-
Kacey, quot-άρεις τον socratesn για να μου δείξεις ότι γράφω κάτι λάθος; Αυτό που έγραψα είναι ότι στο Χαλάνδρι (Ανδρέα Παπανδρέου), είναι διαφορετική η απαγόρευση, απ'όσο θυμάμαι.
-
ειχα παρκαρει σε πάρκινγκ καφετεριας, εστιατορίου κτλ , εντος διαγραμμίσεων που οριοθετούν καθε θεση στάθμευσης, και μαλιστα ειχα γυρισει και το αμαξι 180 μοιρες για να ανοιγει η πορτα του οδηγου ευκολα, γιατι δεξια υπηρχε άλλο αμαξι κολλητα και αριστερα δεν προβλεπόταν θεση
παω να φυγω, και ζωο εχει παρκαρει 20 ποντους διπλα μου (αριστερα, στην πορτα του οδηγου δλδ) σε σημειο που κανονικα δεν ειναι για σταθμευση και οπως ειναι επομενο δεν μπορω να μπω μεσα στο αμαξι
παω απο την πορτα του συνοδηγου , λύνω χειροφρενο με τα χιλια ζορια (γιατι κι αυτη δεν ανοιγε πολυ) και σπρώχνω πισω το αμαξι για να εχω προσβαση στην πορτα του οδηγου
μου ηρθε να του χωσω μια κλοτσια στην πορτα να του την βαλω μεσα , αλλά κατι με κρατησε
ειχε και ξενες πινακιδες
Βελγιο μαλλον αφου ειχε το γραμμα Β -
Αφου ειχε και ξενες πινακιδες ενας λογος παραπανω για εσενα...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αντίστοιχο setup υπαρχει και στο Χαλανδρι - Google maps street view. Το θεμα ειναι οτι αυτα τα ανοιγματα υπαρχουν μονο για ανεφοδιασμο και θα επρεπε να αδειαζουν για τους πεζους τα βραδια, η σημανση σε περισσοτερα απο αυτα το λεει ξεκαθαρα. Το οτι το βραδυ ο δρομος γινεται ενα απεραντο παρκινγκ ειναι αναποφευκτο με την κλασικη ελληνικη νοοτροπια...
δεν καταλαβα απο το παραπανω οτι μιλας μονο για αυτα του χαλανδριου.
-
Ανεβαίνοντας την Καραολή για όσους ξέρουν στον Πειραιά,έρχεται να χωθει ίσα ίσα διπλα μου και διπλα στα παρκαρισμένα για να περάσει ένας ακρανωτος φυσικά με hayabusa.Σταματαω στην 1η διασταύρωση κάνοντας αριστερά για να φυγει πρώτος,με κοιτάζει ενω στεκεται διπλα μου και παρόλο που του κάνω και νόημα.Στη 2η τα ίδια.Σταματαω στο φανάρι,έρχεται δίπλα και σκύβει για να δει και φευγει κάνοντας γκριμάτσες.ΟΥΓΚ ΡΕ
Πριν απο λίγο,γινεται ΤΟ επικό.Βγαινει απο στενό σε λεωφόρο αυτοκινητο και ερχόταν μηχανάκι σε μεγάλη απόσταση οποτε το αυτοκινητο μπαίνει στη λεωφόρο και πάει μέχρι το φανάρι.Σταματαει λοιπόν διπλα του αυτος με το μηχανάκι και τον αρχίζει στις βρισιές (Ακρανωτος,1 χέρι στο τιμόνι το αλλο κρατάει φραπέ).Λογος απολυτως κανένας μιας και βρισκόμουν στο πεζοδρόμιο με φάτσα όπως έρχονταν.Τι να πεις,ζεστη
-
φρεσκο πραγμα .... κατα τις 9 το πρωί σημερα , σταματαω για να βαλω βενζινα κ οπως παντα κάνω κατεβαινω απο το αμαξι κ για να βλεπω την αντλια αλλά κ για να ανοιγω - κλεινω εγω το πορτακι της βενζινας για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει καμμια @αλακια ο βενζινας .πισω μου ακριβως σταματαει ενα suzuki splash , με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια , εγω πληρωνω παιρνω αποδειξη κλεινω πορτακι κλπ κ μπαινω μεσα στο αμαξι κ αφου αφηνω ρεστα κλπ στο διπλα καθισμα κ παω να βαλω την ζωνη ακουω συνεχομενη κορνα απο πισω απο την μανταμ με το suzuki κ να μου κανει νοημα φυγε να φυγω ... βγαινω απο το αμαξι παω προς το μερος της με το πάσο μου , ρωταω γιατι κορναρεις αφου ουτε προλαβα να μπω μεσα στο αμαξι μου κ μου λεει οτι βιαζεται κ να κανω γρηγορα .....εφαγε αρκετό μπινελίκι σαββατιατικα κ με παρακαλεσε ο βενζινας αφου ειδε ολη την κατασταση να δωσω τόπο στην οργη κ να την αγνοησω.... βεβαια για κανά χιλιομετρο περιπου ημουν συνεχεια μπροστα της πηγαινοντας πιο αργα κ απο χελωνα .... χαχαχαχα - παρακαλαω να την συναντησω κ αλλη φορά
