-
Με τι την υποστηριξε την αποψη του;Και με τι θες να υποστηριξω τη δικη μου; Η μαλλον πως δεν υποστηριξα την αποψη μου;Του απαντησα για ολα αυτα που γραφει,τα οποια στον τεχνικο κοσμο δεν υπαρχουν καν σα σκεψεις,στο αλλο θεμα του γκολφ.Σιγα μην καθομαι να αναλυω στον κιουση και στον καθε κιουση σε ενα φορουμ την αποψη μου.Η δικη μου τουλαχιστον δεν εχει δημιουργηθει απο αναγνωσμα περιοδικων η απο ερασιτεχνικη τελος παντων ενασχοληση με το θεμα.Εσυ ειδικα που εχουμε πιει και 5 καφεδες θα πρεπε να μη μου το λες αυτο.Τελος παντων,αντιλαμβανομαι οτι ειδικα στη χωρα που ζουμε ο καθεις ο,τι δηλωνει ειναι και δε μπορει να γινει εποικοδομητικη συζητηση περι τεχνικης φυσεως σε ενα αποστειρωμενο περιβαλλον οπως ενα φορουμ οποτε και το συμπερασμα,οι διαφωνιες ή οι συμφωνιες μεταξυ δυο ατομων δυσκολα θα συγκλινουν σε ενα κοινο σημειο.Απο κει και περα ομως ποστ του κιουση οπως αυτο στον μιλανεζο με ΕΝΑ ΚΑΡΟ λαθη (τα οποια δεν μπορει να τα αντιληφθει διαολε οπως εγω δεν μπορω να αντιληφθω την στατιστικη πχ) δε με αφηνει ασυγκινητο.Τεσπα,δε νομιζω οτι κανενας εδω μεσα πρεπει η θελει να αποδειξει στον αλλο κατι.Ολα αυτα ειναι μερος του τρολινγκ και ασυμβιβαστου περι ολοκληρωμενου συμπερασματος μεσα απο μια διαδικτυακη συζητηση..
-
Δεν είναι θέμα τρολλαρίσματος ούτε ασυμβίβαστου. Απλά ορισμένοι δεν μπορούν να κατανοήσουν πως σε μια δημόσια συζήτηση θα υπάρχουν και αντίθετες καθώς και αρνητικές απόψεις.
Την επίθεση στον Alba π.χ. πως την εξηγείς;
-
Για την 'επιθεση' ναι οκ μπορει να ναι κι ετσι.Οταν ομως εστιαζεις σε πραγματα φυσικα δε μπορει να αποκλινεις πολυ.Σε καμια περιπτωση οχι αντιθετες αποψεις.τελος παντων de ja vous η ιστορια επαναλαμβανεται κλπ..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στην διοικηση της Αλφα Ρομεο τα χρονια λιγο πριν πωληθει τι πιστωνεις?
Θα προτιμουσες να αγοραζεις αλφα ρομεο φορντ?
Κοντά είσαι πάντως...
Δε θα με χάλαγε ένα τέτοιο σε Αλφαρομέο και με μπόξερ δίλιτρο τουρμπό και πίσω κίνηση.....
-
brera ή spider....
....grazie!!! -
Αυτές είναι ερωτήσεις!!
Προσωπικά θα διάλεγα spider, λιγότερες κυκλοφορούν στο εμπορίο και με αρέσουν και περισσότερο.
Αμάξι που δείχνει πιο ακριβό από ότι είναι!
Κόκκινη με ανοικτό δέρμα από μέσα προσωπική μου επιλογή. Αν ήταν και 3.2..
Θεωρώ ότι μιλάμε για future classic...
Βέβαια η οικογενιακή μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο ούτε και τα οικονομικά μου.
Εσύ πως τα βλέπεις πας για καινούργια, μεταχειρισμένη κυβικά? -
-
Ο χρήστης lapoelkann έγραψε:
brera ή spider....
....grazie!!!η spider ειναι σαφως πιο ομορφη
(πασχο για την εμφανιση επιτρεπεται να εχω αποψη ή πρεπει να εχω σπουδασει κατι σχετικο πρωτα? )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή πρεπει να εχω σπουδασει κατι σχετικο πρωτα?Industrial Design!
Εγώ πάλι είμαι κατά των ανοιχτών αυτοκινήτων, οπότε επιλέγω Brera!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κοντά είσαι πάντως...
