-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
είναι κάποιες φορές πιο βαρύ από μηχανικό, αλλά κατά τα άλλα 'αποκτά βάρος μηχανικού'
αυτό ακριβώςΤι δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω?
Εξήγησε σε μενα, αφού σε όλες τις περιπτώσεις (εν κινήσει ή σταματημένο) είναι απο λίγο εως πολύ βαρύτερο απο ένα αντίστοιχο μηχανικό... το ότι 'αποκτά βάρος μηχανικού' πως προκύπτει...?
Εγώ επειδή το έχω πάθει βρίσκω πως το βάρος του γίνεται παρόμοιο με ενός μηχανικόυ. Τώρα δυναμόμετρο δεν κουβαλάω μαζί μου. Δεν καταλαβαίνω που έχουμε κολλήσει τώρα? Επίσης απλά ανέφερα τι γράφει το manual ότι συμβαίνει σε τέτοιες βλάβες. Δεν λέει πουθενά ότι κοκκαλώνει το τιμόνι ή τίποτα τέτοιο.
αστο μας εξήγησες μια χαρά στην αρχή τί νομίζεις πως γίνεται όταν χάνεται η υποβοήθηση λέγοντας πως απλά 'αποκτά βάρος μηχανικού'
το θέμα είναι εσύ αν κατάλαβες τουλάχιστον πως ΔΕΝ 'αποκτά βάρος μηχανικού' αλλά πολύ περισσότεροΒλέπε πάνω.
-
Ο χρήστης fotismito έγραψε:
δεν θεωρω οτι σχετιζεται το λαστιχο με αυτο,αλλα και παλι η αντιδραση διαφερει απο ατομο σε ατομο. το οριο ταχυτητας σε επαρχιακο δρομο(δλδ σε αλλο οδικο δικτυο περα των αυτοκινητοδρομων κ των οδων ταχ.κυκλοφοριας) ειναι 90χλμ/ωρα. http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... peedLimitsΔεν ήμουνα μπροστά για να δω την πινακίδα αλλά θεωρώ ψιλοαδύνατο σε σημείο με στροφή όπως την περιγράφεις το όριο να είναι 90.
Γενικά μη βασίζεσαι στο link των 4Τ, τσέκαρε πινακίδες.
Στο δικαστήριο δεν θα γίνει δεκτό το link ως τεκμήριο. -
χαχα εγω νομιζα λινκ τεκμηριο και admin δικαστης..παντως σωστος..θα τσεκαρω λοιπον και θα σου πω..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στο δικαστήριο δεν θα γίνει δεκτό το link ως τεκμήριο.
μόνο αν σε δικάσει ο κίκιζας...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στο δικαστήριο δεν θα γίνει δεκτό το link ως τεκμήριο.
ρε παιδιά δεν θα ασχοληθεί καν το δικαστήριο που έγινε η βλάβη, πράγμα που έτσι κ αλλιώς δεν μπορεί να αποδειχθεί, αφού δεν έγινε ατύχημα για να δουν ποιος φταιει κτλ.
Απλά ότι χάλασε εν κινήσει, οπότε δημιουργεί ανασφάλεια κ δυσκολία χειρισμού θα πει ο φίλος, η φιατ θα πει πως το καινουργιο ανταλλακτικό δεν χαλάει, το μανουαλ περιγράφει τί πρέπει να γίνει ΑΝ χαλάσει και ότι το αυτοκίνητο δεν μένει ακυβέρνητο ...κ ό,τι γίνει.
Ακόμα πάντως κ να μην παει δικαστικά, αν γίνουν καταγγελίες στα υπουργεία εμπορίου κ μεταφορών καλείται η φιατ για εξηγήσεις κ κινείται η διαδικασία μήπως χρειαστεί ανάκληση (χλωμό) -
Εν κινήσει δεν έχει μεγάλες διαφορές από το μηχανικό. Πάντως για μένα πιο επικίνδυνο είναι όταν ξαναδουλέψει η αντλία, ή ότι φταίει, ειδικά αν οδηγείς για ώρα και έχεις συνηθίσει να βάζεις περισσότερη δύναμη καθώς κινδυνεύεις να 'παραστρίψεις'.
Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν θα το χαρακτήριζα αιτία ακινητοποίησης του οχήματος ή κάτι εξωφρενικά επικίνδυνο.
Προσωπικά στο 106 κυκλοφορούσα κάνα 3μηνο με αντλία που δούλευε όποτε γούσταρε χωρίς πρόβλημα. Ίσα ίσα που το συνήθισα και όταν τελικά το έφτιαξα μου φαινόταν ξενέρωτο. -
δεν θεωρεις επικινδυνο να αλλαξει η αισθηση του τιμονιου ξαφνικα;;;;;
σκεψου οτι εχεις τα παιδια σου μεσα και το οδηγει η γυναικα σου αμεριμνη και.............σιγουρα θα της φανει οτι κοκαλωσε και οχι οτι απλα βαρεινε -
Άνθρωπος που οδηγεί χιουνται δεν πρέπει να έχει λόγο σε θέαμα επικίνδυνης συμπεριφοράς οχήματος ...