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
φρεσκο πραγμα .... κατα τις 9 το πρωί σημερα , σταματαω για να βαλω βενζινα κ οπως παντα κάνω κατεβαινω απο το αμαξι κ για να βλεπω την αντλια αλλά κ για να ανοιγω - κλεινω εγω το πορτακι της βενζινας για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει καμμια @αλακια ο βενζινας .πισω μου ακριβως σταματαει ενα suzuki splash , με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια , εγω πληρωνω παιρνω αποδειξη κλεινω πορτακι κλπ κ μπαινω μεσα στο αμαξι κ αφου αφηνω ρεστα κλπ στο διπλα καθισμα κ παω να βαλω την ζωνη ακουω συνεχομενη κορνα απο πισω απο την μανταμ με το suzuki κ να μου κανει νοημα φυγε να φυγω ... βγαινω απο το αμαξι παω προς το μερος της με το πάσο μου , ρωταω γιατι κορναρεις αφου ουτε προλαβα να μπω μεσα στο αμαξι μου κ μου λεει οτι βιαζεται κ να κανω γρηγορα .....εφαγε αρκετό μπινελίκι σαββατιατικα κ με παρακαλεσε ο βενζινας αφου ειδε ολη την κατασταση να δωσω τόπο στην οργη κ να την αγνοησω.... βεβαια για κανά χιλιομετρο περιπου ημουν συνεχεια μπροστα της πηγαινοντας πιο αργα κ απο χελωνα .... χαχαχαχα - παρακαλαω να την συναντησω κ αλλη φοράΕ δεν ηταν και τοσο απρεπες αυτο που σου εκανε και εξ'αλλου το ελυσες με το κατσιαδιασμα επι τοπου.......Αντιθετα απο το δικο σου το φερσιμο ΜΕΤΑ το συμβαν.... Αν αντι για γυναικα ηταν κανας ντουλαποειδης Ελληναρας πολυ αμφιβαλω αν θα σκεπτοσουν να αντιδρασεις ετσι......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
φρεσκο πραγμα .... κατα τις 9 το πρωί σημερα , σταματαω για να βαλω βενζινα κ οπως παντα κάνω κατεβαινω απο το αμαξι κ για να βλεπω την αντλια αλλά κ για να ανοιγω - κλεινω εγω το πορτακι της βενζινας για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κανει καμμια @αλακια ο βενζινας .πισω μου ακριβως σταματαει ενα suzuki splash , με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια , εγω πληρωνω παιρνω αποδειξη κλεινω πορτακι κλπ κ μπαινω μεσα στο αμαξι κ αφου αφηνω ρεστα κλπ στο διπλα καθισμα κ παω να βαλω την ζωνη ακουω συνεχομενη κορνα απο πισω απο την μανταμ με το suzuki κ να μου κανει νοημα φυγε να φυγω ... βγαινω απο το αμαξι παω προς το μερος της με το πάσο μου , ρωταω γιατι κορναρεις αφου ουτε προλαβα να μπω μεσα στο αμαξι μου κ μου λεει οτι βιαζεται κ να κανω γρηγορα .....εφαγε αρκετό μπινελίκι σαββατιατικα κ με παρακαλεσε ο βενζινας αφου ειδε ολη την κατασταση να δωσω τόπο στην οργη κ να την αγνοησω.... βεβαια για κανά χιλιομετρο περιπου ημουν συνεχεια μπροστα της πηγαινοντας πιο αργα κ απο χελωνα .... χαχαχαχα - παρακαλαω να την συναντησω κ αλλη φορά
Ε δεν ηταν και τοσο απρεπες αυτο που σου εκανε και εξ'αλλου το ελυσες με το κατσιαδιασμα επι τοπου.......Αντιθετα απο το δικο σου το φερσιμο ΜΕΤΑ το συμβαν.... Αν αντι για γυναικα ηταν κανας ντουλαποειδης Ελληναρας πολυ αμφιβαλω αν θα σκεπτοσουν να αντιδρασεις ετσι......