Τζιζους...!!!Ειπαμε συνεργασια αλλα οχι κι ετσι!!! Να δω Alfa 300c κι ας πεθανω!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η spider ειναι σαφως πιο ομορφη(πασχο για την εμφανιση επιτρεπεται να εχω αποψη ή πρεπει να εχω σπουδασει κατι σχετικο πρωτα? )
Aμα σου πω οτι και το θεμα της εμφανισης δεν ειναι υποκειμενικο μονο αλλα κυριως αντικειμενικο (την εχουμε ξανακανει ΚΑΙ αυτη τη συζητηση) θα με πιστεψεις; Αποψη μπορει να εχει ο καθενας ρε,δε σου ειπα ποτε να μην εχεις ουτε κανενας μπορει να στο πει.Οσον αφορα την εγκυροτητα της αποψης ομως αλλαζει το πραγμα.Τεσπα,στο νετ (εδω μεσα) η εγκυροτητα δεν παιζει και πολυ ρολο..Εγω παλι προτιμω μπρερα.. Μου θυμιζει ΤΤ γι αυτο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
η spider ειναι σαφως πιο ομορφη
(πασχο για την εμφανιση επιτρεπεται να εχω αποψη ή πρεπει να εχω σπουδασει κατι σχετικο πρωτα? )
Aμα σου πω οτι και το θεμα της εμφανισης δεν ειναι υποκειμενικο μονο αλλα κυριως αντικειμενικο (την εχουμε ξανακανει ΚΑΙ αυτη τη συζητηση) θα με πιστεψεις;
Δε θυμάμαι να είχε βγει αυτό το συμπέρασμα από τη συζήτηση.
-
φιλε sunset θα αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο απο το εξωτερικο, μαλλον την 3.2 μαυρου χρωματος με κοκκινο-μπεζ δερμα(brera η spider).. συμφωνω οτι η spider ειναι πιο ομορφη απο την μπρερα,βεβαια υπερτερει ελαχιστα γιατι και η μπρερα ειναι θεα....ευχαριστω για τις αποψεις σας....
-
για τους λατρεις των πωλησεων αφιερωμενο το παρακατω που δειχνει η αλφα μονο με 159-μιτο και σημειωνει καλυτερες πωλησεις απο την αουντι με πιο ολοκληρωμενη γκαμα της:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=65569147
Το επιχειρημα οτι κυκλοφορουν περισσοτερες bmw στην ιταλια, δεν απαξιωνει καθολου τις οποιες αρετες της 159 εναντι των αντωγωνιστων της και κυριως εναντι της 3αρας.
Ολα αυτα για τους γνωστες στοιχειωδων χαρακτηριστικων του αυτοκινητου και οχι με βαση λογικες που ακουστηκαν οτι η 159 θα πληρωνει ιδια τελη κυκολοφοριας με το διλιτρο α4, αρα ειναι χειροτερο αυτοκινητο!
Ειναι τουλαχιστον για γελια... -
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Aμα σου πω οτι και το θεμα της εμφανισης δεν ειναι υποκειμενικο μονο αλλα κυριως αντικειμενικο (την εχουμε ξανακανει ΚΑΙ αυτη τη συζητηση) θα με πιστεψεις;
Nαι γιατι δεν ειχε βγει καποιο συμπερασμα.. Πως ειναι δυνατον αραγε οταν εχεις εκ βαθεων διαφορετικη αποψη με εναν συνομιλητη;Υπαρχουν ευτυχως ομως και τα δεδομενα που μας αφησε ο παγκοσμιως αγνωστος Da Vinci... Τελος παντων,παλι οφφ τοπικ βγαινουμε.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κοντά είσαι πάντως...
Τζιζους...!!!Ειπαμε συνεργασια αλλα οχι κι ετσι!!! Να δω Alfa 300c κι ας πεθανω!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κοντά είσαι πάντως...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κοντά είσαι πάντως...
+21 γραμμάρια!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Nαι γιατι δεν ειχε βγει καποιο συμπερασμα.. Πως ειναι δυνατον αραγε οταν εχεις εκ βαθεων διαφορετικη αποψη με εναν συνομιλητη;Υπαρχουν ευτυχως ομως και τα δεδομενα που μας αφησε ο παγκοσμιως αγνωστος Da Vinci... Τελος παντων,παλι οφφ τοπικ βγαινουμε.
Ε, αν είπε ο DaVinci ότι η ομορφιά/εμφάνιση είναι αντικειμενική έτσι θα είναι...
ΑLFA ROMEO FORUM