-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή κάποιοι μπερδευεστε, αν χρειάζομαι κάτι άλλο κάνω στην άκρη, αν η διαδικασία ειναι καύσιμα, πληρωμή με πιστωτική δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου όμως και δεν μετακινουμαι.
Σιγά μην μπω και βγω επειδή ισως ο πίσω τελειώσει πιο γρήγορα.Είπαμε, ο πίσω ας κανει όπισθεν, αν δεν έχει χώρο ας πηγαίνει σε πιο άνετο βενζινάδικο.
Ο βενζινάς αν θέλει ας πάρει μηχάνημα που χρεώνει τις πιστωτικές στην αντλία, που έχει πιο γρηγορη σύνδεση κλπ. Και εμένα μου τυχαίνει ο γνώστης να χρεώσει πιστωτικές να βάζει στον επόμενο. Δεν βγαίνω έξω να φωνάζω έλα μέσα να σε πληρώσω.
Για κάποιον που λέει ότι με έχει χεσμενο ο βενζινάς η απάντηση ειναι εγώ να δεις τι τον έχω! Εγώ την συναλλαγή μου θέλω να κάνω και να σηκωθώ να φύγω.Νεοελληνική συμπεριφορά ειναι να κορναρεις κύριοι, να μην παίρνεις την απόδειξη κλπ. Κλπ.
Γενικώς ομιλών και γενικώς κρίνοντας θα πω ότι
Νεοελληνική συμπεριφορά είναι επίσης να νομίζεις ότι είσαι κάποιος επειδή έχεις AMG, Ferrari, Porsche κλπ και ο άλλος Οπελάκι και να τον έχεις γραμμένο, αυτές οι συμπεριφορές προέρχονται από απωθημένα, ποια ? Ας τα αναγνωρίσουν όσοι συμπεριφέρονται έτσι, υπάρχουν και καθρέφτες για την αυτοκριτική τους.Νεοελληνική συμπεριφορά είναι να έρχεται ο τελευταίος στην ουρά στον χασάπη και να πέρνει από τον πάγκο επάνω ένα παλιότερο χαρτάκι προτεραιότητας για το οποίο κάνει ξεδιάλεγμα με το ένα μάτι στο ρολόϊ του τοίχου που γράφει τα νούμερα, και να στήνεται 1ος σε μια ουρά 7 ατόμων, μόνο που αυτός που ήταν πίσω του 2ος δεν μάσησε και τον έστειλε αδιάβαστο κάνοντας τον να τρώει με το καλαμάκι 3 εβδομάδες.
Αυτές οι νεοελληνικές συμπεριφορές που προκαλούν με τόση αυθάδεια, συνήθως έχουν άσχημη κατάληξη, προσοχή λοιπόν γιατί δεν ξέρεις τι θα βρείς μπροστά σου, και το μόνο που δεν βγαίνει από πάνω σου είναι το ξύλο, γενικώς πάντα μιλάω !
-
Μου έχει τύχει....
Όχι συγνώμη τελειωνετε? Ο απο πίσω,
-ρε φίλε τελειωνεις?
-πρώτον δεν είμαστε φίλοι. Αν βλέπεις η μανικα ρίχνει καύσιμα, θα βάλω αλλα 30 λίτρα θα πληρώσω και έφυγα. Αν βιαζεσθε όπισθεν.Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να αγχώνομαι και για τον πίσω? ήμαρτον.
Μάλλον τι λέω, εδώ κάποιοι θα ήθελαν ιδεατά να σταματήσω τον ανεφοδιασμό μου για να περάσουν αυτοί.
Αν θέλει το βενζινάδικο ας φτιάξει quick lane για τους γρήγορους.
Επειδή εδώ μεσα περισσεύει ο δυναμισμός ευτυχώς που δεν συναντιόμαστε σε κανά βενζινάδικο.Ποια συμπεριφορά.... Μωρε δεν με ξέρετε καλά. Δεν έχω κλέψει σειρά ποτε και πουθενά σε όλη μου την ζωή αντίθετα κάνω παιχνίδι με κάτι γατάκια που σου τρώνε την σειρά, απο το σουπερμάρκετ, απο το τρένο, στην τραπεζα κλπ.
Δεν είμαι χαζός.
