-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε ξέρω αν είμαι εγώ το ζώο ή ο άλλος. Εξηγούμαι. Είμαι με ένα Getz και πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα κυριολεκτικά πλακωμένος. Το κοντέρ ήταν συνέχεια πάνω απο τα 160 σε κάποιες κατηφόρες πλησίαζε τα 170. Φτάνω κάποια στιγμη επίσης ένα τύπο με SAAB 93 επίσης στην αριστερή λωρίδα ο οποίος μέχρι τότε πήγαινε αρκετά πιο σιγά απο μένα. Τί κάνει ο τύπος? Γκαζώνει κι αυτός αλλά μόνο όσο χρειαζόταν για να βρίσκεται ακριβώς μπροστά μου. Προφανώς ήθελε παιχνιδάκια. Να πώ εδώ ότι είχα λόγο που έτρεχα δεν το έκανα απλά για την τ@βλα μου. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά? SAAB έχεις ρε φίλε με μένα θέλεις να παίξεις? Μήπως δεν είχε ο τύπος γυναίκα και είναι μόνος του πολύ καιρό?
Μιλάμε πηγαίναμε καροτσάκι για τουλάχιστον 7-8 χιλιόμετρα.Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
Που είναι το παράξενο. Αριστερή λωρίδα, ο τύπος δεν ανοίγει δρόμο. Θα κάτσεις επί 7-8 χλμ πίσω του? (
Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
Τα 170+χαω είναι εγκληματική ενέργεια,πόσο μάλλον να προσπερνάς και από δεξιά που επίσης απαγορεύεται.
Η τακτική αυτή είναι ιδιαίτερα εκνευριστική.Αν είσαι με 170+, τότε είναι λίγο οξύμωρο να πεις 'με πήγαινε καροτσάκι', δε νομίζεις?
Απο κει και πέρα, αν ο άλλος δεν ξεκουνάει από την αριστερή τι θα κάνεις? Θα τον ακολουθείς μέχρι να ξεκαυλώσει και να αλλάξει λωρίδα για να τον προσπέρασεις by the book? Προσωπικά θα του επιτρέψω να εξαντλήσει τα ανθρώπινα όρια της υπομονής μου, και μετά θα τον γράψω στα @@ μου και θα προσπεράσω από δεξιά. Έτσι απλά. -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αν είσαι με 170+, τότε είναι λίγο οξύμωρο να πεις 'με πήγαινε καροτσάκι', δε νομίζεις?
Απο κει και πέρα, αν ο άλλος δεν ξεκουνάει από την αριστερή τι θα κάνεις? Θα τον ακολουθείς μέχρι να ξεκαυλώσει και να αλλάξει λωρίδα για να τον προσπέρασεις by the book? Προσωπικά θα του επιτρέψω να εξαντλήσει τα ανθρώπινα όρια της υπομονής μου, και μετά θα τον γράψω στα @@ μου και θα προσπεράσω από δεξιά. Έτσι απλά.Γιατί να μην τον ακολουθείς;Είναι άσχημη ταχύτητα τα 170χαω;Αν τον προσπεράσεις από δεξιά και προκληθεί ατύχημα-μάλλον δυστύχημα-κι επηρεαστούν και οι άλλοι χρήστες της οδού,είναι καλύτερα;Και οι 2 είχαν υπερβεί το όριο κατά πολύ,ποιο το όφελος;Αν ήταν με 100 στην αριστερή λωρίδα και με την προϋπόθεση ότι μπορούσε να πάει δεξιά,να το καταλάβω,αν και πάλι προσπέραση από δεξιά είναι παράλογη ενέργεια.Αλλά με 170 είναι υπερβολή
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Γιατί να μην τον ακολουθείς;Είναι άσχημη ταχύτητα τα 170χαω;
Αν είσαι με 170+, τότε είναι λίγο οξύμωρο να πεις 'με πήγαινε καροτσάκι', δε νομίζεις?
-
Αν απευθύνεσαι σε εμένα και δεν είναι λάθος το πρόσωπο του ρήματος,δεν έχω πάει ποτέ με τέτοια ταχύτητα πίσω από κάποιον ή να αφήσω κάποιον να είναι πίσω μου.Σε άλλο post μου είχα αναφερθεί για 130χαω,χωρίς να έχω χώρο να πάω δεξιά,και έναν με toyota yaris να είναι 50 πόντους από τον πίσω προφυλακτήρα μου.
viewtopic.php?f=5&t=47983&start=330#p2235440
-
Μέγιστο ζώο μετα συζύγο χτες απόγευμα και δυστυχώς αμφότεροι πρόγονοι μωρού 8-9 μηνων το οποίο πέρα από οτι το είχαν μπροστά χωρίς κάθισμα ασφαλείας , το κράταγε ο παπουσ-της στα πόδια του ενώ οδήγαγε ενώ η γιαγιά δίπλα να κοιτάζει έηω , κανένας χωρίς ζώνη.....
