-
Η mito των 155hp distinctive ξεκινάει από τα 15.600€ χωρίς απόσυρση ή τα 14.640€ με απόσυρση. Κομμάτια stock με μοτέρ euro4. Το είχα γράψει και αλλού... Όσο θα πλησιάζουμε την 30-06-2011, όταν και θα είναι η τελευταία μέρα ταξινόμησης οχημάτων euro4, οι προσφορές θα πληθαίνουν... Ειδικά το γκρουπ fiat-alfa romeo-lancia έχει μπει στο παιχνίδι αυτών των προσφορών πολύ νωρίς. Άλλωστε, οι παραπάνω τρεις εταιρίες στόκαραν πολλά αυτοκίνητα τον Αύγουστο του 2009 κι όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, υπάρχει ακόμα απόθεμα από τότε... Αν και έσπρωξαν κάποια κομμάτια σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές απ'ότι έμαθα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ελπιζω να ειναι επιστημονικη φαντασια γιατι αν δω την Αλφα να φοραει κινητηρα του γκρουπ και τους Γερμανους να βαζουν σιγα σιγα χερι στην μαρκα με αυτον τον τροπο τοτε θα ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΕΣ
Τώρα Opel δεν φοράνε ?
Μόνο το μπλοκ είναι Opel...κι αυτά είναι στα τελευταία τους...μόνο η 159 σε 2-3 εκδόσεις έχει μείνει...
-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Η mito των 155hp distinctive ξεκινάει από τα 15.600€ χωρίς απόσυρση ή τα 14.640€ με απόσυρση. Κομμάτια stock με μοτέρ euro4.
...MiTo 1.4 TB 155 hp = EURO 5
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Η mito των 155hp distinctive ξεκινάει από τα 15.600€ χωρίς απόσυρση ή τα 14.640€ με απόσυρση. Κομμάτια stock με μοτέρ euro4.
...MiTo 1.4 TB 155 hp = EURO 5
Είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο μοτέρ με bravo και delta που είναι euro4. Τότε προς τί οι δυνατές προσφορές;
-
Γιατί καταργούνται οι 120-155 αφού αντικαταστάθηκαν από τις multiair.
-
Και γιατί να μην υπάρχουν οι εκδόσεις με τους t-jet παράλληλα με τους multiair με μια μικρή έκπτωση ίσως; Θέλω να καταλήξω ότι είναι αρκετά καλή η έκπτωση σε βαθμό που προσωπικά αν είχα στα πλάνα μου αγορά της mito με κλειστά μάτια θα έπαιρνα 155hp... Άλλωστε, ακόμα και στους επίσημους καταλόγους χωρίς τις τρελές προσφορές, 155hp=135hp+700€, με μόνο μείον την αυξημένη κατανάλωση του t-jet (και στα συν το ότι πρόκειται για πιο δυνατό μοτέρ και πιο δοκιμασμένο)...
-
Εξαρχής το είχαν ανακοινώσει ότι σταδιακά οι t-jet θα αντικατασταθούν με τους multiair στη γκάμα της Mito. Προφανώς λόγω ρύπων και κατανάλωσης. Αλλά και πάλι ποιος ο λόγος να έχει εκδόσεις η Mito με 95-105-120-135-155-170? Too much νομίζω...
-
Μήπως ξέρει κάποιος πόσα είναι τα τέλη κυκλοφορίας στην 155άρα αν αγοραστεί τώρα;
-
229€ στην 155 και 129€ στην 135
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
229€ στην 155 και 129€ στην 135Ευχαριστώ vespas
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εξαρχής το είχαν ανακοινώσει ότι σταδιακά οι t-jet θα αντικατασταθούν με τους multiair στη γκάμα της Mito. Προφανώς λόγω ρύπων και κατανάλωσης. Αλλά και πάλι ποιος ο λόγος να έχει εκδόσεις η Mito με 78-95-105-120-135-155-170? Too much νομίζω...Το ορθόν!!!!!
-
Εξαρχής το είχαν ανακοινώσει ότι σταδιακά οι t-jet θα αντικατασταθούν με τους multiair στη γκάμα της Mito. Προφανώς λόγω ρύπων και κατανάλωσης. Αλλά και πάλι ποιος ο λόγος να έχει εκδόσεις η Mito με 95-105-120-135-155-170? Too much νομίζω...Συν του ότι αφού η 120 και η 155 'σφάζονται' και αφήνοντας εκτός εξίσωσης την 170 (καθώς η qv είναι μια πιο ειδική έκδοση, όπως π.χ. τα διάφορα gti, rs, fr, rc κ.λπ.), το μόνο 'ψυχωμένο' μοτέρ που μένει είναι το 135...
-
Σε έβθετο εφημερίδας(δεν θυμάμαι ποιά) αναφέρει ότι η 159 tb ξεκινάει από 22κ . Ισχύει αυτό?Αν ναι τι να πω?Τις χαρίζουνε?
-
Ξεστοκάρισμα λέγεται αυτό. 159 τέλος...περιμένουμε αντικαταστάτη...
-
Δηλαδή στην παραγωγή υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα πλέον; Η Giulietta και η Mito?
-
Μόνο η Tbi και οι 2.0jtdm βγαίνουν. Λόγω ρύπων προφανώς και όχι για πολύ ακόμα και δεν ξέρω και αν δέχονται και παραγγελίες για Ελλάδα.
-
Στο configurator γιατί τη distinctive TBI τη ξεκινάει από 28Κ?
-
Ναι σώθηκες τώρα τι γράφει το site της Alfa που ανανεώνεται κάθε Κυριακή και σχόλη...οι προσφορές είναι στο Alfa Gain...
-
Ξεστοκάρισμα λέγεται αυτό. 159 τέλος...περιμένουμε αντικαταστάτη...Progetto 944 (alias Giulia) 'πάγωσε' (για μια ακόμη φορά).Το αυτό και το project C-suv Alfa Romeo.
Ο χρόνος μελλοντικής απελευθέρωσης των σχετικών projects δεν έχει ακόμα αποφασισθεί.Η 159 απολαμβάνει ξανά διαφημιστικού χρόνου στην Ιταλία (όχι για πολύ ακόμα),με σκοπό να προωθηθούν λίγο οι πωλήσεις,οι οποίες φαίνεται να 'ξύπνησαν' με την εμφάνιση της έκδοσης super.Ο τερματισμός παραγωγής της 159 δεν είναι πάντως μακριά.
-
Έριχνα μια ματιά στις καταναλώσεις και βλέπω ότι ο 1750 tbi στην τζουλιετα με 235 άλογα καίει λιγότερο απ' ότι στη μπρερα με 200 άλογα. Γιατί αυτό? Δεν έχουν και καμιά τρλή διαφορά βάρους.
Άσε που με την προσφορά η μπρέρα βγαίνει και φθηνότερα ειδικά σε λευκό που μου αρέσει και μάλλον θα την τιμήσω τελικά...
Υπάρχει κάτοχος του 1750 σε οποιοδήποτε μοντέλο να μας πει καταναλώσεις εντελώς πληροφοριακά?
ΑLFA ROMEO FORUM