-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις αν δείρεις μια γυναίκα, έναν πιτσιρικά, έναν συνομήλικό σου, οτιδήποτε...
Θα τον κάνεις άνθρωπο; Αποκλείεται. Στην καλύτερη τρως και μια μήνυση και άντε να βρεις το δίκιο σου. Και δε θα χεις κερδίσει τίποτα. Αν δε το θέμα τελειώσει εκεί, θα φύγεις απ το συμβάν με τρελά νεύρα...Δεν είναι καλύτερα να τον/την αφήσεις να πάει στο καλό και να επανέλθεις στην ηρεμία σου;;
Κάτι άλλο: ακούμε κάτι μαχαιρώματα για μια θέση στάθμευσης και για κάτι πυροβολισμούς λογω διαπληκτισμού σε φανάρι....ο κόσμος έχει προβλήματα και ξεσπά λίγο παράξενα...μην προκαλείτε την τύχη σας...άλλωστε (το επαναλαμβάνω) άνθρωπο ΔΕΝ θα τον/την κάνετε...
Ακριβώς!
1000 μπράβο!
Ηρεμία, σύνεση και πάμε στη δουλειά μας.
Επιτέλους μια σωστή άποψη...
Ε μα, μιλάνε χρόνια εμπειριών. Να τους ακούτε τους γέροντες.
Έτσι και σε πιάσω διαολάκο, θα σου μετρήσω τα παΐδια με τη μαγκούρα!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Νικος! παίζεις με τις λέξεις.Έτσι μπράβο!
Εμπεριστατωμένη και γεμάτη επιχειρήματα απάντηση.
Well done!
-
ΟΚ χάρηκες τώρα;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την Πεμπτη εριξα σφαλιαρα σε γκομενα κλασσικου τυπου 'Ελληνιδα κυρατσα 45αρα που δεν προκειται να δεχτει οτι εχει αδικο κ στο τελος σε βριζει σαν νταλικιερης πονταροντας στο 'ειμαι γυναικα οποτε κανω κ λεω οτι θελω γιατι δεν μπορεις να με αγγιξεις'.Δρομος 1 λωριδας/ρευμα, στενος, κ η γκομενα εστριψε μπροστα μου ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα κ στριβοντας προς τα αριστερα της ενω εγω ερχομουν κανονικα απο απεναντι. Αφου το σωσαμε, ειπε:
- που πας ΡΕ? δεν βλεπεις οτι στριβω (υποστηριζοντας οτι αφου εκανε πρωτη την κινηση να στριψει, επρεπε να σταματησω την κανονικη πορεια μου).
- Δεν βλεπεις το φλας ΡΕ (υποστηριζοντας οτι αφου εχει φλας εγω υποχρεουμαι να διακοψω την κανονικη πορεια μου).
- Το μεγαλυτερο οχημα (ΙΧ vs παπι) εχει προτεραιοτητα βασει ΚΟΚ οποτε υποχρεουμαι να σταματησω την κανονικη πορεια μου, πανω στον δρομο, ωστε να στριψει μπροστα μου.
Ολα αυτα στην μεση του δρομου τον οποιο εχουμε κλεισει. Αφου της εχω εξηγησει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, χωρις να την εχω βρισει ουτε μια φορα - ενω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την προσπαθεια της να βγει απο πανω - γυρναει κ μου λεει
Σηκω φυγε τωρα γιατι εχω κ δουλειες κ την επομενη φορα που θα συναντηθουμε, μην σταματησεις κ θα δεις που θα πεταξεις παλιομαλακα.
Ε εκει εφαγε σφαλιαρα δια του παραθυρου με την πισω μερια της παλαμης. Αστραψε λιγακι, φυγαν κατι γυαλια που φοραγε, αλλα τουλαχιστον το βουλωσε.
Εγώ δεν νομίζω να το έκανα, αλλά μπράβο σου. Θα το θυμάται για καιρό.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Την Πεμπτη εριξα σφαλιαρα σε γκομενα κλασσικου τυπου 'Ελληνιδα κυρατσα 45αρα που δεν προκειται να δεχτει οτι εχει αδικο κ στο τελος σε βριζει σαν νταλικιερης πονταροντας στο 'ειμαι γυναικα οποτε κανω κ λεω οτι θελω γιατι δεν μπορεις να με αγγιξεις'.
