-
Πρέπει να έχεις περάσει με την ειδική λευκή ταινία το τιμόνι και ταυτόχρονα να λες ρυθμικά τα κατάλληλα λόγια!
-
- να χτυπαει το ταμπλω ο συνοδηγος σου!!
-
Φυσικά! Για να κρατάει την ισορροπία!
-
Μου τη σπαει οταν το κανουν αυτο ενω οδηγω στις 2 ροδες με 200 !!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Μου τη σπαει οταν το κανουν αυτο ενω οδηγω στις 2 ροδες με 200 !!Σορρυ, δε θα το ξανακανω
-
Αυτό που είναι? Κάτι μου λέει....
Ο χρήστης Aris Papachristou έγραψε:
Παρκάρει, ο γιατρός (με σήμα ιατρικό στο αυτοκίνητο) στην θέση για τους ανάπηρους. Όπως προχωρώ τον ρωτάω: 'Εσείς κύριε, τι αναπηρία έχετε;'
Δεν μ ου απαντά. 'Γνωρίζετε ότι έχετε παρκάρει σε θέση για ανάπηρους; Είσαστε και γιατρός!' Φεύγει τρέχοντας και χώνεται στο μαγαζί.
Παίρνω ανάποδες και φωτογραφίζω το αυτοκίνητο. (Ας είναι καλά τα κινητά μας!). Μέσα στο μαγαζί, τον βρίσκω και του λέω: 'Μόλις φωτογράφισα το αυτοκίνητό σας και θα το βγάλω στο Ίντερνετ!'
Με κοιτάζει σαστισμένος και αντί για απάντηση άλλη, αρχίζει να μου φωνάζει μεγαλοφώνως: 'Τον εαυτό σου να βγάλεις, έτσι χάλια που είσαι! Ε, άει στον διάολο!'
Δεν θα σας κούραζα με άλλον ένα που παρκάρει σε θέση αναπήρου, ενώ υπάρχουν τόσες θέσεις 30 μέτρα πιο κει. Είχε, όμως ιατρικό σήμα στο αυτοκίνητο και δεν μου είπε ότι δεν είναι ιατρός. Φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να γνωρίζει σε τι χρησιμεύει μία θέση για ανάπηρο, ειδικώς που είναι ιατρός!
Αλήθεια, φίλοι ιατροί, μπορείτε να μου εξηγήσετε, που δεν γνωρίζω, σε τι χρησιμεύει το σήμα του ιατρικού συλλόγου στα αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ποια παλαια εθνικη?Δεν νομίζω πως την φωτογραφία την τράβηξε ο Λάππας, είναι δυνατόν να πήγαινε από την παλιά εθνική; Αν δεν πληρώνει ούτε αυτός διόδια, τι θα γίνει με το success story;
Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές, δεν θα βγούμε από την κρίση! -
Κάποιοι χρήστες είναι εγγύηση. Ξέρεις ότι ακόμα και στα πιο απίθανα topics, θα βρούνε μια μ@λακία να πούνε για να νιώσουν καλύτερα.
Στην ίδια ακριβώς διαδρομή με χτες σήμερα πετύχαμε μηχανάκι με φώτα xenon που τύφλωναν τα πουλιά να οδηγεί ανάποδα στην εθνική οδό στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου καθώς και δυο δρομείς που έτρεχαν το βράδυ στην μέση της λωρίδας επιβράδυνσης της Α.Ο προς το δαχτυλίδι της Κηφησίας.
Νταξ, καλά πήγε η μέρα.
-
Εχουν πολλαπλασιασθει τα ζωα (λογω καλοκαιριου) που καβαλανε 2τροχα , με μικρα παιδια απο πισω ή αναμεσα σε αυτους κ την γυναικα , εννοειτε απαντες χωρις κρανος..
Εναν τετοιο αν τον σταματησει η Τροχαια για ελεγχο ποσα € πρεπει να του ριξει μπας κ δεν το ξανακανει; -
Κλασικα χτες πατερας σε ολη την Κασταμονης (η τελος πανων τη συνεχεια της προς Εθνικη) μετα βγηκε και εκανε και τη μιση Καποδιστριου, με παπι, πισω πιτσιρικι τοσο μικρο που δε λυγιζαν τα ποδια του για να φτασει τα σταντ, ακρανωτοι και οι δυο και φυσικα περασε σιγα σιγα ενα στοπ της καποδιστριου για να στριψει δεξια εκει που εχει ενα γηπεδο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:metalo:
http://www.dailymotion.com/video/x22qfy ... -km-h_autoΔεν κάνει διαφορικό?πώς κρατάει ταχύτητα?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αυτό που είναι? Κάτι μου λέει....Αλήθεια, φίλοι ιατροί, μπορείτε να μου εξηγήσετε, που δεν γνωρίζω, σε τι χρησιμεύει το σήμα του ιατρικού συλλόγου στα αυτοκίνητα;
Την ίδια χρησιμότητα που έχουν κ τα αυτοκόλλητα των φαρμακοποιών, δικηγόρων, αεροπόρων... δλδ καμία...
