-
Που το γράφει ρε συ Αλεξ και εγώ δεν το βλέπω?
Πάντως την έδωσα με πολύ καμάρι γιατί μπορεί μεν εξωτερικά να είναι ταλαιπωρημένη από την σχεδόν 3ετη ακινησία, αλλά μηχανικά το αμάξι δεν παίζεται. 2 μηχανικοί την είδαν και οι δύο εξεπλάγησαν από την κατάστασή της.
-
Την πράσινη που είχες στο car έδωσες?
-
Yeap!
Και είναι Grigio Platino παρακαλώ! Όχι πράσινη!
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Yeap!Και είναι Grigio Platino παρακαλώ! Όχι πράσινη!
Άρα αλλάζεις κι εσύ nickname?
-
Και τι να βάλω? Αφού δεν έχω αμάξι πλεόν!
-
Yeap!Και είναι Grigio Platino παρακαλώ! Όχι πράσινη!
Στο car.gr πράσινη έλεγε
Τέσπα, σύντομα με άλλη AR σου εύχομαι.
Δεν είναι τυχαίο που πούλησες εσύ και βγήκε έκδοση sportiva για την G. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Yeap!
Και είναι Grigio Platino παρακαλώ! Όχι πράσινη!
Άρα αλλάζεις κι εσύ nickname?
viewtopic.php?f=11&t=48111
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στο car.gr πράσινη έλεγε
Τέσπα, σύντομα με άλλη AR σου εύχομαι.
Δεν είναι τυχαίο που πούλησες εσύ και βγήκε έκδοση sportiva για την G.Είναι με τον Tbi? Γιατί χωρίς Tbi δεν πάμε πουθενά...
-
Tσουκ. Multiair με τα 170 και με τον 2λιτρο diesel. Νταξ εξοπλιστικό πακέτο(με τον εξοπλισμό της QV ουσιαστικά από ότι διάβασα) και τα καθίσματα με την ελλειπή στήριξη είναι ακόμα εδώ.
-
Μέχρι να πάρω ξανά αυτοκίνητο θα της έχουν βάλει Recaro. Δεν ανησυχώ...
-
Μέχρι να πάρω ξανά αυτοκίνητο θα της έχουν βάλει Recaro. Δεν ανησυχώ...Sparco! Ιταλικά, όχι φρίτσικα!
-
To SUV της Alfa Romeo
Η Alfa Romeo δοκιμάζει ένα μουλάρι του νέου της SUV στους δρόμους της Αμερικής, και οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να το φωτογραφίσουν. Το αυτοκίνητο πιθανότατα θα ονομάζεται CXover και το “μουλάρι” φορά το σώμα της Giulietta. Θα τοποθετηθεί στην μικρή κατηγορία των SUV και θα τεθεί αντιμέτωπο με τα VW Tiguan, Ford Kuga, Audi Q5, Renault Koleos, Mercedes-Benz GLK και BMW X3.
Θα κατασκευαστεί πάνω στην C-SUV wide πλατφόρμα, με μεγαλύτερο μήκος-πλάτος, την ίδια που θα φοράνε τα επόμενα Jeep Compass και Patriot και εκτός από την Ευρώπη, θα πωλείται και στην Αμερική.
Θα έχει μήκος κοντά στα 4.4 μέτρα και πλάτος 1.8 μέτρα, παρόμοιες διαστάσεις με το Volkswagen Tiguan. Θα είναι ένα SUV με σπορ σχεδιασμό και συμπεριφορά και φαίνεται ότι θα φορά την πλατφόρμα Μηχανικά αναμένεται να φορά τους MultiAir και MultiJet κινητήρες της μαμάς Fiat, όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και ο νέος 1.800αρη turbo βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού απόδοσης έως 300 ίππων. Το αυτοκίνητο θα έχει μόνιμη τετρακίνηση με 40% να στέλνει την κίνηση μπροστά και 60% πίσω, ενώ ανάλογα με τις συνθήκες πρόσφυσης, το ποσοστό αυτό θα μεταβάλλεται.
-
Μμμ καλά...πιο πιθανό να πάρει Γιούρο ο Χολέμπας και ο Σαμαράς, παρά να ισχύουν όλα τα παραπάνω...