Και λίγα της έκανε,πως αλλιώς θα έγραφε σε αυτό το θέμα;
-
Δε χρειαζεται να κατεβεις.. αρχικα κουμπωνεις στιγμιαια οπισθεν και συμπλεκταρεις οποτε τα βλεπει ολα γιατι ηδη κορναρει οποτε δε μπορει να κανει κατι αλλο και μετα παιρνεις τον χρονο σου..
Και το αλλο το κλασσικο ειναι το κορναρισμα στο ενα μιλισεκοντ απο τη στιγμη που αναβει το πρασινο.. και δε μιλαμε για φαναρια που περνανε 3-4 τη φορα..
-
Νονέ το έζησα το μεσημέρι. Σε κάθετο της Ποσειδώνος, έχω βάλει ταχύτητα δύο δεύτερα πριν το πράσινο, ξεκινάω αμέσως με το πράσινο γιατί ξέρω ότι είναι ζόρικο φανάρι, και ενώ εχω φύγει, μάντεψε.
Έντονα κορναρίσματα, παρότι και η Porsche πίσω μου είχε ξεκινήσει. Με άλλα λόγια, αψεγάδιαστη εκκίνηση, αλλά τα ζώα ΈΠΡΕΠΕ να κορνάρουν. Τι στο διάολο σκέφτονται...
-
Οτι ειναι οι 5οι ,6οι ,7οι στη σειρα και οριακα μπορει να τα καταφερουν.. εγω μιλαγα για τον ακριβως απο πισω!
-
Δε ξέρω... Νομίζω ότι εφόσον δε ξεχαστεί κάποιος, και όλοι εκκινήσουν κανονικά, είναι αγένεια η κόρνα και εντελώς περιττή. Δε ξέρω αν ήταν ο τρίτος ή ο τέταρτος, αλλά αν έβλεπε, θα καταλάβαινε οτι η εκκίνηση ήταν ένα ποίημα.
Μου φαίνεται επιθετική η χρήση της κόρνας για ψύλλου πήδημα, και δεν τη χρησιμοποιώ αν δεν επίκειται ατύχημα.
On topic, γυρνώντας από Σούνιο, τρόμαξα με τους πεζούς που διέσχιζαν το δρόμο σε τυφλές στροφές και άλλα πολλά. Και με εκνεύρισαν λίγο αρκετοί weekend drivers που οδηγούσαν σα να μην υπήρχε άλλο όχημα στο δρόμο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ε δεν ηταν και τοσο απρεπες αυτο που σου εκανε και εξ'αλλου το ελυσες με το κατσιαδιασμα επι τοπου.......Αντιθετα απο το δικο σου το φερσιμο ΜΕΤΑ το συμβαν.... Αν αντι για γυναικα ηταν κανας ντουλαποειδης Ελληναρας πολυ αμφιβαλω αν θα σκεπτοσουν να αντιδρασεις ετσι......
και ποιός σού ειπε εσένα ρέ φίλε πως κ εγω δεν ειμαι ντουλάπας ... κ μάλιστα κ πολύ γυμνασμένος ?? το θεμα ειναι το εκνευριστικό κορναρισμα που σε εκνευριζει ακομη κ οταν βαζεις βενζινα εκτος απο το κορναρισμα στα φανάρια ... , εσενα οταν σου κορναρουν οπως εγινε με εμένα στο βενζιναδικο να κάνεις την κοτούλα ... γιατί μπορει κ να σε βρίσουν ....στην χειροτερη περιπτωση
-
Βαρβατιλα.
Sent from Corsair's brick
-
Πάντως αν διαβάσει κανείς μονάχα το:
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλιαφαίνεται ότι έχεις κόψει και καλά φάτσα σε στυλ ''άλλη μια που τις έδωσαν έτσι το δίπλωμα'' οπότε από κει και έπειτα θεωρείς οποιαδήποτε δική σου συμπεριφορά δικαιολογημένη.
Εγώ έχω μια απορία που δε βλέπω να την είχε κάποιος άλλος.Μας λες για πορτάκια,αποδείξεις,ρέστα στο συνοδηγό **και ότι η μανδάμ ήρθε ΜΕΤΑ από εσένα,έδωσε τα κλειδιά,περίμενε,και ήταν έτοιμη ΠΡΙΝ από εσένα **.
