-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οι 4τ εχουν αρχισει να ψοφανε εδω και λιγη ωρα
Ξερω ποιος φταιει και θα τον ταχτοποιησω συντομα
-
καλησπερα.....δεν ξερω εαν εχει συζητηθει σε αυτο εδω το φορουμ....
ειναι αληθεια οτι υπαρχει περιπτωση αγορας της αλφα απο την vw? -
Έχει συζητηθεί και υπήρξαν ομηρικές διαφωνίες πάνω στο θέμα!
-
ξερουμε εαν μιλαμε απλα για φημες..η παιζει σοβαρα κατι τετοιο??
-
Είναι σοβαρές φήμες.
-
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ...δεν σε επιασα..για καντο λιγο ποιο λιανα...
-
Ο χρήστης lakis tsi revo έγραψε:
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ...
δεν σε επιασα..για καντο λιγο ποιο λιανα...
-
@Mont Parnes
Uploaded with ImageShack.us
Στην κατάβαση της Πάρνηθας, πάνω σε φουρκέτα με θέα την Αθήνα
Σε ένα μαγευτικό τοπίο η σημερινή βόλτα με τον φίλο πλέον Γρηγόρη, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος.
Το βουνό σήμερα είχε ένα πρόσωπο αλλόκοτο. Μέχρι την μέση ήταν απλά μια συνεφιασμένη μέρα, φαίνεται στις φωτογραφίες με φόντο την Αθήνα, και από την μέση και πάνω το τοπίο ήταν ειδυλλιακό. Ομίχλη να καλύπτει τα πάντα, τοπικές βροχές εώς και πολύ μικρό χαλάζι/πάγος/χιονάκι(?), ενώ η ορατότητα περιοριζόταν στα 3-5 μέτρα, την ώρα που στα 10 μέτρα έβλεπες τα πάντα να έχουν χαθεί από την ομίχλη. Θερμοκρασία 11 βαθμών στο Mont Parnes στις 15.00. Ο Twin Spark σήμερα με τον βορινό αέρα δούλευε φανταστικά, αυτό το μοτέρ επηρεάζεται υπερβολικά από τον υγρό καιρό που είναι ο κακός του δαίμονας στην απόδοση. Για όσο στρίψαμε ελέω ορατότητας, εντάξει τα λόγια είναι περιττά. Η 147 δείχνει ότι είναι στο φυσικό της περιβάλλον.... Σύμμαχος το βολικό μεταξόνιο για αυτή την διαδρομή, και το απόλυτα φιλικό στήσιμο που σε συνδυασμό με το ταχύτατο σύστημα διεύθυνσης της αποτελούν το σύμμαχο σου για παιχνίδι, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.
Υπάρχει και incar video από το αμάξι του Γρηγόρη με θέα τα οπίσθια της ιταλίδας και το οδηγικό ταπεραμέντο του Γρηγόρη.... -
Κωλάρα ρε Μπούσε...
-
ευγε και στους 2
απο καταναλωση πως τα πηγατε ? -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ευγε και στους 2
απο καταναλωση πως τα πηγατε ?Εγώ έχω κάνει 250χλμ που περιλαμβάνουν 2 φορές Πάρνηθα ανέβα-κατέβα, ΕΟ και επιστροφή σπίτι. Όχι κίνηση, όχι μποτιλιάρισμα.
Ήταν στο 11.4Κωλάρα ρε Μπούσε...
5ετής έρωτας
Δεν το βαριέμαι ποτέ αυτό το αμάξι. -
Ωραία πράγματα! Το in car πότε να το περιμένουμε;
-
Μπορει να μου πει καποιος γιατι βλεποντας την υπογραφη του μπουσο και τα λεγομενα του και θυμουμενος το παρελθον η πρωτη εικονα που μου ρχεται στο νου ειναι να αραζω σε μια πολυθρονα και να μπουχαρω τσιγαριλικι στιλετο υπο το αμυδρο φως του ηλιου που διαπερνα τις περσιδες; Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπορει να μου πει καποιος γιατι βλεποντας την υπογραφη του μπουσο και τα λεγομενα του και θυμουμενος το παρελθον η πρωτη εικονα που μου ρχεται στο νου ειναι να αραζω σε μια πολυθρονα και να μπουχαρω τσιγαριλικι στιλετο υπο το αμυδρο φως του ηλιου που διαπερνα τις περσιδες; Ευχαριστω.Γειά σου ρε Πάσχο το πρώτο ρουθούνι της μυτιάς
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μπορει να μου πει καποιος γιατι βλεποντας την υπογραφη του μπουσο και τα λεγομενα του και θυμουμενος το παρελθον η πρωτη εικονα που μου ρχεται στο νου ειναι να αραζω σε μια πολυθρονα και να μπουχαρω τσιγαριλικι στιλετο υπο το αμυδρο φως του ηλιου που διαπερνα τις περσιδες; Ευχαριστω.Πάσχο τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Αγνόησες τα άνωθεν γραφόμενα μου με την ιταλίδα μου. Εγώ είμαι αλφίστα και βγαίνω βόλτα για να την ευχαριστηθώ, εσύ θεωρείς εαυτόν αλφίστα γιατί υπερασπίζεσαι την Alfa από τα πληκτρολόγια, αλήθεια έχεις δική σου? Του αδερφού σου βγαίνει από το γκαράζ να κάνει αυτό που κάνει ένας εραστής της αυτοκίνησης? Κατά τα άλλα βλέπε τις υπογραφές και λέγε ότι θες, βλέπε και το avatar όμως προτού το αλλάξω και βάλω κανά audi TT που είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν μου το κατασκευάζει η Alfiat....
