-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μωρέ ας είχα τη 430 του και τα χρήματα να την υποστηρίξω και δε θα με ένοιαζε.Γενικότερα δε θα με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι βασικά για την επιλογή μου (και νομίζω το έχω αποδείξει)
στους άλλους όμως ριχνεις κραξιμο μπόλικο
εκεινα τα επικά ποστ που μπαίνει καποιος κ αναρωτιέται να πάρει πχ Αλφα ή οτιδηποτε άλλο κ κάθεσαι κ γράφεις σελίδες ολοκληρες για τι να ΜΗΝ την προτιμήσει τα έχεις ξεχάσει ε?
ας κάνουμε μια έκλυση στο ντουόμο του μιλάνο
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μωρέ ας είχα τη 430 του και τα χρήματα να την υποστηρίξω και δε θα με ένοιαζε.
Γενικότερα δε θα με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι βασικά για την επιλογή μου (και νομίζω το έχω αποδείξει)
στους άλλους όμως ριχνεις κραξιμο μπόλικο
εκεινα τα επικά ποστ που μπαίνει καποιος κ αναρωτιέται να πάρει πχ Αλφα ή οτιδηποτε άλλο κ κάθεσαι κ γράφεις σελίδες ολοκληρες για τι να ΜΗΝ την προτιμήσει τα έχεις ξεχάσει ε?
ας κάνουμε μια έκλυση στο ντουόμο του μιλάνο
Όταν ποστάρεις πατάς Προεπισκόπηση?
Γράφω παραπάνω ότι δε θα με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι...και εσύ γράφεις ότι στους άλλους ρίχνω μπόλικο κράξιμο (χωρίς να λες τι, που, πως και γιατί) και για κάποια ποστ μου που σε κάποια συζήτηση (πάλι χωρίς να μιλάς για κάτι συγκεκριμένο...πχ TT vs Brera) θα επέλεγα κάτι εκτός 'Α'.
Εσύ που είδες τη συνέχεια των δύο ποστ? Πως ακριβώς τα ένωσες στο μυαλό σου και με ποια λογική έγραψες αυτό που έγραψες?
Και επειδή μάλλον σε μπέρδεψα. Εμένα θα ακούσει ο 'κάποιος'? Πες μου τώρα ότι φταίω και για τις μειωμένες πωλήσεις της Brera
Ευχαριστώ πάντως για τη διόρθωση κυραγραμματική, μάθε τώρα να βάζεις και τόνους...
Καλά στα λέει ο MANGO...
-
α καλα...
το 'ομως' που έβαλα εκει δεν το ειδες...
τι να σου πω mr pot εχεις τοση μεγάλη κάψα να δειξεις ποιός κ τι εισαι που θολώνεις συχνά πυκνά.
μη με κάνεις τωρα να ανατρέξω σε ολες τις δημοσιεύσεις που σου τα έχουν χωσει χοντρά γιατί δε μου φτάνει ούτε μια ολυμπιάδα
-
Σαν φίλος των Ιταλικών αυτοκινήτων και ειδικότερα της Alfa Romeo, θα ήθελα να κάνω μιά ερώτηση:
Ποιο είναι ακριβώς το υποφόρουμ όπου θα μπορώ να συζητώ και να ενημερώνομαι για τα αυτοκίνητα της αρεσκείας μου?
Στα υποφόρουμς της Audi Wv Bmw , δεν μπαίνω , εκτός και αν έχω τίποτα καλό να πω για αυτά τα αυτοκίνητα που κάποιοι επέλεξαν και πλήρωσαν χωρίς να μου ζητήσουν δανεικά...Δεν έχω μπει ποτέ να τους πικάρω (παρ'όλο που μπορώ)...
Στα αντίστοιχα υποφόρουμς των Ιταλικών για να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει πρέπει να περάσω 3-4-5 σελίδες άσκοπων αντιπαραθέσεων από φίλους άλλων κατασκευαστών...
Υπάρχει λύση?
Δεν κατανοούμε ότι για τους άνδρες παγκοσμίως το αυτοκίνητο κατέχει μιά ιδιαίτερη θέση στην ψυχολογία?
Δεν κατανοούμε ότι το να κατηγορήσεις το αυτοκίνητο κάποιου είναι σαν να του κατηγορείς την μάνα ή την γυναίκα? Μπορεί να τις κατηγορήσει ο καθένας μόνος του, αλλά δεν δέχετε κουβέντα από άλλους...
