-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μιλαω για αυτες τις περιστασεις και αυτους τους δρομους?ε για την παραλιακή δεν μιλούσατε τόση ώρα;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
H αλήθεια είναι οτι ο ποδηλατοτραφήςς τουρίστας, το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις πατήσει στην χώρα μας είναι να νοικιάσει ποδήλατο...Τα ολλανδεζάκια ξαδέρφια μου, που στην χώρα τους μετακινούνται αποκλειστικά με ποδήλατο, εδώ φοβούνται... Ο λάππας βέβαια είναι άνετος, θεωρεί την ποδηλασία στον Κηφισό πις οφ κεικ...
Στην πολιτισμένη Ευρώπη, κράνος, ανακλαστικό μπουφάν και αξεσουάρ φοράνε μόνο οι Έλληνες τουρίστες
Και τους κοιτάζουν οι ντόποι ως ούφα...
Ξέρει ο Λάππας!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Ηλία, φτάνει με τα κόμπλεξ σου πια. Έχεις καταντήσει γραφικός.Ρε Elias T, έχεις κάτι προσωπικό με τους ποδηλάτες, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται; Σου φάγανε καμιά γκόμενα; Βλέπεις την κοιλιά σου να σου κρύβει τα παπούτσια σου και τους ζηλεύεις; Ζηλεύεις που έχει ακριβύνει η βενζίνη για τις μετακινήσεις σου και τα τσιγάρα για τη διασκέδασή σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις.
Προσωπικο δεν εχω.Μικρος ειχα ενα ατυχημα με το ποδηλατο.Ενα αυτοκινητο επεσε επανω μου με αποτελεσμα να σπασω και τα δυο ποδια,στο ενα να κανω εγχειρηση ,να κατσω δυο μηνες στο νοσοκομειο.
Ταλαιπωρηθηκα τοσο πολυ και με την αποθεραπεια και μετα απο 18 μηνες ξανα χειρουργειο να μου αφαιρεσουν μια λαμα που μου ειχαν προσθεσει στο ενα ποδι.,επειδη δεν κολαγε το οστο απο μονο του.
Γιαυτο γραφω οτι το ποδηλατο, ιδιαιτερα σε κεντρικους δρομους ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ .
Δεν ειναι μοτοσυκλετα που μπορεις να κινηθεις στις ιδιες και μεγαλυτερες ταχυτητες απο αυτες των οχηματων,ουτε εχεις περιθωρια ελιγμου,ουτε μπορεις να κρατηθεις εαν καποιος σε χτυπησει απο πισω.
Οποιος δεν εχει βιωσει τετοιες καταστασεις ,δεν μπορει να αντιληφθει και νομιζει οτι απλα δεν θα τυχει σε αυτον.
Ειπα ,το ποδηλατο ειναι ωραιο χομπι,αλλα θελει ησυχους δρομους για να το ευχαριστηθεις και να μην κινδυνευεις .
Οταν ομως οδηγατε σε κεντρικους δρομους,οπου περνανε χιλιαδες οχηματα παντως τυπου και με υψηλες ταχυτητες,παιζετε με την ζωη σας αφου εξαρτιεστε απο τον καθε εναν(πιωμενο,μαστουρομενο,τρελαμενο,ανικανο,καυλογκαζο) και οχι αποκλειστικα απο τις κινησεις σας.
Με λιγα λογια γινεστε ΕΡΜΑΙΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.Αυτα εχω να πω.
Τα υπολοιπα περι επαναστασης των ποδηλατων,δικαιωματων και συζητησεις του κωλου εαν ειναι εθνικη οδος ή ταχειας κυκλοφοριας κτλ τακουω βερεσε.
Αμα εγω μεινω αναπηρος και καταστρεψω την ζωη μου,δεν θα εχει κανενα νοημα εαν ημουν νομιμος ή παρανομος.Του έθεσες ένα ερώτημα με τον πλέον αγενέστατο τρόπο, σου απάντησε γιατί θεωρεί την ποδηλασία επικίνδυνη στην Αθήνα και εσύ επιμένεις να υποστηρίζεις οτι έχει κόμπλεξ επειδή δεν συμφωνεί με τις χαζομάρες σου?
