-
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Παρεμπιπτόντως είδα μια σκούρη μπλε προχθές στη Σίνδο.
Εγώ είδα μια κόκκινη και μια μπλε στο συνεργείο στο Σφακιανάκη και έχω να πω πως είναι πολύ πολύ πολύ όμορφη
-
Έχω δει δύο τρεις φορές την κόκκινη diesel με πινακιδες Χαλκιδικής εδώ πάνω.
Νταξ... carspotting λόγω σπανιοτητας 2 χρόνια μετά την παρουσίαση της και χωρις να είναι αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής μου φαίνεται κάπως....
Φανταστείτε να λέγαμε πόσες ανταγωνιστικες 3αρες ή C class είδαμε... [emoji56] -
Ειναι προφανές οτι το αμάξι ειναι λάθος τοποθετημένο κ με μοτέρ που δε βοηθούν στην ελληνική αγορά. Αν δεν κανουν γενναίες εκπτώσεις ή σεν βάλουν κανά μικρότερο μοτέρ , το βλεπω να πηγαίνει άπατο . Πιο συχνά θα βλέπουμε πορσε παρα τζιουλια.
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Εγώ είδα μια κόκκινη και μια μπλε στο συνεργείο στο Σφακιανάκη και έχω να πω πως είναι πολύ πολύ πολύ όμορφη
Παλι χαλασαν η μ@λ@κι#ς
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παλι χαλασαν η μ@λ@κι#ς
μπα προγραμματισμένο service θα ήτανε. Δεν χαλάνε τα AR ...
-
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ειναι προφανές οτι το αμάξι ειναι λάθος τοποθετημένο κ με μοτέρ που δε βοηθούν στην ελληνική αγορά. Αν δεν κανουν γενναίες εκπτώσεις ή σεν βάλουν κανά μικρότερο μοτέρ , το βλεπω να πηγαίνει άπατο . Πιο συχνά θα βλέπουμε πορσε παρα τζιουλια.H αλήθεια είναι πως λείπει ένα μοτερ 1.8l. Με μια τιμή γύρω στα 35.000 σίγουρα θα πουλούσε αρκετά.
-
Και η πλάκα είναι πως το έχουν έτοιμο (TBi). Αλλά αρνούνται να τον βάλουν. Μη σου πω οτι χαλαρα θα μπορούσε να μπει και ο 1.4 Multiair...
Εδω Αουντι, ΜΒ και BMW βάζουν 1.4 και 1.6 μοτέρ στις μπερλινες τους και η AR το παίζει πιο πρίμιουμ από τους πρίμιουμ.
Τα πρώτα μηνύματα από τις πωλήσεις δεν ειναι ενθαρρυντικά. Ελπίζω να τα δούν τα παιδιά με τα πουλόβερ και τις ωραίες γραβάτες και να βάλουν μυαλό.
-
Καλά 1.4 και 1.6 είναι λίγα. Δε θα χαραμίσουν τέτοιο αμάξωμα για να το πάρει ο κάθε ένας τυχάρπαστος. Δώσαν βάση στην οδηγική απόλαυση που σίγουρα θέλει και μια δύναμη. Μιλάμε για sedan όχι για mx5.
-
Οντως κι εγω πιστευω οτι δε πας να την παρεις με κατω απο 180-200 ιππους.
-
Ο 'καθε τυχαρπαστος' ειναι πελατης που φερνει κερδος στην εταιρεια.
Οσο καλο και ομορφο αμαξι κι αν ειναι, με τετοια τιμη δε περπαταει.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σιγα μη γινει η alfa ,vag να πουλαει με το κιλο. Λιγοι και καλοι. Ετσι κι αλλιως μετοχες δεν εχουμε, α ναι εσυ εχεις Πωλησεις...
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ο 'καθε τυχαρπαστος' ειναι πελατης που φερνει κερδος στην εταιρεια.
Οσο καλο και ομορφο αμαξι κι αν ειναι, με τετοια τιμη δε περπαταει.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν βγάζουν ένα μοντέλο κοιτάν που θα στοχεύσουν και σίγουρα δε βγάλαν τη Gulia αυτοκίνητο της σειράς αλλά για πιο ιδιαίτερο κοινό.
-
+1. Το μόνο που δεν θα ήθελα να ξαναδώ είναι ένα αυτοκίνητο της Α να φορά κινητήρα απλά να το πηγαίνει μόνο και μόνο για να κρατηθεί τιμολογιακά σε επίπεδο ώστε ο κάθε τυχάρπαστος να το συγκρίνει με πασάτ, μοντέο ή 316 για να δει τι θα προτιμήσει λόγο εξοπλισμού. Κάπως έτσι γίνονταν με τις 156 και 159 με την τελευταία να φορά κινητήρα που σε επιδόσεις συναγωνίζονταν την 1.4 ts 146 .
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Και η πλάκα είναι πως το έχουν έτοιμο (TBi). Αλλά αρνούνται να τον βάλουν. Μη σου πω οτι χαλαρα θα μπορούσε να μπει και ο 1.4 Multiair...Εδω Αουντι, ΜΒ και BMW βάζουν 1.4 και 1.6 μοτέρ στις μπερλινες τους και η AR το παίζει πιο πρίμιουμ από τους πρίμιουμ.
Τα πρώτα μηνύματα από τις πωλήσεις δεν ειναι ενθαρρυντικά. Ελπίζω να τα δούν τα παιδιά με τα πουλόβερ και τις ωραίες γραβάτες και να βάλουν μυαλό.