Γιαυτό λοιπόν οι αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να είναι σε καμμιά περίπτωση επικοδομητικές...και σίγουρα ούτε χρήσιμες...
Επίσης να προσθέσω με αφορμή τα παραπάνω γραφόμενα, ότι ένας άνδρας μπορεί να δει το αυτοκίνητο σαν προέκταση του πέους του ή σαν γκόμενα...Το να το βλέπεις και με τις δύο όψεις....προβληματίζει...εγώ πάντως το βλέπω σαν γκόμενα.... -
αν ανατρέξεις κάμποσες σελίδες πισω ειχα πει....
'πτωχέ μου Αργύρη'
.....
-
@tsagry
εσυ δε μπαινεις αλλα ολο και καποιος φιλος της ΑΡ μπαινει..
και πιστεψε γινεται ακριβως το ιδιο απο την αναποδη.
δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο φιλε τσαγκρυ να υπαρχουν και καποιες αντιπαραθεσεις πού και πού(ανθρωποι ειμαστε ),μη το τραγικοποιουμε, αρκει imho οι αντιπαραθεσεις να μενουν στον τομεα αυτοκινητο και να μη γινονται επι προσωπικου. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Δεν κατανοούμε ότι το να κατηγορήσεις το αυτοκίνητο κάποιου είναι σαν να του κατηγορείς την μάνα ή την γυναίκα? Μπορεί να τις κατηγορήσει ο καθένας μόνος του, αλλά δεν δέχετε κουβέντα από άλλους...
Γιαυτό λοιπόν οι αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να είναι σε καμμιά περίπτωση επικοδομητικές...και σίγουρα ούτε χρήσιμες...
Επίσης να προσθέσω με αφορμή τα παραπάνω γραφόμενα, ότι ένας άνδρας μπορεί να δει το αυτοκίνητο σαν προέκταση του πέους του ή σαν γκόμενα...Το να το βλέπεις και με τις δύο όψεις....προβληματίζει...εγώ πάντως το βλέπω σαν γκόμενα....Τι να σου πω...προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου όταν προσβάλουν το αυτοκίνητό μου. Περισσότερο θα με τσαντίσει να μιλήσουν με το ίδιο τρόπο για τη γυναίκα μου ή για τη μητέρα μου. Σε καμία περίπτωση δε θα με τσαντίσει κάτι που έχει να κάνει με ένα άψυχο κατασκεύασμα
Τώρα δε ξέρω πως βλέπεις εσύ το αυτοκίνητο...εγώ το βλέπω σαν εργαλείο παιχνιδιού και μεταφοράς.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ένα φορτηγό έχει 700 άλογα (άρα πολλά)... και μια entry level Elise μόλις 136 (άρα λίγα)...
Και...?
Έγινε γρήγορο το τριαξονικό, ή μήπως αργή η elise...?
Μήπως σου διαφεύγει το που αποσκοπεί η ιπποδύναμη...?
Μήπως το ζητούμενο των ίππων είναι οι επιδόσεις και το νούμερο απο μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα...?
Μήπως αυτά που γράφω τα γνωρίζεις ήδη?Τελικά στρίβει ή δεν στρίβει...? Αποφασίστε.
Εκτός αν με το 'στρίβει' εννοούμε οτι ακολουθεί την κατεύθυνση του τιμονιού...Η διαφορά της 3.2 Q4 με το S είναι 3.500... και εαν θέλουμε οπωσδήποτε 6κύλινδρο, η διαφορά με το ΤΤ3.2 είναι 4.300... καθόλου μεγάλη για αυτοκίνητα των 50Κ.
Στα δε entry level η 2.2 JTS είναι ακριβότερη απο το ΤΤ 1.8ΤFSI
Αν θεωρείς το ΤΤ μικρότερη κατηγορία, ας πάμε και στην μεγαλύτερη (αν και η διαφορά σε μέγεθος είναι άλλη τόση προς τα πάνω!)... η 2.2 JTS είναι ακριβότερη ακόμη και απο το Α5 1.8ΤFSI... ενώ το Α5 2.0TFSI των 36kgm είναι κατα 5.000 φθηνότερο απο την μπροστοκίνητη 3.2 Βrera χωρίς να υστερεί σε επιδόσεις (τουναντίον)...