Απλά επειδή κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο άλλος βάζει 80 λίτρα, οταν με βλέπει του λέω το αυτονόητο. Hello η μάνικα ρίχνει καύσιμο μεσα! -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
και στα διοδια με καρτα πληρωνει!Που το βρήκες? έχω ολα τα e pass και κάτι γαϊδούρια συμπολίτες μας κολλάνε απο πίσω με μηχανές και περνάνε τσάμπα.
Μπορείς να βοηθήσεις σε τίποτα? η είσαι απο αυτούς που δεν τολμάνε να μιλήσουν αλλα τα πληρώνουν στο τέλος?
Δυστυχώς μια φορά που σταμάτησα αφού πέρασα να του εξηγήσω και να κλείσει η μπάρα μήπως πληρώσει, η μπάρα δεν κλείνει.
Ότι δεν πληρώνει ο ψευτόμαγκας το πληρώνουμε οι υπόλοιποι σε έκτακτες εισφορές και χαράτσια. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και στα διοδια με καρτα πληρωνει!
Που το βρήκες? έχω ολα τα e pass και κάτι γαϊδούρια συμπολίτες μας κολλάνε απο πίσω με μηχανές και περνάνε τσάμπα.
Μπορείς να βοηθήσεις σε τίποτα? η είσαι απο αυτούς που δεν τολμάνε να μιλήσουν αλλα τα πληρώνουν στο τέλος?
Δυστυχώς μια φορά που σταμάτησα αφού πέρασα να του εξηγήσω και να κλείσει η μπάρα μήπως πληρώσει, η μπάρα δεν κλείνει.
Ότι δεν πληρώνει ο ψευτόμαγκας το πληρώνουμε οι υπόλοιποι σε έκτακτες εισφορές και χαράτσια.πες μας κι αλλες ιστοριες.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μου έχει τύχει....
-ρε φίλε τελειωνεις?
-πρώτον δεν είμαστε φίλοι. Αν βλέπεις η μανικα ρίχνει καύσιμα, θα βάλω αλλα 30 λίτρα θα πληρώσω και έφυγα. Αν βιαζεσθε όπισθεν.Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να αγχώνομαι και για τον πίσω? ήμαρτον.
Μάλλον τι λέω, εδώ κάποιοι θα ήθελαν ιδεατά να σταματήσω τον ανεφοδιασμό μου για να περάσουν αυτοί.
Επειδή εδώ μεσα περισσεύει ο δυναμισμός ευτυχώς που δεν συναντιόμαστε σε κανά βενζινάδικο.Ποια συμπεριφορά.... Μωρε δεν με ξέρετε καλά. Δεν έχω κλέψει σειρά ποτε και πουθενά σε όλη μου την ζωή αντίθετα κάνω παιχνίδι με κάτι γατάκια που σου τρώνε την σειρά, απο το σουπερμάρκετ, απο το τρένο, στην τραπεζα κλπ.
Δεν είμαι χαζός.
Απλά επειδή κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο άλλος βάζει 80 λίτρα, οταν με βλέπει του λέω το αυτονόητο. Hello η μάνικα ρίχνει καύσιμο μεσα!Κοίτα τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πας και βάζεις τα 90 λίτρα σου. Όσο γεμίζεις έχεις απόλυτο δίκιο και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα. Μόλις τελειώσεις το γέμισμα όμως, η ευγενική και ανθρώπινη συμπεριφορά είναι να προχωρήσεις το αυτοκίνητο 5 μέτρα μπροστά για να αδειάσεις τον διάδρομο με τις αντλίες και να μπορούν να γεμίσουν και να φύγουν τα άλλα αυτοκίνητα. Μετά πηγαίνεις σαν κύριος μέσα στο ταμείο και κάνε και 2 ώρες αν θέλεις. Οτιδήποτε άλλο είναι γαϊδουριά και όπως σου είπαν και παραπάνω μπορεί να πετύχεις καμιά μέρα κανένα βαρύμαγκα και θα έχει και δίκιο ο άνθρωπος.
-
Αντισρτοιχα όμως μπορει κάποιος να πει οτι ευγενική συμπεριφορά είναι να περιμένεις να τελειώσει ο μπροστινός την πληρωμη.....
