-
ναι αντε μαζεψε τους για καταθεσεις κλπ κλπ. κανεις δεν θα ασχοληθει.
το θεμα ειναι να γινει το στριμωγμα επι τοπου που καιει.
δεν το λεω για εσενα.
τεσπα μην βγαινυμε και οφ τοπικ. -
Εχω δεί στοπ σε είσοδο αυτοκινητόδρομου, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις κατέληγε στη ΛΕΑ και όχι σε λωρίδα επιτάχυνσης.
Οπότε το στόπ έχει νόημα.
-
Το γεγονος οτι εχουμε εισοδους σε αυτοκινητοδρομους που βγαζουν στην λωριδα επιταχυνσης, δειχνει ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μπανανία ειμαστε.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το γεγονος οτι εχουμε εισοδους σε αυτοκινητοδρομους που βγαζουν στην λωριδα επιταχυνσης, δειχνει ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μπανανία ειμαστε.εδω εχουμε stop σε roundabout γιατι ο καθε βλαχαδερος δε ξερει ποιος εχει προτεραιοτητα.
μονο στην ελλαδα ειναι αναποδα η προτεραιοτητα στην εισοδο σε πλατεια. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εχω δεί στοπ σε είσοδο αυτοκινητόδρομου, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις κατέληγε στη ΛΕΑ και όχι σε λωρίδα επιτάχυνσης.Οπότε το στόπ έχει νόημα.
εγω εχω δει παμπολλα στοπ (μεχρι πριν 3-4 χρονια που εκανα καποια ταξιδακια, δεν ξερω τι γινεται τωρα με τους 'ιδιωτικους' αυτοκινητοδρομους) που υπηρχαν στην εισοδο στον αυτοκινητοδρομο που ειναι και λωριδα επιταχυνσης, η οποια σε εβαζε κανονικα στη ροη της δεξιας λωριδας και οχι στη ΛΕΑ (και οπου φυσικα πρεπει να μπεις επιταχυνομενος).
Οποτε εκει περα να (ξανα)υποθεσω οτι οι νομοταγεις συνφορουμιτες που κραζουν εμενα, κοκκαλωνουν το οχημα τους κλεινοντας τη λωριδα επιταχυνσης, για να ξαναεπιταχυνουν απο σταση.
-
Από πότε το φέρνω το όχημα μου σε στάση σημαίνει κοκαλώνω; Δεν μπορεί κάποιος να σταματήσει εντελώς, προοδευτικά;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από πότε το φέρνω το όχημα μου σε στάση σημαίνει κοκαλώνω; Δεν μπορεί κάποιος να σταματήσει εντελώς, προοδευτικά;σε καθε περιπτωση φιλτατε, λεμε οτι ειναι εντελως αστοχο, αναποδο, περαν της πραγματικοτητας -πες το οπως θες- να 'πρεπει' να σταματησεις για να εισαι...νομιμος σε τετοια κυκλοφοριακη κατασταση.
-
Περιτρανο παραδειγμα της μαλακιας που δερνει το Ελληνικο κράτος, και του ποσο φουσκωμενες ειναι οι τσεπες καποιων, ειναι η συμβολη Λεωφ. Καβαλας και Κηφισου.
Οποιος ερχεται απο κεντρο και θελει να μπει στον Κηφισο με κατευθυνση προς Πειραια,
-
Σταματαει σε φαναρι και ξεκινωντας απο στάση, 50 μετρα μετα εκτιθεται στο αριστερο ρευμα Εθνικης οδου... στο οποιο οι αλλοι κινουνται με 100αρες ανετα.
-
αν το φαναρι ειναι πράσινο, το περναει με 30-50 χλμ και παλι εκτιθεται σε ρευμα Εθνικης οδού στο οποιο οι αλλοι εχουν διπλασια ταχυτητα τουλάχιστον.