Ναι ξέρω... η φορολογία στην Ελλάδα sucks... εδώ όμως ζούμε, εαν ζούσαμε Αμερική θα πέρναμε 350Z στην τιμή Cooper S και θα συζητούσαμε σε άλλη βάση...Επαφίεσαι πάλι σε τεχνικά χαρακτηριστικά και χάνεις την ουσία...
Ποιός είναι ο σκοπός της τοποθέτησης κορυφαίας τυπολογίας μηχανικών μερών...?
Μήπως η επίτευξη κορυφαίας συμπεριφοράς...?
Και αφού τα βάλαμε λοιπόν, πετύχαμε τον σκοπό μας...?
Αν βάλουμε κορυφαία πέταλα σε κουτσό άλογο, θα μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα ή χειρότερα όταν αυτό τερματίσει τελευταίο...?Το αυτό...
Μάλλον θα είμαι ο πρώτος...
Αν τα παραπάνω είναι απαραίτητα για το εν λόγω (Gran Tourer) αποτέλεσμα...
Μάλλον για καθαρόαιμη κατασκευή μου κάνουν...!-Mηπως αυτα που λες ειναι ψιλομαλακιες, λεω εγω τωρα?
-Να αποφασισουμε ποιοι? Οδηγησε την και πες μου. Αν το εχεις κανει ηδη ξερεις την απαντηση.
-Η Brera 3.2JTS κοστιζει 46 χιλιαρικα και με μειον 3 χιλιαρικα εκπτωση στα παροντα εν Ελλαδι μοντελα για το Γεναρη-Φλεβαρη παμε στα 43. Το Α5 2.0 TFSi κοστιζει 45.900 η πιο φτωχη εκδοση που θα δειχνει φτωχη και στην 3.2 Brera. Η 2.2 κοστιζει 39.900 και αυτη με μειον 3 χιλιαρικα αν βρεις καποιο εν Ελλαδι που σαρεσει. Το ΤΤ 2.0 κοστιζει 41 χιλιαρικα.
Τελος παντων σταματα να τα παρουσιαζεις οπως θελεις. Και αυτος που θελει ενα Α6 2.8 δεν τον ενδιαφερει αν με τα ιδια λεφτα παιρνει την κορυφαια εκδοση του ΤΤ.-Για καθε αυτου τεχνικα χαρακτηριστικα μιλησαμε και εγινε αναφορα σε αυτα. Δεν σε ειδα ομως να υπερασπιζεσαι του ημιακαμπτους αξονες και τα ΜακΦερσον. Βασικα οπως σε συμφερει τα λες ρε Μορφεα. Γιατι? Διαβαζεις το φορουμ δεν το διαβαζεις? Δες στα διαφορα νεα μοντελα τι γραφετε ολοι εσεις οι ειδημονες. Αν εχει αυτο θα παει απατο, αν δεν εχει αυτο θα παει καλα και ουτω καθεξης.
Περιμενει κανεις να δει το αποτελεσμα? Οχι ειναι προδιαγεγραμενο. Παρολαυτα υπαινισεσαι οτι μια Brera παροτι εχει στα specifications της αρτιες λυσεις δεν αποδιδει καλα. Το λαθος που το αποδιδεις δεν καταλαβα. Ηταν λαθος η επιλογη των αρτιων λυσεων?-Το αυτο
-Το σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι ο πρωτος μη σχετικος. Για την αλλη πρωτια σου εχω τις αμφιβολιες μου.
-Η Alfa Romeo ποτε δεν εφτιαχνε τοσο αντρικα αυτοκινητα αν αυτο σε καλυπτει.
-
Qsis VTS
Μα αυτό δεν το έγραψα θεωρώντας ότι γίνεται μονόπλευρα, σίγουρα γίνεται αμφίπλευρα.
Το να συζητήσουμε ποιος το ξεκίνησε, είναι σαν να προσπαθούμε να καταλάβουμε αν το αυγό έκανε την κότα ή το αντίθετο...
Η παρατήρηση μου είχε αποδέκτες ένθεν και ένθεν...
Άλλωστε όλοι έχουμε κάτι κοινό, το πάθος μας με τα αυτοκίνητα...
