-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Με 100€ μπαίνεις και στην δικιά μου λιστα αν θεςΚι επειδή με αυτά που διαβάζω η ψυχική μου υγεία κινδυνεύει περισσότερο από ένα μαυρισμένο μάτι, προστέθηκε στη δική μου λίστα πλέον
Υ.Γ.: Τυχαίο ή μη, οι άλλοι τρεις που είχα προσθέσει κατά περιόδους στη λίστα έχουν πάει για μόνιμο μπάνιο
-
Είσαι πολύ ακριβός, εγώ τους έβαλα ΔΩΡΕΑΝ , έχουμε κρίση, δεν είναι καιρός για έξοδα
-
Geko, εισ´ωραίος ρε
-
ωραια την επομενη φορα που θα δουμε να παιζουν ψιλες καποιοι θα παμε διπλα και την ωρα που τις ριχνουν θα τους κανουμε ερωτησεις
οποιος απαντησει σωστα κερδιζει εντελως δημοκρατικα και σωστα
ουτε θα κατσουμε να δουμε αμα εχει σπασει κανεις τον λαιμο του ουτε τιποτα!γιατι απλα μπορουμε! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ωραια την επομενη φορα που θα δουμε να παιζουν ψιλες καποιοι θα παμε διπλα και την ωρα που τις ριχνουν θα τους κανουμε ερωτησεις
ουτε θα κατσουμε να δουμε αμα εχει σπασει κανεις τον λαιμο του ουτε τιποτα!γιατι απλα μπορουμε! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ουτε θα κατσουμε να δουμε αμα εχει σπασει κανεις τον λαιμο του ουτε τιποτα!γιατι απλα μπορουμε!Όχι, θα πάρεις και τους υπόλοιπους φίλους σου και θα πάτε να βοηθήσετε τον καημένο που τις τρώει
-
Εσυ αν βλεπεις εναν να τις τρωει απο 4-5, θα κατσεις να τον βλεπεις να τις τρωει? Κ σου φαινεται αστειο αν καποιος δεν κατσει με σταυρωμενα χερια? Ω ρε μανα μου...
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
ουτε θα κατσουμε να δουμε αμα εχει σπασει κανεις τον λαιμο του ουτε τιποτα!γιατι απλα μπορουμε!Όχι, θα πάρεις και τους υπόλοιπους φίλους σου και θα πάτε να βοηθήσετε τον καημένο που τις τρώει
ναι περνω τηλ την μοναδα μου να κατεβασει ενα αγημα..
ειναι θεμα αρχης το να βοηθας τον αλλον οχι επειδη τις τρωει αλλα επειδη δεν ειναι σε θεση να υπερασπιστει τον εαυτο του.. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ αν βλεπεις εναν να τις τρωει απο 4-5, θα κατσεις να τον βλεπεις να τις τρωει? Κ σου φαινεται αστειο αν καποιος δεν κατσει με σταυρωμενα χερια? Ω ρε μανα μου...ναι περνω τηλ την μοναδα μου να κατεβασει ενα αγημα..ειναι θεμα αρχης το να βοηθας τον αλλον οχι επειδη τις τρωει αλλα επειδη δεν ειναι σε θεση να υπερασπιστει τον εαυτο του..
Σκέφτεστε πριν γράψετε ή γράφετε ότι σας κατέβει; Καταλαβαίνω ότι κάνετε το δεύτερο και δεν μου κάνει εντύπωση
-
εντάξει ρε παιδιά είναι λύση το ignore ? Πρέπει πάντα ν'ακούμε αυτό που μας αρέσει απ'τους άλλους, 'μπράβο παιδί μου καλά έκανες είσαι ο καλύτερος' κλπ κλπ? Είναι πολύ λογικό σε ένα κοινωνικό σύνολο να υπάρχουν ποίκιλοι χαρακτήρες, άλλο δεν κάνουμε παρέα με κάποιους και άλλο δεν ακούμε τίποτα από ό,τι έχουν να πουν.