Τα μεγαλυτερα ζωα δε, ειναι αυτοι που ξεκινωνας/περνωντας απο το φαναρι, δεν πατανε λιγο γκαζι για να εξισωσουν καπως την κατάσταση, συνεχιζουν και οδηγουν σε ρυθμους κότας, και μπαινουν ξαφνικα στη λωριδα της Εθνικης σαν κύριοι. 'Στην τελικη αναλυση, εγω με πρασνο ξεκινησα, αν πεσει πανω μου φταιει ο αλλος και φυσικα το κράτος'
-
-
Οχι δα, γιατι το πρασινο φαναρι αφορα μια αλλη διασταυρωση (των δρομων που ειναι κατω απο τη γεφυρα) και οχι τη λωριδα εισοδου στον Κηφισο. Εκει, ο 'αργος' εισερχεται σε αυτοκινητοδρομο, ή αν εκει θεωρειται 'λεωφορος' και οχι αυτοκινητοδρομος ( ) τοτε ο 'αργος' αλλαξε λωριδα ενω ο εκ δεξιων διπλα του εφαρμοζε το 'κινηση σε παραλληλους στοιχους' = ΟΧΙ παρανομο προσπερασμα.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από πότε το φέρνω το όχημα μου σε στάση σημαίνει κοκαλώνω; Δεν μπορεί κάποιος να σταματήσει εντελώς, προοδευτικά;Εσυ αυτο καταλαβες οτι σου λεω? Εκει βρηκες το προβλημα? Στη λεξη 'κοκκαλωνω'? Τεσπα, ξερουμε ολοι οτι ΔΕΝ σταματας ΤΕΛΕΙΩΣ στο στοπ οπως οριζει ο νομος για τη συγκεκριμενη πινακιδα* ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι τελειως ακυρη και λαθος η σημανση, αλλα δεν προκειται ποτε να το απαντησεις αυτο (ή γενικα να δωσεις μια straight απαντηση χωρις να επεκταθεις σε αλλα 1002) ακριβως γιατι θα επιβεβαιωσουμε ολοι το ποσο υποκριτης εισαι οταν μας ζαλιζεις για τα ορια ταχυτητας ή για τους 20 ποντους που πατουσε ο αλλος τη κιτρινη γραμμη στο δρομο.
*αν τυχον υπαρχει 1/1000 πιθανοτητα να το κανεις, σε τετοια περιπτωση, τοτε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι δα, γιατι το πρασινο φαναρι αφορα μια αλλη διασταυρωση (των δρομων που ειναι κατω απο τη γεφυρα) και οχι τη λωριδα εισοδου στον Κηφισο. Εκει, ο 'αργος' εισερχεται σε αυτοκινητοδρομο, ή αν εκει θεωρειται 'λεωφορος' και οχι αυτοκινητοδρομος ( ) τοτε ο 'αργος' αλλαξε λωριδα ενω ο εκ δεξιων διπλα του εφαρμοζε το 'κινηση σε παραλληλους στοιχους' = ΟΧΙ παρανομο προσπερασμα.Το πρασνο φαναρι δε σου δινει αλλη διεξοδο νομιζω απο το να πας ευθεια και να μπεις Κηφισο, ή να κανεις αναστρφη και να μπεις Καβαλας στο αλλο ρευμα.
Ακομα και αν εχει αλλη διεξοδο, δε καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις. -
Περιτρανο παραδειγμα της μαλακιας που δερνει το Ελληνικο κράτος, και του ποσο φουσκωμενες ειναι οι τσεπες καποιων, ειναι η συμβολη Λεωφ. Καβαλας και Κηφισου.Οποιος ερχεται απο κεντρο και θελει να μπει στον Κηφισο με κατευθυνση προς Πειραια,
-
Σταματαει σε φαναρι και ξεκινωντας απο στάση, 50 μετρα μετα εκτιθεται στο αριστερο ρευμα Εθνικης οδου... στο οποιο οι αλλοι κινουνται με 100αρες ανετα.
-
αν το φαναρι ειναι πράσινο, το περναει με 30-50 χλμ και παλι εκτιθεται σε ρευμα Εθνικης οδού στο οποιο οι αλλοι εχουν διπλασια ταχυτητα τουλάχιστον.
Τα μεγαλυτερα ζωα δε, ειναι αυτοι που ξεκινωνας/περνωντας απο το φαναρι, δεν πατανε λιγο γκαζι για να εξισωσουν καπως την κατάσταση, συνεχιζουν και οδηγουν σε ρυθμους κότας, και μπαινουν ξαφνικα στη λωριδα της Εθνικης σαν κύριοι. 'Στην τελικη αναλυση, εγω με πρασνο ξεκινησα, αν πεσει πανω μου φταιει ο αλλος και φυσικα το κράτος'
και που να δεις αυτους που θελουν να πανε σχεδον...απεναντι και να βουτηξουν για Ιερα Οδο.