Αν μπεις στο φόρουμ των Ιστορικών θα δεις ότι αυτές οι αντοπαραθέσεις έχουν άλλο επίπεδο...πειράγματα, χιούμορ και πολλές πολλές πληροφορίες και αληλεγγύη... -
The Sara and Mara forum
Ας μετονομαστει ετσι το thread -
It takes two to tango.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
It takes two to tango.Ναι αλλα εδω δεν προκειται περι τανγκο.
Προκειται περι σεξ.
Και αυτο το κανει καποιος και μονος του. Βλεπει οτι ολοι εδω μεσα αυνανιζονται -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παρολαυτα υπαινισεσαι οτι μια Brera παροτι εχει στα specifications της αρτιες λυσεις δεν αποδιδει καλα. Το λαθος που το αποδιδεις δεν καταλαβα. Ηταν λαθος η επιλογη των αρτιων λυσεων?Εγω το λαθος το αποδιδω στους ανθρωπους που υλοποιουν και συναρμολογουν στην περιπτωση της Αλφα!
και σε λαθος της φυσης στην περιπτωση πεινιααααουυυ-ΑΜΕΑ....
-
@tsagry
απλα εδω μεσα οι ηλικιες ειναι μικροτερες και μπορει να υπαρχει περισσοτερος 'ενθουσιασμος'.
δε νομιζω οτι ακομα και οι πιο 'φανατισμενοι' εχουν κατι προσωπικο με τους υπολοιπους και οταν ανεβαινουν οι τονοι ανεβαινουν πιο πολυ με διαθεση χαβαλε.
κι εγω θεωρω οτι το αυτοκινητο ειναι κατι σημαντικο πολυ πιθανο να ειναι και κομματι της προσωπικοτητας σου(συνεπως μπορει να προσβληθει η προσωπικοτητα σου),αλλα δεχομαι τα πειραγματα,γιατι οπως ειπε ο νικος για πολυ κοσμο ειναι απλα μεταλλα και μεσα διασκεδασης!αποψη εξισου σεβαστη και λογικηπαντως μιας και αναφερθηκες για το κομματι των ιστορικων,οπως μου χε αναφερει μια φορα και ο joe bar παραπονουμενος, πολλοι παλιοι και ενημερωμενοι χρηστες πηραν τα μπογαλακια τους και εγκατελειψαν τους 'κατασκευαστες και μοντελα' και περιοριστηκαν στα ιστορικα,οπου κανενας πιτσιρικας δε θα πεταει μαλακιες και δε θα τους χαλαει τα θρεντ και το πολιτισμενο τους κλιμα.
για μενα αυτη η σταση ειναι λαθος,γιατι ακομα κι αν εγω ειμαι μικρος,ασχετος και απειρος,κατι εχω να προσθεσω στη κουβεντα και στο κατω κατω με το καιρο κατι μπορει και να μαθω.
θα μου πεις εσενα τι σε νοιαζει να με ακουσεις να λεω βλακεις ή τι σε νοιαζει να μεταδωσεις τις γνωσεις σου σε ενα κοινο που αδιαφορει και δε θα κατσει να σε ακουσει..
δε διαφωνω,δε ζητησα απο καποιον να επιτελεσει εργο εδω μεσα αλλα αν δε με σεβαστει ο αλλος και δε κατσει να με ακουσει(αντιθετως με προσβαλλει υποτιμητικα) πώς περιμενει να κανω κι εγω το ιδιο..?προσωπικα εχω παρει μερος σε πολλες αντιπαραθεσεις εδω μεσα,αλλα παντα με διαθεση χιουμορ και με επιχειρηματα(λανθασμενα πολλες φορες,δεν αντιλεγω).δε σου κρυβω οτι με το καιρο εμαθα καποια πραγματα και αναθεωρησα για καποια αλλα, οπως και παρα πολλοι κι ας μην το παραδεχονται .το παν ειναι τελικα να υπαρχει φιλικο κλιμα κι οχι εχθρικη διαθεση.
απο καποιον πιο μικρο οπως εμενα θα ακουσεις και την ακροτητα,οπως κι εγω θα ακουσω κατι που θεωρω ακραιο απο καποιον αντιστοιχα μικροτερο.το θεμα ειναι να κατσεις να μιλησεις και να μη γυρνας τη πλατη..φιλικα παντα
-
Φίλε QsisVTS
Κοίτα δεν έβαλα ποτέ θέμα ηλικίας, πιστεύω ότι η μόνη διαφορά είναι ότι ένας μεγαλύτερος ξέρει καλύτερα 'αυτά που δεν ξέρει' και δεν παίρνει θέση (όχι πάντα βέβαια)...
