-
Έτσι είναι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σταυρό κουβαλάει ο άλλος. Ειδικά σε ένα τέτοιο μέρος δε θα έπρεπε να σε εκπλήσσει τίποτα.
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπός μπορεί μόλις να είχε μάθει μια πολύ άσχημη είδηση ή να έχασε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο τη σκέφτηκες?Έτσι είναι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σταυρό κουβαλάει ο άλλος. Ειδικά σε ένα τέτοιο μέρος δε θα έπρεπε να σε εκπλήσσει τίποτα.
Και παλι ρε παιδια, ειναι υπερβολη. Μιλαμε για κατι αυτονοητο (το οτι το ασανσερ σε τετοιο κτιριο θα σταματαει σε οποιο οροφο το καλεσουν, κατα τη κατευθυνση που πηγαινουν αυτοι) και κατι που δεν φταιει κανεις για τιποτα (αυτος που πατησε το κουμπι στον αλλον οροφο και προκαλεσε τη σταση, εκανε ακριβως αυτο που προβλεπεται, δεν εκανε κατι 'περιεργο'). Ειναι σαν να μου λετε οτι αυτοι θα εβγαιναν απο το νοσοκομειο, θα πηγαιναν πχ σε ενα περιπτερο και θα εκαναν ακρη με το ζορι οποιον περιμενε να ψωνισει για να ψωνισουν πρωτοι 'επειδη εμαθαν κατι/εχασαν καποιον', και μετα θα εμπαιναν στο αυτοκινητο και θα περναγαν με κοκκινο τα φαναρια 'επειδη εμαθαν κατι/εχασαν καποιον' κλπ κλπ.
ΥΓ Ασε που οταν εισαι σε τετοιο λουκι, το να τσακωθεις ειναι το τελευταιο που εχεις στο μυαλο σου. Και για να τσακωθεις με καποιον, πρεπει να σου κανει κατι = παμε παλι στο οτι θεωρησαν οτι αυτος που πατησε το κουμπι και προκαλεσε τη σταση, κατι τους εκανε ενω δεν επρεπε.
-
Ειναι νομιμο σε δρομο στυλ ΒΟΑΚ, Πατρων με διακεκομενη γραμμη ο αλλος να ειναι με θρασσος στο δικο σου ρευμα προσπερνωντας ανετα και χαλαρα και συ να εχεις μαζευτει στη ΛΕΑ και ακομη πιο διπλα στα χωματα να αποφυγεις μετωπικη? Πως την αντιλαμβανονται καποιοι τη διακεκομενη? Ειναι προτιμοτερο αυτο ή να κανεις την προσπεραση ταχιστα σε μια ευθεια με διπλη διαχωριστικη(που απαγορευεται), με ορατοτητα και αδειο αντιθετο ρευμα?
-
avel κι εγώ τσαντίζομαι ειδικά με το κωλοασανσέρ μου που είναι πιο αργό κι απ'τον θάνατο, αν πάει 6ο κάνεις τσιγάρο μέχρι να κατέβει Αφού δεν έβρισε κάποιον συγκεκριμένα αλλά εκνευρίστηκε γενικά δεν υπάρχει καν λόγος αναφοράς
-
Αν η βλασφημία θεωρείται ανάξια αναφοράς, πάω πάσο.
-
Φοβασαι οτι θα πεσει φωτια;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν είναι οδηγικο ζωο αλλα πιο γενικη φαση. Μου εκανε ομως τοσο τρομερη εντυπωση που θελω να το μοιραστω μαζι σας!Βρισκομαι σε ενα νοσοκομειο, και μαλιστα ιδιωτικο, με ευγενικο προσωπικο, φροντισμενο κτιριο, τελος παντων ενα περιβαλλον που δε θα σε εκανε να εκνευριζεσαι ή να βριζεις απο δω κι απο κει.
Καλω το ασανσερ στον 2ο για να παω στο ισογειο. Ανοιγει η πορτα και εμφανιζεται ενα ζευγαρι 40ρηδων που στεκονται ακριβως στην εισοδο της πορτας. Φαινονται ενοχλημενοι που σταματησα το 'ταξιδι' τους για το ισογειο. Τελος παντων, με δυσκολια περναω μεσα και στεκομαι απο πισω τους.
Καθως κατεβαινει το ασανσερ, σταματαει και στον πρωτο. Ανοιγει η πορτα (δεν ηταν κανεις) πανε να βγουν, και οταν βλεπουν οτι ηταν στον 1ο, γυρνανε πισω. Ο αντρας αρχιζει να βριζει. Γμω τις παναγιες σας, αει στο διαολο πια, γμωτη, κ.λπ. κ.λπ.