Σου λείπει κάποιο ένζυμο που σχετίζεται με την κατανόηση ?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Στο μυαλό του ΧΛ 'In Amsterdam, a top-rated cyclist city, helmets are optional' == 'Αν πας σε Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία κλπ με ποδήλατο και κράνος θα σε κοιτούν σαν εξωγήινο.'
Επειδή έχω πάει σε όλες αυτές τις χώρες αρκετές φορές είμαι σε θέση να γνωρίζω προσωπικά ότι είναι έτσι όπως στο γράφω. Έχεις προσωπική άποψη για το αντίθετο;
E άμα έχεις πάει σε όλες αυτές τις χώρες πάω πάσο...
Τι σε παραξενεύει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο μυαλό του ΧΛ 'In Amsterdam, a top-rated cyclist city, helmets are optional' == 'Αν πας σε Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία κλπ με ποδήλατο και κράνος θα σε κοιτούν σαν εξωγήινο.'
Επειδή έχω πάει σε όλες αυτές τις χώρες αρκετές φορές είμαι σε θέση να γνωρίζω προσωπικά ότι είναι έτσι όπως στο γράφω. Έχεις προσωπική άποψη για το αντίθετο;
E άμα έχεις πάει σε όλες αυτές τις χώρες πάω πάσο...
Τι σε παραξενεύει;
Πλέον τίποτα.
-
Τα ολλανδεζάκια ξαδέρφια μου, που στην χώρα τους μετακινούνται αποκλειστικά με ποδήλατο, εδώ φοβούνται... Ο λάππας βέβαια είναι άνετος, θεωρεί την ποδηλασία στον Κηφισό πις οφ κεικ...Βέβαια και με το αυτοκίνητο φοβούνται επίσης, αλλά λέμε τώρα
-
Έχω βαρεθεί να βλέπω τα γραπτά μου να παραποιούνται. Red monster, μπορείς σε παρακαλώ να υποδείξεις το σημείο στο οποίο έγραψα ΕΓΩ ότι η ποδηλασία στον Κηφισό (έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με παράδρομους, χωρίς φανάρια, καταστήματα, πεζούς, περίπτερα, ισόπεδες διαβάσεις κλπ) είναι ok?
-
Έχω βαρεθεί να βλέπω τα γραπτά μου να παραποιούνται. Red monster, μπορείς σε παρακαλώ να υποδείξεις το σημείο στο οποίο έγραψα ΕΓΩ ότι η ποδηλασία στον Κηφισό (έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με παράδρομους, χωρίς φανάρια, καταστήματα, πεζούς, περίπτερα, ισόπεδες διαβάσεις κλπ) είναι ok?Αφου ειναι νομιμη..........................................................................χαχα εσκασα μυτη κι εγω...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα ολλανδεζάκια ξαδέρφια μου, που στην χώρα τους μετακινούνται αποκλειστικά με ποδήλατο, εδώ φοβούνται... Ο λάππας βέβαια είναι άνετος, θεωρεί την ποδηλασία στον Κηφισό πις οφ κεικ...
Βέβαια και με το αυτοκίνητο φοβούνται επίσης, αλλά λέμε τώρα
Καλα μετα απο δυο 20ημερα ταξιδια στην Ευρωπη με μοτο, οταν γυρισα και επεστρεφα απο Πατρα -Αθηνα ενα τρομο τον ειχα και εγω
-
Ρε Ηλία, φτάνει με τα κόμπλεξ σου πια. Έχεις καταντήσει γραφικός.
Ρε Elias T, έχεις κάτι προσωπικό με τους ποδηλάτες, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται; Σου φάγανε καμιά γκόμενα; Βλέπεις την κοιλιά σου να σου κρύβει τα παπούτσια σου και τους ζηλεύεις; Ζηλεύεις που έχει ακριβύνει η βενζίνη για τις μετακινήσεις σου και τα τσιγάρα για τη διασκέδασή σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις.
Προσωπικο δεν εχω.Μικρος ειχα ενα ατυχημα με το ποδηλατο.Ενα αυτοκινητο επεσε επανω μου με αποτελεσμα να σπασω και τα δυο ποδια,στο ενα να κανω εγχειρηση ,να κατσω δυο μηνες στο νοσοκομειο.
