-
Μιλαμε για αυτοκτονικες τασεις,μολις διαβασα οτι μπορει καποιος να παρει 116 με 29000
To παιδι που θα τα παρει αυτη τη μπεμπα ελπιζω να παρει κι ενα ξουραφι δωρο να μη ζοριστει στη διαδικασια..Η περιπτωση του vasgti που ξερεις,ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Αλλα εχει ενα +,λεει στα γκομενακια οτι εχει και καμπριο και μολις το βλεπουν απλα τους λεει την αληθεια για τα παραθυρα..
Υγ: Η εμπειρια του μανγκου (του φιλου του τελος παντων) ειναι σεβαστη.Απλα με βαση αυτη επιβεβαιωνεται οτι οι αλφα ειναι γτπ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι για το πεος η μπρερα..αφου του χαλασε του φιλαρακου του μανγκο παει,τελειωσε,μην την παρετε.Αφου εγινε κι αυτο,μακρυα απο αλφα.
Καλυτερα να δωσετε 25000 ευρω για τον πυραυλο 116 να χετε και το κεφαλι σας ησυχο.Ασε ρε και η 166-φριτεζα χαλασε, και οι 2 156 εταιρικες φριτεζες, χαλασαν και η 147 που ειχε ο κολλητος χαλασε-αποσυντεθηκε και ειχε τασεις φριτεζας. Τωρα η μπρερα. συνολο 5 αυτοκινητα Αλφα.. ε αρκει νομιζω για να λεω τη γνωμη μου.
Αυτα απο πρωτο πρωτο χερι που τα ειδα και τα εζησα..
Ολοι οι κατοχοι BMW θαβουν την 116-316 !Να πω οτι του χαλασε οκ, αλλα ολο το αμαξι ειναι φταγμενο ασχημα και βγαζει συνεχεια μικροπροβληματα,διακοπτες, χειρολαβες,και πολλα αλλα !
-
Ναι οκ κι εγω εχω γνωστους με 318, γκολφ,πολο,320 και ιμπιζα που εχουν τραβηξει 4 φορες χειροτερα απο τον φιλο σου. Στα δυο απ αυτα εχω δει με τα ματια μου αμετρητα προβληματα,απο λαμπακια που αναβοσβηνουν καθε 2 ωρες μεχρι εγκεφαλους καμμενα πιστονια,ψυγεια,κολλαρα, εγκεφαλους αεροσακων μεχρι ο,τι μπορεις να φανταστεις.Κι απο ποιοτητα εσωτερικου...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. Το οτι ξεφτισε το δερμα του καθισματος,αν το ακουγαν οι παραπνω θα το θεωρουσαν πταισμα.Οποτε,καταληγουμε καπου συγκεκριμενα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι οκ κι εγω εχω γνωστους με 318, γκολφ,πολο,320 και ιμπιζα που εχουν τραβηξει 4 φορες χειροτερα απο τον φιλο σου. Στα δυο απ αυτα εχω δει με τα ματια μου αμετρητα προβληματα,απο λαμπακια που αναβοσβηνουν καθε 2 ωρες μεχρι εγκεφαλους καμμενα πιστονια,ψυγεια,κολλαρα, εγκεφαλους αεροσακων μεχρι ο,τι μπορεις να φανταστεις.Κι απο ποιοτητα εσωτερικου...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. Το οτι ξεφτισε το δερμα του καθισματος,αν το ακουγαν οι παραπνω θα το θεωρουσαν πταισμα.Οποτε,καταληγουμε καπου συγκεκριμενα;Ναι,θα παρουμε ολοι ΚΙΑ
-
και εγω τα λεω αλλα ποιος με ακουει...
απο opel kai vw μονο προβληματα και συνεργειο.... -
Οι έρευνες αξιοπιστίας πάντως άλλα λένε.
Εκτός αν κι αυτές είναι 'πληρωμένες'...
-
εμενα δεν με ενδιαφερουν οι ερευνες...ξερω τι εχω τραβηξει εγω στα 'αξιοπιστα'αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
απο opel kai vw μονο προβληματα και συνεργειο....Αν ονομασω τα αυτοκινητα του οικογενειακου γκαραζ θα πεσει γελιο ,συμφωνα με το φορουμ επρεπε να ειμαι 24 ωρες στο συνεργειο διαλεγοντας καθε μερα ποιο να πρωτοπαω
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
εμενα δεν με ενδιαφερουν οι ερευνες...ξερω τι εχω τραβηξει εγω στα 'αξιοπιστα'αυτοκινητα.Σε εμένα πάντως έχουν επιβεβαιωθεί οι έρευνες...και επιβεβαιώνονται και από τα γραφόμενα του MANGO.
-
Σας εχω ολους...
Εχω** Yaris** που αλλαξε κινητηρα...
Εχω RAV4 που εχει τοσα προβληματα που δε τα θυμαμαι...
Εχω Golf που αλλαξε τουρμπινα... (4-5 μηνων)
Ακομα ενα που δεν αλλαζε λαδια ποτε, γιατι συμπληρωνε κανα 2λιτρο μεχρι να κανει σερβις...
Eχω Μercedes E που καηκε εγκεφαλος...
Ακομα μια που αλλαξε κρεμαγιερα...
