-
Μλκ να φανταστεις πως έχει βγάλει κιόλας παλια είχε παραπάνω και είχε φάει λιγο κράξιμο στο αλφιστι. με το καγκουρο4μπουκο την αποτέλειωσε. Ασκημια
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Το ξερω το αυτοκινητο ρε και εχω παρακολουθησει και τον χρηστη στο αλφιστι.Οπως τα λες
-
Τι του εχει κάνει ο μαρσιποφορος ιδιοκτήτης;
Πως κανείς ταξίδια με δαυτο;;
-
Με ενα σηματάκι 1.8 TS, 17άρες (να εχει και ενα 4μπιστονο βρε αδερφέ), στοκ εξωτερικά γίνεται καλο Q car..
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Nταξ παλι 195 αλογα τι q car ειναι.Να πω να φορουσε κανα 2τουρμπινο
-
195 άλογα λίγα είναι δηλαδή;;;
-
Δια οταν υπαρχει η v6 με 2-3 δεκαδες αλογα παραπανω,ναι ειναι λιγα για να πεις πως θα την κανεις q car.Συνηθως sleeper θεωρειται ενα αυτοκινητο βελτιωμενο ή εστω στην πιο δυνατη του εκδοση χωρις πολλα να υποδηλωνουν εμφανισιακα τη δυναμη του.
-
Q Car ή άλλως Quiet Cars* ήταν τα γοργά αυτοκίνητα της Met Police και της Scotland Yard που δεν είχαν Police Marking. Τότε τα πολιτικά είχαν 50 άλογα και τα Q είχαν 100 το πολύ. Το να λέμε λοιπόν σήμερα ότι μπερλίνα 200 ίππων δεν είναι ικανό Q Car είναι απλά laughable. Cheers!!!
*κατά άλλους quick cars
-
Ωραια η ιστοριουλα.Απλα επειδη δε ξερω αγγλικα,οποτε θες γραψτο στα ελληνικα
Eις υγειαν !!! -
Δεν πειράζει. Μάθε αγγλικά, καλό θα σου κάνει.
Γεια μας. -
Εχω ενα Υ με 80 αλογα κ εχω τα τασια αυτουνου με τα 65.Εχω q car? Οχι
Εχω μια alfa gt με 191 αλογα με 15αρες,με πατανε τα golf tsi οπως θα με πατουσαν και με την απλη 1.8αρα.Εχω q car?Δε νομιζω.
Εχω evo 350 αλογα και προφυλακτηρες/σηματα εχω απο το lancer του gianni39,μαντεψε τι εχω?
And the list goes on.
Το οτι κατι γενικα ειναι γρηγορο,δε σημαινει οτι αυτοματως ειναι το τελειο q car.
Προφανως απο τη γκαμα της gt,μια γαργαλημενη bussατη με στοιχεια απο 1.8 θα ηταν πολυ καλυτερο qcar απο τη συγκεκριμενη που βγαζει δε βγαζει 190 αλογα με καλο καιρο,αλλα και παλι δεν ειναι η επιτομη του ορισμου. -
Alfa Romeo≠Qcars
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Alfa Romeo≠QcarsΚαλα ναι η gt ειδικα δεν ειναι κ οτι πιο διακριτικο
-
-
Πάντα το είχα απορία πόσες ίντσες ήταν οι ζαντουλες της εποχής εκείνης.
Ξέρει κανείς;
-
Μιλώντας για Φορντ Τ που το έχω ψάξει, οι ζάντες ήταν στην περιοχή των 19''-21'', και το πλάτος του πέλματος ήταν 2 1/2'' - 4 1/2'', πολύ συνηθισμένο το 3'' μπροστά και λίγο φαρδύτερο πίσω . Το πέλμα είχε λόγο πάνω από 100, ήταν δηλαδή πιο ψηλό από φαρδύ, και η εξωτερική διάμετρος του ελαστικού έφτανε και τις 30'' . Τα λάστιχα είχαν διαφορετική ονοματολογία από σήμερα.
-
21'' σε αυτοκίνητο 15 ίππων; Κάγκουρες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
21'' σε αυτοκίνητο 15 ίππων; Κάγκουρες...Για να δειχνει, για να δειχνει
-
-
ΑLFA ROMEO FORUM