπει να έχει θετική άποψη για την συνολική προσφορά της ALFA ROMEO στον χώρο της αυτοκίνησηςναι θετικη εχει, οπως θετικη εχει και για τα παρακατω:
Porsche, BMW, Ferrari, Audi, Michelin, Bosch, Pagani, Jaguar κτλ κτλ. -
Αφιερωμενο στον μυωπα με nickname ονομα και πραγμα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1118546/ -
Ακόμα δεν την πούλησε αυτός? Πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-5 μήνες σε αγγελία. Υο θυμάμαι γιατί τα καθισματα του είναι χαρακτηριστικά....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ακόμα δεν την πούλησε αυτός? Πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-5 μήνες σε αγγελία. Υο θυμάμαι γιατί τα καθισματα του είναι χαρακτηριστικά....τα ντιζελ διαμαντια δεν πουλανε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αφιερωμενο στον μυωπα με nickname ονομα και πραγμα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1118546/Στην πενα το εχει
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ακόμα δεν την πούλησε αυτός? Πρέπει να είναι τουλάχιστον 4-5 μήνες σε αγγελία. Υο θυμάμαι γιατί τα καθισματα του είναι χαρακτηριστικά....
τα ντιζελ διαμαντια δεν πουλανε
Όταν το 60% του πληθυσμού δεν μπορεί να έχει πρόσβαση, πως σου φαίνεται?? Να μπορεί να πουλήσει??
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
τα ντιζελ διαμαντια δεν πουλανε
Σε αυτό συμφωνώ. Ούτε εγώ θα έπαιρνα ντίζελ Άλφα (και σχεδόν κανένα αυτοκίνητο) αν και μπορώ να πάρω ντίζελ.
ΑLFA ROMEO FORUM