-
Πω πω
Τσάμπα -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3624721/
Ααααχ...
Eddie,τοση καυλα που την εχεις την χοντρη,στα 10Κ ειναι πολυ δυνατο deal
12500 λεει η αγγελία
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εδδιε τόσα χρόνια σ' αυτή τη μεριά του ιντερνέτ κι ακόμα δεν πιάνω τι κόλλημα έχεις φάει με αυτό το βαρύ και χοντροκομμένο χατσμπακ.Τόσα αμάξα ρε φίλε.
Σαμπως κυκλοφορεί κανένα πιο όμορφο ;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εδδιε τόσα χρόνια σ' αυτή τη μεριά του ιντερνέτ κι ακόμα δεν πιάνω τι κόλλημα έχεις φάει με αυτό το βαρύ και χοντροκομμένο χατσμπακ.Τόσα αμάξα ρε φίλε.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3624721/
Ααααχ...
Eddie,τοση καυλα που την εχεις την χοντρη,στα 10Κ ειναι πολυ δυνατο deal
12500 λεει η αγγελία
Δε ξερω αν του δειξεις 20 500ευρα κατα ποσο θα αρνηθει
-
Καλε ρε Σωκράτη δεν ειναι όλοι λιγουρια...
Εγω όταν πουλαγα το ράλι, οτι ζηταγα το ζηταγα μετρητά και ακατεβατα ερχοταν ο σκατογυφτας (αφού του ειχα ξεκαθαρίσει οτι τόσο και όχι παρακάτω και μόνο μετρητά) και μου έλεγε κανά 800αρη παρακάτω και δόσεις -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλε ρε Σωκράτη δεν ειναι όλοι λιγουρια...
Εγω όταν πουλαγα το ράλι, οτι ζηταγα το ζηταγα μετρητά και ακατεβατα ερχοταν ο σκατογυφτας (αφού του ειχα ξεκαθαρίσει οτι τόσο και όχι παρακάτω και μόνο μετρητά) και μου έλεγε κανά 800αρη παρακάτω και δόσειςΔεν ειναι θεμα λιγουρισμου ρε συ,αλλα θεμα ποσο την αγορασε σε συναρτηση με τη σημερινη κατασταση της αγορας.Αν την πηρε 9(που λογικα δε την πηρε τοσο λιγο,αλλα τετοια λαμογια που ειναι οι εμποροι ποτε δε ξερεις) τοτε μπορει να την αφησει 10.Αν την πηρε 11 προφανως θα την αφησει το πολυ 12 οποτε λεω μαλακιες.Ομως κοινος παρονομαστης σε ο,τι ποσο κ αν την αγορασε,ειναι πως εχει στα χερια του ενα αντιεμπορικο μοντελο,μιας αντιεμπορικης μαρκας,με αντιεμπορικα χιλιομετρα.Συνεπως,αν περασει κανενας μηνας και δεν ασχοληθει κανενας με τη χοντρουλα,δε θα μου κανε εντυπωση ακομα και να μη παει για κερδος ο εμπορος με σκοπο να την ξεφορτωθει.
Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι,αλλα παιζει ρολο και για τι αυτοκινητο μιλαμε.Εμεις απο την 316 δε κοψαμε ουτε ευρω,ηταν μεν δικαια η τιμη,αλλα ηξερε κ η αντιπροσωπεια πως αν δεν ημασταν εμεις,θα ηταν ο επομενος.Στην brera τρεχα βρες επομενο.
Anyway,πιθανο να υπερεβαλλα στη μειωση της τιμης,ομως και στα 12 ειναι καλη περιπτωση αν καποιος ψαχνεται -
Η τιμή είναι πάτος ρε παιδιά. Τι συζητάμε τώρα? Μην ξεχνάμε είναι και 1800αρι. Αλλά πολλά τα 85000χλμ σε 3 χρόνια...
-
Πουληθηκε κιολας!