-
ποσο μαλλον καποιος που δεν εχει καν αυτοκινητο........ε red ;;;;;;
-
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.Ερώτηση κρίσεως προς του πιο σοφούς. Μιας και πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις παραγγελία νέου αμαξιού, προς το τέλος του έτους- εκμεταλευόμενος τυχόν προσφορές, ή με τη νέα χρονιά? Ξέρει κανείς πότε αναδιαμορφώνονται οι τιμές της κάθε εταιρείας?
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Σε καμμία περίπτωση πάντως δεν θα το χαρακτήριζα αιτία ακινητοποίησης του οχήματος ή κάτι εξωφρενικά επικίνδυνο.
σκεψου οτι εχεις τα παιδια σου μεσα και το οδηγει η γυναικα σου αμεριμνη και.............σιγουρα θα της φανει οτι κοκαλωσε και οχι οτι απλα βαρεινεΤώρα αν οδηγάει η γυναίκα ή η γιαγιά ή αντίθετα ο Σταλόνε δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Βέβαια αν οδηγάει ο Τσακ Νόρις μπορεί να τα καταφέρει κι αν το αμάξι είναι κομμένο στη μέση και το συγκρατούν συνδετήρες ...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σκεψου οτι εχεις τα παιδια σου μεσα και το οδηγει η γυναικα σου αμεριμνη και.............σιγουρα θα της φανει οτι κοκαλωσε και οχι οτι απλα βαρεινεΤο εχει παθει φιλη μου με τα παιδια της μεσα.
Μια χαρα το εστριψε και μετα το οδηγουσε χωρις υποβοηθηση. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
σκεψου οτι εχεις τα παιδια σου μεσα και το οδηγει η γυναικα σου αμεριμνη και.............σιγουρα θα της φανει οτι κοκαλωσε και οχι οτι απλα βαρεινεΤο εχει παθει φιλη μου με τα παιδια της μεσα.
Μια χαρα το εστριψε και μετα το οδηγουσε χωρις υποβοηθηση.σε πιστευω και βλεπω οτι το γκρουπο καλα κρατει.........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ποσο μαλλον καποιος που δεν εχει καν αυτοκινητο........ε red ;;;;;;όσο δηλώνεις εσύ κάτοχος , θα δηλώνω και εγώ...
-
Ο χρήστης rainbowrider έγραψε:
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.Ερώτηση κρίσεως προς του πιο σοφούς. Μιας και πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις παραγγελία νέου αμαξιού, προς το τέλος του έτους- εκμεταλευόμενος τυχόν προσφορές, ή με τη νέα χρονιά? Ξέρει κανείς πότε αναδιαμορφώνονται οι τιμές της κάθε εταιρείας?με την νέα χρονία για να γλιτώσεις και τα τέλη της προηγούμενης...
συνήθως έχουν πικανιδομένα σε πολύ καλές τιμές
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μια χαρα το εστριψε και μετα το οδηγουσε χωρις υποβοηθηση.σε πιστευω και βλεπω οτι το γκρουπο καλα κρατει.........
έγραψε πουθενά ο εινζελ οτι το έπαθε με αυτοκίνητο του γκρούπο ??
είσαι τόσο γκαου ?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Γιατι να ειναι ομως πιο βαρυ απο ενα μηχανικο; Δεν λειτουργει σαν τετοιο αν χαθει η -οποια- υποβοηθηση;Επειδή τα μηχανικά είναι έτσι κι αλλιώς πιο πολύστροφα για να είναι πιο ελαφριά. Τα υποβοηθούμενα έχουν μικρότερο λόγο στην κρεμαγιέρα. Συν του ότι πολλές φορές πρέπει να γυρνάς κι άλλα εξαρτήματα εκτός από την ίδια την κρεμαγιέρα (π.χ. το μηχανάκι της υποβοήθησης), συν αυτό που είπε ο Rocsta για την γεωμετρία της ανάρτησης. Ένα υποβοηθούμενο τιμόνι γίνεται κούτσουρο όταν χαλάσει η υποβοήθηση λοιπόν.
Από εκεί και πέρα όμως εξακολουθεί να δουλεύει καθώς διατηρείται η μηχανική διασύνδεση με τους τροχούς. Απλά θέλει πολύ δύναμη!
Τα περί δικηγόρων κλπ τα βρίσκω υπερβολές. Από τη στιγμή που δεν έγινε κανένα κακό και το καλύπτει η εγγύηση τελείωσε το θέμα.
-
+στον αλεξ...
προφανώς και δεν είναι κάτι που σε χαροποιεί, αλλά λογικά έτυχε...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σκεψου οτι εχεις τα παιδια σου μεσα και το οδηγει η γυναικα σου αμεριμνη και.............σιγουρα θα της φανει οτι κοκαλωσε και οχι οτι απλα βαρεινεΤο χει πάθει η θεία μου με το i10 της που έβγαλε το γνωστό πρόβλημα της πλακέτας τιμονιού. Κανένα πρόβλημα. Ακόμα 2 ορόφους κάτω μου είναι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
σκεψου οτι εχεις τα παιδια σου μεσα και το οδηγει η γυναικα σου αμεριμνη και.............σιγουρα θα της φανει οτι κοκαλωσε και οχι οτι απλα βαρεινεΤο χει πάθει η θεία μου με το i10 της που έβγαλε το γνωστό πρόβλημα της πλακέτας τιμονιού. Κανένα πρόβλημα. Ακόμα 2 ορόφους κάτω μου είναι.
Ελπίζω να μη μένεις στο ισόγειο.
ΑLFA ROMEO FORUM