μπαινουν με -το πολυ- 50 και αλλαζουν 3 λωριδες μεσα σε 100-150 μετρα γιατι αλλιως...buy buy εξοδος!!!
και σ' αυτα τα 100-150 μετρα πρεπει οσοι κατεβαινουν απο πανω να εναρμονιστουν με αυτους και να τους αφησουν να περασουν δεξια.μου ηρθε φλασιά τωρα. σκηνικο πριν κανα 2μηνο.
παππους ερχεται απο παραλιακη και θελει στη συμβολη με Κηφισο να παει απλα...ευθεια για Πειραια.
κατι που δεν ηξερε τον δρομο, κατι που δεν ηξερε τις...αντιληψεις του, την χανει την ευθεια(!) και στριβει δεξια για ανοδο ποταμιου. και τι κανει λοιπον ο μπαρμπας?
μα φυσικα σταματαει πανω στην στροφη -εντελως τυφλη για οσους ερχονται πλακωμενοι κατα 90%- και ξεκινα την οπισθεν μεχρι να ξαναβγει παλι πισω enough για να παρει τον δρομο του Θεου. μπορει και κυριολεκτικα μιας και ολοι περναγαν συριζα απο αυτον και με στραβοτιμονιες. και ο δρομος σε εκεινο το σημειο δεν εχει και την καλυτερη κλιση-χαραξη -
-
Οχι δα, γιατι το πρασινο φαναρι αφορα μια αλλη διασταυρωση (των δρομων που ειναι κατω απο τη γεφυρα) και οχι τη λωριδα εισοδου στον Κηφισο. Εκει, ο 'αργος' εισερχεται σε αυτοκινητοδρομο, ή αν εκει θεωρειται 'λεωφορος' και οχι αυτοκινητοδρομος ( ) τοτε ο 'αργος' αλλαξε λωριδα ενω ο εκ δεξιων διπλα του εφαρμοζε το 'κινηση σε παραλληλους στοιχους' = ΟΧΙ παρανομο προσπερασμα.
Το πρασνο φαναρι δε σου δινει αλλη διεξοδο νομιζω απο το να πας ευθεια και να μπεις Κηφισο, ή να κανεις αναστρφη και να μπεις Καβαλας στο αλλο ρευμα.
Ακομα και αν εχει αλλη διεξοδο, δε καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις.Ο Κηφισος δεν εχει φαναρι που να γινεται κοκκινο και να σταματαει τη ροη του, σωστα? Αρα σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσε το πρασινο που λες εσυ, να δινει προτεραιοτητα εναντι αυτων που κινουνται στο Κηφισο, γιατι πολυ απλα δεν παραβιασαν κατι.
Το φαναρι που λες εσυ, οριζει το ποιος περναει σε σχεση με αυτους που κινουνται επι του Κηφισου απο Πειραια προς Κηφισια, και πριν το κομβο της Λεωφ. Καβαλας βγαινουν απο το Κηφισο και μπαινουν στον δεξιο παραδρομο του αλλα αντι να στριψουν προς Καβαλας (για Αθηνα) πανε ισια για τα ΚΤΕΛ. ΑΥΤΟ το φαναρι γινεται κοκκινο οταν γινεται πρασινο αυτο που λες εσυ.
-
Περιτρανο παραδειγμα της μαλακιας που δερνει το Ελληνικο κράτος, και του ποσο φουσκωμενες ειναι οι τσεπες καποιων, ειναι η συμβολη Λεωφ. Καβαλας και Κηφισου.Οποιος ερχεται απο κεντρο και θελει να μπει στον Κηφισο με κατευθυνση προς Πειραια,
-
-
Η εισοδος αυτη ειναι για γκινες!! Στα 100 μετρα κιολας σε κλεινει το τοιχίο σαν να σου λεει αντε μ@λακα βγες στην αριστερη τελειωνε!!! Μονο μοτοσυκλετες πρεπει να βγαινουν με ασφαλεια απο κει σε πληρη επιταχυνση.
-
-
Νομιζω ειστε υπερβολικοι...ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα να μπω στη ροη της κινησης στο συγκεκριμενο σημειο, ουτε και με το 100αρι παπι. Εκτος ισως αν ειναι πολυ αργα το βραδυ και ερχεται κανεις με 200αρες, αλλα και τοτε η κινηση ειναι τοσο αραιη που απλα τον αφηνεις να περασει.