-
Ε με τις καλες ευκαιρίες συνηθως αυτο συμβαινει
Φευγουν γρηγορα -
Πάντως με 86.000 χλμ δεν την θεώρησα ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά. Με 2-3 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις 330 κουπέ!!!
-
Αλλο πράγμα η 330... Οταν θες μπρερα θες μπρερα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως με 86.000 χλμ δεν την θεώρησα ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά. Με 2-3 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις 330 κουπέ!!!3000cc Σε ρεπριζ ισως και πιο αργη η 330
Ναι καλη επιλογη η 330 με λιγα παραπανω
-
Ρεπρίζ 40-60 με 10η ίσως.
Η 330 είναι τόσο ταχύτερη που δεν θα έβλεπε καν η Brera κατά που πήγε η BMW!
Ίσως έχουμε εξελίξεις σύντομα επ' αυτού. -
Ρεπρίζ 40-60 με 10η ίσως.
Η 330 είναι τόσο ταχύτερη που δεν θα έβλεπε καν η Brera κατά που πήγε η BMW!
Ίσως έχουμε εξελίξεις σύντομα επ' αυτού.Εχεις υποψιν ποσο πυροβολαει ο tbi ειδικα κατι 3ες 4ες ε?Δες νουμερα στο net γιατι εκτιθεσαι τωρα
Τις εξελιξεις τις αναμενουμε -
Αυτά τα νούμερα βρήκα πρόχειρα: http://fastestlaps.com/comparisons/alfa ... matic.html
Επίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν ξέρω τι πάει να πει 'κάτω από 5000 ΣΑΛ'. Οπότε οι ρεπρίζ χαμηλά μου είναι τόσο άγνωστες όσο η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.
-
Αυτά τα νούμερα βρήκα πρόχειρα: http://fastestlaps.com/comparisons/alfa ... matic.htmlΕπίσης θα πρέπει να σημειώσω ότι δεν ξέρω τι πάει να πει 'κάτω από 5000 ΣΑΛ'. Οπότε οι ρεπρίζ χαμηλά μου είναι τόσο άγνωστες όσο η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.
Ρε συ,αφου λεω ρεπριζ.Απο σταση προφανως και δινει πονο η bmw.
http://www.zeperfs.com/duel1302-3289.htm
Oχι οτι παιζει καποια συγκριση μεταξυ των 2 αυτοκινητων,απλα ειναι πολλα τα κυβικα Αρη.Κατα τ αλλα,οπως ειπε κ ο red,αν θες brera δε κοιτας κατι αλλο ευκολα. -
Είδα τα νούμερα Σωκράτη και σε δικαιολογώ επειδή δεν έχουμε γνωριστεί. Εγώ όταν πηγαίνω γρήγορα στα 80 είμαι με 2α, όχι με 4άρη... Εκεί το στροφάρισμα των 272 αλόγων και των 3000 κυβικών δεν έχει αντίπαλο από κανένα σεσουάρ. Τεσπα, δεν έχει σημασία αυτό για όποιο θέλει Brera. Απλά η σωστή Brera είναι η 3200 V6 και δικίνητη. Ακόμα καλύτερη δε η GT με τον Busso V6!!!
-
Είδα τα νούμερα Σωκράτη και σε δικαιολογώ επειδή δεν έχουμε γνωριστεί. Εγώ όταν πηγαίνω γρήγορα στα 80 είμαι με 2α, όχι με 4άρη... Εκεί το στροφάρισμα των 272 αλόγων και των 3000 κυβικών δεν έχει αντίπαλο από κανένα σεσουάρ. Τεσπα, δεν έχει σημασία αυτό για όποιο θέλει Brera. Απλά η σωστή Brera είναι η 3200 V6 και δικίνητη. Ακόμα καλύτερη δε η GT με τον Busso V6!!!Mαζι σου,αλλα η διαφορα απο τα 3000cc μεχρι τα 1750 ισοδυναμει με χαος στο ελληνικο φορολογικο συστημα οποτε αλλου χανεις αλλου κερδιζεις και το δεχεσαι.Αυτα
ΑLFA ROMEO FORUM