-
μα δε σε κατηγορησα ρε μπουσο για κατι εγω μια απλη ερωτηση εκανα σε περιπτωση που καποιος ξερει να μου απαντησει.. Εαυτον δε θεωρω τιποτα γιατι δεν με ενδιαφερει να ειμαι ουτε...εραστης της αυτοκινησης ουτε γκομενος της παλιας σχολης ουτε συζυγος της καινουριας.Αλφα ουτε εχω ουτε ξερω αν θα παρω αυτο δε με κανει ουτε αφιστα ουτε μη αλφιστα ομως.Η 59 βγαινει μερικες φορες για βολτες (αν και δεν ενδιαφερει κανεναν αυτο απλα ρωτας) οποτε δεν ξερω αν θεωρεις οτι κανει αυτο που κανει ενας εραστης της αυτοκινησης.Σιγουρα δεν ξερω καποιον που μπορει να το κρινει αυτο βεβαια.Τελος στο αβαταρ σου βαλε και τον λαζοπουλο δικο σου θεμα..
Σου απαντησα σε ολες τις ερωτησεις.Τωρα απαντησε μου κι εσυ αν θες,τι θεωρεις τον εαυτο σου;Εραστη της αυτοκινησης;Πως δινεις τον ορισμο του;Γιατι ψαχνεις ΤΤ με σημα της αλφα;Τι θα διαλεγες,Audi TT με αψογο φινιρισμα και αφρωδη αλλα ταυτοχρονα σκληρα πλαστικα η Alfa Romeo TT με τη βιδα στο πλαι και τα...πλαστικα της G;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μα δε σε κατηγορησα ρε μπουσο για κατι εγω μια απλη ερωτηση εκανα σε περιπτωση που καποιος ξερει να μου απαντησει.. Εαυτον δε θεωρω τιποτα γιατι δεν με ενδιαφερει να ειμαι ουτε...εραστης της αυτοκινησης ουτε γκομενος της παλιας σχολης ουτε συζυγος της καινουριας.Αλφα ουτε εχω ουτε ξερω αν θα παρω αυτο δε με κανει ουτε αφιστα ουτε μη αλφιστα ομως.Η 59 βγαινει μερικες φορες για βολτες (αν και δεν ενδιαφερει κανεναν αυτο απλα ρωτας) οποτε δεν ξερω αν θεωρεις οτι κανει αυτο που κανει ενας εραστης της αυτοκινησης.Σιγουρα δεν ξερω καποιον που μπορει να το κρινει αυτο βεβαια.Τελος στο αβαταρ σου βαλε και τον λαζοπουλο δικο σου θεμα..Σου απαντησα σε ολες τις ερωτησεις.Τωρα απαντησε μου κι εσυ αν θες,τι θεωρεις τον εαυτο σου;Εραστη της αυτοκινησης;Πως δινεις τον ορισμο του;Γιατι ψαχνεις ΤΤ με σημα της αλφα;Τι θα διαλεγες,Audi TT με αψογο φινιρισμα και αφρωδη αλλα ταυτοχρονα σκληρα πλαστικα η Alfa Romeo TT με τη βιδα στο πλαι και τα...πλαστικα της G;
πάσχο δουλευεις σε αντιπροσωπεία αρ??
έχει όφελος από αυτά που γράφεις στο φόρουμ?
αν όχι είσαι ντεμι αλφίστα... -
Πραγματικά πολύ αστείο, έχω ξεκαρδιστεί από τα γέλια...χα χα χα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πραγματικά πολύ αστείο, έχω ξεκαρδιστεί από τα γέλια...χα χα χατην κωλοτούμπα σου εσύ...
ΑLFA ROMEO FORUM