ΥΓ Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι η εισοδος ειναι σωστη, επρεπε φυσικα να ειναι στη δεξια λωριδα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Από πότε το φέρνω το όχημα μου σε στάση σημαίνει κοκαλώνω; Δεν μπορεί κάποιος να σταματήσει εντελώς, προοδευτικά;
Εσυ αυτο καταλαβες οτι σου λεω? Εκει βρηκες το προβλημα? Στη λεξη 'κοκκαλωνω'? Τεσπα, ξερουμε ολοι οτι ΔΕΝ σταματας ΤΕΛΕΙΩΣ στο στοπ οπως οριζει ο νομος για τη συγκεκριμενη πινακιδα* ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι τελειως ακυρη και λαθος η σημανση, αλλα δεν προκειται ποτε να το απαντησεις αυτο (ή γενικα να δωσεις μια straight απαντηση χωρις να επεκταθεις σε αλλα 1002) ακριβως γιατι θα επιβεβαιωσουμε ολοι το ποσο υποκριτης εισαι οταν μας ζαλιζεις για τα ορια ταχυτητας ή για τους 20 ποντους που πατουσε ο αλλος τη κιτρινη γραμμη στο δρομο.
Τι ανοησίες είναι αυτές;
Ρώτησες εμένα συγκεκριμένα για μια εξώφθαλμη περίπτωση λάθος σήμανσης και σου την σχολίασα. Με ρώτησες αν θα κοκάλωνα εκεί και σου επεσήμανα ότι το φέρνω το όχημα μου σε στάση δεν πρέπει να γίνεται με αυτό τον τρόπο ποτέ ούτως ή άλλως.
Κατά πάσα πιθανότητα προσπαθείς να συνδέσεις τέτοιες περιπτώσεις λάθος σήμανσης με άλλες συζητήσεις που έχουμε κάνει για σήμανση που ΔΕΝ είναι λάθος, για όρια που είναι σωστά, για διαβάσεις που χρησιμοποιούν οι πεζοί, για σηματοδότες που χρειάζονται γιατί κάποιες φορές υπάρχει κίνηση, για κίτρινες γραμμές που υπάρχουν για να μην γίνονται μπάχαλο οι δρόμοι. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό τον συσχετισμό. Σου είπα τι θα έκανα σε περίπτωση λάθους. Και έχω εξηγήσει με όσο πιο μεγάλη σαφήνεια μπορώ τι κάνω σε κάθε άλλη περίπτωση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Νομιζω ειστε υπερβολικοι...ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα να μπω στη ροη της κινησης στο συγκεκριμενο σημειο, ουτε και με το 100αρι παπι. Εκτος ισως αν ειναι πολυ αργα το βραδυ και ερχεται κανεις με 200αρες, αλλα και τοτε η κινηση ειναι τοσο αραιη που απλα τον αφηνεις να περασει.ΥΓ Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι η εισοδος ειναι σωστη, επρεπε φυσικα να ειναι στη δεξια λωριδα.
Οποτε κινουμαι επι του κηφισου αριστερα στο συγκεκριμενο σημειο (90χλμ/ωρα) παντα με κοβουν αναγκαστικα οι εισερχομενοι απο τη συγκεκριμενη εισοδο. Το ιδιο πρεπει να προκαλω και γω οταν βγαινω απο κει οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να κανω να βγω ομαλα με πληρη επιταχυνση. Οταν αναγκαζω τον αλλον να πατησει φρενο στη αριστερη δεν ειναι ομαλη ροη. Αρα ειναι θεμα timing να γινει το ατυχημα εκει καθως η κατασταση που θα δημιουργηθει εξαρταται 50% απο τον εισερχομενο και 50% απο τον κινουμενο στην αριστερη του κηφισου.
-
Αυτοί που βγαίνουν από την Σαλώνων στη Μιχαλακοπούλου και συνεχίζουν ευθεία αντί να πάνε υποχρεωτικά δεξία (εδώ έχει και παράδειγμα) μπορούν να πάνε να γαμηθούν γιατί κινδυνεύω σχεδόν καθημερινα να τα παντρέψουμε; Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Νομιζω ειστε υπερβολικοι...ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα να μπω στη ροη της κινησης στο συγκεκριμενο σημειο, ουτε και με το 100αρι παπι. Εκτος ισως αν ειναι πολυ αργα το βραδυ και ερχεται κανεις με 200αρες, αλλα και τοτε η κινηση ειναι τοσο αραιη που απλα τον αφηνεις να περασει.
