-
-
Ουπς. Ορθόν...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=C-JtQJBNdtU&feature=related
Youtube VideoΚαι τα 106 δεν πάνε πίσω!
http://www.youtube.com/watch?v=CzW8IM501fM
(στην έφερα φίλε! )Αλήθεια... ωραίο αυτό το εφέ με το προπέτασμα καπνού ε;
-
-
Nα σταματήσουν τα
-
-
αφου θα χαλουσαν που θα χαλουσαν ειπαν να το κανουν μια ωρα νωριτερα...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αν βάλεις και ότι το αυτοκίνητο σε 'σπρώχνει' για να ξεσαλώσεις λίγο παραπάνω και ότι στις 8 από τις 10 φορές φρενάρω με τον κινητήρα, τότε τα 14,5lt/100km που είδα όταν έκλεισε χρόνο , είναι μάλλον φυσιολογικό.
Άσχετο, αλλά αυτό δεν ανεβάζει την κατανάλωση... αντιθέτως.
Δηλαδή αν πριν μια φουρκέτα κατεβάσουμε σε 3η και οι στροφές πετάξουν στις 5,5 Κ , κάνουμε οικονομία στο καύσιμο??
Δεν αμφισβητώ αυτό που λες, απλώς ρωτάω.Αυτό που 'αναγκάζει' τις στροφές να πετάξουν στις 5.5-6Κ δεν είναι καύση αλλά μηχανική σύμπλεξη.
Αν έφτανες με WOT στις 5.5-6Κ (ή με h&t για να συγχρονίσεις τις στροφές) τότε θα έκαιγες. -
Αξιζει η αγορα 147 Distinctive με 15k -αυστηρα- τελικη τιμη για καποιον που θελει μικρομεσαιο και διαθετει μεχρι αυτο το ποσο; Προκειται για γνωστο μου που ψαχνεται αυτην την εποχη. Απο μια συντομη ερευνα αγορας ανακαλυψε οτι ανταγωνιστες της σε αυτα τα λεφτα ειναι μονο τα κορεατικα και τα (γυμνα απο εξοπλισμο) Focus-Leon(TSI)-C4 Αλλιως παει σε 1.4...
-
Aν δεν έχει πρόβλημα ότι σε 8 μήνες λανσάρεται η Milano τότε ασυζητητί....
-
Σιγουρα εχει προβλημα, αλλα δεν εχει τα επιπλεον χρηματα
Γι' αυτο και η συγκριση δεν ειναι με την επερχομενη (και πιθανοτατα εξαιρετικη) Milano, αλλα με τα μοντελα που προανεφερα. Αν δεν τον προβληματιζε η ηλικια του μοντελου θα το ειχε παρει... χτες (ηταν εφηβικο του ονειρο), αλλα τωρα το σκεφτεται -
To οτι ως έφηβος ονειρευόταν την 147 λέει πολλά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σιγουρα εχει προβλημα, αλλα δεν εχει τα επιπλεον χρηματα
Γι' αυτο και η συγκριση δεν ειναι με την επερχομενη (και πιθανοτατα εξαιρετικη) Milano, αλλα με τα μοντελα που προανεφερα. Αν δεν τον προβληματιζε η ηλικια του μοντελου θα το ειχε παρει... χτες (ηταν εφηβικο του ονειρο), αλλα τωρα το σκεφτεταιΦίλε μου κοίτα να δεις.
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά....
Με 15.000 ευρώ ο φίλος σου θα έχει καινούρια Alfa Romeo, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.
Η Milano επιβάλλεται να είναι καλύτερο αυτοκίνητο από τον προκάτοχο. Αλλά η τιμή της θα είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ παραπάνω από τα 15 χιλιάρικα.Το θέμα αν κατάλαβα είναι αν αξίζει να πάρει ένα μοντέλο που αντικαθιστάται σε σχέση με άλλα 3 που είναι στην αγορά. Εν προκειμένω το leon, το C4 και το Focus.
Φίλε μου τι να σου πω...Μπορεί η 147 να αντικαθιστάται αλλά έχει ακόμη ομορφιά μέσα έξω, τι να λέμε τώρα. Ακόμη και ο κινητήρας που και ατμοσφαιρικός είναι και παλιός είναι ο πιο πορωτικός από αυτά τα 3 μοντέλα....Με τίμημα την πάνω από το ΜΟ κατανάλωση...
