-
Ετσι και δε ξαναπαρω citroen την εβαψα δλδ..
-
http://www.marinall.gr/index.aspx?categ ... goryID=916
Ποιά από όλες να είναι?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετσι και δε ξαναπαρω citroen την εβαψα δλδ..Εσύ συγκεκριμένα δεν νομίζω.Νονός γαρ .Ποιος θα σε πειράξει.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.marinall.gr/index.aspx?categoryID=226&subCategoryID=916Ποιά από όλες να είναι?
ΤΡΟΜΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ PST 12 - BRAVO Κωδικός: 0108200 Αυτή είναι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν σε πιάνω
δεν παει σε σενα, γενικα παει...
-
Ρε κωλοτουμπα μπουσο ... Πασοκος είσαι ...;;
Στα @@ μου τι αγορασες... Να το χάρεις όσο δεν παει btw...
Το θέμα είναι το πάθος στην αρχικών σου τοπικ σου και η προσπάθεια σου να τα τουμπαρεις μετά...
Διεθνές δίκαιο δεν Έχεις σπουδάσει ;; Πολιτικός γαρ... -
Τώρα αυτό που θα πω θα φανεί λίγο παράξενο αλλά αυτό του άρεσε αυτό πήρε μας αρέσει δεν μας αρέσει.Τι να κάνουμε.Αυτός πληρώνει αυτός αποφασίζει.Είναι τετελεσμένο δεν αλλάζει.Τι το παραξενο εχει ωρε το παραπανω; Χαλαρωσε.. Απλα δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου,που τελος παντων μου αρεσει το αυτοκινητο να ειναι αισθητικα τουλαχιστον αρτιο αν οχι πανεμορφο, σε θεση να διαλεγω tiguan... Υπαρχει μια αναντιστοιχια γουστου αλλα οκ ειναι προσωπικο θεμα..οταν εχεις θαυμασει διαφορα αριστουργηματα του παρελθοντος,εχει ποτιστει η αισθητικη σου (με τα καλα και κακα) με μια συγκεκριμενη ταση πως καταληγεις να παρεις εναν κουασιμοδο; Τελος παντων,αβυσσος...
Καλοριζικο να ναι και κυριως λιγοφαγωτο σε λαδι,τριγμους,συνεργεια,γρυλους παραθυρων και λοιπα και λοιπα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε κωλοτουμπα μπουσο ... Πασοκος είσαι ...;; -
Αντί να ασχολείστε με μένα, δεν ασχολείστε καλύτερα με τις σημερινές μαλακίες που σας πουλάει η Alfiat Romeo?
Και φιλαράκι όταν θα δώσεις τα χρήματα που έχω δώσει εγώ στον καριόλη τον πουλοβεράκια, τότε να με κατηγορήσεις...
Που και πάλι ούτε αυτό το δικαίωμα έχεις... Γιατί αυτός ο αλφίστα που θέλετε εσείς είναι ο μαλάκας.
Ε τότε εγώ δεν είμαι τέτοιος. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τώρα αυτό που θα πω θα φανεί λίγο παράξενο αλλά αυτό του άρεσε αυτό πήρε μας αρέσει δεν μας αρέσει.Τι να κάνουμε.Αυτός πληρώνει αυτός αποφασίζει.Είναι τετελεσμένο δεν αλλάζει.
Τι το παραξενο εχει ωρε το παραπανω; Χαλαρωσε.. Απλα δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου,που τελος παντων μου αρεσει το αυτοκινητο να ειναι αισθητικα τουλαχιστον αρτιο αν οχι πανεμορφο, σε θεση να διαλεγω tiguan... Υπαρχει μια αναντιστοιχια γουστου αλλα οκ ειναι προσωπικο θεμα..οταν εχεις θαυμασει διαφορα αριστουργηματα του παρελθοντος,εχει ποτιστει η αισθητικη σου (με τα καλα και κακα) με μια συγκεκριμενη ταση πως καταληγεις να παρεις εναν κουασιμοδο; Τελος παντων,αβυσσος...
Καλοριζικο να ναι και κυριως λιγοφαγωτο σε λαδι,τριγμους,συνεργεια,γρυλους παραθυρων και λοιπα και λοιπα...
Πολύ χαλαρός είμαι Pasxo
Απλά επειδή είπε κάποια πράγματα στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη.
Αυτό μπορεί να το πάθουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου
Εγώ πάντως δηλώνω βέβαιος ότι αποκλείεται κάποιος τόσο φανατικός με τις Alfa να αλαξοπίστησε τόσο εύκολα. -
Αντί να ασχολείστε με μένα, δεν ασχολείστε καλύτερα με τις σημερινές μαλακίες που σας πουλάει η Alfiat Romeo?
Και φιλαράκι όταν θα δώσεις τα χρήματα που έχω δώσει εγώ στον καριόλη τον πουλοβεράκια, τότε να με κατηγορήσεις...
Που και πάλι ούτε αυτό το δικαίωμα έχεις... Γιατί αυτός ο αλφίστα που θέλετε εσείς είναι ο μαλάκας.