Ο ανθρωπος ειχε τσαντιστει επειδη το ασανσερ εκανε δυο στασεις. WTF.
Πώς ειναι ο ανθρωπος αυτος στη ζωη του; Με ολο το χαος που συμβαινει γυρω μας; Αναρωτιομουν...
ΟΚ, το μονο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος ειναι το αν κατεβαινε απο τον 6ο και το ασανσερ σταματουσε σε καθε οροφο... Αλλα και παλι, εσεις θα θυμωνατε για κατι τετοιο;
Φυσικα δεν ειναι η μονη περιπτωση, εχω παρατηρησει κι αλλες τετοιες γενικοτερα στους ανθρωπους τριγυρω... Γενικοτερα παιζει ή πολυ αναισθησια ή πολύς θυμος..
Αυτο καθαυτο το γεγονος δεν ειναι αξιο να σου προκαλεισει τετοιο θυμο. Δεν ξερει κανενας τι ειχε προηγηθει πριν ομως. Τι του εσπασε τα νευρα πριν.
-
Ναι αλλα βριζει καποιον που δεν του εχει κανει τιποτα. Εκτος αν θεωρει οτι κανεις δεν πρεπει να σταματησει την αφεντια του μεχρι να φτασει στο ισογειο και οτι αυτο ηταν σφαλμα, οποτε εκει ειναι μαλακας.
-
Ρε παιδιά εγώ κατάλαβα ότι δεν έβρισε κάποιον συγκεκριμένα αλλά γενικότερα επειδή είδε κι αποείδε και δε ξέρεις τι κουβαλούσε από πριν 'Γμω τις παναγιες σας, αει στο διαολο πια, γμωτη, κ.λπ. κ.λπ.'. Αυτό δε σημαίνει ότι βρίζει κάποιον συγκεκριμένα, δλδ αν πω γαμώ την παναχαϊκή μου θα έρθει ο πρόεδρος να μου ζητήσει τον λόγο;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δλδ αν πω γαμώ την παναχαϊκή μου θα έρθει ο πρόεδρος να μου ζητήσει τον λόγο; -
Εδεσσαϊκός...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εδεσσαϊκός...Τα ιδια σκατα!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Εδεσσαϊκός...
Τα ιδια σκατα!
Ο άλλος είναι ο Κούγιας
Δίκιο έχεις ,τα ίδια σκατά!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδεσσαϊκός...
Τα ιδια σκατα!
Ο άλλος είναι ο Κούγιας
Δίκιο έχεις ,τα ίδια σκατά!
είίίίδες ;;;
-
Αλλα και παλι, εσεις θα θυμωνατε για κατι τετοιο;
Φυσικά.
Όπως τσαντίζομαι, όταν νέοι άνθρωποι, παίρνουν τον ανελκυστήρα για να πάνε στον 1ο όροφο. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ρε παιδιά εγώ κατάλαβα ότι δεν έβρισε κάποιον συγκεκριμένα αλλά γενικότερα επειδή είδε κι αποείδε και δε ξέρεις τι κουβαλούσε από πριν 'Γμω τις παναγιες σας, αει στο διαολο πια, γμωτη, κ.λπ. κ.λπ.'. Αυτό δε σημαίνει ότι βρίζει κάποιον συγκεκριμένα, δλδ αν πω γαμώ την παναχαϊκή μου θα έρθει ο πρόεδρος να μου ζητήσει τον λόγο;η διαφορα ειναι οτι αυτος ειπε 'γαμω τη παναχαικη μου' για κατι που εκανε ο ιδιος ο προεδρος κσι οχι ως γενικοτερη εκφραση. δηλαδη τον αφορα. Και μαλιστα γιατι κατι που ειχε καθε δικαιωμα να κανει.
-
Τα συγχαρητήρια μου στον νταλικιέρη με το... SCHWARZMÜLLER
που δεν δίστασε να αλλάξει απότομα λωρίδα, χωρίς φλας και χωρίς να κοιτάξει καθρέπτη, ουσιαστικά πετώντας μας στο αντίθετο ρεύμα, προκειμένου να προσπεράσει άλλο φορτηγό.
Και δεν έχει καν το ελαφρυντικό του λάθος, ή ότι δεν μας είδε. Έκανε συνεχώς επιθετική οδήγηση πάνω στις στενές στροφές της παλιάς εθνικής. Άξιος παλικάρι μου.
-
ποια παλαια εθνικη?
-
http://www.dailymotion.com/video/x22qfy ... -km-h_auto
-
Πως στο διάολο το κάνουν αυτό, και μάλιστα να φαίνεται τόσο εύκολο;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]