Δυστυχώς το πήρα ειδηση αργά για να τον κράξω καθώς έβγαιναν με ένα χρέπι Κλιό από γκαράζ πολυκατοικίας και τους προσπέρασα μέχρι να καταλάβει ο νους τι συνεβαινε χωρίς δυνατότητα να τους περιμένω. Το εν λόγω συμβάν στην περιοχή μεταξύ Αγ. Παρασκευής - Χαλάδρι .
Ο λόγος που το λέω αυτό είναι μπας και το διαβάσει γονέαςή γνωστός της οικογενείας του εν λόγω τέκνου και βάλει χέρι στο ζεύγος μπας και διορθωθουν .
Μα το μωρό ρε κωλόγερε στα πόδια σου ενώ οδηγάς και δε φοράς και ζώνη έστω? ακόμα και μέσα στα , επικίνδυνα, στενά του Χαλανδρίου , ακόμα και το παραμικρό άσχημο φρενάρισμα θα προκαλέσει μεγάλο τράυμα στο μωρό.
-
Τα λόγια είναι περιττά...
Χτες το βράδυ στο κέντρο της Ξάνθης!
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/7911-plateia-xanthis-afise-ix-kai-exafanisthke.html -
Ο χρήστης doule έγραψε:
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/7911-plateia-xanthis-afise-ix-kai-exafanisthke.html'έλα μωρέ πώς κάνετε έτσι πετάχτηκα να πάρω μια μπουγάτσα'
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
θα προσπεράσω από δεξιά.Δεν θα προσπεράσεις από δεξιά.
ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΣΤΟΙΧΟ!
-
Σήμερα το πρωΐ στην Ακτης Δυμαίων. Κινούμαι στη δεξιά λωρίδα και γύρω στα 100m Μπροστά μου βρίσκεται Astra προ-προηγούμενης γενιάς. Επειδή κινούμαι πιο γρήγορα από το Astra και αφού βλέπω ότι η αριστερή είναι άδεια, βγαινω σε αυτή για να προσπαράσω. Όταν είχα πλησιάσει γύρω στα 30 , βλέπω το Astra α βγαίνει προς την αριστερή λωρίδα. Πατάω φρένο και αρχίζω να κορνάρω. Στην αρχή, καμμία αντίδραση. Στη συνέχεια, κοιτάει στον καθρέφτη. Τέλος, αφότου είχε πιάσει τη μισή αριστερή κατάλαβε ποιός της κόρναρε(ήταν θηλυκό το ζώο). Το ζώο αυτό είχε πιάσει κουβέντα με τη διπλανή της και ούτε που είχε πάρει χαμπάρι ότι της είχε φύγει το αυτοκίνητο. Πάω στοίχημα πως αν δε βρισκόμουν εγώ θα είχε πέσει στη νησίδα. Η πλάκα είναι πως ούτε όταν με είδε κατάλαβε τί είχε κάνει, γιατί χρειάστηκε να της κάνω νεύμα με τα χέρια για να επιστρέψει στη λωρίδα της. Πιστεύω πως αυτή έβγαλε το συμπέρασμα πως πήγαινε μια χαρά και εγώ πήγα και της χώθηκα στα καλά καθούμενα.
-
Ζωάρα με το Honda Civic Sedan προηγούμενης γενιάς με αριθμό ΙΟΒ - **** κάνε και κανένα έλεγχο στο όχημα σου, το ότι δεν λειτουργούσε κανένα από τα πίσω φώτα σου (υποθέτω και τα μπροστά) μάλλον χαμπάρι δεν έχεις πάρει μιας και πήγαινες στην αριστερή στο ποτάμι σήμερα το πρωί αντί να είσαι δεξιά και πολύ προσεκτικά (αν το πήγαινες για επισκευή που προϋποθέτει το παραπάνω). Επίσης το χέρι τεντωμένο έξω από το παράθυρο σε κάνει ακόμα περισσότερο, προσοχή στους παπάκουλες.
Το ότι δεν είσαι μόνο εσύ επίσης με πλημελή συντήρηση αυτοκινήτου και κυκλοφορείς -τε ακόμα στους δρόμους χωρίς να σας κόβουν παρέα με το πρόστιμο και τον πισινό, είναι μια καθημερινότητα δυστυχώς!