Δρομος 1 λωριδας/ρευμα, στενος, κ η γκομενα εστριψε μπροστα μου ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα κ στριβοντας προς τα αριστερα της ενω εγω ερχομουν κανονικα απο απεναντι. Αφου το σωσαμε, ειπε:
- που πας ΡΕ? δεν βλεπεις οτι στριβω (υποστηριζοντας οτι αφου εκανε πρωτη την κινηση να στριψει, επρεπε να σταματησω την κανονικη πορεια μου).
- Δεν βλεπεις το φλας ΡΕ (υποστηριζοντας οτι αφου εχει φλας εγω υποχρεουμαι να διακοψω την κανονικη πορεια μου).
- Το μεγαλυτερο οχημα (ΙΧ vs παπι) εχει προτεραιοτητα βασει ΚΟΚ οποτε υποχρεουμαι να σταματησω την κανονικη πορεια μου, πανω στον δρομο, ωστε να στριψει μπροστα μου.
Ολα αυτα στην μεση του δρομου τον οποιο εχουμε κλεισει. Αφου της εχω εξηγησει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, χωρις να την εχω βρισει ουτε μια φορα - ενω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την προσπαθεια της να βγει απο πανω - γυρναει κ μου λεει
Σηκω φυγε τωρα γιατι εχω κ δουλειες κ την επομενη φορα που θα συναντηθουμε, μην σταματησεις κ θα δεις που θα πεταξεις παλιομαλακα.
Ε εκει εφαγε σφαλιαρα δια του παραθυρου με την πισω μερια της παλαμης. Αστραψε λιγακι, φυγαν κατι γυαλια που φοραγε, αλλα τουλαχιστον το βουλωσε.
Εγώ δεν νομίζω να το έκανα, αλλά μπράβο σου. Θα το θυμάται για καιρό.
+1
της κόπηκε ο βήχας χαλλλλαρά....μπορεί και να ήρθε σε οργασμό σκεπτόμενη επιτέλους να ένας άντρας!
μην το γελάτε... -
Μπαστακομενος ντελιβερας στην αριστερη στη Πλακεντιας με 45km και ολη η δεξια αδεια.. Πλησιαζω, πεταω φωτα -> με συνδεει με Καιρο, ξαναπεταω φωτα ->μπαααλες, γυρνωντας ελαφρα το κεφαλι πισω.. Οποτε τον προσπερναω απο δεξια φωναζοντας του 'δεξιαααα'.. Αρχισε και κορναρε σα μανιακος..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τι θα κερδίσεις αν δείρεις μια γυναίκα, έναν πιτσιρικά, έναν συνομήλικό σου, οτιδήποτε...
Θα τον κάνεις άνθρωπο; Αποκλείεται. Στην καλύτερη τρως και μια μήνυση και άντε να βρεις το δίκιο σου. Και δε θα χεις κερδίσει τίποτα. Αν δε το θέμα τελειώσει εκεί, θα φύγεις απ το συμβάν με τρελά νεύρα...Δεν είναι καλύτερα να τον/την αφήσεις να πάει στο καλό και να επανέλθεις στην ηρεμία σου;;
Κάτι άλλο: ακούμε κάτι μαχαιρώματα για μια θέση στάθμευσης και για κάτι πυροβολισμούς λογω διαπληκτισμού σε φανάρι....ο κόσμος έχει προβλήματα και ξεσπά λίγο παράξενα...μην προκαλείτε την τύχη σας...άλλωστε (το επαναλαμβάνω) άνθρωπο ΔΕΝ θα τον/την κάνετε...
Ακριβώς!
1000 μπράβο!
Ηρεμία, σύνεση και πάμε στη δουλειά μας.
Επιτέλους μια σωστή άποψη...
Ε μα, μιλάνε χρόνια εμπειριών. Να τους ακούτε τους γέροντες.
ΟΚ να μπω και εγώ στους γέροντες που συμφωνούν...