Peugeot 206 που αλλαζε ημιαξονια, ακρομπαρα και φλαντζα σε καθε σερβις
Punto που εμεινε απο υποβοηθηση... (το δικο μου, και η υπολοιπη μιση παραγωγη)
Γνωστους με VAG , που εχουν παντα καβατζα πολλαπλασιαστες στο πορτ μπαγκαζ, καθως και μπολικη ταινια για να κλεινουν τα παραθυρα...Καταλαβαινετε που το παω ε?...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
απο opel kai vw μονο προβληματα και συνεργειο....Αν ονομασω τα αυτοκινητα του οικογενειακου γκαραζ θα πεσει γελιο ,συμφωνα με το φορουμ επρεπε να ειμαι 24 ωρες στο συνεργειο διαλεγοντας καθε μερα ποιο να πρωτοπαω
εγω ξερω τι εχω τραβηξει εγω στα 'αξιοπιστα'αυτοκινητα τυπου VW kai OPEL.αν ειμαι εγω η εξαιρεση σε αυτα τοτε τι να πω
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σας εχω ολους...Εχω** Yaris** που αλλαξε κινητηρα...
Ακομα ενα που δεν αλλαζε λαδια ποτε, γιατι συμπληρωνε κανα 2λιτρο μεχρι να κανει σερβις...
Γνωστους με VAG , που εχουν παντα καβατζα πολλαπλασιαστες στο πορτ μπαγκαζ, καθως και μπολικη ταινια για να κλεινουν τα παραθυρα...Καταλαβαινετε που το παω ε?...
και του saxon_747 λενε κατι αλλο...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Οι έρευνες αξιοπιστίας πάντως άλλα λένε.Εκτός αν κι αυτές είναι 'πληρωμένες'...
Eσυ πηρες δυο αυτοκινητα και επιβεβαιωθηκαν οι ερευνες που εχεις διαβασει.Δεκτο.Οπως και ολα τα μελη της οικογενειας σου (πιθανολογω,υποθετω καλυτερα,δεν ξερω).Εγω ομως,οπως και ολη η δικη μου οικογενεια οπως και πολλες αλλες φιλικες η γνωστες εχουμε τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα.Κι ερχομαι παλι να σε ρωτησω : καταληγουμε σε κατι συγκεκριμενο;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σας εχω ολους...Εχω** Yaris** που αλλαξε κινητηρα...
Στα λογια μου και εσυ...στα ΚΙΑ ...αμα τα λεω εγω
-
1-2-5 κομμάια εναι τύχη
η ερεύνα έχει χιλιάδες.Μην τα κατεδααφισουμε όλα
-
Αν ειναι να καταληξουμε εκει,προσφερομαι να συρω πρωτος το χορο πανω απ το ζαλογγο..
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
1-2-5 κομμάια εναι τύχη
η ερεύνα έχει χιλιάδες.Μην τα κατεδααφισουμε όλα
Αφου λοιπον δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα,πως εξηγεις οτι πολλες ερευνες εχουν αλλες εταιριες στη 10αδα,πριμιουμ μοντελα ομιλων ειναι πιο κατω απο τα 'φτηνα' μοντελα του ομιλου,εταιριες κολοσσοι ειναι πολυ κατω στη σχετικη συγκριση και πολλα αλλα;Μηπως διαλεγουμε εκει την ερευνα **στην τυχη **(οπως αναφερεις κι εσυ;)
-
Φιλος μου που δουλευει σε συνεργιο αντιπροσωπιας TOYOTA και διπλα εχει αντιπροσωπια WV - AYDI - SEAT του ιδιου ιδιοκτητη βλεπει και ξερει ποσα αυτοκινητα πηγαινοερχονται απο τα συνεργεια του ομιλου VAG.
ομως και στην TOYOTA γινετε αυτο αλλα σε μικροτερο βαθμο... -
Α και να μην ξεχασω.Αν καποιος παρει γκολφ και του βγαλει αλλα 10000 ευρω σε ζημιες,θα γυρισει να πει οτι το γκολφ ειναι πρωτο σε ερευνες ( ) αξιοπιστιας του στυλ auto protoxronia???? Αν ναι,οκ ας παρουμε ολοι γκολφ,να χουμε και (δωρεαν) Γκαμπριο.
-
Οκ να το παρω κι αλλιως?
Στην οικογενεια τωρα..
Μια 200Ε, μια 190Ε, μια C180 ολα αυτα πριν εποχης kompressor
Μια Ε240, μια Ε200 κομπρεσσορ οι τελευταιες πριν το f/l
Καθως και μια SLK 350 και μια Α class 150
Συνολο 7 οχηματα, και μονο η Ε240 χαλασε-εμεινε απο εγκεφαλο.Μιλαμε οτι ολα τα αμαξια εκαναν πανω απο 100.000 χλμ..
Καμια αλλη ζημια..
Τωρα οι μπεμπες 2 Χ5, με πανω απο 60Κ χλμ, και το δικο μου 320 με κοντα 40Κ χλμ και προβλημα μονο η αναβαθμιση του εγκεφαλου στο 320..
προσωπικες εμπειριες λεω ρε παιδια..
Απο τις Αλφα εχουμε καει στην οικογενεια.. Η τυχη φταιει ?
ΑLFA ROMEO FORUM