-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
- Κατεβάζετε το τζάμι να σας πω; (η ευγένεια με μάρανε)
- Μου κάνει νόημα εμφανώς ξυνισμένη σε στυλ μιλάω ρε τι θες...
- Ο πίσω τροχός παίζει πολύ, μήπως είναι καλό να τον ελέγξετε;
- εε;
- Λέω ο τροχοοοος παίζει....
- Αστον να παίζει.
- Ναι αλλά από όσο ξέρω μόνο τα ds πήγαιναν με 3 ρόδες... - Αντε μαμήσου ρε.
καμμενο
δεν καταλαβαίνει οτι ο τροχός είναι ετοιμος να φύγει και ο ελτεο της λεει για ds κλπ .
Τα ήθελε ο πισινος του να τα ακούσει!
Της λες σε εχει πιασει λαστιχο ,αν θες να ασχοληθεις,και τελος. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
και φαρδεις δρομους μαλλον στον υπνο σου τους ειδες.Nτρίφτερ μάλλον στον δικό σου ύπνο είδες ότι έγραψα για φαρδείς δρόμους, έχεις προκατάληψη φιλαράκι, αυτό μόνο και τίποτα άλλο, όσο για το ποιός γράφει εξυπνάδες και ποιός έξυπνα πράγματα ας το κρίνουν άλλοι.
υπήρχε απόφαση από την πολιτεία για να φτιάξουν ( ενσωματώσουν )ποδηλατόδρομους στα πολεοδομικά τους σχέδια πρίν μερικές δεκάδες χρόνια πρίν αναπτυχθούν οι μεγαλουπόλεις τους και πριν αυξηθούθν τα αυτοκίνητα
Ακριβως αυτο, ηρθαν στο αμστερνταμ και σχεδιασαν ποδηλατοδρομους, εκει γυρω στο 1330.
Ασε μας να χαρεις, ανοιξε τα στραβα σου και μαθε πεντε πραγματα, δε τα ξερεις ολα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είμαι πίσω από Citroen C3 λευκό 1.4 diesel (κλασσική συνταγή). Παρατηρώ ότι η πίσω δεξιά ρόδα παίζει πολύ λες και είναι έτοιμη να φύγει. Η οδηγός μιλάει στο κινητό πηγαίνοντας με τουλάχιστον 90 km/h. Στο φανάρι πάω δίπλα της και της κάνω νόημα.-
- Αντε μαμήσου ρε.
Eμεινα να γελάω σαν χάχας. Θα ήθελα να δω τι θα έλεγε αν ήταν στο Πακιστάν-**Σ.Αραβία **και λοιπές πολιτισμένες χώρες. Τσόκαρα.
Να ξερεις οτιι στη Σαουδικη Αραβια ΔΕΝ επιτρεπουν να οδηγουν γυναικες !!! ειναι σοβαρο κρατος και εχει αρχες!!!!
(να ξερες ποσες φορες ηη γυναικα μου αναπολουσε τη Σαουδικη Αραβια που αναγκαστικα της ειχαν οδηγο να την πηγαινοφερνει στη δουλεια... ) Α!!! και επισης εδω δεν επιτρεπουν να μιλησεις σε αλλο οδηγο για μαλακια που εκανε .... να τον καταγγειλεις μονο μπορεις και επιλαμβανεται η τροχαια... βεβαια ποτε δεν γινεται καταγγελεια και ετσι ολοι χαρουμενοι.. μια μερα να οδηγησει καποιος εκει καταλαβαινει την τρελλα ομως δεν ειναι και ΚΙΝΑ!!! -
-
ο rx8drifter έγραψε
ανοιξε τα στραβα σου και μαθε πεντε πραγματαEυρωπαϊκός πολιτισμός, συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή.
Αν αυτά τα λόγια είναι για να μου δείξεις ότι έχεις δίκηο, πλανάσαι πλάνη οικτρά, απλά κατεβάζεις το δικό σου επίπεδο.
Καλημερα, έχεις δίκηο σε όλα, τέλος από εμένα, είσαι σε άλλο ανώτερο... επίπεδο. -
Ξυδι
-
-
Συγνωμη που θιξαμε τον διδασκαλο, εχει δικιο, τα ποδηλατα ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ με τις πολεις εδω περα.
-
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
- Κατεβάζετε το τζάμι να σας πω; (η ευγένεια με μάρανε)
- Μου κάνει νόημα εμφανώς ξυνισμένη σε στυλ μιλάω ρε τι θες...
- Ο πίσω τροχός παίζει πολύ, μήπως είναι καλό να τον ελέγξετε;
- εε;
- Λέω ο τροχοοοος παίζει....
- Αστον να παίζει.
- Ναι αλλά από όσο ξέρω μόνο τα ds πήγαιναν με 3 ρόδες... - Αντε μαμήσου ρε.
