-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
DUCATI PANDAH με 230.000χιλ. και MOTO GUZZI BELAGIO πια. Α και ALFA ROMEO!!!!!!ducatakias από πιο παλία μοντέλα...
scrambler 350 του '78 -
Zέστη ε; [Mod]
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το'χω γράψει από χθες (αλλά δικαίως έγινε delete επειδή ήταν ΟΤ όπως κι αυτό )...μη ψαρώνετε...Italakias is back
Είχα καιρό να διαβάσω το συγκεκριμένο τοπικό (για ευνόητους λόγους) αλλά αμέσως μου ήρθε στο μυαλό μου αυτό:
-
http://www.promithe-parts.gr/images/pro ... OMITHE.pdf
Γιατί έχει άλλο τύπο αμορτισέρ μπροστά και άλλο πίσω; Ή καταλαβαίνω εγώ κάτι λάθος...
-
Όντως περίεργο. Και στα sport και τα sprint έχει ίδιο κωδικό μπροστά και διαφορετικό πίσω. Θα αλλάξεις αμορτισέρ? Ρώτα και για αμορτισέρ GTA/GT 3.2. Μαζί με τις αντίστοιχες αντιστρεπτικές μεταμορφώνουν το αμάξι ενώ είναι και πιο οικονομικό σύνολο απ' τα διάφορα Bilstein, Koni κτλ.
-
Μάλλον για μαμά θα πάω για να μη χάσω σε άνεση. Τσέκαρα για bilstein μήπως έπαιζε καμμιά προσφορά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μάλλον για μαμά θα πάω για να μη χάσω σε άνεση. Τσέκαρα για bilstein μήπως έπαιζε καμμιά προσφορά.βγάζει η koni τα fsd για 47?
-
Για τα ΚΟΝΙ είχα διαβάσει ότι κρατάνε φανταστικά αλλά επίσης ότι κοπανάνε και φανταστικά. Δεν ξέρω ποιά έκδοση, νομίζω αυτή που ρυθμίζονται κιόλας.
-
Μάλλον για μαμά θα πάω για να μη χάσω σε άνεση. Τσέκαρα για bilstein μήπως έπαιζε καμμιά προσφορά.Δεν χάνεις καθόλου. Facelift δεν έχεις? Με comfort ή sport? Αν έχεις comfort σκέψου ότι βάζοντας Gta ανάρτηση είναι σαν να βάζεις τη sport. Μπορείς να ψάξεις και για Ti ανάρτηση αλλά μετά θα θες και ελατήρια.
-
προ-φ/λ Ti έχω...
Απροπό, οι GT του alfa gain τελειώσανε και όπου να ναι θα τελειώσουν και οι 159. Τις Brera τις βλέπω να κάααααθονται εκεί για πολύ ακόμα. Μέχρι τουλάχιστον να πέσει και άλλο η τιμή.
-
Α ωραιότατα. Οπότε βάνεις τις ίδιες μαμά που είναι super. Τις λιμπίζομαι όσο δεν φαντάζεσαι τις Breres αλλά ας όψεται η ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού...
-
Το θέμα με τις Breres είναι ότι είναι εκθεσιακές ουσιαστικά. 30 χιλ για εκθεσιακό αμάξι δε λέει...
-
Για τα ΚΟΝΙ είχα διαβάσει ότι κρατάνε φανταστικά αλλά επίσης ότι κοπανάνε και φανταστικά.link?
-
Ποσο παει αυτη τη στιγμη μια 159 tbi? Υπαρχουν στοκαρισμενες-ετοιμοπαραδοτες στην Αθηνα?
-
Από 23-24 χιλιάρικα πρέπει να ξεκινάνε με απόσυρση. Ρίξε μια ματιά στο Alfa gain, έχει τα στοκαρισμένα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσο παει αυτη τη στιγμη μια 159 tbi? Υπαρχουν στοκαρισμενες-ετοιμοπαραδοτες στην Αθηνα?Distinctive χωρις αποσυρση 28.000€ και με αποσυρση 25.900€
Premium χωρις αποσυρση 31.500€ και με αποσυρση 29.400€
Στοκ βρισκεις και με 22.000€ -
Αυτές οι τιμές δεν ξέρω αν ισχύουν γιατί νομίζω δεν δέχονται πλέον παραγγελίες για 159.
-
Δεν δεχονται για 159;
-
Απ' όσο γνωρίζω όχι. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θυμάμαι που οι προφήτες έλεγαν πριν αρκετό καιρό ότι το εργοστάσιο ετοίμαζε αυτοκίνητα για να δημιουργηθεί στοκ και μετά πάπαλα.
-
Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Κοιταω λιγο τις 159 στο alfa gain..Κατ αρχας αυτα ειναι στοκαρισμενα αυτοκινητα τα οποια βρισκονται ΠΟΥ?
Εχει 2 τιμες σε καθε αμαξι..'ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ (ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ)' και 'ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ'Η πραγματικη τιμη ποια ειναι γιατι εχω μπερδευετει..?
ΑLFA ROMEO FORUM