-
Με λίγα λόγια μας την είπες ενώ επί της ουσίας συμφωνείς για το θέμα μας, το οποιο δεν είναι άλλο από μόλις 290 ευρώ μεγαλο service της 147 τα οποία είναι μια χαρά.
-
Εχεις γραψει μονος σου οτι τα χρηματα για τα service της alfa ξεφευγουν. Ε να που δε ξεφευγουν.. τι δε καταλαβαινεις?
-
Σε καμια στροφη αυτής της συζήτησης δεν ενιωσα να μην καταλαβαινω κάτι...
-
Μήπως θέλετε και εδώ 'ερμηνείες' σε λεγόμενα? [emoji38]
Στα 620€ δεν αναφερεστε? Πολλά...
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Φυσικά και είναι πολλα τα 620. Αλλά όταν χρειαστηκε τα έδωσα. Ο λόγος απλός στην προαναφερθήσα τιμή των 290 προσθέτεις το κόστος των μπουζί και ενός μεταβλητού.
-
Με τρολλαρεις δεν εξηγηται αλλιως....
Στα 290 ειναι ΚΑΙ ο μεταβλητος. Στα 290 αναφερομαστε Κωστα!
Πες μου τωρα και τα 620 που τα πληρωνες....? -
Νονέ δε με λένε Κώστα. Ακόμη κι εκει σε μπέρδεψα; Να 'σαι καλά! Πάντως ειλικρινά δεν ήξερα πως σε προβλεπόμενο μεγάλο service θα έπρεπε να περειμένω οπωσδήποτε αλλαγή του μεταβλητού. Μόλις 2 φορές, το άλλαξα σε 240000χλμ. με την Α. Μάλιστα τον ένα τον έχω κρατήσει αναμνηστικό από την Α. Ειλικρινά δεν σε τρολάρω. Καταθετω την εμπειρία μου.
-
Ο Κωστας ειναι ο cosneo ο οποιος και ειχε απορια την προηγουμενη σελιδα. Τα 620 σε αντιπροσωπεια? αυτο ρωταω...
-
Σε εξουσιοδοτημένο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σε εξουσιοδοτημένο.Και αφου υπαρχει ενα συνεργειο σε ολη την Αττικη που ας πουμε εχει πιο λογικες τιμες απο ολους τους αλλους........μυθος η ακριβη συντηρηση των ΑΡ
Υπαρχει και αλλο ενα για τα Γαλλικα.........η λοιπη Ελλαδα να πα να μπιπ! -
Προσπαθησα φίλε GGAB πολύ όταν είχα το αυτοκίνητο να βρω οικονομικές λύσεις αλλα τα ποσά που δαπανησα συνολικά με την Α σε θέματα επισκευών και συντήρησης ουσιαστικά ήταν μακράν μεγαλύτερα από οποιο άλλο αυτοκίνητο. Αυτό για μένα είναι γεγονός. Βέβαια η αίσθηση που μου είχε δώσει η Α είναι κάτι που μόνο ένας πρώην ή νυν κατοχος μπορεί να επιβεβαιώσει ή και να αμφισβητήσει. Το μόνο που δεν σε νοιάζει όταν οδηγείς Α είναι τα πόσα χλμ/ ώρα δείχνει το κοντέρ. Σε προκαλεί έτσι κι αλλιώς να δοκιμάσεις το καλύτερο πέρασμα από μια στροφή, ανάβαση, κατάβαση ή ότι άλλο κάνεις οδηγώντας τη. Αρκεί φυσικά να μη λυπάσαι τα έξοδα.
-
Οι περισσοτερες Alfa Romeo ηταν (και ειναι) για αυτους που αγαπανε την οδήγηση, οχι για αυτους που αγαπανε την τσεπη τους
-
Σε πιστευω απολυτα!
Ο μπατζανακης μου την 147 του δεν την εχει ζορισει,στριψει,πιεσει σχεδον ποτε! και ομως θελει ενα σωρο εξτρα μαζεματα.......σκεψου να την πηγαινε στα ορια. -
Δε μπορω να καταλαβω ρε GGAB γιατι σε τσουζει τοσο που εχω αμαξια πραγματικα καλα με κακη φημη στο μυαλο σου που δε με ταλαιπωρησαν επουδενι και δε τα χρησοπληρωσα ποτε.. υπαρχει και ενας κοσμος που δε τον διανοησαι,κανε χαρακιρι..
2 συνεργεια ιταλικων που ειναι σωστα ανεφερα εγω,φαντασου ποσα υπαρχουν αν εγω ξερω δυο.. εκτος αν με θεωρεις τοσο γαματο και γνωστη που κατεχω τη πραγματικη και μονη γνωση ωστε να πιστευεις οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος του οτι αναφερω.. οπως και να χεις με τιμαει... αλλα μη γλυφεις και οπου χρονια πιστευες οτι φτυνεις...
-
Mods.....μαζευτε τον!!!!
Φρόνιμα και οι δύο **[mod] **
-
-
Αρρωστήσαμε παλι!
-
Εργονομία.... Στα ύψη.... Όμορφη πάντως....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:inlove:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7231331/Κούκλα όντως!
Για κανα τέτοιο με βλέπω μετά από...20 χρόνια...για να 'πάνε τα φαρμάκια κάτω' που οι μικρές μου 'θα την έχουν κάνει' με τίποτα μαντραχαλάδες και θα προσπαθώ να το 'καταπιώ'!! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:inlove:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7231331/Τι να λεμε τωρα; Εμφανιση γματη. Μουρη αγριεμενη. Απο οπου και αν το κοιταξεις ειναι ομορφο. Μερικα αμαξια απο καποιες οπτικες γωνιες μπορει να μην φαινονται τοσο ομορφα. Αυτο ειναι dream car. Και μεσα ομορφο, εχει και δερματινο σαλονι (αδυναμια μου), γματος φωτισμος στο καντραν κλπ, δλδ πειρασμος. Ενταξει και τσιμπημενα να ειναι τα σερβις κλπ, μιλαμε για καλονη. Τα αξιζει.
ΑLFA ROMEO FORUM