καμμενο
Και τα ζε-εσ-α βεβαιως βεβαιως...
και τα ζε-εσ και τα σε-ιξ και τα μπε-ιξ και ιξ-εμ και τα ξα-ντια..
-
Περιπτεράς στον Κηφισό στο ύψος της Αγίας Αννης έχει βάλει τεράστιο πράσινο φωτεινό βέλος που αναβοσβήνει σαν strobo light. Εξαιρετικά ενοχλητικό και αποσπά την προσοχή.
Νέα μόδα κατάληψης οδοστρώματος. Μετά από τις καρέκλες και τα μεταλλικά των περιπτέρων, τώρα έχουμε τις φορητές σημαίες 'beach flags'. Μεγάλες σε ύψος, με διαφημίσεις, καταλαμβάνουν την άκρη του δρόμου. Στην περιοχή μου έχουν βάλει ήδη τέτοια σε ακτίνα 500 μέτρων ένα σουβλατζίδικο, ένα εστιατόριο, ένα ζαχαροπλαστείο και.... το ίδιο το μαγαζί που πουλάει τις σημαίες!
-
αναπτηρα εχεις?
-
ο rx8drifter έγραψε
ανοιξε τα στραβα σου και μαθε πεντε πραγματαEυρωπαϊκός πολιτισμός, συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή.
Αν αυτά τα λόγια είναι για να μου δείξεις ότι έχεις δίκηο, πλανάσαι πλάνη οικτρά, απλά κατεβάζεις το δικό σου επίπεδο.
Καλημερα, έχεις δίκηο σε όλα, τέλος από εμένα, είσαι σε άλλο ανώτερο... επίπεδο.Ο δριφτης εχει δικιο, επειδη αν δεις οι δρομοι τους ειναι αρκετα στενοι. Επισης οι Ολλανδοι ειναι αρκετα ζωα στην οδηγηση πραγματικα.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αναπτηρα εχεις? -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
ο rx8drifter έγραψε
Καλημερα, έχεις δίκηο σε όλα, τέλος από εμένα, είσαι σε άλλο ανώτερο... επίπεδο.Ο δριφτης εχει δικιο, επειδη αν δεις οι δρομοι τους ειναι αρκετα στενοι. Επισης οι Ολλανδοι ειναι αρκετα ζωα στην οδηγηση πραγματικα.
Kαι όταν κάποιος έχει δίκηο πρέπει βρίζει και να λέει άνοιξε τα στραβά σου ?
Και εγώ μπορώ πολύ εύκολα να του πω να πάει να πηδηχτεί, αλλά δεν του το είπα.
Αν κάποιος δεν μπορεί να χειριστεί τη γλώσσα του ή επειδή βαριέται να δώσει στον άλλο να καταλάβει ότι έχει λάθος και αρχίζει να βρίζει δεν γίνεται έτσι, ούτε είμαστε χουλιγκάνοι να βρίζουμε και να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο και να το παίζουμε και πολιτισμένοι απο πάνω.Έχει δίκηο, και ? του επιστρέφω τη συμπεριφορά του.
Ο τύπος είναι ξερόλας και είρων και δεν γουστάρω άλλη συνομιλία μαζί του, όπως και με κανέναν άλλο που γίνεται προσβλητικός για το τίποτα και δείχνει και προκατάληψη χωρίς λόγο, αρκετά πια. -
Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε
Κάντε αγάπη, όχι σεξ
-
Ξανθομιλφοπουταν@κι με ασημί SLK πρώτης γενιάς αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περιμένει να πρασινίσει το φανάρι της στα σύνορα Πεύκης-Αμαρουσίου και είπε να το σφάξει, ενώ με είχε δει ότι διέσχιζα κανονικά την Ειρήνης (με ~40km/h) έχοντας πράσινο.
Εύκολα μπορούσα να της το βγάλω ολική αν έπεφτα αφρενάριστος επάνω της (όλη μου η μούρη θα ερχόταν αγκαλιά με την αριστερή πόρτα) αλλά λυπήθηκα τον τραπεζικό μου λογαριασμό που δε μου επιτρέπει να βγάλω ολική και το φιατάκι. Περιορίστηκα στο κλασσικό «Δε βλέπεις ότι έχεις κόκκινο γτΠσ;» και είπα να μη συγχυστώ περαιτέρω... -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αναπτηρα εχεις? -
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
αναπτηρα εχεις?
Ρε αγορι μου, θα μαθεις καμμια φορα να παιρνεις τηλ το 100 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μεχρι επιτελους να γραψουν τη πρωτη κληση? Δηλαδη δεν ειναι μαλακια να παιρνω εγω τηλ για τη δικια σου γειτονια? (αναφερομαι στο ζαχαροπλαστειο που ειχα παρει απο τη πρωτη μερα που ανοιξαν και ειχαν πινακιδα στο δρομο, και στο σουβλατζιδικο).
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]