-
Και να έχεις πρέπει να ξερεις τι κρατάς.Οχι ότι εγώ έχω αλλά τελικά μεσα στη ζούγκλα των ζωων που ζούμε χρειάζεται.
-
Γιωργο χαλαρωσε γιατι δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου ουτε τι κουβαλαει αυτος... Ο,τι κι αν εχεις πρεπει να ξερεις και να εισαι αποφασισμενος να το χρησιμοποιησεις διαφορετικα μην το εμφανιζεις καν.
Υπαρχουν ''ανθρωποι'' εκει εξω που εχουν πολυ λιγοτερα να χασουν απο εσενα και δεν υπολογιζουν τιποτα... -
Έτσι είναι. Αν ο άλλος έχει και αυτός κανά σιδερικό, έτσι και εμφανίσεις πρώτος το οτιδήποτε και δεν είσαι αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσεις, στην μπουμπούνισε...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Γιωργο χαλαρωσε γιατι δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου ουτε τι κουβαλαει αυτος... Ο,τι κι αν εχεις πρεπει να ξερεις και να εισαι αποφασισμενος να το χρησιμοποιησεις διαφορετικα μην το εμφανιζεις καν.
Υπαρχουν ''ανθρωποι'' εκει εξω που εχουν πολυ λιγοτερα να χασουν απο εσενα και δεν υπολογιζουν τιποτα...Μπορει αλλα γινεται να μη μου σπανε εμενα τα @@???>Και να έχεις πρέπει να ξερεις τι κρατάς.Οχι ότι εγώ έχω αλλά τελικά μεσα στη ζούγκλα των ζωων που ζούμε χρειάζεται.
Μπα δε νομιζω να πρεπει να εχεις οπλο απλα για εφε το εριξα. Μην ξενχαμε οτι ειμαστε και ανθρωποι!!!!
-
Λεω την επομενη συναντηση να την κανουμε καπως ετσι...
Τσαρκα με τα αυτοκινητα μας. τεσσερις τεσσερις σε καθε αμαξι (3-4 αυτοκινητα μας κανουν γυρω στα 15 ατομα) αν ακομα παραπανω ακομα καλυτερα!!!...και να κανουμε γυρες!!!Και στις διαφορες μαλακιες που κανουν τα ζωαμ χειροφρενο και τα 4 αυτοκινητα και ολοι κατω!!!!Πολυ θα θελα να δω τα μουτρα τους!!!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Λεω την επομενη συναντηση να την κανουμε καπως ετσι...Τσαρκα με τα αυτοκινητα μας. τεσσερις τεσσερις σε καθε αμαξι (3-4 αυτοκινητα μας κανουν γυρω στα 15 ατομα) αν ακομα παραπανω ακομα καλυτερα!!!...και να κανουμε γυρες!!!Και στις διαφορες μαλακιες που κανουν τα ζωαμ χειροφρενο και τα 4 αυτοκινητα και ολοι κατω!!!!Πολυ θα θελα να δω τα μουτρα τους!!!!!
Το εχω κανει για πλακα αυτο.Δε φανταζεσαι χεσιμο.
-
Να κάνω μια ερώτηση. Προς όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να βγάλουν κανένα (ακίνδυνο) σιδερικό ή να κάνουν γενικά μαγκές για ξύλο, πως είστε σίγουροι ότι δεν έχετε πέσει πάνω σε καμιά περίπτωση όπως αυτή των ρώσων που καθάρισαν τους αστυνομικούς στο Ρέντη πριν κανα 2-μηνο?
-
Δεν ειμαστε.
Αλλα πολυ αμφιβαλλω για το αν επαγγελματιες κακοποιοι (κ οχι ενας παπαρακος που βρηκε ενα οπλο απο καπου) θα δινοντουσαν κ θα εμπαιναν στην μπουκα για εναν οδηγικο τσακωμο... -
Ψυχραιμία χρειάζεται.Οι ζωώδες καταστάσεις θα υπάρχουν πάντα.
-
Περσυ το καλοκαιρι ειχα κατεβει για κατι δουλειες στο Αγρινιο απο το χωριο, ετσι οπως ημουν με τον ξαδερφο μου πεζοι αρχισαν να τσακωνονται δυο κυριοι για μια θεση παρκινγκ, ο ενας εβγαλε την καραμπινα απο το αμαξι , οσοι ειμασταν περαστικοι πεσαμε κατω και ο αλλος εκει που καντιλιαζε εγινε Παναγιτσα, απο τοτε τα πολλα πολλα τα εχω κοψει.