Αν και σαν πιο γέρος έχω δει πολλές φορές, σε όλες σχεδόν τις ταινίες του, τον τιμωρό Τσαρλς Μπρόνσον...Ίσως στην θέση του να έκανα τα ίδια, αλλά αυτουνού του σκότωναν την οικογένεια...Είμαι δε σίγουρος ότι ένα σερνικό σαν τον τσαρλς, αν τον έβριζαν δεν θα καταδεχόταν να δείρει...εκτός και αν σήκωναν χέρι... -
@ολους:
Πραγματικα πιστευεται οτι η σφαλιαρα που εφαγε, δεν την ισιωσε λιγακι κ δεν θα την κανει να ξανασκεφτει να το παιξει γAmiga ενω ξερει οτι εχει κανει μλκια?
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
η ηθικη μου λεει οτι δεν επρεπε να την χτυπησεις, ο αντρικος μου εγωισμος μου ομως λεει καλα τις εκανες της κ@ργι@λ@ς.Καμμια σχεση με εγωισμο.
Άπλωσες χέρι έχεις άδικο. ΤΕΛΟΣ.
Δεν έχει σημασία αν θα δείρεις άντρα, γυναίκα, παιδί, γιαγιά, βλάκα, ζώο, μετανάστη, κλέφτη. Σημασία έχεο ότι α)αν εσύ απλώσεις χέρι χωρίς να έχει απλώσει ο άλλος έχεις ΑΔΙΚΟ. Ακόμα κα αν ο άλλος σου εχει βρίσει τα πάντα. Καμιά φορά κάνουμε και υπομονή. β)Άντρα θα βάραγες για να το βουλώσει;α) Απλωσα χερι γιατι ενω πηγε να με σκοτωσει, την πειραξε που την εκανα ρεντικολο (γιατι της αποδεικνυα οτι ΟΛΑ οσα ειπε ηταν μλκιες) κ για αυτο μου ειπε ουσιαστικα οτι την επομενη φορα θα με πατησει. Κ μετα με ειπε παλιομαλακα. Το οτι δεν απλωσε εκεινη (ή 'ο απεναντι' γενικα) χερι, δεν αναιρει τιποτα απο το δικιο μου.
ΑΡΓΗΣΑ να της την ριξω.
β) Πλακα κανεις τωρα? Μακαρι να ηταν αντρας, να εριχνα καμμια καλη να το ευχαριστηθω.
Θα συμφωνήσω με τον octavia. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την ξεφτιλίσεις τόσο άσχημα που 100 χαστούκια δεν φτάνουν την ξεφτίλα. Αν ξέρεις να χειρίζεσαι τον λόγο, τότε δεν μπορεί κανείς να σου κάνει τπτ, ενώ με το χαστούκι μπορεί και να σου κάνει και μύνηση η άλλη. Είμαι κατά της βίας στο 90% των περιπτώσεων (ναι υπάρχουν περιπτώσεις πάντως που επιβάλλεται και ας είναι και γυναίκα). Πάντως μερικές το χρειάζονται η αλήθεια είναι, αλλά καλό θα είναι να μην γίνεται
Μα, επειδη την ξεφτυλλισα με τον λογο, γυρισε κ μου ειπε 'καλα την επομενη φορα θα σε πατησω παλιομαλακα'. Υπαρχουν ΟΡΙΑ. Αν εκεινη δεν την πειραζει μια φορα να τα ξεπερναει, εμενα δεν με πειραζει 10.
Κ για να κλεινουμε, αφου εκεινη δεν συμπεριφερεται σαν γυναικα, δεν θα την δω εγω ως τετοια. Τοσο απλα.
Κοίτα, ΙΜΗΟ το να φτάνεις στο σημείο να χτυπάς κάποια γυναίκα πρέπει να σου έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα, πράγμα που δεν ισχύει ποτέ.
Υπάρχει τρόπος να μη φτάσεις στη βία...γιατί περί βίας πρόκειται, εκτός αν το έχεις μέσα σου...οπότε εκεί θέλει γενικότερο τσεκάρισμα.
Γυναίκα είναι...μισή σπιθαμή άνθρωπος με το 1/10 της δύναμής σου.
Θα χτυπούσες ένα παιδάκι 10 χρονών?
Δε νομίζω...