Ρητορική ερώτηση: Πόσο κοστίζουν 5 ρημαδοασφάλειες και 2 λάμπες να τις έχει πάντα κάποιος μαζί του σε περίπτωση που, λέμε τώρα!
-
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
θα προσπεράσω από δεξιά.
Δεν θα προσπεράσεις από δεξιά.
ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΣΤΟΙΧΟ!
Βασικα οχι. Η μετατοπιση του οχηματος απο την αριστερη στην μεσαια, θα μπορουσε* να θεωρηθει προσπερασμα απο δεξια. Το να εισαι απο πριν στην μεσαια κ απλα να συνεχιζες σε αυτην, ειναι κινηση στον μεσαιο στοιχο.
*Λεω 'θα μπορουσε', γιατι ο οδηγος πολυ απλα επεστρεψε στην αδεια μεσαια λωριδα, απο την αριστερη που ειχε παει για να προσπερασει καποιον της μεσαιας, οπως ακριβως ωφειλε. Το οτι ετυχε στην αριστερη να βρισκεται καποιος πιο αργος, ποσως τον ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
http://www.xanthipress.gr/eidiseis/koinonia/7911-plateia-xanthis-afise-ix-kai-exafanisthke.htmlηξερα οτι η ξανθη ειναι η πολη της μαλακιας..... επιβεβαιωθηκα!!!!
-
μου συνέβη πριν λίγο καιρό στα φανάρια της Κατεχάκη για να στρίψεις προς Ζωγράφου ...
Είμαι το 4ο αυτοκίνητο. Φεύγουν τα 2 πρώτα . Στο τρίτο είναι 4 μαντράχαλοι 20άρηδες . Πάει να ξεκινήσει και σταματάει , φαινόταν κάτι να μη πηγαίνει καλά με το αυτοκίνητο . Με το που ανάβει πορτοκαλί , γκαζώνει και φεύγει , οι μαντράχαλοι σκάνε στα γέλια και κάνουν κωλοδάχτυλα , φυσικά δε προλάβαινα να περάσω κι εγώ . Εντάξει ήμουν χαλαρός τότε και για να πω την αλήθεια γέλασα με το σκηνικό , αλλά άμα ήμουν σε άλλη φάση θα τους κυνηγούσα στάνταρ -
και τι θα τους έκανες?
-
ΝΤΑ!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και τι θα τους έκανες?Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο άλλος.
Γνωστός που είναι στη δίωξη ναρκωτικών τελωνείου (όχι μπάτσος) του συνέβη ακριβώς το ίδιο και μάλιστα οι μαντράχαλοι πηγαίναν
γυμναστήριο και είχαν τα μπράτσα σε κοινή θέα πρός επίδειξη. Τους κυνήγησε, σταμάτησαν για τσαμπουκά αλλά στη θέα του
πιστολιού κλάσανε μέντες κι αρχίσαν τις συγνώμες. -
το οτι εχεις μπρατσα δεν σημαινει οτι εχεις και δυναμη....
-
Κάπου πριν την Ακράτα ερχόμουν προς Αθηνα σε λωριδα με κορινες ,βράδυ .Ξαφνικά βλέπω σταματημενο ανατρεπόμενο στη μεση χωρις φωτα ,τίποτα.Προφανως θα ειχε βλάβη .Δεν ξέρω.Παντως αναγκάστικα με 100χλ/ωρα να κατεβασω 2ρα και να μπω σφηνα στο αντιθετο ρευμα αναμεσα απο τις κορίνες.Δεν έρχονταν ευτυχως άλλος απο απέναντι .Εκανα δεξιά πάλι στυλ furious και ΄συνέχισα .
Τελικά όχι αναθεώρηση στις εξετάσεις για δίπλωμα χρειάζεται αλλά εξάσκηση με πηγαινε -έλα Αθηνα Πάτρα. .....και όποιος γλυτώσει. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το να εισαι απο πριν στην μεσαια κ απλα να συνεχιζες σε αυτην, ειναι κινηση στον μεσαιο στοιχο.Πώς ορίζεται το 'πριν';
Εάν αφήσει απόσταση (x) μέτρα, μπει στην μεσαία λωρίδα και 'προσπεράσει' είναι εντάξει;
-
θα τους κυνηγούσα , δεν εννοώ προφανώς να πάω να πλακωθώ μαζί τους , δεν είμαι ο Τσακ Νόρις .
Ένα μπινελίκι,μια χειρονομία και η χαρά του οτι δεν κατάφεραν να πετύχουν την καγκουριά τους
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]