Ταλαιπωρηθηκα τοσο πολυ και με την αποθεραπεια και μετα απο 18 μηνες ξανα χειρουργειο να μου αφαιρεσουν μια λαμα που μου ειχαν προσθεσει στο ενα ποδι.,επειδη δεν κολαγε το οστο απο μονο του.
Γιαυτο γραφω οτι το ποδηλατο, ιδιαιτερα σε κεντρικους δρομους ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ .
Δεν ειναι μοτοσυκλετα που μπορεις να κινηθεις στις ιδιες και μεγαλυτερες ταχυτητες απο αυτες των οχηματων,ουτε εχεις περιθωρια ελιγμου,ουτε μπορεις να κρατηθεις εαν καποιος σε χτυπησει απο πισω.
Οποιος δεν εχει βιωσει τετοιες καταστασεις ,δεν μπορει να αντιληφθει και νομιζει οτι απλα δεν θα τυχει σε αυτον.
Ειπα ,το ποδηλατο ειναι ωραιο χομπι,αλλα θελει ησυχους δρομους για να το ευχαριστηθεις και να μην κινδυνευεις .
Οταν ομως οδηγατε σε κεντρικους δρομους,οπου περνανε χιλιαδες οχηματα παντως τυπου και με υψηλες ταχυτητες,παιζετε με την ζωη σας αφου εξαρτιεστε απο τον καθε εναν(πιωμενο,μαστουρομενο,τρελαμενο,ανικανο,καυλογκαζο) και οχι αποκλειστικα απο τις κινησεις σας.
Με λιγα λογια γινεστε ΕΡΜΑΙΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.Αυτα εχω να πω.
Τα υπολοιπα περι επαναστασης των ποδηλατων,δικαιωματων και συζητησεις του κωλου εαν ειναι εθνικη οδος ή ταχειας κυκλοφοριας κτλ τακουω βερεσε.
Αμα εγω μεινω αναπηρος και καταστρεψω την ζωη μου,δεν θα εχει κανενα νοημα εαν ημουν νομιμος ή παρανομος.Του έθεσες ένα ερώτημα με τον πλέον αγενέστατο τρόπο, σου απάντησε γιατί θεωρεί την ποδηλασία επικίνδυνη στην Αθήνα και εσύ επιμένεις να υποστηρίζεις οτι έχει κόμπλεξ επειδή δεν συμφωνεί με τις χαζομάρες σου?
Σου λείπει κάποιο ένζυμο που σχετίζεται με την κατανόηση ?
Μου λείπει κάποιο ένζυμο που σχετίζεται με την αφόδευση, μπορείς να βοηθήσεις;
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Τα ολλανδεζάκια ξαδέρφια μου, που στην χώρα τους μετακινούνται αποκλειστικά με ποδήλατο, εδώ φοβούνται... Ο λάππας βέβαια είναι άνετος, θεωρεί την ποδηλασία στον Κηφισό πις οφ κεικ...
Βέβαια και με το αυτοκίνητο φοβούνται επίσης, αλλά λέμε τώρα
Καλα μετα απο δυο 20ημερα ταξιδια στην Ευρωπη με μοτο, οταν γυρισα και επεστρεφα απο Πατρα -Αθηνα ενα τρομο τον ειχα και εγω
Μαθε παραπεντε...θα γινεις κι εσυ ατρομητος...........
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μου λείπει κάποιο ένζυμο που σχετίζεται με την αφόδευση, μπορείς να βοηθήσεις;
Πες βρε παιδί μου οτι έχεις θέμα, μην σε κακοχαρακτηρίζουμε και τσάμπα ...
Δύσκολο πράγμα η δυσκοιλιότητα, κάνει τους ανθρώπους αντιπαθητικούς...
Δυστυχώς δεν έχω εικόνα της πάθησης, με ένα γρήγορο όμως γκουκλάρισμα αλίευσα τις εξής λύσεις ανάλογα με τις προτεραιότητες σου...