Αν του εξηγουσες ομορφα κ ωραια οτι το Χ πραγμα που κανει ειναι λαθος, κ το 10χρονο σου ελεγε 'αντε γαμησου ρε παλιομαλακα', φυσικα κ θα του εσπαγα τα μουτρα. Απο που κ ως που 'δεν το νομιζεις'? Εννοειται. Κ μην βγει κανας αστειος κ πει οτι θα το εκανα 'για να νιωσω αντρας'...
Το παιδάκι είναι παιδάκι και η γυναίκα είναι γυναίκα. Την ίδια δύναμη έχουν (μη σου πω ότι η γυναίκα παίζει να είναι και πιο αδύναμη) και το ίδιο ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ είναι. Θα χτυπούσες κάποιον απροστάτευτο? Γιατί? Ποιο το νόημα?
Πιστεύεις ότι έτσι κατάφερες κάτι? Ότι έβαλε μυαλό?
Τίποτα δεν κατάφερες
Εσυ λες να μην το ξανασκεφτει πριν μαλακιστει ετσι ξανα? Το να την αφηνεις να τα κανει αυτα ενισχυει την συμπεριφορα.
κ σε παρακαλω, μην μου ξαναπεις για λογια κ επιχειρηματα, γιατι τα λογια κ τα επιχειρηματα τα ειχα, της τα ειπα, κ ΕΠΕΙΔΗ την εκανα σωβρακο κ ξεφτυλα απαντησε οπως απαντησε.
Άρα κατά την άποψή σου...είπε τη μ@λ@κιούλ@ της...ε, ας της μαυρίσουμε το μάτι...
ΕΤΣΙ !!
Αντρίλα...
Δεν θες να καταλαβεις οτι ουτε η 'αντριλα' επαιζε ρολο, ουτε η 'αδυναμια' της, ουτε το 'ΕΠΕΙΔΗ ειναι γυναικα, ας της μαυρισουμε το ματι'. Τιποτα απο ολα αυτα. Οπως ειπα, μακαρι να ηταν αντρας να εριχνα κ 2-3 παραπανω.
-
Μία ακόμη φορά το Σάββατο αποδείχθηκε ότι το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου είναι ένα Lada Niva:
Γυρνώντας από Αγ. Αθανάσιο προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν το φανάρι που στρίβουμε για την εξωτερική περιφερειακή ήθελα να πάω αριστερά για να στρίψω (έχοντας βγάλει φλας φυσικά και έχοντας άπλετο χώρο). Είχα χώρο από το πολύ αντρικό focus cc (χρώματος γαλάζιου) που ήταν αριστερά και πίσω μου, αλλά ο ανδρισμός του μοδάτου που το οδηγούσε προφανώς δεν του επέτρεπε ν' αφήσει ένα πολυμορφικό να μπει μπροστά του και έκανε το παν για να μην με αφήσει, συμπεριλαμβανομένου και του να κινδυνέψουμε να επανασχεδιάσουμε προφυλακτήρες και φτερά...
Και ρωτάω εγώ: Με ένα Niva δεν θα άλλαζα λωρίδα κανονικά;;; Και αν επέμενε ποιος θα γυρνούσε σπίτι χαλαρός και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και ποιος με λογαριασμό κανένα χιλιάρικο στο φαναρτζή;;;
Και μετά μου λέτε για στριψίματα και μ@λ@κίες... Niva και τελείωσε το άγχος στους δρόμους...
-
Για το θέμα kc vs κ@ριόλας... όσοι δεν έχετε κυκλοφορήσει με δίκυκλο, δεν μπορείτε με τίποτα να καταλάβετε τι πάει να πει να κάνει ο άλλος ΕΠΙΤΗΔΕΣ τιμονιά κατά πάνω σου, είτε για να σε φοβίσει (μου έχει τύχει, την έχω γράψει στο παρελθόν την ιστορία και αμφιβάλλω αν θα το ξανακάνει ), είτε για να σε αναγκάσει να κάνεις χώρο, επειδή αυτός/η βασίζεται στην υπεροχή του όγκου και της προστασίας που του/της παρέχει το αυτοκίνητο. Τι θα κερδίσεις αν τον/την αρχίσεις στις σφαλιάρες? Θα σας πω. Αυξάνεις τις πιθανότητες να τη γλιτώσει ο επόμενος δικυκλιστής, καθώς θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν το ξανακάνει. Αυτό στο χρηματιστήριο της ζωής αξίζει πολύυυυ παραπάνω από τον πληγωμένο εγωισμό του/της και την πιθανότητα να με χαρακτηρίσουν ζώο. Ας με χαρακτηρίσουν ζώο, δε με νοιάζει, αρκεί να με δει η οικογένειά μου όρθιο στο τέλος της ημέρας.
