-
Ηλίαση.
-
Και καθαριστήρες.........
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Από το CAR Magazine
http://issuu.com/sjharrison13/docs/carmagazineaugust2012
http://www.autoedizione.com/lorenzo-ram ... eo-giulia/
Άντε να δω Busse ως πότε θα υφαίνουμε στον αργαλειό...
-
-
@rocsta
Κεραίες Υμμητού ή καμία σχέση; -
Kεραίες Χορτιάτη
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άντε να δω Busse ως πότε θα υφαίνουμε στον αργαλειό...Γιατί τώρα ξύνεις πληγές?
Rocsta υπέροχη η κορνίζα όπως και η 147 που είναι αγέραστη σαν σχέδιο.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Άντε να δω Busse ως πότε θα υφαίνουμε στον αργαλειό...
Γιατί τώρα ξύνεις πληγές?
Rocsta υπέροχη η κορνίζα όπως και η 147 που είναι αγέραστη σαν σχέδιο.
Γιατί όσο διαβάζω ατάκες του τύπου 'Δε τη βγάζουμε μέχρι να γίνει τέλεια', άλλο τόσο σκέφτομαι ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι.
Το σκίτσο που πόσταρα δεν ξέρω πόσο επαφή έχει με την πραγματικότητα αλλά είναι ότι πιο γαμάτο έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Καλώ την πρωθιέρεια των Alfisti, την Alba να έρθει και να δώσει ορμήνια πάνω στο θέμα 'Αντικαταστάτης 159'.
Θα βγει κανά σχήμα να χύνουμε όλοι μαζί παρέα με 4κίνηση και V6 συμπαραγωγή με Maserati ή μήπως οι θεοί έχουν άλλα σχέδια για μας και θα πάει το special edition της Giulietta σύννεφο; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γιατί όσο διαβάζω ατάκες του τύπου 'Δε τη βγάζουμε μέχρι να γίνει τέλεια', άλλο τόσο σκέφτομαι ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι.Το σκίτσο που πόσταρα δεν ξέρω πόσο επαφή έχει με την πραγματικότητα αλλά είναι ότι πιο γαμάτο έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Καλώ την πρωθιέρεια των Alfisti, την Alba να έρθει και να δώσει ορμήνια πάνω στο θέμα 'Αντικαταστάτης 159'.
Θα βγει κανά σχήμα να χύνουμε όλοι μαζί παρέα με 4κίνηση και V6 συμπαραγωγή με Maserati ή μήπως οι θεοί έχουν άλλα σχέδια για μας και θα πάει το special edition της Giulietta σύννεφο;Εδώ που τα λέμε, τη μάρκα τη δέρνει όσο να'ναι μια γκαντεμιά. Εκτός από τις λάθος επιλογές που έχουν γίνει, αυτές συνέπεσαν με κρίσεις στην αγορά. Επίσης προέκυψε το διαζύγιο με GM, προέκυψε ο γάμος με την Chrysler, τα όποια πλάνα πήγαν στα σκουπίδια για χάρη καινούριων, και όλο αυτό το cocktail συνετέλεσε για να φτάσει η μάρκα σήμερα να μην έχει μοντέλο στην πιο παραδοσιακή για αυτήν κατηγορία.
Τα renderings μπορεί να είναι αληθινά. Μπορεί και όχι. Ακόμη και αληθινά να είναι, μπορεί να υπάρχουν άλλα 2-3 σχέδια που και αυτά να έχουν βάση επίσης. Με βάση το παρελθόν, σχετικά με την αποφασιστικότητα που διέπει τα ΔΣ της μάρκας και γενικά του Gruppo, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχουν οι ίδιοι αποφασίσει πως θα είναι? Εγώ δεν το πιστεύω πάντως. Αυτός είναι ο λόγος που δεν χολοσκάω κιόλας. Βασικά στο θέμα εμφάνιση το βουλώνω. Οι άνθρωποι στο σχέδιο παίζουν μπάλα όπως η Barcelona στο champions league. Βάζουν 5 τεμάχια από τα αποδυτήρια.
Με ενδιαφέρει περισσότερο το τι positioning θα δοθεί, με ενδιαφέρουν τα μηχανικά μέρη, κυρίως το βάρος και οι κινητήρες.Κατά τα άλλα, παρακολουθείς το forum, ξέρεις τι σκληρή κριτική έχω ασκήσει. Μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα ότι εγώ για τα χρήματα που παίζω, νομίζω ότι η Alfa Romeo πουλάει αυτό ακριβώς που θέλω. Δεν είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα, αλλά εμένα μου φτιάχνουν τη μέρα. Σε όσα άλλα καθίσματα και αν κάθομαι, εμένα ο κώλος μου θα βολευτεί καλύτερο σε αυτό μιας alfaromeo....καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι!!!
