-
Eγώ αυτό το 'την πέφτει στα κοριτσάκια' το ακούω βερεσε. Και πού ξέρω οτι ο νταής δεν είναι φιδέμπορας δηλαδή? Από τη στιγμή που επιτέθηκε απρόκλητα, ισχύει το 'δε σε ξέρω-δε με ξέρεις-σε γ@μώ και υποφέρεις'.
-
Αφού δεν έβγαλε κανένα σιδερικό να σφάξει κανέναν από τους δυο σας, πάλι καλά να λέτε
Έτυχε σήμερα και βρέθηκα πρώτος σε φανάρι της Λ. Μαραθώνος, στην αριστερή λωρίδα, με φτιαγμένο hyundai πίσω μου και ελεεινό παπί στα δεξιά μου. Ανάβει πράσινο και επειδή ο πίσω ήθελε να απελευθερώσει όλα του τ' αλόγατα ξεκινάω σχετικά σβέλτα, ανάβω δεξί φλας, βλέπω ότι ο παπάκιας είχε μόλις ξεκινήσει αγκομαχώντας αλλά είχε μείνει πίσω και σιγά-σιγά μπαίνω στη δεξιά λωρίδα. Ο αστραπόγιαννος ξεχύνεται όλο χαρά και την ίδια στιγμή ο παπάκιας αρχίσει τις κόρνες και τις χειρονομίες του στυλ 'δε με βλέπεις;' (μιλάμε για απόσταση.. κάτι παραπάνω από ασφαλείας) Με πιάνει το επόμενο φανάρι και ο παπάκιας έρχεται δίπλα μου κοιτάζοντας με ένα ηλίθιο βλέμμα.
Εγώ (ψιλογελώντας επειδή κατάλαβα ότι πρόκειται για βλαμμένο): 'Λες να μη σε είδα που άλλαξα λωρίδα; Γιατί κορνάρεις;'
Αυτός: 'Έπρεπε να μου πεις ότι θα αλλάξεις λωρίδα'
Εγώ: 'Τι δηλαδή, να σε πάρω τηλέφωνο να σε ρωτήσω;'
Αυτός (με μετανιωμένος ύφος πια): 'όχι ρε φιλαράκο, να βγάλεις φλας'.
Εγώ: 'Μα έβγαλα φλας και μάλιστα ήμουν πολύ μπροστά σου όταν άλλαξα λωρίδα'
Αυτός: Καλά, πως κάνεις έτσι;Λίγα μέτρα πιο κάτω τσακώθηκε με άλλον οδηγό
-
Ήμουν ο πρώτος που φεύγοντας είπα να καλέσουμε την αστυνομία, με μια δεύτερη όμως πιο συνετή ματιά (και κατόπιν παρότρυνσης του bro) το να μάθει τα στοιχεία μας και το πού μένενουμε ένας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ άνθρωπος χωρίς αναστολές δεν είναι και ό,τι καλύτερο... εδώ τη φάγαμε (ομολογώ εγώ πολύ λιγότερο) γιατί έκανα το λάθος να σηκώσω το κινητό, θα κολλούσε αυτός να μας βάλει στο μάτι αν πήγαινε και μέσα 'εξαιτίας' μας.
Τι να πω, χαίρομαι που παρότι είμαι ιδιαίτερα νευρικός άνθρωπος και ξεσπάω εύκολα προτίμησα να κάνω την πάπια... αν όχι θα είμαστε σίγουρα στο νοσοκομείο... Λυπάμαι βέβαια που την έφαγε ο αδερφός μου καλή επειδή πήγα να πάρω το 100...
Δε μετανιώνω σε καμία περίπτωση που πήγαμε να δούμε αν χρειάζεται βοήθεια ο άνθρωπος. Δε με νοιάζει τι είχε κάνει και τι όχι, εγώ είδα ένα '25άρη' να δέρνει ένα 55άρη και να φεύγει. Όλοι κοιτούσαν, ως εκεί όμως... όσον αφορά τον '25άρη', εκ του αποτελέσματος είχε ΣΟΒΑΡΟ εγκεφαλικό πρόβλημα. Ελπίζω την επόμενη φορά να μη σκοτώσει κάποιον...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Φίλε lokatzi, το μόνο κακό είναι ότι τελικά δεν πήρατε την αστυνομία . Πάρτους μέσα αυτόφωρο και μετά να χιλιοπαρακαλάνε να τους αφήσεις χωρίς μήνυση κλπ...Η αστυνομία θα πήγαινε σε dt, είμαι σίγουρος Έτσι, μαμίστε του τραμπούκους που χτυπάν 'αθώους', στο Γκουαντάναμο λέμεεεε
Τσάμπα το ύψος σας!
