-
Εξαρτάται από το μοτέρ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξαρτάται από το μοτέρ.Ίσως, δε ξέρω αν αυτό είναι τόσο ευαίσθητο. Άλλα, πολύστροφα ατμοσφαιρικά (M3 E92) που βγάζουν σχεδόν τα διπλάσια άλογα, αλλάζουν κάθε ~60Κ κμ.
-
Καλά, το τι ζητάνε στο μανουάλι και το τι γίνεται στην πράξη είναι μεγάλη ιστορία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, το τι ζητάνε στο μανουάλι και το τι γίνεται στην πράξη είναι μεγάλη ιστορία.Καλά μπορείς να τα αλλάζεις όποτε θες εσύ...άλλαξε τα και κάθε 10Κ κμ, αλλά παραπάνω γράφουμε ότι αφού το λέει ο κατασκευαστής, είναι σωστό...εσύ θα κάνεις του κεφαλιού σου?
Η ουσία είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να τα κάνει κάποιος όλα μαζί αν το θέλει και τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά, το τι ζητάνε στο μανουάλι και το τι γίνεται στην πράξη είναι μεγάλη ιστορία.
Καλά μπορείς να τα αλλάζεις όποτε θες εσύ...άλλαξε τα και κάθε 10Κ κμ, αλλά παραπάνω γράφουμε ότι αφού το λέει ο κατασκευαστής, είναι σωστό...εσύ θα κάνεις του κεφαλιού σου?
Η ουσία είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να τα κάνει κάποιος όλα μαζί αν το θέλει και τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο.
Άλλο να αλλάζεις κάτι νωρίτερα λόγω χρήσης με σκοπό να προλάβεις την φθορά και άλλο αργότερα. ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά μπορείς να τα αλλάζεις όποτε θες εσύ...άλλαξε τα και κάθε 10Κ κμ, αλλά παραπάνω γράφουμε ότι αφού το λέει ο κατασκευαστής, είναι σωστό...εσύ θα κάνεις του κεφαλιού σου?
δεν το περίμενα από εσένα αυτό ρε νίκο που είσαι και μερακλής....
ο κατασκευαστής ορίζει τις μίνιμουμ απαιτήσεις για καλή λειτουργία... και τα μπουζί είναι ευαίσθητος τομέας...
και 10.000 παραπάνω είναι σεβαστό νούμερο... -
Γενικά σε μοτέρ με άμεσο ψεκασμό όπως ο JTS πιστεύω ότι τα μπουζί είναι καθοριστικής σημασίας και δεν σηκώνουν αναβολές. Νομίζω πάντως ότι ο JTS θέλει κάθε 60000χλμ μπουζί αλλά βαριέμαι να το ψάξω τώρα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν το περίμενα από εσένα αυτό ρε νίκο που είσαι και μερακλής....
ο κατασκευαστής ορίζει τις μίνιμουμ απαιτήσεις για καλή λειτουργία... και τα μπουζί είναι ευαίσθητος τομέας...
και 10.000 παραπάνω είναι σεβαστό νούμερο...Μερακλής είμαι...αλλά προσπαθώ να μην είμαι και υπερβολικός. Εντάξει, όχι 10Κ παραπάνω (δε γνώριζα τα intervals)...αλλά και 2-3Κ κμ παραπάνω να κάνει, δεν είναι κάτι το τρομερό.
Ίσως επειδή δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αλλάξω μπουζί σε αυτοκίνητό μου ή ίσως γιατί στο δικό μου ζητάει αλλαγή στα 60.000κμ.
Περισσότερη σημασία δίνω στο λαδάκι που εκεί ναι, εννοείται ότι θέλει προσοχή. Όπως και στα τακάκια, φίλτρα κλπ.
Τώρα το μπουζάκι του και να το αλλάξεις λίγο πιο μετά δε θα πάθει και τίποτα εφόσον δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα.
Τέλος, έχει σημασία πότε αλλάχτηκαν τα μπουζί του αν όντως τα intervals είναι κάθε 30Κ κμ.
Και όλα αυτά τα λέω για να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός αν κάποιον τον ενδιαφέρει το αυτοκίνητο. Όχι για μεμονομένα σέρβις.
-
Ο καλυτερος συνδυασμος -για τα δικα μου γουστα- σε σχεση με την μαυρη της αγγελιας, που αναρτηθηκε, ειναι αυτος:
...σε 3.2 προσθιοκινητη ti με ενα καλο εξτρα μηχανικο μπλοκε.
(αντε και με τον 1.75tbi , αλλα τον κοφτη 'μετατοπισμενο' 1,000σαλ πανω... )πολύ μουντό...
Eμενα μου φαινεται πολυ...πολεμικο, και αρκετα chic ταυτοχρονα.
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν μτχ Brera tbi, πουληθηκαν λιγες, και αυτες φυσικα τις κρατανε... -
Κακός κανείς διαχωρισμό σε τι θεωρείς ΕΣΥ σημαντικό και τι όχι ...
Και τα μπουζι είναι εξίσου σημαντικά με τα λάδια για τη ΖΩΗ του κινητήρα -
πώ ρε είδα μία άσπρη σε αγγελία.Πραγματικά το αμάξι ότι πιό όμορφο κυκλοφορεί....
-
Ax Brera
-
Piech says Alfa sales could quadruple under VW
Read more: http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dl ... z1FKtkZSXt
Γιατι ειναι ανησυχος ο γεροντας?
-
Πολυ δυσκολος το παιζει ο sergio, ουτε γκομενα να ταν
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
rear wheel drive
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Piech says Alfa sales could quadruple under VWRead more: http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dl ... z1FKtkZSXt
Γιατι ειναι ανησυχος ο γεροντας?
και να γίνει αδιάφορη σαν την φαουβε...
-
rear wheel drive
ALFA ROMEO...Υπέροχα ... οπίσθια!
Αυτοκινητιστικά και μηΕπιτέλους , κάτι από την ΑR που μ αρέσει.
-
Οντως αρκετα καλο το πισω μερος της ξανθιας.
Δλδ δεν σου αρεσει η Giulietta και σ' αρεσει αυτο το σχεδιο?
-
http://www.autoblog.it/galleria/alfa-ro ... ive-2011/3
Φωτος να φαν και οι κότες στο τέλος -
rear wheel drive
ALFA ROMEO...Aυτη θα εχει σασι τυπου KTM X-Bow?
Με τον 1750tbi?, κεντρομηχανη, ή με την κλασσικη διαταξη?
ΑLFA ROMEO FORUM