Ε τότε εγώ δεν είμαι τέτοιος.Ουου προδοτη...χεχε
Καλοριζικο το καινουριο σου αμαξι...Ειδα φωτος, ωραιο ε;
Το χει κ ενας διλος μου, ειναι πολυ ευχαριστημενος. Η μονη μου ενσταση η τιμη του για καινουριο αλλα αφου εσυ τα γλιτωσες δεν εχει κανενα χτυπητο μειονεκτημα τ αμαξακι... -
..Τελικα θα το κανουμε CAVA ;
-
Ε τότε εγώ δεν είμαι τέτοιος.- μλκς κατά την γνώμη σου...
κόψε κάτι, δεν έχεις και το παπικό αλάθητο...
2)κανείς δεν μίλησε για τις επιλογές σου... αν διαβάσει κάποιος αρχικά σου ποστ και προ εβδομάδων θα νομίζει οτι είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα... οτι είσαι άλλο άτομο...
- μλκς κατά την γνώμη σου...
-
Ε τότε εγώ δεν είμαι τέτοιος.Οσο παει μεγαλωνει η υπογραφη... θα σε σταυρωσουμε... Νταξ,δε μου κανε εντυπωση απλα θεωρω λαθος τον τροπο που αντιμετωπιζεις τη σημερινη αλφα υπο το πρισμα του αργοκινητου και αναποφευκτου θανατου της. Αποψεις ομως,οπως κι οι κ#$%ρυπιδες... Καλοταξιδο να ναι και ευχομαι να μη χρειαστεις να γραψεις σεντονι για τα προβληματα του...
-
Pasxo έλεοCCCCCCCCCCCCCCC http://www.youtube.com/watch?v=1hGTfIX9l8o
-
Τώρα αυτό που θα πω θα φανεί λίγο παράξενο αλλά αυτό του άρεσε αυτό πήρε μας αρέσει δεν μας αρέσει.Τι να κάνουμε.Αυτός πληρώνει αυτός αποφασίζει.Είναι τετελεσμένο δεν αλλάζει.
Τι το παραξενο εχει ωρε το παραπανω; Χαλαρωσε.. Απλα δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου,που τελος παντων μου αρεσει το αυτοκινητο να ειναι αισθητικα τουλαχιστον αρτιο αν οχι πανεμορφο, σε θεση να διαλεγω tiguan... Υπαρχει μια αναντιστοιχια γουστου αλλα οκ ειναι προσωπικο θεμα..οταν εχεις θαυμασει διαφορα αριστουργηματα του παρελθοντος,εχει ποτιστει η αισθητικη σου (με τα καλα και κακα) με μια συγκεκριμενη ταση πως καταληγεις να παρεις εναν κουασιμοδο; Τελος παντων,αβυσσος...
Πολύ χαλαρός είμαι Pasxo
Απλά επειδή είπε κάποια πράγματα στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη.
Αυτό μπορεί να το πάθουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου
Εγώ πάντως δηλώνω βέβαιος ότι αποκλείεται κάποιος τόσο φανατικός με τις Alfa να αλαξοπίστησε τόσο εύκολα.εδω δεν καταλαβατε κατι ουσιαστικο και σημαντικο, δεν εχουμε μια κλασσικη αλλαγη αναγκων-θελω, ετσι απλα γιατι απογοητευτηκε και ειπε να 'αναβαθμισει'το επιπεδο αναγκων (γιατι με το tiguan δεν εξηγειται οποιαδηποτε ειδους βελτιωση),απλα ΑΛΛΑΞΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΑΛΛΑΞΑΝ συνεπως και ξαφνικα και τα γουστα του. Απολυτα λογικο!
Κατηγορει για alfafiat, αλλα τωρα ποιον θα υμνει; την εταιρεια : vwaudiskodaseat
Ευχομαι και σε λιγα χρονια, να σηκωσεις το 'λαβαρο' για αλλους! -
Το καταλάβαμε!
Πόσες ακόμα φορές θα το γράψεις?
Πάντως δε καταλαβαίνω το πρόβλημά σας...ειλικρινά...
Το φοβερό είναι ότι σε λίγο όσοι έχετε Alfa θα κάνετε service στην ίδια αντιπροσωπεία με τα VW...οπότε θα τα λέτε.
Δε πάει και πολύ μακριά
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το καταλάβαμε!Πόσες ακόμα φορές θα το γράψεις?
Το φοβερό είναι ότι σε λίγο όσοι έχετε Alfa θα κάνετε service στην ίδια αντιπροσωπεία με τα VW...οπότε θα τα λέτε.
Δε πάει και πολύ μακριά
κωλοτούμπας...
Youtube Video -
διαβλεπω αγωνια μεγαλη να εξαγοραστει η αλφα, γιατι τοση εμμονη ομως;
Δεν κρατιουνται οι γερμανοι...για μια τοσο χρεωκοπημενη εταιρεια με αδιαφορα προιοντα! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το καταλάβαμε!
Πόσες ακόμα φορές θα το γράψεις?
Δε πάει και πολύ μακριά
κωλοτούμπας...
Youtube VideoΚολωτούμπας γιατί? Επειδή πήρε Tiguan?
Ρε πάτε καλά?
Μας διαβάζει και κόσμος...
Δηλαδή όταν αγοράζεις Alfa ή γράφεις γιαυτή ορκίζεσαι πουθενά ότι δε θα αγοράσεις ποτέ VAG?
Βρήκε κάτι καλύτερο που τα κάνει όλα και συμφέρει καλύτερα και κυριότερα πιο φθηνά από την 159 με περισσότερους χώρους και το πήρε. Τόσο απλά.
End of story!
ΑLFA ROMEO FORUM