Μπορεί οι γνώσεις μου να είναι περισσότερες στα παλιά μοντέλα, αλλά παρακολουθώ και την τεχνολογία από όσο κοντά μπορώ...άλλωστε, εκτός από τα παλιά μου, πάντα έχω ένα σύχγρονο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση.
Όσο για τα Alfa Romeo, είναι η αδυναμία μου, δεν το κρύβω, αλλά οι απαιτήσεις μου για την φίρμα δεν τελειώνουν με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα...είναι πολύ περισσότερες και περιμένω με την έλευση της 149 να καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό, γιαυτό και κυκλοφορώ με Panda. Η 147 στην εποχή της στα 1600κε (υπήρχαν τεκμήρια ακόμα) με κάλυπτε απολύτως σε όλα τα επίπεδα. Τότε που την αγόρασα μου μίλαγαν για το Ιμπρέζα 1600 και πήγα και το είδα γιατί στα χαρτιά μου φάνηκε καλύτερο...Είδα ένα καγκούρικο εργοστασιακό κατασκεύασμα ομολογουμένως κακάσχημο...ε...δεν έμπαινα μέσα...πήρα την 147 και ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που ένοιωσα ερωτευμένος με 'λαμαρίνες'
Αυτήν την στιγμή αν και συναισθηματικός με τα αυτοκίνητα δεν θα έπαιρνα κανένα Alfa Romeo, όχι γιατί και μία Brera ή μία GT δεν θα με κάλυπτε, αλλά γιατί θα έχανα τα μισά μου χρήματα, όταν το Γκρούπο αποφάσιζε να παίξει ξανά το παιχνίδι του τούρμπο...
Που ομολογουμένως πολύ σωστά έπαιξε το WV group, ακολουθώντας τον δρόμο της Renault και Fiat, που λανθασμένα δεν συνέχισαν και τους το καταλογίζω.
Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι δεν είμαι και πολύ σίγουρη και αντικειμενική πηγή γνώσης,
κουβαλάω την δική μου τρέλα και μου αρέσει...και το κυριότερο δεν το κρύβω. -
-
H mito δεν πιάνει μία μπροστά της... Αλλά και η 19αρες τραγική υπερβολή.
-
Καλά ναι...πρέπει να υποφέρει λίγο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H mito δεν πιάνει μία μπροστά της... Αλλά και η 19αρες τραγική υπερβολή.Δεν κοπαναει καθολου ομως.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
-Mηπως αυτα που λες ειναι ψιλομαλακιες, λεω εγω τωρα?
-Να αποφασισουμε ποιοι? Οδηγησε την και πες μου. Αν το εχεις κανει ηδη ξερεις την απαντηση.
-Η Brera 3.2JTS κοστιζει 46 χιλιαρικα και με μειον 3 χιλιαρικα εκπτωση στα παροντα εν Ελλαδι μοντελα για το Γεναρη-Φλεβαρη παμε στα 43. Το Α5 2.0 TFSi κοστιζει 45.900 η πιο φτωχη εκδοση που θα δειχνει φτωχη και στην 3.2 Brera. Η 2.2 κοστιζει 39.900 και αυτη με μειον 3 χιλιαρικα αν βρεις καποιο εν Ελλαδι που σαρεσει. Το ΤΤ 2.0 κοστιζει 41 χιλιαρικα.
Τελος παντων σταματα να τα παρουσιαζεις οπως θελεις. Και αυτος που θελει ενα Α6 2.8 δεν τον ενδιαφερει αν με τα ιδια λεφτα παιρνει την κορυφαια εκδοση του ΤΤ.-Για καθε αυτου τεχνικα χαρακτηριστικα μιλησαμε και εγινε αναφορα σε αυτα. Δεν σε ειδα ομως να υπερασπιζεσαι του ημιακαμπτους αξονες και τα ΜακΦερσον. Βασικα οπως σε συμφερει τα λες ρε Μορφεα. Γιατι? Διαβαζεις το φορουμ δεν το διαβαζεις? Δες στα διαφορα νεα μοντελα τι γραφετε ολοι εσεις οι ειδημονες. Αν εχει αυτο θα παει απατο, αν δεν εχει αυτο θα παει καλα και ουτω καθεξης.