Το ότι μπορεί οι πωλήσεις να μην είναι ενθαρυντικές ή τουλάχιστον να πλησιάζουν τον γερμανικό ανταγωνισμό προσωπικά για εμένα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ, ειδικά σε κατηγορίες όπου είσαι χρόνια χωρίς παρουσία. Μπορεί να έχεις την γνώση και την ιστορία αλλά θέλει απο την άλλη έντονη παρουσία, βελτίωση του δικτύου (περίπτωση πελάτη που πήγε έτοιμος για Giulia q4 και κατάφεραν να φύγει με κατεβασμένα μούτρα) και ένα σωρό άλλα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να επιστρέψεις στην κατηγορία.
Όσο για την το πόσο premium θα ήταν μια Giulia με τον 1,4 θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη άποψη. Το ότι έδωσε το 2009 35000 ευρώ κάποιος για 316 122 άλογα μην νομίζεις ότι εισπράτει την αίσθηση του premium. Στην αντιπροσωπεία όταν πήγαινα με τον ξάδερφο με Μ5 τους κοιτάζαμε με συμπόνοια ( νομίζω η 316 δεν κυκλοφορούσε στην Ευρώπη ήταν ελληνικά πατέντα) και αυτοί με δέος. Ακόμα και τα μαστόρια εμάς έτρεχαν να εξυπηρετήσουν.Στον δρόμο παρόλο που αφαιρούσαν το σήμα απο πίσω, τους έκαναν πλάκα ακόμη και τα παπάκια των ντελιβεράδων φορτωμένα με σουβλάκια. Το ίδιο και σήμερα όπου η εξάτμιση με διάμετρο ίδια με το καλαμάκι του Frappe κάνουν εύκολα αναγνωρίσιμο το κατά τα άλλα premium (σε αγορά και κόστος χρήσης μόνο αυτοκίνητο) και εύκολο στόχο άλλων πιο ταπεινών κατασκευών.
Πάντως τελευταία υπήρξα συνοδηγός σε Giulia να σου πω οτι ο δείκτης κεφαλογυρίσματος κειμένεται σε υψηλά ποσοστά κάτι που δεν ισχύει με τα υπόλοιπα.
Μιας και μιλάμε για premium και τον τελευταίο καιρό υπάρχει Jaguar Xf 3.0 V6 diesel στην οικογένεια, εισπράττω πολύ περισσότερο την αίσθηση αυτή, απο ότι εαν είχα παρόμοιο αυτοκίνητο γερμανού κατασκευαστή (πχ ειδικό πάρκινγκ στο ξενοδοχείο με κολωνάκια και φύλακα, την ώρα που άλλα αντίστοιχου κυβισμού παρκάρανε κάτω απο ελιές).
Μάλλον το οτι συγκεκριμένη φυλή πιάστηκε τελευταία με παρκαρισμένα στο σαλόνι!!!!! αυτοκίνητα συγκεκριμένου κατασκευαστή έκανε τα υπόλοιπα, αυτά με τις λίγες πωλήσεις πιο premium. -
Εχει πλακα που διαβαζω ακομα για τυχαρπαστους.
Δηλ το πλουσιο πιτσιρικι που θα του το παρουν και θα το στουκαρει δεν ειναι 'τυχαρπαστο' , ενω ο χ σοβαρος οδηγος θα ειναι 'τυχαρπαστος' επειδη θα παρει μια εκδοση χαμηλοτερου κυβισμου.Οκ!
Μετα λετε τους Γερμανους φαντασμενους [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να καταλάβεις το σκεπτικό μου Ούρσουλα είναι σα να έβγαινε έκδοση του ΤΤ τώρα με 120 άλογα για να καλύψει αγοραστές που τους έλειπαν τα χρήματα να φορέσουν ένα κινητήρα που να του αξίζει. Το αμάξωμα ως θωριά και προδιαγραφή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν είναι για συμβιβασμούς. Το 'πιασες;
-
Δηλαδή το Α4 με τον 1.4 tsi, 150 αλόγων κ 8sec για 0-100 και οι αντίστοιχες εκδόσεις των c180 και 318i δεν ειναι πριμιουμ επειδη φοράν κινητήρες μικρού κυβισμού;;
Οκ σεβαστό αλλα εγω εχω τελείως άλλη αποψη.
Καλώς η κακώς η Α για να παίξει κ να παρει μερίδιο απο την κατηγορία, πρεπει να προσφέρει ποικιλία εκδόσεων -κινητήρων κ ανταγωνιστικές -για να μην πω σημαντικά φθηνότερες- τιμες σε σχεση με τις μάρκες αυτες, δεδομένου οτι δεν εχει -για το ευρύ κοινό τουλαχιςτον - το brand name τους. Ετσι θα πουλήσει και θα γνωριςει-θα αποκτήσει εμπιστοσύνη ο κόσμος σε ενα -πολυ καλο οπως φαινεται - προϊόν της.
Αυτός ειναι για μένα ο μόνος δρόμος κ δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν ξερω καμία εταιρεία που να μην τη μοιάζουν οι πωλήσεις της.
Δηλαδή θα σας χάλαγε μια giulia με τα 170 άλογα του ΜΑ ή τα 200 του tbi επειδη θα ήταν κάτω απο 2000κεκ;
Εγω θα την επαιρνα παντως.
ΑLFA ROMEO FORUM