Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε ξέρω αν είμαι εγώ το ζώο ή ο άλλος. Εξηγούμαι. Είμαι με ένα Getz και πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα κυριολεκτικά πλακωμένος. Το κοντέρ ήταν συνέχεια πάνω απο τα 160 σε κάποιες κατηφόρες πλησίαζε τα 170. Φτάνω κάποια στιγμη επίσης ένα τύπο με SAAB 93 επίσης στην αριστερή λωρίδα ο οποίος μέχρι τότε πήγαινε αρκετά πιο σιγά απο μένα. Τί κάνει ο τύπος? Γκαζώνει κι αυτός αλλά μόνο όσο χρειαζόταν για να βρίσκεται ακριβώς μπροστά μου. Προφανώς ήθελε παιχνιδάκια. Να πώ εδώ ότι είχα λόγο που έτρεχα δεν το έκανα απλά για την τ@βλα μου. Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά? SAAB έχεις ρε φίλε με μένα θέλεις να παίξεις? Μήπως δεν είχε ο τύπος γυναίκα και είναι μόνος του πολύ καιρό?
Μιλάμε πηγαίναμε καροτσάκι για τουλάχιστον 7-8 χιλιόμετρα.Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
Που είναι το παράξενο. Αριστερή λωρίδα, ο τύπος δεν ανοίγει δρόμο. Θα κάτσεις επί 7-8 χλμ πίσω του? (
Και γιατί δεν τον προσπέρασες από την μεσαία?
Τα 170+χαω είναι εγκληματική ενέργεια,πόσο μάλλον να προσπερνάς και από δεξιά που επίσης απαγορεύεται.
Η τακτική αυτή είναι ιδιαίτερα εκνευριστική.
Αν είσαι με 170+, τότε είναι λίγο οξύμωρο να πεις 'με πήγαινε καροτσάκι', δε νομίζεις?
Απο κει και πέρα, αν ο άλλος δεν ξεκουνάει από την αριστερή τι θα κάνεις? Θα τον ακολουθείς μέχρι να ξεκαυλώσει και να αλλάξει λωρίδα για να τον προσπέρασεις by the book? Προσωπικά θα του επιτρέψω να εξαντλήσει τα ανθρώπινα όρια της υπομονής μου, και μετά θα τον γράψω στα @@ μου και θα προσπεράσω από δεξιά. Έτσι απλά.