-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Απλά κορνάρεις από μακριά.Γιατί να φθείρεις το αυτοκίνητο;Αν ειναι μακρια θα κοψω, θα κανω κατι αλλο.
Αν κανει την μαλακια εκει ειναι που του τραβαω τη φρενια (μη φανταζεσαι, 1 μετρο σουρσιμο, ισα να δουλεψουν τα νευρικα του κυτταρα) μήπως και μαθει την επομενη φορα να κοιταξει πριν περασει το δρομο σα γατάκι. -
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Μη τσιμπας μωρη παλιααδερφη!
Οσο για τις αυτοκτονικες τασεις πεζων και ποδηλατων ... ειναι κλασσικο φαινομενο.
Λιγες ειναι οι περιπτωσεις πλεον που θα λυπηθω αν χτυπησω καποιον.
Οταν περνανε μπροστα μου και κοιτουν επιδεικτικα απο την αλλη μερια η με γραφουν στ'αρχιδια τους, η διασχιζουν διαγωνια το δρομο με το πασο τους τοτε δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω.να εύχεσαι να μην είμαι εγώ γιατί μετά θα σηκωθώ και θα σου σπάσω το αμάξι και τα μούτρα!!!
Μηπως εισαι και 'συ απο αυτα τα προβατα που πεταγονται ανεξελεγκτα με 'υφακι' εκατο καρδηναλιων μπροστα απο τα αυτοκινητα γιατι υπολογισες μαζα συντελεστη τριβης και ταχυτητα σκεπτομενος 'στα @@ μου, να φρεναρει γιατι ειμαι μαγκας και θα περασω' ;;
Εαν ναι, σηκω στα ποδαρακια σου και ελα με την οπισθεν να σου τη γρατζουνισω ασυμπλεκταριστη.
Μαλλον η αντιληψη σου ειναι ανυπαρκτη.
-
bonus points οι γιαγιαδες μην ξεχνας
-
Φυσικά όποιος έχει παίξει πραγματικά carmageddon γνωρίζει πως αυτό που ήθελες και πάταγες τα πάντα ήταν χρόνος και όχι πόντους!
-
ειχε και ποντους= aka kills 0/800+ Κατι ειχε και wasted ειχε ειχε ειχε..
-
Μα δεν λέω πως δεν είχε.
Το σημαντικό όμως ήταν ο χρόνος που κέρδιζες. -
Nass, το σχόλιό μου αφορούσε το αν πρέπει να αναγράφονται οι βρισιές στο φόρουμ. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη η εικόνα (είτε για μας είτε για την πιτσιρικαρία που ενδεχομένως μπαίνει εδώ μέσα) αν υπήρχε μια στοιχειώδης αποσιώπηση.
Από εκεί και πέρα, απαντώντας στον Trident, το τσίμπημα του χειρόφρενου μπορεί να έχει αντίστοιχη ηχητική επίπτωση σε αυτοκίνητα με ABS.
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Nass, το σχόλιό μου αφορούσε το αν πρέπει να αναγράφονται οι βρισιές στο φόρουμ. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη η εικόνα (είτε για μας είτε για την πιτσιρικαρία που ενδεχομένως μπαίνει εδώ μέσα) αν υπήρχε μια στοιχειώδης αποσιώπηση.Έχουμε την τηλεόραση για αυτή τη δουλειά να βάζουν μπιπ και στο ηλίθιος.
Ούτε τις βρισιές περιμένουν να μάθουν εδώ ούτε να δουν γυμνές η πιτσιρικαρία. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Nass, το σχόλιό μου αφορούσε το αν πρέπει να αναγράφονται οι βρισιές στο φόρουμ. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη η εικόνα (είτε για μας είτε για την πιτσιρικαρία που ενδεχομένως μπαίνει εδώ μέσα) αν υπήρχε μια στοιχειώδης αποσιώπηση.Δεν νομίζω.
-
Σοβαρος αντιλογος.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Σοβαρος αντιλογος.κκ Mod, τι θα γίνει με αυτήν την κατάντια;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σοβαρος αντιλογος.
κκ Mod, τι θα γίνει με αυτήν την κατάντια;
Σαρεσει να γραφονται βρισιες στο φορουμ;
Πιο καταντια δεν γινεται. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Σοβαρος αντιλογος.
κκ Mod, τι θα γίνει με αυτήν την κατάντια;
Σαρεσει να γραφονται βρισιες στο φορουμ;
Πιο καταντια δεν γινεται.Άσε μας ρε ιταλάκια...
-
Το ιταλακια τι ειναι;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Οσο για τις αυτοκτονικες τασεις πεζων και ποδηλατων ... ειναι κλασσικο φαινομενο.
Οταν περνανε μπροστα μου και κοιτουν επιδεικτικα απο την αλλη μερια η με γραφουν στ'αρχιδια τους, η διασχιζουν διαγωνια το δρομο με το πασο τους τοτε δε μου καιγεται καρφακι οσα πλευρα και αν τους σπασω αν δεν προλαβω να φρεναρω.να εύχεσαι να μην είμαι εγώ γιατί μετά θα σηκωθώ και θα σου σπάσω το αμάξι και τα μούτρα!!!
Μηπως εισαι και 'συ απο αυτα τα προβατα που πεταγονται ανεξελεγκτα με 'υφακι' εκατο καρδηναλιων μπροστα απο τα αυτοκινητα γιατι υπολογισες μαζα συντελεστη τριβης και ταχυτητα σκεπτομενος 'στα @@ μου, να φρεναρει γιατι ειμαι μαγκας και θα περασω' ;;
Εαν ναι, σηκω στα ποδαρακια σου και ελα με την οπισθεν να σου τη γρατζουνισω ασυμπλεκταριστη.
όχι δεν είμαι από αυτούς!!!
είμαι από αυτούς που ψάχνω κάτι τιπακια σαν και εσένα να κάνουν τέτοιες εξυπνάδες για να τους σπάσω τα μούτρα -
Ειρήνη αδέρφια! Ο ένας δεν είναι από αυτούς, ο άλλος δεν είναι από τους άλλους. Ε, οπότε δεν πρόκειται να τα τσουγκρίσετε ποτέ, δεν είστε στις αντιμαχόμενες πλευρές.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Το ιταλακια τι ειναι;κατι σαν τα νομιστερακια οπως και αυτα ετσι και εσυ εχεις μπει στο fast track
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
όχι δεν είμαι από αυτούς!!!
είμαι από αυτούς που ψάχνω κάτι τιπακια σαν και εσένα να κάνουν τέτοιες εξυπνάδες για να τους σπάσω τα μούτραΒΑΡΒΑΤΙΛΑ #2
-
Το σταματαω εδω.
Καλη τυχη λοιπον στο 'κυνηγι' σου. Γραψε μας απο το νοσοκομειο ενα review με το καλυτερο φρεναρισμα, γιατι εαν πετιεσαι στο δρομο σαν το τσοπανοσκυλο ολο και καποιος κακομοιρης θα σε κανει αλοιφη και θα βρει το μπελα του.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]