-
Πως μπορουμε να μαθουμε αν η κουκουλα στη linea accessori υπαρχει ακομα; ο σφακιανακης ειπε οτι μαλλον εχει σταματησει να τη βγαζει αλλα αυτη εδω δεν ειναι η αυθεντικη;
http://www.alfaaccessories.com/Alfa-159 ... gory_id=21
-
Μετά απο session που μπόρεσα να πατήσω λίγο επιτέλους σε στροφές την τζουλιέτα αναφέρω τα εξής:
Σαν πλαίσιο φαίνεται διαμαντάκι, πολύ σωστά στημένο. Το τιμόνι είναι λίγο άλλα 'ντ άλλα και το D δεν φαίνεται να κάνει τίποτα ιδιαίτερο εκτός απο το να το βαραίνει λίγο. Τα φρένα έχουν υπερβολική υποβοήθηση για τα γούστα μου. Πιέσεις στα λάστιχα δεν είδα, και κάνουν αρκετή διαφορά, αλλά ψιλοσωστές μου φάνηκαν με το μάτι
Στις στροφές όμως ντουβάρι. Σε απόλυτη ταχύτητα (δηλαδή grip με άλλα λόγια) πλησιάζει το WRX με τα τελειωμένα αμορτισέρ, σε αίσθηση εμπιστοσύνης το ξεπερνάει. Σε επικοινωνία seat of the pants αρκετά καλή, πάλι όμως λίιιγο απομονωμένο για τα γούστα μου. Η ουρίτσα όμως βοηθάει πολύ στο στρίψιμο, αρκετά ζωντανή θα έλεγα.
Συνοπτικά πρόκειται για πλαίσιο με βάθος, που δεν βασίζεται σε λαστιχάρες για να καλύψει ατέλειες. Είναι μια πολύ καλή βάση για επερχόμενα μοντέλα. Άκαμπτο, προοδευτικό, σαφές. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χάνει λίγο σε αίσθηση για τα γούστα μου. Έχω την υπόνοια οτι με 16αρες και στενότερα λάστιχα θα ήταν ακόμα καλύτερο.
Νταξ, δεν είμαι και ο Βαλεντίνο Ρόσσι, ούτε αυτά που λέω είναι the gospel. Σχόλια και διαφωνίες δεκτές
-
έχει μακράν το καλύτερο μπροστινό της κατηγορίας και αυτό σου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στις στροφές...
το τιμόνι είτε είσαι στο Ν είτε στο Δ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ... το μόνο που αλλάζει είναι το βάρος , κλαιν μαιν , καλύτερα ελαφρύ να στρίβει πιο εύκολα ... από πληροφόρηση @@ όπως και όλα τα ηλεκτρικά...
γνώμη για μοτέρ?? κιβώτιο ??
φορας τα έξτρα φρένα?
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
Συνοπτικά πρόκειται για πλαίσιο με βάθος, που δεν βασίζεται σε λαστιχάρες για να καλύψει ατέλειες.
Ποια VAG έχεις στο μυαλό σου και δη Audi και το λες αυτό?
Στην περίπτωση της Giulietta υπάρχει και ένα background και είναι αυτή που είναι.
-
Στο γιατρό η 147. Την άφησα μέσα ΠΣΚ για διαρροή σε κάποια σωλήνα του κλιματιστικού. Επ'ευκαιρία θα αλλάξω και το πλακάκι της 5ης ταχύτητας στη χελώνα του κιβωτίου γιατί έχει ραγίσει εδώ και καιρό και έχανε αμυδρά βαλβολίνη.
Αλλά και ένα πλαστικό πίσω στην αριστερή κολόνα, εκεί που βαστάει όλη την εταζέρα, τη ζώνη και καλύπτει τον πίσω πλαϊνό αερόσακο και πάνω από τον πίσω αριστερό θόλο. Μου είχε σπάσει το εσωτερικό κούμπωμα από τα βάλε-βγάλε της ανάρτησης. -
Μάλλον έχουν χαλάσει τα πιτσιλιστήρια στο καπώ.
Μαλλί;
ΑLFA ROMEO FORUM