Α
Β
Γ
-
Τώρα που τελείωσες το googlισμα, να ξαναδούμε αυτό που έγραψες;
Ο λάππας βέβαια είναι άνετος, θεωρεί την ποδηλασία στον Κηφισό πις οφ κεικ...Μπορείς σε παρακαλώ να επισημάνεις το σημείο όπου ΕΓΩ έγραψα ότι η ποδηλασία είναι ok σε αστικές οδούς ταχείας κυκλοφορίας (Β ΙΙ), όπως ο Κηφισός;
-
Παραλίγο τρακάρισμα σήμερα
Εϊμαι με το φορτηγό σε συνοικιακό δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Μπροστά μου είναι μία που πάει αργά, μάλλον έψαχνε κάτι. Σε κάποια φάση σταματάει εντελώς και βγάζει αριστερό φλάς για να στρίψει στο στενό αριστερά.
Έλα όμως που ο βιαστικός απο πίσω μου με το που με βλέπει να σταματάω (προφανώς δέν είχε δέι το άλλο αυτοκίνητο) βγαίνει αριστερά και με προσπερνάει.
Ευτυχώς που η μπροστινή μου καθεστέρησε να στρίψει, αλλιώς θα είχε φάει το αλλο αυτοκίνητο ακριβώς στην πόρτα της.
Γενικά λίγο υπομονή δέν βλάπτει.
-
Είμαι σήμερα στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης για όσους γνωρίζουν κ προσπαθώ να κάνω τον κύκλο της πλατείας πηγαίνοντας από το πεζοδρόμιο (μπροστά από τα everest) προς την παιδική χαρά ,κρατώντας και τον μικρό από το χέρι..
Κανένα ΖΩΑΔΙ δεν σταμάταγε όταν διέσχιζα τον δρόμο (πάντα από τις διαβάσεις πεζών φυσικά),ενώ σε μία περίπτωση μάλιστα ένας έφαγε τέτοια μούτζα που μετά από 10 μέτρα πήγε να στουκάρει.
2-3 οδηγούσαν κ μιλούσαν στο κινητό , ένας έγλυφε παγωτό , κανείς ενώ έβλεπε ότι περνάω από διάβαση κρατώντας μικρό παιδί δεν σταματούσε... -
Κωλοπλατεια δυστυχως. 3 Σαββατα πριν το ιδιο συμβάν. Με καροτσι και μεις. Αλλα αγαπαμε Ηλιούπολη
Note 3 and Tapatalk
-
Γιωργη του ειχα υποσχεθει κουνιες κ μετα καλαμακι που αλλου , απο το pitta bar !!
-
Έχω βαρεθεί να βλέπω τα γραπτά μου να παραποιούνται. Red monster, μπορείς σε παρακαλώ να υποδείξεις το σημείο στο οποίο έγραψα ΕΓΩ ότι η ποδηλασία στον Κηφισό (έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με παράδρομους, χωρίς φανάρια, καταστήματα, πεζούς, περίπτερα, ισόπεδες διαβάσεις κλπ) είναι ok?Γνωρίζεις την ετυμολογία της λέξης 'παραποίηση' ?
Ένυ γουέι, η τοποθέτηση ήταν περισσότερο σύμφωνα με τον πνεύμα των δημοσιεύσεων σου παρά με το γράμμα...
Από την άλλη, θα ήθελα πολύ να μου υποδείξεις μια χώρα -πλην της Ελλάδας- που η ύπαρξη εξοπλισμού ποδηλασίας είναι αστεία κάνοντας τους υπολοίπους χρήστες των οδών να σε κοιτούν 'σαν να είσαι ΟΥΦΟ'
-
Άσχετο. Ποδηλατης στην περιφερειακή χτες το απόγευμα να παλεύει να ανέβει την ανηφόρα του τούνελ. Είπα πως ηταν χωρίς και φώτα κλπ; το λέω τώρα.
Sent from Corsair's brick
-
'Ξυσμένη' σήμερα η Βουλιαγμένης, με τα σημεία στα οποία τοποθετούνται τα καπάκια των υπονόμων να διαθέτουν περίγραμμα από την παλιά χάραξη δημιουργώντας σκαλάκια σε όλο το μήκος της οδού. Κλασσικός ακράνωτος, χωρίς καθρέφτες παπάκιας έκανε σλαλουμ σε όλες τις λουρίδες για να αποφύγει τα κομμάτια ασφάλτου που περίσσευαν ... Διαδοχικά φρεναρίσματα και βρισίδια από τους περισσότερους χρήστες της οδού...Και αυτός? απτόητος
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]