Στα αλλα νέα , την προηγούμενη εβδομάδα ενω είχα σταματήσει σε βενζινάδικο της Βουλιαγμένης γύρω στα μεσανυχτα , σταματάει χρέπι στην διπλάνη αντλία και κατεβαίνει κουστουμάτος καράφλας** ΜΕ ΠΟΥΡΟ ΑΝΑΜΕΝΟ** και πήγαινε προς το γραφείο. Ο νέος που έβαζε κάυσιμο δεν πήρε χαμπάρι μέχρι που του έριξα σκουντιά και έδειξα με το δάχτυλο.... Του σηκώθηκαν οι τρίχες και έτρεχε Πανικόβλητος να του πεί να το σβήσει... Κινητα και μαλακίες , αυτοκόλλητα για πούρα πρέπει να βάλουν...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αντισρτοιχα όμως μπορει κάποιος να πει οτι ευγενική συμπεριφορά είναι να περιμένεις να τελειώσει ο μπροστινός την πληρωμη.....Στα αλλα νέα , την προηγούμενη εβδομάδα ενω είχα σταματήσει σε βενζινάδικο της Βουλιαγμένης γύρω στα μεσανυχτα , σταματάει χρέπι στην διπλάνη αντλία και κατεβαίνει κουστουμάτος καράφλας** ΜΕ ΠΟΥΡΟ ΑΝΑΜΕΝΟ** και πήγαινε προς το γραφείο. Ο νέος που έβαζε κάυσιμο δεν πήρε χαμπάρι μέχρι που του έριξα σκουντιά και έδειξα με το δάχτυλο.... Του σηκώθηκαν οι τρίχες και έτρεχε Πανικόβλητος να του πεί να το σβήσει... Κινητα και μαλακίες , αυτοκόλλητα για πούρα πρέπει να βάλουν...
Ο μ@λακας θα παραμείνει μαλ@κας όσα αυτοκόλλητα και να υπάρχουν!
-
Μου έχει τύχει ο Αλβανός υπάλληλος του βενζινάδικου να κάθεται στο καρεκλάκι δίπλα στην αντλία σερφάροντας στο κινητό και καπνίζοντας τσιγάρο.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μου έχει τύχει ο Αλβανός υπάλληλος του βενζινάδικου να κάθεται στο καρεκλάκι δίπλα στην αντλία σερφάροντας στο κινητό και καπνίζοντας τσιγάρο.Απο την μια έχεις δίκιο αλλά απο την άλλη έριχνε καύσιμο εκείνη την ώρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μου έχει τύχει ο Αλβανός υπάλληλος του βενζινάδικου να κάθεται στο καρεκλάκι δίπλα στην αντλία σερφάροντας στο κινητό και καπνίζοντας τσιγάρο.
Απο την μια έχεις δίκιο αλλά απο την άλλη έριχνε καύσιμο εκείνη την ώρα;
Εκείνη την ώρα όχι. Με τσιγάρο δεν τον έχω πετύχει να γεμίζει αυτοκίνητα, αλλά να μιλάει στο κινητό και να ρίχνει βενζίνη πολλές φορές.
-
Οι Mythbusters έδειξαν ότι δεν προκαλούν ανάφλεξη το τσιγάρο και το κινητό. Μπορεί να είχαν δει το επεισόδιο...
-
-
Εγώ χαίρομαι που είναι επιτυχημενος ο φίλος cpp και εσείς όλοι τον ζηλευετε ως μη επιτυχημένοι. Τρου στορυ.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μου έχει τύχει....
-ρε φίλε τελειωνεις?
Δεν είμαι χαζός.
Απλά επειδή κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο άλλος βάζει 80 λίτρα, οταν με βλέπει του λέω το αυτονόητο. Hello η μάνικα ρίχνει καύσιμο μεσα!Κοίτα τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πας και βάζεις τα 90 λίτρα σου. Όσο γεμίζεις έχεις απόλυτο δίκιο και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα. Μόλις τελειώσεις το γέμισμα όμως, η ευγενική και ανθρώπινη συμπεριφορά είναι να προχωρήσεις το αυτοκίνητο 5 μέτρα μπροστά για να αδειάσεις τον διάδρομο με τις αντλίες και να μπορούν να γεμίσουν και να φύγουν τα άλλα αυτοκίνητα. Μετά πηγαίνεις σαν κύριος μέσα στο ταμείο και κάνε και 2 ώρες αν θέλεις. Οτιδήποτε άλλο είναι γαϊδουριά και όπως σου είπαν και παραπάνω μπορεί να πετύχεις καμιά μέρα κανένα βαρύμαγκα και θα έχει και δίκιο ο άνθρωπος.