ΥΓ Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι η εισοδος ειναι σωστη, επρεπε φυσικα να ειναι στη δεξια λωριδα.
Οποτε κινουμαι επι του κηφισου αριστερα στο συγκεκριμενο σημειο (90χλμ/ωρα) παντα με κοβουν αναγκαστικα οι εισερχομενοι απο τη συγκεκριμενη εισοδο. Το ιδιο πρεπει να προκαλω και γω οταν βγαινω απο κει οσες φιλοτιμες προσπαθειες και να κανω να βγω ομαλα με πληρη επιταχυνση. Οταν αναγκαζω τον αλλον να πατησει φρενο στη αριστερη δεν ειναι ομαλη ροη. Αρα ειναι θεμα timing να γινει το ατυχημα εκει καθως η κατασταση που θα δημιουργηθει εξαρταται 50% απο τον εισερχομενο και 50% απο τον κινουμενο στην αριστερη του κηφισου.
Κοιτα, για να μη προκαλεσεις προβλημα, πρεπει και να θελεις να μη προκαλεσεις προβλημα. Δηλαδη, πατα λιγο γκαζι για να πιασεις τη ταχυτητα που χρειαζεται*. Αμα πας να μπεις εκει βαριεστημενα και με αλλαγες στις 2κ στροφες σαν ταξιτζης με χαλασμενο diesel, τοτε προφανως και δεν θα ενσωματωθεις στη ροη.
*και για αυτο ανεφερα το 100αρι παπι: η εισοδος αυτη εχει αρκετο μηκος ωστε ακομα και ξεκινωντας σταματημενος απο το φαναρι που σε βαζει εκει, να εχεις περιθωριο να επιταχυνεις αρκετα, ακομα και με αργο οχημα.
Εσυ αυτο καταλαβες οτι σου λεω? Εκει βρηκες το προβλημα? Στη λεξη 'κοκκαλωνω'? Τεσπα, ξερουμε ολοι οτι ΔΕΝ σταματας ΤΕΛΕΙΩΣ στο στοπ οπως οριζει ο νομος για τη συγκεκριμενη πινακιδα* ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι τελειως ακυρη και λαθος η σημανση, αλλα δεν προκειται ποτε να το απαντησεις αυτο (ή γενικα να δωσεις μια straight απαντηση χωρις να επεκταθεις σε αλλα 1002) ακριβως γιατι θα επιβεβαιωσουμε ολοι το ποσο υποκριτης εισαι οταν μας ζαλιζεις για τα ορια ταχυτητας ή για τους 20 ποντους που πατουσε ο αλλος τη κιτρινη γραμμη στο δρομο.
Τι ανοησίες είναι αυτές;
Ρώτησες εμένα συγκεκριμένα για μια εξώφθαλμη περίπτωση λάθος σήμανσης και σου την σχολίασα. Με ρώτησες αν θα κοκάλωνα εκεί και σου επεσήμανα ότι το φέρνω το όχημα μου σε στάση δεν πρέπει να γίνεται με αυτό τον τρόπο ποτέ ούτως ή άλλως.
Κατά πάσα πιθανότητα προσπαθείς να συνδέσεις τέτοιες περιπτώσεις λάθος σήμανσης με άλλες συζητήσεις που έχουμε κάνει για σήμανση που ΔΕΝ είναι λάθος, για όρια που είναι σωστά, για διαβάσεις που χρησιμοποιούν οι πεζοί, για σηματοδότες που χρειάζονται γιατί κάποιες φορές υπάρχει κίνηση, για κίτρινες γραμμές που υπάρχουν για να μην γίνονται μπάχαλο οι δρόμοι. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό τον συσχετισμό. Σου είπα τι θα έκανα σε περίπτωση λάθους. Και έχω εξηγήσει με όσο πιο μεγάλη σαφήνεια μπορώ τι κάνω σε κάθε άλλη περίπτωση.