Περιμενει κανεις να δει το αποτελεσμα? Οχι ειναι προδιαγεγραμενο. Παρολαυτα υπαινισεσαι οτι μια Brera παροτι εχει στα specifications της αρτιες λυσεις δεν αποδιδει καλα. Το λαθος που το αποδιδεις δεν καταλαβα. Ηταν λαθος η επιλογη των αρτιων λυσεων?-Το αυτο
-Το σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι ο πρωτος μη σχετικος. Για την αλλη πρωτια σου εχω τις αμφιβολιες μου.
-Η Alfa Romeo ποτε δεν εφτιαχνε τοσο αντρικα αυτοκινητα αν αυτο σε καλυπτει.
-
Μου αρέσει η τακτική τύπου 'αυτά είναι μαλακίες' όταν δεν έχουμε τι να απαντήσουμε...
Αν όντως το πιστεύεις και δεν κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο τότε ή ξέρεις πολύ λιγότερα απ'οσα νόμιζα για τα αυτοκίνητα, ή απλά δεν ξέρεις να εκφράζεσαι...
Το ενδεχόμενο να παραδεχθείς μια φορά ότι έγραψες πατάτα, προφανώς το ξεχνάμε... -
Όλοι όσοι υποστηρίζετε απο τη μία οτι στρίβει και απο την άλλη οτι δεν είναι οι στροφές για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου...
Και μην ακούσω οτι 'στρίβει για GranTourer' γιατί τα GT που πραγματικά στρίβουν, το κάνουν πολύ καλά... -
Δεν τα παρουσιάζω όπως θέλω, άλλα όπως τα βλέπω. Αυτές τις τιμές βλέπω και αυτές γράφω.
Την (γενναία) έκπτωση που έχει αυτόν τον μήνα η AR δεν την γνώριζα και μπράβο τους, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για κάποιον που αγόρασε το αυτοκίνητο πρίν 1 μήνα ή 1 χρόνο...
Τώρα αν θεωρείς οτι το Α6 έχει τόσα κοινά με το ΤΤ όσα και η Brera, μάλλον υπερτίμησα τις γνώσεις (?) σου... -
Αν ήθελα να 'υπερασπιστώ' τεχνικά χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλά να αναφέρω, αλλά με ενδιαφέρει πρώτα απ'όλα η υλοποίηση τους και το αποτέλεσμα... δεν 'φτιάχνομαι' με το manual.
Τι να το κάνω εαν το ΤΤ είχε αλουμινένιο πλαίσιο και ζύγιζε 1700kg...?
Γιατί να ζητήσω Double wishbones απο την Cayman οταν με τα Macpherson παραδίδει μαθήματα...?
Και τα περι ειδημόνων και προδιαγεγραμένων αποτελεσμάτων, να τα γράψεις σε αυτούς που τα κάνουν... δεν θυμάμαι ποτέ να έλαβα μέρος στις (συμπαθέστατες) προφητικές και τεχνολατρικές συζητήσεις...
Άλλοι αναφέρονται συνέχεια σε τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμη και αν αυτά δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στο τελικό προϊόν...
Όσον αφορά στο τι φταίει που παρα τις 'σοφιστικέ' και 'κορυφαίες' λύσεις έχουμε ένα μέτριο αποτέλεσμα... ενώ άλλοι (άσχετοι) κατασκευαστές με μέτριες λύσεις δίνουν κορυφαία αποτελέσματα... μην ρωτας εμένα αλλά αυτούς που πήραν χρυσό και τον έκαναν σκ@τα... (εξάλλου εγώ κατ'εσέ είμαι άσχετος)
- Τέλος η AR μπορεί να μην έφτιαχνε ποτέ 'τόσο αντρικά αυτοκίνητα' αλλά είναι γνωστή (και πλασάρεται) ως η Cuore Sportivo του ομίλου...
Τα tags που απαρτίζουν το εταιρικό της προφίλ είναι (με αυτή τη σειρά): Sport, Handling, Performance, Safety, Elegance, Emotion... αλλά το τελικό της προϊόν είναι πιο κοντά στο εταιρικό προφίλ της Lancia!
Αν αυτό σε καλύπτει...
-
ΑLFA ROMEO FORUM