-
Και καλά κάνεις!...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και καλά κάνεις!...Στον μαρινοπουλο στην Αγρινιου-Καρπενησιου ειχε γινει η δουλεια , εγω πηγα στο μαναβικο διπλα . Ο αλλος περσυ στην Λ.Βεικου που εβγαλε πιστολι για την προτεραιοτητα??? Δεν πολυασχολουμαι, να γυρισω σπιτι θελω οχι να κανω μια βολτα προς αλλα μερη
-
Οι Έλληνες δυστυχώς παντού παραμένουν ίδιοι.....τη φώτο την έβγαλα από μια εφημερίδα που έπεσε στα χέρια μου.Μπράβο στους Σλοβάκους που δε διστάζουν να κατακρίνουν δημόσια τον οποιοδήποτε,ανεξάρτητα με την οικονομική του επιφάνεια.
υγ:η συγκεκριμένη veyron ανήκει σε Έλληνα,όχι φοιτητή -
Εγώ πάντως έχω πει και παλιότερα οτι η οδήγηση στην Ελλάδα ειναι σα να παίζεις ηλεκτρονικό που πρέπει να αποφύγεις πάσης φύσεως εμπόδια ,και κερδίζεις όταν φτάνεις αναίμακτα και χωρίς ζημιές στον προορισμό σου.
Ψυχραιμία ,δεν αξίζει τον κόπο για κανένα ζώο να καταστρέψει κανείς την ζωή του. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στον μαρινοπουλο στην Αγρινιου-Καρπενησιου ειχε γινει η δουλεια , εγω πηγα στο μαναβικο διπλα . Ο αλλος περσυ στην Λ.Βεικου που εβγαλε πιστολι για την προτεραιοτητα??? Δεν πολυασχολουμαι, να γυρισω σπιτι θελω οχι να κανω μια βολτα προς αλλα μερηΤι να πείς Θωμά....άστα! Μια παρόμοια περίπτωση προτεραιότητας μου έτυχε στο Ρέθυμνο.Δεν έπεσε πυροβολισμός αλλα έκανα όπισθεν για να μην ......Εγω δεν είχα STOP.
Nα'μαστε καλά θωμά να χαιρόμαστε τους ανθρώπους μας και τα παιδάκια μας έτσι?... -
Στον μαρινοπουλο στην Αγρινιου-Καρπενησιου ειχε γινει η δουλεια , εγω πηγα στο μαναβικο διπλα . Ο αλλος περσυ στην Λ.Βεικου που εβγαλε πιστολι για την προτεραιοτητα??? Δεν πολυασχολουμαι, να γυρισω σπιτι θελω οχι να κανω μια βολτα προς αλλα μερη
Τι να πείς Θωμά....άστα! Μια παρόμοια περίπτωση προτεραιότητας μου έτυχε στο Ρέθυμνο.Δεν έπεσε πυροβολισμός αλλα έκανα όπισθεν για να μην ......Εγω δεν είχα STOP.
Nα'μαστε καλά θωμά να χαιρόμαστε τους ανθρώπους μας και τα παιδάκια μας έτσι?...Ετσι ακριβως και οπως ειπα και στις δυο περιπτωσεις πεζος ημουν
-
θωμά λάθος.....όχι ''παιδάκια μας''...εσύ δεν έχεις..''πα'ι'δάκια μας'' εννοούσα!
-
θωμά λάθος.....όχι ''παιδάκια μας''...εσύ δεν έχεις..''πα'ι'δάκια μας'' εννοούσα! -
Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά χτες έγινε ένα επεισόδιο στο τέλος του Κηφισού, εκεί που στρίβει για Παραλιακή. Ένας τύπος με Astra, ακολουθώντας τις συμβουλές του forum, κατέβηκε και κατέστρεψε ολοκληρωτικά το αυτοκίνητο ενός μπάρμπα που κόντεψε να τον εμβολίσει αλλάζοντας λωρίδα χωρίς να κοιτάξει καθρέπτη. Ο παππούς είναι στο νοσοκομείο, η γιαγιά επίσης, το αυτοκίνητο πήγε ολική και ο δράστης ακόμα αναζητείται από τις αρχές. Είχε φροντίσει βλέπετε να αλλάξει πινακίδες στο αμάξι (αυτές που πέφτουν ντε), ώστε, η ΕΛΑΣ να ψάχνει άδικα να τον βρει.
Λοιπόν, πάμε στα σοβαρά τώρα. Χτες:
- Κατεβαίνω Κηφισό. Μπάρμπας με Nissan Sunny (του 80-85), θέλει να αλλαξει λωρίδα και να μπει στην αριστερή. Πηγαίνω με 80-90 σε όριο 80. Αυτός στη μεσαία με ~60-70, οπότε τον πλησιάζω γρήγορα. Όταν είμαι στα
-
Πιπινε εκανες διπλο ποστ
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]