anyway
εδώ
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ζώο παρακαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ανάγκαζε πεζούς να κατέβουν στο δρόμο (σε κεντρική λεωφόρο). Το νταβραντισμένο ζώο στη θέση του οδηγού. Περνώντας δίπλα του (στο δρόμο) του λέω από το ανοιχτό παράθυρο 'έχετε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο, το γνωρίζετε να υποθέσω'. Ο τύπος σκάει ένα χαμόγελο του στυλ 'πες κάτι ακόμα να κατέβω κάτω'....έπρεπε να του σκάσεις μία απ'το παράθυρο πριν καν βγει έξω εδώ και μένα με πιάνει kaceyoμάνια είπαμε ρε φίλε ζήτα ένα συγνώμη ή μη πεις τπτ, αλλά μη μας την λες κι από πάνω
Ζώο εγώ χθες. Φτάνοντας έξω απ'την τράπεζα που θέλω να σταματήσω (στα δεξιά μου) βλέπω ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο με αριστερό φλας και στριμμένες τις ρόδες έτοιμο να φύγει. Του κάνω σινιάλο και ένα ελαφρύ τσίμπημα με την κόρνα ότι του παραχωρώ το ελεύθερο να φύγει. Δεν κινείται και ξανατσιμπάω την κόρνα. Γυρνάω λίγο το κεφάλι και κοιτάω καλύτερα και βλέπω ότι ο τύπος είχε alarm και δεν έβλεπα το δεξί μέρος που αναβόσβηνε γιατί έπεφτε ο ήλιος
Προχώρησα λίγο, του έκανα νόημα με το χέρι 'συγνώμη λάθος' και προχώρησα. Κοκκίνησα απ'τη ντροπή μου και γέλαγα μόνος μου μετά όταν αντιλήφθηκα τη βλακεία
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Εσυ αν βλεπεις εναν να τις τρωει απο 4-5, θα κατσεις να τον βλεπεις να τις τρωει? Κ σου φαινεται αστειο αν καποιος δεν κατσει με σταυρωμενα χερια? Ω ρε μανα μου...
ναι περνω τηλ την μοναδα μου να κατεβασει ενα αγημα..ειναι θεμα αρχης το να βοηθας τον αλλον οχι επειδη τις τρωει αλλα επειδη δεν ειναι σε θεση να υπερασπιστει τον εαυτο του..
Σκέφτεστε πριν γράψετε ή γράφετε ότι σας κατέβει; Καταλαβαίνω ότι κάνετε το δεύτερο και δεν μου κάνει εντύπωση
μαθε να τα γραφεις σωστα τοτε απλο ειναι αν παλι δεν μπορεις και απο το trollαρισμα δεν καταλαβαινεις εσυ ο ιδιος τι θες να πεις δεν ειναι δικο μας προβλημα..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έπρεπε να του σκάσεις μία απ'το παράθυρο πριν καν βγει έξω εδώ και μένα με πιάνει kaceyoμάνια είπαμε ρε φίλε ζήτα ένα συγνώμη ή μη πεις τπτ, αλλά μη μας την λες κι από πάνωΧαλαρά του χρειαζόταν. Είμαι όμως κατά της βίας*.
*Έχω από το σχολείο να παίξω ξύλο και είμαι σίγουρος ότι θα φάω τις 5πλές.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
έπρεπε να του σκάσεις μία απ'το παράθυρο πριν καν βγει έξω εδώ και μένα με πιάνει kaceyoμάνια είπαμε ρε φίλε ζήτα ένα συγνώμη ή μη πεις τπτ, αλλά μη μας την λες κι από πάνω
Χαλαρά του χρειαζόταν. Είμαι όμως κατά της βίας*.
*Έχω από το σχολείο να παίξω ξύλο και είμαι σίγουρος ότι θα φάω τις 5πλές.