. και - και δε δέχομαι καμία άλλη κουβέντα περί τούτου. Kudos στον kc και ν' αγιάσει το χέρι του.Και για να ξανανοίξω και μια κουβέντα που είχαμε στο παρελθόν. Δύο τραβηγμένες από τα μαλλιά σφήνες μου έκαναν χτες, και στις 2 πρωταγωνιστής της μαλακίας ήταν οδηγός Smart, στη μία μάλιστα ήμουν με τη μηχανή. Όταν μάλιστα τον διπλάρωσα με το δίκυκλο στο επόμενο φανάρι (αφού του είχα παίξει φώτα νωρίτερα, τη στιγμή που χώθηκε μπροστά μου) και τον ρώτησα 'και τώρα τι κατάλαβες βρε φίλε μου, εξυπνάδα έκανες?', σε πολύ ήρεμο τόνο, κοίταγε αλλού και ούτε καν γυρισε να πει μια συγνώμη. Στην ερώτηση 'σε ντουβάρι μιλάω?', η ίδια αντίδραση. Στο δε επόμενο φανάρι, έμεινε πίσω σε απόσταση ενός μήκους (κανονικού αυτοκινήτου, όχι Smart ), παρότι ήταν πρώτος μαζί μ' εμένα. Κοτάρα ολκής ο τύπος, δεν είχε τ' @@ ούτε καν να με αντικρύσει.
Όσο για τα Smart, αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πολύ μεγάλο ποσοστό των οδηγών τους (εντάξει dbeko, εσύ εξαιρείσαι ) πίστευαν όταν τα πήραν οτι αγόρασαν 4τροχη μοτοσυκλέτα και όταν έκατσαν στον άξονα και συνειδητοποίησαν οτι την τσαπού της κίνησης δεν τη γλιτώνουν ούτε με δαύτο, άρχισαν τις λαλακίες, πιστεύοντας οτι έτσι θα κερδίσουν χρόνο στην πηγμένη Κηφισίας. -
Επαναλαμβάνω, η λύση στο άγχος στους δρόμους είναι ένα Niva!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επαναλαμβάνω, η λύση στο άγχος στους δρόμους είναι ένα Niva!Του ρίχνεις μια σφήνα-κλείσιμο του φεύγει η ψυχή και δεν το ξανακάνει μετά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Του ρίχνεις μια σφήνα-κλείσιμο του φεύγει η ψυχή και δεν το ξανακάνει μετά
Όχι, δεν θα γίνουμε και κάφροι! Απλά όταν αυτός στο κάνει, εσύ δεν αντιδράς...
Να δω μετά ποιος θα κλαίει και ποιος θα έχει λυθεί στα γέλια...
Και άντε να συμπληρώσεις τη δήλωση στην ασφαλιστική... Είμαι σίγουρος ότι 9/10 θα σου πουν 'άσε... δεν πειράζει...'
-
-
κάλλιο αργά παρά ποτέ να στρώνουν χαρακτηρα οι κακομαθημένες
εύγε kacey
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για το θέμα kc vs κ@ριόλας... όσοι δεν έχετε κυκλοφορήσει με δίκυκλο, δεν μπορείτε με τίποτα να καταλάβετε τι πάει να πει να κάνει ο άλλος ΕΠΙΤΗΔΕΣ τιμονιά κατά πάνω σου, είτε για να σε φοβίσει (μου έχει τύχει, την έχω γράψει στο παρελθόν την ιστορία και αμφιβάλλω αν θα το ξανακάνει ), είτε για να σε αναγκάσει να κάνεις χώρο, επειδή αυτός/η βασίζεται στην υπεροχή του όγκου και της προστασίας που του/της παρέχει το αυτοκίνητο.-
να σε ειρωνεύεται απειλώντας κι από πάνω τη σωματική σου ακεραιότητα.