-
-
Eχεις κολλημα με τη συγκεκριμενη φωτο ε;
Κατσε να κατεβω στο γκαραζ να σου βγαλω μια την ξαδερφη της...
Πλακα πλακα θυμηθηκα οτι κυριακη ξημερωμα (ισα που χαραξε) ανεβαινα υστερα απο γαμηλιο γλεντι τα στροφιλικια της Καραθωνας στο Ναυπλιο με ανοιχτο παραθυρο και τον διακριτικο ηχο της τουρμπινας να νανουριζει τα ρομαντικα αυτακια μου...ωραια εμεπιρια..
-
Eχεις κολλημα με τη συγκεκριμενη φωτο ε;
Πολύ κακία...
τον διακριτικο ηχο της τουρμπινας
Το κακό με τον συγκεκριμένο ήχο είναι ότι παραείναι διακριτικός...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εδώ που τα λέμε, τη μάρκα τη δέρνει όσο να'ναι μια γκαντεμιά.
Οταν η γκαντεμιά ειναι συστηματική, αυτό λέγεται ανικανότης... και απο αυτό οι Ιταλοί σκίζουνε... αλλά τους συμπαθάμε ακόμα καιέτσι....
-
Και για κλείσιμο μια ακόμα φωτογραφία που έχει ξαναποσταριστεί...
...και είχε αναλυθεί για λόγο άσχετο με τη Brera.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eχεις κολλημα με τη συγκεκριμενη φωτο ε;Κατσε να κατεβω στο γκαραζ να σου βγαλω μια την ξαδερφη της...
Πλακα πλακα θυμηθηκα οτι κυριακη ξημερωμα (ισα που χαραξε) ανεβαινα υστερα απο γαμηλιο γλεντι τα στροφιλικια της Καραθωνας στο Ναυπλιο με ανοιχτο παραθυρο και τον διακριτικο ηχο της τουρμπινας να νανουριζει τα ρομαντικα αυτακια μου...ωραια εμεπιρια..
Kαι δεν σταματησες ρε ;Στον δρομο σου ειμαι!!!
-
@EDDIE
-Μην δίνεις βάση σε ό,τι προέρχεται από autoedizione ή αναπαράγεται από αυτή την πηγή.Μακράν ό,τι πιο αναξιόπιστο υπάρχει.
-Δίνε βάση μόνο σε renderings του quattroruote (για οποιοδήποτε ιταλικό μοντέλο).Είναι το μόνο που έχει εσωτερική ενημέρωση.
-Η υποτιθέμενη πισωκίνητη Giulia,αν τελικά υπάρξει,σε πλατφόρμα που εξελίσσουν οι αμερικάνοι,δεν θα είναι διάδοχος της 159,αλλά ένα full size sedan,διάδοχος της 166,που στις ΗΠΑ και Κίνα θα μοστράρει για D segm και στην Ευρώπη για ψευτοE segm.
-Oι ιδέες γύρω από το μέλλον της μάρκας εξακολουθούν να είναι λίγες και αρκετά συγκεχυμένες.
-Το jv με τη mazda ,σύμφωνα με την Fiat, σαν ιδέα μάλλον αρχίζει να ....'ξεθωριάζει'.
-Για την επόμενη διετία φοβάμαι ότι πρέπει να βολευτείς με ειδικές εκδόσεις της Giulietta,καθώς η MiTo τερματίζει παραγωγή το 2013 και δεν αναμένεται αντικαταστάτης της. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
-Για την επόμενη διετία φοβάμαι ότι πρέπει να βολευτείς με ειδικές εκδόσεις της Giulietta,καθώς η MiTo τερματίζει παραγωγή το 2013 και δεν αναμένεται αντικαταστάτης της.
λαμπρά
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
-Για την επόμενη διετία φοβάμαι ότι πρέπει να βολευτείς με ειδικές εκδόσεις της Giulietta,καθώς η MiTo τερματίζει παραγωγή το 2013 και δεν αναμένεται αντικαταστάτης της.
λαμπρά
Προλαβαινεις να αγορασεις.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
καθώς η MiTo τερματίζει παραγωγή το 2013 και δεν αναμένεται αντικαταστάτης της.
Δεν προβλέπεται αντικαταστάτης ενός αυτοκινήτου που βασίζεται σε ένα Fiat??? Που να τους βάζαμε να φτιάξουν και εξ' ολοκλήρου δικό τους δηλαδή. Περίπτωση ΑΕΚ η Alfa, ας το κλείσουν το μαγαζί. Ποιο το νόημα να την έχουν να φυτοζωεί?
-
Αλήθεια, για ποιους λόγους δε θα συνεχίσει η MiTo με αντικαταστάτη; Θα γίνει δηλαδή η Alfa εταιρία ενός μοντέλου;
ΑLFA ROMEO FORUM