Α μαλιστα, εκει που η σημανση ειναι λαθος, ασε το νομο να λεει οτι γουσταρει εσυ θα κανεις αυτο που πρεπει γιατι εσυ ξερεις καλυτερα? Αλλα οπουδηποτε αλλου, ο νομος ειναι νομος και επιβαλλεται σε ολους και κανενας απο εμας δεν πρεπει να κανει διαφορετικα κλπ κλπ. Καταλαβαμε.
Και επειδη ειναι προσφιλης σου τακτικη να 'μην καταλαβαινεις' οταν δεν εχεις τι να απαντησεις, να στο κανω πιο λιανα:
στη παραπανω περιπτωση κρινεις και αποφασιζεις οτι ειναι λαθος η σημανση και για αυτο την αγνοεις, αλλα οταν λεω εγω οτι η διαβαση στο Bo στη Βουλα ειναι λαθος και θα την αγνοω (οπως κανει καθε νοημων ανθρωπος εκει, και ειμαι σιγουρος οτι κανεις και εσυ), εσυ δεν μου λες μονο οτι διαφωνεις με τη κριση μου για το συγκεκριμενο σημειο, αλλα πρωτιστως οτι δεν εχω καν δικαιωμα να κρινω τη σημανση και να αποφασισω αν θα τη σεβαστω, οτι οι νομοι πρεπει να τηρουνται απαρεγκλιτως απο ολους και παντα, και αλλες τετοιες μπουρδες. Αυτο που ΔΕΝ κανεις δηλαδη εσυ στο παραπανω παραδειγμα της 'εξωφθαλμα λαθος σημανσης'...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Αυτοί που βγαίνουν από την Σαλώνων στη Μιχαλακοπούλου και συνεχίζουν ευθεία αντί να πάνε υποχρεωτικά δεξία (εδώ έχει και παράδειγμα) μπορούν να πάνε να γαμηθούν γιατί κινδυνεύω σχεδόν καθημερινα να τα παντρέψουμε; Ευχαριστώ.Αυτό το σημείο της Μιχαλακοπούλου είναι θάνατος, άλλοι έρχονται από τέρμα αριστερά και θέλουν να πάνε δεξιά, άλλοι από δεξιά αριστερά, ότι να'ναι... Αν πας όπως πρέπει σίγουρα θα κινδυνεύσεις να τρακάρεις με κανένα. Έχουν ξεβάψει και οι γραμμές στο δρόμο (όχι ότι άλλαζε πολύ προς το καλύτερο)...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α μαλιστα, εκει που η σημανση ειναι λαθος, ασε το νομο να λεει οτι γουσταρει εσυ θα κανεις αυτο που πρεπει γιατι εσυ ξερεις καλυτερα? Αλλα οπουδηποτε αλλου, ο νομος ειναι νομος και επιβαλλεται σε ολους και κανενας απο εμας δεν πρεπει να κανει διαφορετικα κλπ κλπ. Καταλαβαμε.
Και επειδη ειναι προσφιλης σου τακτικη να 'μην καταλαβαινεις' οταν δεν εχεις τι να απαντησεις, να στο κανω πιο λιανα:
στη παραπανω περιπτωση κρινεις και αποφασιζεις οτι ειναι λαθος η σημανση και για αυτο την αγνοεις, αλλα οταν λεω εγω οτι η διαβαση στο Bo στη Βουλα ειναι λαθος και θα την αγνοω (οπως κανει καθε νοημων ανθρωπος εκει, και ειμαι σιγουρος οτι κανεις και εσυ), εσυ δεν μου λες μονο οτι διαφωνεις με τη κριση μου για το συγκεκριμενο σημειο, αλλα πρωτιστως οτι δεν εχω καν δικαιωμα να κρινω τη σημανση και να αποφασισω αν θα τη σεβαστω, οτι οι νομοι πρεπει να τηρουνται απαρεγκλιτως απο ολους και παντα, και αλλες τετοιες μπουρδες. Αυτο που ΔΕΝ κανεις δηλαδη εσυ στο παραπανω παραδειγμα της 'εξωφθαλμα λαθος σημανσης'...
Έγραψα πουθενά ότι αγνοώ τον νόμο, ή ότι θα αγνοήσω την σήμανση;
Το ότι θα προσπαθήσω να τον αλλάξω ώστε το λάθος να μην διαιωνίζεται δεν σημαίνει ότι θα γράψω το υφιστάμενο σήμα στα παπούτσια μου.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]