Για την ακρίβεια είναι εκεί ώστε σε ατύχημα να σε δει ο τροχαίος. Τότε πρέπει να σταματήσεις... εγώ μόνο αυτό ξέρω, αν κ δεν έχω σηματάκι σε κανένα αμάξι... για την ακρίβεια 5 χρόνια που είμαι σα μ@λ€κας μέλος στη θεσνίκη, μόνο πληρώνω συνδρομές κ ας είμαι στο εξωτερικό. Ούτε σηματάκι δε μου έστειλαν 5 χρόνια τώρα, μιας κ μου το θύμησες...Πολλοί το έχουν όμως για εφετζιλίκι, κ άλλοι ακόμη καλύτεροι αγοράζουν τα πρώην αμαξια ιατρών με τα λίγα χλμ κ τα σέρβις σε αντιπροσωπία,κ αφήνουν το σηματάκι πάνω για εφετζιλίκι επίσης. Αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερη μ@£€κία γιατί σε ατύχημα πρέπει να σταματήσουν...
-
Για εφετζιλίκι και μπας και γλιτώσουν καμία κλήση είναι.
Όταν δούλευα στο νοσοκομείο πολλοί είχαν βάλει τέτοιο αυτοκόλλητο, όχι γιατροί εννοείται. Διοικητικοί υπάλληλοι πήγαιναν στον αποθηκάριο και παίρνανε όσα ήθελαν. -
Μην ξεχνάμε και τον δακτύλιο...
Sent from my SM-N9005
-
Eλα ντε ...Και εγω απο συνηθεια τα κολλαω
Τελος πάντων ...
Εγω τι να πω που ο περκαδορος στο νοσοκομείο με βάζει με το ζόρι να παρκαρω στη θέση για ανάπηρους στο -4
Κάθε φορά που του το λέω μου απαντα οτι αμα έρθει ανάπηρος θα τον αναλάβει αυτος και οτι αμα το βάλω αλλου μπορεί να μου το γρατσουνήσουν... -
Κώστα ΚΑΚΩΣ το δέχεσαι κατά την άποψή μου.
-
Απλα επειδη έχει παρκαδορο σε κάθε όροφο αυτος επιμένει οτι τους βολευει αμα παρουσιαστει πρόβλημα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ποια παλαια εθνικη?
Δεν νομίζω πως την φωτογραφία την τράβηξε ο Λάππας, είναι δυνατόν να πήγαινε από την παλιά εθνική; Αν δεν πληρώνει ούτε αυτός διόδια, τι θα γίνει με το success story;
Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές, δεν θα βγούμε από την κρίση!μου το χαλασες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κάποιοι χρήστες είναι εγγύηση. Ξέρεις ότι ακόμα και στα πιο απίθανα topics, θα βρούνε μια μ@λακία να πούνε για να νιώσουν καλύτερα.Εγώ Λάππα μου να ξέρεις πως σε συμπονώ που δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την νέα εθνική με τα διόδιά της... Ξέρω πως θα το ήθελες πολύ, να είσαι μέσα στην 325i , να σανιδώνεις το γκάζι (μέχρι τα 130 όμως, για λόγους νομιμότητας...), και να φτάνεις χαμογελαστός στο γκισέ να πληρώσεις, να πληρώνεις και να σου λέει η κοπέλα -με χαμόγελο-, 'ευχαριστώ κύριε, καλό δρόμο!'.
Εγώ είμαι μαζί σου Λάππα μου, το ξαναλέω. Και ξέρω πόσο σκληρό σου φαίνεται, κάποιοι σαν κι εμένα να πάνε από τα διόδια, επειδή τα έχουν πληρωμένα, από τους εργολάβους Λάππα μου, αυτό κι αν είναι!
Τέσπα, κουράγιο, αυτό έχω να πω, η ζωή καμιά φορά είναι άδικη, δεν μπορείς να πλερώσεις ΚΑΙ parapente ΚΑΙ διόδια.
-
Κοίτα, εγώ χτες, προχτές και αντίπροχτες πήγα για πτησούλα και πέρασα υπέροχα. Το ότι υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι χρειάζομαι την συμπόνια του είναι σίγουρα συγκινητικό. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση λοιπόν και εύχομαι να περνάς το ίδιο 'άσχημα' με εμένα.
Ίσως βοηθήσει να ξελαμπικάρεις και λίγο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]