-
πολλά στον KC & the Sunshine Band!
-
-
Άντε να τελειώνουν και οι τελευταίοι που «αναζητούν ανάσα δροσιάς» ή «την τελευταία βουτιά» και να καθίσουν σπίτι τους. Τι καλά που κινούμαστε το Χειμώνα χωρίς εκδρομείς.
Δύο ώρες στην εθνική οδό Κυριακή και τι δεν είδαμε:
Τύπος με σμαρτ (εννοείται στη μεσαία με 60-70) και το πόδι έξω, πάνω στον καθρέπτη, το χέρι έξω με το τσιγάρο στο χέρι, φυσικά το αυτοκίνητο οχταράκια
Όλοι στη μεσαία με 100 σαν τρενάκι με μηδαμινές αποστάσεις ασφαλείας και οι δεξιά άδεια (ακόμα και σε ώρα με ελάχιστα φορτηγά)
Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτι χοντρό σε τούνελ. Ούτε οι μισοί με φώτα, κανένας σεβασμός στο όριο ταχύτητας και τις αποστάσεις ασφαλείας μέσα στο τούνελ
Και τέλος τύπος γύρω στα 35 με καγκουρεμένη καρίνα, με δύο παιδάκια λιτά να χοροπηδάνε από το εμπρός στο πίσω κάθισμα και αντίστροφα. Ο τύπος συνεχώς με ένα τσιγάρο να οδηγάει σα σουρωμένος (μία αριστερά μία δεξιά μία με 150 μία με 60-και συμπορευόμασταν αρκετή ώρα) -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Άντε να τελειώνουν και οι τελευταίοι που «αναζητούν ανάσα δροσιάς» ή «την τελευταία βουτιά» και να καθίσουν σπίτι τους. Τι καλά που κινούμαστε το Χειμώνα χωρίς εκδρομείς.
Δύο ώρες στην εθνική οδό Κυριακή και τι δεν είδαμε:
Τύπος με σμαρτ (εννοείται στη μεσαία με 60-70) και το πόδι έξω, πάνω στον καθρέπτη, το χέρι έξω με το τσιγάρο στο χέρι, φυσικά το αυτοκίνητο οχταράκια
Όλοι στη μεσαία με 100 σαν τρενάκι με μηδαμινές αποστάσεις ασφαλείας και οι δεξιά άδεια (ακόμα και σε ώρα με ελάχιστα φορτηγά)
Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτι χοντρό σε τούνελ. Ούτε οι μισοί με φώτα, κανένας σεβασμός στο όριο ταχύτητας και τις αποστάσεις ασφαλείας μέσα στο τούνελ
Και τέλος τύπος γύρω στα 35 με καγκουρεμένη καρίνα, με δύο παιδάκια λιτά να χοροπηδάνε από το εμπρός στο πίσω κάθισμα και αντίστροφα. Ο τύπος συνεχώς με ένα τσιγάρο να οδηγάει σα σουρωμένος (μία αριστερά μία δεξιά μία με 150 μία με 60-και συμπορευόμασταν αρκετή ώρα)Απ το στόμα σου και στου Θεού τ΄ αυτί !
Δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση φέτος -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Ο τύπος συνεχώς με ένα τσιγάρο να οδηγάει σα σουρωμένος (μία αριστερά μία δεξιά μία με 150 μία με 60-και συμπορευόμασταν αρκετή ώρα)Πήγαινες και συ μία με 150 και μία με 60;
Πάντως δεν έχεις άδικο, όποτε γυρνάω από το εξοχικό των γονιών μου, βλέπω την κατάσταση, είτε από Ε.Ο, είτε από παλαιά Ε.Ο (θα έγραφα Π.Ε.Ο αλλά υπάρχουν και κακόβουλοι )
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτι χοντρό σε τούνελ. Ούτε οι μισοί με φώτα, κανένας σεβασμός στο όριο ταχύτητας και τις αποστάσεις ασφαλείας μέσα στο τούνελ....
Πολύ σωστή διαπίστωση !!!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]