-
Η Alfa Romeo επιστρέφει στην αγορά της Αμερικής, και εκτός από την 4C, οι Αμερικάνοι ίσως θα μπορούν να αγοράσουν και την επόμενη γενιά της MiTo. H νέα MiTo αναμένεται να παρουσιαστεί το 2016 με την Αμερικάνικη έκδοση της να προσφέρεται και με τον δικύλινδρο TwinAir βενζινοκινητήρα απόδοσης 100 ίππων, ο οποίος θα μπορεί να καταναλώσει επίσης φυσικό αέριο αλλά και βιοκαύσιμα.
Στη γκάμα των κινητήρων θα βρίσκεται και ένας 4-κύλινδρος turbo κινητήρας απόδοσης 200 ίππων, με τη Fiat να εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο η MiTo να βγει και σε έκδοση Quadrifoglio Verde, η οποία θα αποδίδει περισσότερα από 200. Οι Ιταλοί εξετάζουν αν αξίζει να επενδύσει σε μια τέτοια πολύ γρήγορη έκδοση, μαζί με μια plug-in υβριδική έκδοση της MiTo.
http://www.autoblog.gr/2013/04/30/next- ... stateside/
Τουλαχιστον ετσι μαθαμε, οτι, εστω κι αργα, η Μιτο θα εχει διαδοχο!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα είπα να δοκιμάσω το clima, για να δω αν πάμε καλά. Ε δεν πάμε καλά.
Πάλι έχω διαρροή ρε φούστη μου. Μου 'χει βγάλει τον καρκίνο με αυτό το θέμα. Έχω αλλάξει στο παρελθόν πόσα σωληνάκια και σωληνώσεις, έχω αλλάξει το ψυγείο του air condition. Δηλαδή έλεος.ΥΓ: Τουλάχιστον, παίρνεις Golf και ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τα παράθυρα που κάνουν ελεύθερη πτώση. Εδώ φοβάμαι μέχρι και στο πλυντήριο, μην μου κουνήσουν πολύ δυνατά το κάθισμα του συνοδηγού και βγάλει error ο αερόσακος συνοδηγού επειδή έχει τη φίσα κάτω από το κάθισμα που ενίοτε χάνει την επαφή.
Και επειδή είμαι και μπρούκλης, δεν καίω κάτω από 12λτ/100χλμ μέση κατανάλωση.μια χαρα εισαι................εσυ στο golf εχεις μεινει στα παραθυρα;;;;;;;
θες update!
μηπως χανεις φρεον απο τη ''βαπορετα'' εντος της καμπινας;;;; -
Πολυ περιποιημενη,με δερματινα,με τη λιγη παραπανω δυναμη που ζηταει η 1.8 και λογικη τιμη. Ειναι και απο τις πρωτες οποτε οτι θεμα να χε θα χει φροντιστει λογικα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3646640/ -
H τιμη εμενα δε μου φαινεται λογικη.
-
Αξίζει μια παράθεση το παρακάτω: http://www.autoblog.com/2013/05/03/alfa ... 2-3-years/
Alfa exec confirms SUV to arrive within 2-3 years
'There will certainly be an SUV in the next two or three years,' said Damien Dally, head of the Alfa Romeo brand in the UK, speaking to The Telegraph. We've known for quite some time that Alfa Romeo had plans for a sport utility vehicle – the automaker has gone so far as to produce a concept of what such a machine may look like, as seen by the Kamal above.
We've even heard a few dates from Alfa Romeo about when to expect its production SUV, and so far, each of them has come and gone with nary a 'ute to be seen. Still, where there's smoke there's fire, and we really do think the Italian automaker is cooking up an SUV or two, possibly based on underpinnings borrowed from either the Jeep Cherokee, Grand Cherokee, or both – remember, both Jeep and Alfa fall under the massive Fiat umbrella held up by Sergio Marchionne.
Of course, we've been waiting for Alfa Romeo's return to the United States for what feels like an eternity, so we're not holding our breath for a flock of US-market machines anytime soon. That said, we'll keep our ears to the ground for more on any potential new Alfa SUVs or crossovers, and as soon as we know anything solid, so will you.
News Source: The -
Oh this? Old story που λένε και οι Αμερικάνοι......
-
-
Παιζει και ανηφορα...
-
Για 0-100 υπολόγισα κάτι λιγότερο από 8'.
Τόσο δεν ξέρω αν κάνει η TBI και όχι η αυτόματη 2,2. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολυ περιποιημενη,με δερματινα,με τη λιγη παραπανω δυναμη που ζηταει η 1.8 και λογικη τιμη. Ειναι και απο τις πρωτες οποτε οτι θεμα να χε θα χει φροντιστει λογικα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3646640/ελεεινος κινητηρας και υψηλη τιμη τιμη για το γειτονακι μου...
-
-
+1 στον pop
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωραίο...Έβγαινε εργοστασιακό με 240 άλογα στα 1800 κυβικά;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ωραίο...
Έβγαινε εργοστασιακό με 240 άλογα στα 1800 κυβικά;
Λογικά είναι η 1750 με πρόγραμμα στα 240.
-
Ολες οι 159 tbi πρεπει να εβγαιναν με 200 αλογα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3646640/ελεεινος κινητηρας και υψηλη τιμη τιμη για το γειτονακι μου...
Σιγουρα βρισκεις και με 8 χιλιαρικα αλλα μαντραδων πιθανα leasing που πουλησε και με γυρισμενα χιλιομετρα..Την εβαλα και λιγο και για το χρωματικο συνδυασμο μεσα-εξω. Αν χαζεψεις λιγο τις 1.9 στο καροτζίαρ θα καταλαβεις εντωμεταξυ τι αξιζει και τι οχι...λεει και συζητισιμα οποτε σε 2 μηνες που θα μεινει ανεβασμενη θα την παρεις με 9. Τωρα για τον κινητηρα εμπειρια δεν εχω αλλα ελεεινο δεν θα τον ελεγα. Νταξ tbi δεν ειναι, η 2.2 απαγορευεται, η 3.2 ειναι ονειρο , η 1.8 ψοφια και η ποθητη tbi ακριβη σα μεταχειρο. Για τον πατερα μου λοιπον που την προοριζω ,το να παει σε 159 6ετιας με 160 αλογα απο τα 115 15ετιας που οδηγει και στο budget που παιζουν οι 159 ειναι ταμαμ ,ιδιως για τα 7000km το χρονο που κανει πια..
-
Σωστη κινηση νονε !
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Νονέ παίζει και κόκκινη ΤΒΙ εν Αθήναις με 12.000.
-
ΑLFA ROMEO FORUM