περνεις εμπειριες
-
Πώς και είχε αλαρμ σε θέση παρκαρίσματος;
Εσύ κανονικά νόμιζες ότι είχε αριστερό φλας, γιατί η προσωρινή στάση δηλώνεται με φλας ( στην προκειμένη δεξί). Θεωρητικά τουλάχιστον.Μήπως ήταν σταματημένος παράνομα/ σε πεζοδρόμιο;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σίγουρα από εδώ και πέρα θα φροντίσω να μην την ξαναφάω έτσι απλά. Τώρα τον είδα να έρχεται και δεν έκανα καμία κίνηση, απλά προσπαθούσα να καταλάβω τι σκοπεύει να κάνει. Απεδείχθην μικρός κι αθώος. Ομολογώ και μετανοώΗ συνειδητοποίηση του λάθους είναι το εφαλτήριο της βελτίωσης.
Μπράβο και για την ψυχραιμία σου. Δεν είναι καλό να πλακωνόμαστε στο δρόμο, ειδικά χωρίς πολύ σοβαρό λόγο.
**Μην αφήσεις ποτέ κανένα να σε ξαναχτυπήσει **μπορώ να σου δώσω σα συμβουλή. Δεν ξέρεις αν θα έχεις μάτι για να το βλέπεις μαύρο μετά (μύρια παραδείγματα θυμάτων που χτύπησαν πολύ άσχημα πέφτοντας, μετά από μια απλή γροθιά / κλωτσιά / σπρώξιμο). Αποφεύγεις σίγουρα και ζυγίζεις την κατάσταση να δεις αν θα ανταποδώσεις (ωραία που τα λέω απ΄ το πληκτρολόγιο, ε; ).
Αν όντως κάνεις kick-box σημαίνει ότι ο δάσκαλός σου είναι ΓΤΠ. Στον Πειραιά υπάρχουν τουλάχιστο 2 καλές σχολές που μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ακόμα κι έναν γραφειάνθρωπο 40ρη με άλατα σ΄ όλο του το κορμί σαν κι εμένα τον μετατρέπουν σε 'ψυλλιασμένο'.
-
Δαναός, τίποτα σε Δάφνη - Νέο Κόσμο - Βύρωνα έχουμε;
-
Μακριά.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Αν όντως κάνεις kick-box σημαίνει ότι ο δάσκαλός σου είναι ΓΤΠ. Στον Πειραιά υπάρχουν τουλάχιστο 2 καλές σχολές που μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ακόμα κι έναν γραφειάνθρωπο 40ρη με άλατα σ΄ όλο του το κορμί σαν κι εμένα τον μετατρέπουν σε 'ψυλλιασμένο'.Δεν κάνω αυτή τη στιγμή. Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν, αλλά έχω περίπου δύο χρόνια 'απραξίας' Η ειρωνεία είναι ότι είχα αποφασίσει να ασχοληθώ εκ νέου από αυτήν την εβδομάδα, αλλά με μαυρισμένο μάτι λίγο δύσκολο Οπότε θα περιμένω κανά μήνα ακόμα...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Πώς και είχε αλαρμ σε θέση παρκαρίσματος;
Εσύ κανονικά νόμιζες ότι είχε αριστερό φλας, γιατί η προσωρινή στάση δηλώνεται με φλας ( στην προκειμένη δεξί). Θεωρητικά τουλάχιστον.Μήπως ήταν σταματημένος παράνομα/ σε πεζοδρόμιο;
εγώ νόμιζα ότι είχε φλας για να φύγει και ήθελα να μπω εγώ στη θέση του αλλά τελικά είχε αλάρμ αυτό έλειπε να του πω γιατί είχε αλάρμ
-
Φανταστικό το ζώο που το βράδυ (απ ότι φαίνεται μιας και κανείς δεν γνώριζε τίποτα) του φυγε απο βεράντα ποτήρι και έσπασε ακριβώς δίπλα απ το αμάξι γεμίζοντάς το μου με ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μικρά γυαλάκια παντού.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]