-
40 ήρθαν επίσημα + τις παραεισαγωγές. (RS, όχι GTA)
-
Βαρια βαρια 20-25 GTA με τις παραεισαγωνες.Δεν εχω δει ομως ουτε μια για φουντο
-
Φούντο == πούλημα?
-
Nαι..Και το παραξενο ειναι με αρκετα χλμ στην πλατη τους.Πανω απο 80.000.Ολα αυτα τα περασανε στις πιστες?Ακουσα για προβληματα αξιοπιστιας και στροφη των περισσοτερων προς Japan μερια..
-
-
-
Και μαλιστα σε πρωτογνωρα αθλια κατασταση...
-
αντί να είναι σε κάποιο γκαράζ με κουκούλα και γυαλισμένη....βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Από ότι είδα είναι το πρώτο μοντέλο spider που βγήκε. Πράγματι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και δε φαίνεται στη φωτογραφία. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Spider.
αν δεν κανω λαθος ηταν η τελευταια spider με πισω κινηση? καποια στιγμη ειχε γινει και ενα face lift με διαφορετικα φαναρια πισω και υστερα η spider εγινε 'απλα' η ανοιχτη - ας πουμε - εκδοση της gtv
ερωτας το συγκεκριμενο... αλλη κλαση! -
Η πρώτη Spider ήταν η Giulietta Spider. Η συγκεκριμένη ήταν πιο γνωστή ως duetto και διατηρήθηκε στην παραγωγή με διάφορες αλλαγές από έκδοση σε έκδοση μέχρι και αρχές δεκαετίας '90.
-
duetto
Όταν πήγαινα για service την 147 συχνά έβλεπα μια τέτοια στο γκαραζ καλοπλυμένη και γυαλισμένη, κούκλα! -
Για την ακρίβεια duetto roundtail (ή boat-tail ή 'σουπιά'), αν είναι αυτή που νομίζω ότι είναι (κουκάκι;).
Μακράν από τις ομορφότερες alfa, πολύ πιο όμορφη από την επόμενη kamm-tail, με τον κομμένο πωπό, IMHO.Μαζί με την guiletta sprint, τη 2000spider turing, την giulia junior GT 1300 τη 'σκαλοπατένια' (ή καλύτερα την giulia sprint GT 1600), και την 1900SS turing στο dream-garage μου , στο Alfa Romeo section.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για την ακρίβεια duetto roundtail (ή boat-tail ή 'σουπιά'), αν είναι αυτή που νομίζω ότι είναι (κουκάκι;).
Μακράν από τις ομορφότερες alfa, πολύ πιο όμορφη από την επόμενη kamm-tail, με τον κομμένο πωπό, IMHO.Συμφωνώ
Το τελευταίο facelift πάντως (~'90) ήταν πολύ ωραίο. -
Και πωλούνται πανάκριβα οι μεταχειρισμένες...
Είχα δει αγγελίες για την τελευταία Spider στα 17.000 ευρά -
Η συγκεκριμένη φαίνεται για σειρά 1 αλλα οι διαφορές είναι κυρίως στο πίσω μέρος:
-
12-15Κ είναι τα λεφτά της... αν είναι 2λιτρη με πολλά έξτρα, βέβαια, ανεβαίνει...
Στην Ιταλία μπορείτε να πάρετε μια όμορφη junior spider 1300 σουπιά με πρπ 9-10Κ και θα σας στοιχίσει άλλο ένα χιλιάρικο για να της βγάλετε πινακίδες κανονικές....
Από τις καλύτερες περιπτώσεις ιστορικού αυτή τη στιγμή ΙΜΗΟ.
Kamm-tail δε, από 6-7Κ!! -
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για την ακρίβεια duetto roundtail (ή boat-tail ή 'σουπιά'), αν είναι αυτή που νομίζω ότι είναι (κουκάκι;)Πράγματι στο κουκάκι την πέτυχα.
Πρώτη φορά που μου άρεσε τόσο πολύ μια alfa.Αυτή είναι:
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για την ακρίβεια duetto roundtail (ή boat-tail ή 'σουπιά'),Coda tonda είναι ο σωστός όρος
ΑLFA ROMEO FORUM