Για μένα αν θες να ακούσεις τα αρνητικά θα σου πω να πεις στο φίλο σου το υψηλό κόστος χρήσης και συντήρησης.... Αναρτησάρες έχει, τιμονάρα έχει, ποιότητα έχει, ο κινητήρας από τις 4.000σαλ μέχρι τις 7.000 είναι ποίημα, μουν@ρ@ είναι...alfa romeo είναι...τι άλλο να θες?Έπρεπε ήδη να την στρώνει πες του
Ότι άλλο θες στείλε μου πμ -
δε την αφηνει να παρει κατι πιο καινουριο και οταν εχει φραγκα τσιμπαει μια μτχ στα 4 χιλιαρικα και το κανει το ονειρο αληθεια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε την αφηνει να παρει κατι πιο καινουριο και οταν εχει φραγκα τσιμπαει μια μτχ στα 4 χιλιαρικα και το κανει το ονειρο αληθεια..Και να πάρει ποιό? Ένα γυμνό leon που έχει εσωτερικό κακοσχεδιασμένο και ποιότητας ταιβανέζικης τηλεόρασης? Εγώ εξάλλου είπα ότι αν ξεπερνά το 'κόμπλεξ' του αυτοκινήτου υπό αντικατάσταση και καλύπτει τα έξοδα χρήσης και συντήρησης τότε πρόβλημα ουδέν...νομίζω...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
δε την αφηνει να παρει κατι πιο καινουριο και οταν εχει φραγκα τσιμπαει μια μτχ στα 4 χιλιαρικα και το κανει το ονειρο αληθεια..
Και να πάρει ποιό? Ένα γυμνό leon που έχει εσωτερικό κακοσχεδιασμένο και ποιότητας ταιβανέζικης τηλεόρασης? Εγώ εξάλλου είπα ότι αν ξεπερνά το 'κόμπλεξ' του αυτοκινήτου υπό αντικατάσταση και καλύπτει τα έξοδα χρήσης και συντήρησης τότε πρόβλημα ουδέν...νομίζω...
εαν κρινει οτι 15 κολλαριστα ειναι καλα για ενα αυτοικινητο που πνεει τα λοισθια then fine by me.. εγω στη θεση του θα παιρνα ενα πιο καινουριο (πχ σαν το λεον που σιγουρα δεν ειναι το χειροτερο μικρομεσαιο αυτη τη στιγμη, ισως το αντιθετο κιολας) και τα λεφτα που ζητανε για μτχ 147 δοξα στον παναγαθο δεν ειναι πολλα, καλα ναναι το αντι-αλφα αισθημα που υπαρχει...
αρα με ενα σμπαρο 2 τρυγονακια σε διαστημα 2-3 ετων...
this post reflects my personal opinion που λεει και ο offset..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εαν κρινει οτι 15 κολλαριστα ειναι καλα για ενα αυτοικινητο που πνεει τα λοισθια then fine by me.. εγω στη θεση του θα παιρνα ενα πιο καινουριο (πχ σαν το λεον που σιγουρα δεν ειναι το χειροτερο μικρομεσαιο αυτη τη στιγμη, ισως το αντιθετο κιολας) και τα λεφτα που ζητανε για μτχ 147 δοξα στον παναγαθο δεν ειναι πολλα, καλα ναναι το αντι-αλφα αισθημα που υπαρχει...αρα με ενα σμπαρο 2 τρυγονακια σε διαστημα 2-3 ετων...
this post reflects my personal opinion που λεει και ο offset..
Ένα μεταχειρισμένο είναι πάντα μεταχειρισμένο, δεν ξέρεις τι κρύβει πάντα.
Βέβαια πολύ θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς εννοούμε με τη λέξη 'παλιό'....
Η 147 έβγαζε άλλα 2 χρόνια στην αγορά με την προσθήκη των T-jet, άσχετο αν αυτό δεν συνέφερε το εργοστάσιο σαν κόστος εξέλιξης.
Αλλά σου λέω ότι ο 1.6 Twin Spark είναι γαμώ το moteur αλλά πίνει αν πας pedal to the metal. Αν έχεις οδηγήσει θα καταλαβαίνεις γιατί λέω τον TS γαμώ τα moteur....
Η 147 μπορεί να είναι από το 2000 ως pre-fl στην αγορά και από τον 12ο του 2004 ως fl αλλά κάθε άλλο παρά βαρετή είναι... -
Από παθητική ασφάλεια τι λέει;
-
-
Έτσι! Να μην βλέπουμε όλες τις παραμέτρους. Μόνο αυτές που μας συμφέρουν.
ΑLFA ROMEO FORUM