+1
-
Μου έχει τύχει....
-ρε φίλε τελειωνεις?
Δεν είμαι χαζός.
Αντικειμενικά τωρα. Τα βενζινάδικα ειναι δυο κατηγοριών.
Αυτά που ειναι κυριλέ, άνετα και κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος και τα βενζινάδικα στρούγκες που ειλικρινά απορώ πως πήραν άδεια. Σε αυτά λοιπόν που κατα 99% τα αποφεύγω και πιο μπροστά να πας δεν έχει χώρο.
Πηγαίνοντας πιο μπροστά πρέπει να μπω και να ξανά βγω, να κλείδωσω γιατι δεν θα έχω οπτική επαφή με το αμάξι όσο πληρώνω και να αποδείξω στον υπάλληλο ότι δεν πάω να φύγω τσάμπα.
Μπαίνω στο βενζινάδικο στο Ριο γιατι ερχόμενος από Πύργο ειναι το μόνο που εμπιστεύομαι και δεν θέλω να μπω στο Αιγιο ή στην Ακράτα γιατι δεν πολυ γουστάρω.
Αυτά! Τους βαρύμαγκες τους διαχειριζομαι απο τον Πύργο έρχομαι. -
Οι στρούγκες που λες είναι συνήθως σε πολυκατοικίες και είναι απομεινάρια άλλως δεκαετιών. Τα περισσότερα βενζινάδικα δεν είναι έτσι όμως. Από εκεί και πέρα αν βαριέσαι να πας λίγο μπροστά και να κλειδώσεις, δεν έχω λόγια. Αν ήμουν ο βενζινάς δεν υπήρχε περίπτωση να μην σου έλεγα να το τραβήξεις στην άκρη για να μην εμποδίζει.
-
Αν ήμουν ο βενζινάς δεν υπήρχε περίπτωση να μην σου έλεγα να το τραβήξεις στην άκρη για να μην εμποδίζει.εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες
-
Δια παρατα τη καριερα και γινε βενζινας
-
Καλα μην τρελαινεστε.
Φανταστικο σκηνικο γινοταν σε Shell στην Πειραιως στα Καμινια στο ρευμα προς Πειραια που σε καποιες φασεις ειχαν ΕΝΑ υπαλληλο για 2 ή 3 λωριδες αυτοκινητα (χωρια το πετρελαιο που ταν λιγο παραπερα μονο του) και ο μπροστινος εβαζε βενζινη, και εδινε και την καρτα με τα μπονια (για να παρει κανα ταπερ δωρο μετα απο 3 βυτια καυσιμο) την οποια για να ενημερωσει ο υπαλληλος επρεπε να παει ΜΕΣΑ και να επιστρεψει κλπ. Εν τω μεταξυ απο πισω ουρες, δυσαρεστημενες φατσες κλπ, 'ωραια φευγει, ανασαναμε'... και ο επομενος θελει τιμολογιο, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ μεσα αυτη τη φορα ο πελατης αφου πληρωσει για να φανει η ποσοτητα στον υπολογιστη.Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
μ αυτά θυμήθηκα κατι βλήματα, που ενω το βενζιναδικο ειναι αδειο και εχει 2 σειρες αντλιες, ερχονται απο πισω σου και περιμενουν να τελιεωσεις για να βαλουν κι αυτοιΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ, νομιζουν οτι οι αλλες αντλιες δε λειτουργουν.
Λιγο νιονιο ρε γαμωτο αφου αν πας στη διπλανη θα εξυπηρετηθεις και πιο γρηγορα, οχι, ο ΒΛΑΚΑΣ κολλαει απο πισω.
Σε οποιο βενζιναδικο και να κατσεις για 5 λεπτα, θα το δεις να γινεται στανταρ. -
Ποσο ζωα ειμαστε σα λαος στη προστασια των αληθινων ζωων στους δρομους αλλα και στη νεομαγκια του ελληνα να χτυπαει ζωα επιτηδες..
40 νεκρα ζωα μετρησε ο αδερφος μου απο τη Πατρα μεχρι τη Καρδιτσα και πισω..
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]