Αυτό σίγουρα Η αναφορά στο ύψος ήταν μάλλον ατυχής, 1,95 και τους βάρεσε ο κοντός!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έτυχε σήμερα και βρέθηκα πρώτος σε φανάρι της Λ. Μαραθώνος, στην αριστερή λωρίδα, με φτιαγμένο hyundai πίσω μου και ελεεινό παπί στα δεξιά μου. ..........
Αυτός: Καλά, πως κάνεις έτσι; ......Λίγα μέτρα πιο κάτω τσακώθηκε με άλλον οδηγό
Έχουμε γίνει τρελλοκομείο !
-
Δυστυχώς Απορώ πως τους αφήνουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Φίλε lokatzi, το μόνο κακό είναι ότι τελικά δεν πήρατε την αστυνομία . Πάρτους μέσα αυτόφωρο και μετά να χιλιοπαρακαλάνε να τους αφήσεις χωρίς μήνυση κλπ...
Η αστυνομία θα πήγαινε σε dt, είμαι σίγουρος Έτσι,** μαμίστε του τραμπούκους που χτυπάν 'αθώους'**, στο Γκουαντάναμο λέμεεεε
Τώρα, ή το παίζεις βλάκας ή όντως είσαι.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τώρα, ή το παίζεις βλάκας ή όντως είσαι.Δεύτερος....
-
Άλλος Papanikolis1976 μας βγήκε...
Λοκατζή & aserf: έπρεπε να είχατε καμιά αδερφή για την βιάσει ο σάτυρος που τολμήσατε να υπερασπιστείτε...
( )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Άλλος Papanikolis1976 μας βγήκε...Λοκατζή & aserf: έπρεπε να είχατε καμιά αδερφή για την βιάσει ο σάτυρος που τολμήσατε να υπερασπιστείτε...
( )
Κάποιοι εδω μέσα το έχουν κάνει λάστιχο
-
Και ξεχνούν ότι κοιτούν τον καθρέφτη όταν κάνουν αυτές τις διαπιστώσεις...
-
λολ
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Άλλος Papanikolis1976 μας βγήκε...
Λοκατζή & aserf: έπρεπε να είχατε καμιά αδερφή για την βιάσει ο σάτυρος που τολμήσατε να υπερασπιστείτε...
( )
Κάποιοι εδω μέσα το έχουν κάνει λάστιχο
δηλαδη ρε geko μετα απο 9(!) χρονια στο φορουμ ετσι προτιμας να απαντας στους συνομιλητες σου ?
καλα για την ταμπακιερα δεν μπαινω καν σε διαδικασια να σχολιασω ... -
και το μαθημα ειναι:
αμα δειτε τον λοκατζη χτυπατε τον -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και το μαθημα ειναι:
αμα δειτε τον λοκατζη χτυπατε τονΕίμαι πιστός Χριστιανός. Γυρνάω και το άλλο μάγουλο
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
και το μαθημα ειναι:
αμα δειτε τον λοκατζη χτυπατε τονΕίμαι πιστός Χριστιανός. Γυρνάω και το άλλο μάγουλο
για πες μας κατι..αμα αυτο το σκηνικο ειχε γινει λιγες μερες μετα την απολυση σου απο τον στρατο θα τους ειχες κανει τουλουμι πριν καν σε χτυπησουν?
-
Εννοείται. Εγώ κι ο φίλος μου ο Chuck!
-
ντροπη! ειχα δει ενα σκατο 1.60 στον πειραια παλια στο τεξας το 2005 να τον κρατανε 6 ατομα να μην δειρει εναν μαντραχαλο και δεν μπορουσαν να τον κρατησουν!
ωρες ωρες αυτα τα σκηνικα στον δρομο μπορει να γινουν σουρεαλιστικα απο καθε αποψη -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ντροπη! ειχα δει ενα σκατο 1.60 στον πειραια παλια στο τεξας το 2005 να τον κρατανε 6 ατομα να μην δειρει εναν μαντραχαλο και δεν μπορουσαν να τον κρατησουν!Ζαμπίδης;
-
οχι απλα του χουφτωσαν την κοπελα αν θυμαμαι και μετα ανοιξαν οι πυλες της κολασεως
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]