Μήπως δικαιολογημένα κορνάρισε? -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Πάντως αν διαβάσει κανείς μονάχα το:με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια
φαίνεται ότι έχεις κόψει και καλά φάτσα σε στυλ ''άλλη μια που τις έδωσαν έτσι το δίπλωμα'' οπότε από κει και έπειτα θεωρείς οποιαδήποτε δική σου συμπεριφορά δικαιολογημένη.
Εγώ έχω μια απορία που δε βλέπω να την είχε κάποιος άλλος.Μας λες για πορτάκια,αποδείξεις,ρέστα στο συνοδηγό **και ότι η μανδάμ ήρθε ΜΕΤΑ από εσένα,έδωσε τα κλειδιά,περίμενε,και ήταν έτοιμη ΠΡΙΝ από εσένα **.
Μήπως δικαιολογημένα κορνάρισε?Μήπως όμως η μαντάμ δεν υπολόγισε πως ορισμένοι για να κάτσουν πρέπει να φτιάξουν και τα @@ τους απ' την πολλή τεστοστερόνη???
Το παληκάρι ζούσε το δράμα του και η άλλη τόλμησε να του πει πως βιάζεται... -
...δεν νομίζω, έδειξε έτσι ότι είναι χρόνια στο τιμόνι η μαντάμ. Μπινελίκι, γόπα από το παράθυρο, φραπεδιά & κόρνα παίζουν στάνταρ. Στο μπεγλέρι & την ροχάλα υπάρχει σημαντική υστέρηση ακόμα
-
ΖΩΟ το μουνοπανο που με τρακαρε απο πισω (με μικρη ευτυχως ταχυτητα) ενω περιμενα σε κοκκινο φαναρι, και οταν εκανα μερικα μετρα μπροστα (για να μην εμποδιζω αν τυχον περναγε καποιος, εγω ο μαλακας νομοταγης) την εκανε σα να μη τρεχει τιποτα. Ολα αυτα 5.35 τα ξημερωματα.
Καμμια 50αρια μετρα πριν ειχε αναψει αλαρμ και πηγε σιιιιγα-σιιιγα προς τα δεξια και τον προσπερασα, και μετα απο καμμια 30ρια δευτερολεπτα αφου ειχα σταματησει ηρθε και επεσε πανω μου. Στις παναγιες που ακολουθησαν δεν εδειξε να καταλαβαινει οσο τον εβλεπα απο τον καθρεφτη, γυρισε και μιλουσε χαλαρα στη συνοδηγο.
Δυο τινα, εξ ισου πιθανα και τα δυο, και ισως συνεβαιναν και ταυτοχρονα:
- Ηταν τοσο ντιρλα που δεν καταλαβε οτι επεσε πανω μου,
- Τον πηρε η μανουλα του τηλεφωνο οτι δεν την πληρωναν οι πελατες (ηταν 3 ταυτοχρονα) και ετρεχε να προφτασει μη χαθει το μεροκαματο.
Λευκο BMW, μαλλον Ε46, με αριθμο που αρχίζει απο ΥΥΧ ή ΥΥΚ ή κατι σχετικο, το ΥΥ σιγουρο. Ψοφα γαμημενε γλομποκουρεμένε αληταρα μαζι με τη καριολα που κουβαλαγες.
Ευτυχως το πορτ μπαγκαζ κλεινει και ανοιγει κανονικα με το κλειδι, οσο το δοκιμασα 2-3 φορες, και ο προφυλακτηρας δε φαινεται να εχει αλλαξει θεση. Απο κατω δεν εχω δει.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Πάντως αν διαβάσει κανείς μονάχα το:με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια
φαίνεται ότι έχεις κόψει και καλά φάτσα σε στυλ ''άλλη μια που τις έδωσαν έτσι το δίπλωμα'' οπότε από κει και έπειτα θεωρείς οποιαδήποτε δική σου συμπεριφορά δικαιολογημένη.
Μήπως δικαιολογημένα κορνάρισε?Πάω για βενζίνη.
Ο μπροστινός μου γεμίζει Χ5 και εγώ βάζω 10€.
Μάντεψε ποιος τελειώνει πιο γρήγορα.
Να κορναρω?
Στην συγκεκριμενη περίπτωση και οι 2 συμπεριφορες για μένα λάθος είναι πάντως. -
Και πολύ ασχολήθηκες με την μαντάμ .....
Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα από τον βενζινά να μου βάλει ακόμα 5€ βενζίνη
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]