-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Άλλος Papanikolis1976 μας βγήκε...
Λοκατζή & aserf: έπρεπε να είχατε καμιά αδερφή για την βιάσει ο σάτυρος που τολμήσατε να υπερασπιστείτε...
Κάποιοι εδω μέσα το έχουν κάνει λάστιχο
δηλαδη ρε geko μετα απο 9(!) χρονια στο φορουμ ετσι προτιμας να απαντας στους συνομιλητες σου ?
καλα για την ταμπακιερα δεν μπαινω καν σε διαδικασια να σχολιασω ...Ας το πάρουμε λίγο απο την αρχή, γράφει ο Χ ένα περιστατικό και το ερμηνεύει μονόπλευρα, του απάνταω και γράφω μία πιθανή 'άλλη' πλευρά, απαντάει με προσβολές και ύβρεις, ignore list και τέλος. Να μπώ στη διαδικασία να βρίσω ή να προσβάλω τον κάθε καμένο δεν πρόκειται. Εσύ πώς θα απαντούσες γιατί μου κίνησες την περιέργεια τώρα...
-
μα προσβαλες
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Ας το πάρουμε λίγο απο την αρχή, γράφει ο Χ ένα περιστατικό και το ερμηνεύει μονόπλευρα, του απάνταω και γράφω μία πιθανή 'άλλη' πλευρά, απαντάει με προσβολές και ύβρεις, ignore list και τέλος. Να μπώ στη διαδικασία να βρίσω ή να προσβάλω τον κάθε καμένο δεν πρόκειται. Εσύ πώς θα απαντούσες γιατί μου κίνησες την περιέργεια τώρα...
Το πρόβλημα είναι πως αυτός ήταν στο περιστατικό ενώ εσύ δεν ήσουν. Άρα για ποια πιθανή άλλη πλευρά μιλάς;
Όταν κάποιος σου επιτίθεται επειδή έχεις σηκώσει το τηλέφωνο να πάρεις την αστυνομία, τότε νομίζω τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.
Πιστεύω πως απλά ήθελες να τρολάρεις. Ντάξει δικαίωμά σου στην τελική, αλλά δικαωμα και των άλλων να αντιδράσουν στο τρολάρισμα. -
Ρε γμτ, επικοινωνούμε ή όχι; Ποια άλλη πλευρά; Αφού δεν τάχθηκα με κάποιον, δεν κατηγόρησα κάποιον ότι είχε άδικο, απλά κοίταξα σε τι κατάσταση είναι κάποιος που είχε φάει ξύλο. Και χωρίς δεύτερη κουβέντα έφαγα μπουνιά. Δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρο μπορεί να είναι ότι ο τύπος ΔΕΝ την πάλευε καθόλου, είχε/δεν είχε δίκιο που κλώτσησε αρχικά τον 55άρη;
Δηλαδή, αν εσένα σου ενοχλήσει ένας την κοπέλα σου και τον κοπανήσεις, θα κοπανήσεις και όποιον βρίσκεται σε ακτίνα 20 μέτρων επειδή σήκωσε το κινητό στο αφτί του; Είμαστε καλά ή το ΔΝΤ επηρεάζει περισσότερο κι από ληγμένα;
-
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι ο geko πήγε να κάνει πλάκα στην αρχή και έγινε παρεξήγηση γιατί νομισατε ότι μιλούσε σοβαρά.
-
Μακάρι. Αν είναι έτσι, ας το πει να τελειώνουμε.
Υ.Γ.: Λόγω δεν αποκλείεται να έχω προβλήματα στην ανάγνωση.
-
-
Όσες φορές και να διαβάσω τον geko βλέπω καθαρό τρολάρισμα πάντως...
Εν τω μεταξύ ο Kacey μόνο ένα θυμωμένο emoticon έβαλε. Έχω την υποψία ότι το πρωί θα τους βρείτε μαύρους από το ξύλο στην πόρτα σας
-
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Εν τω μεταξύ ο Kacey μόνο ένα θυμωμένο emoticon έβαλε. Έχω την υποψία ότι το πρωί θα τους βρείτε μαύρους από το ξύλο στην πόρτα σας -
Ρε βρειτε ποιοι ειναι κ τα παντα γινονται. Τωρα κανω κ outsourcing σε τετοιες 'δουλειες'
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
και το μαθημα ειναι:
αμα δειτε τον λοκατζη χτυπατε τονΕίμαι πιστός Χριστιανός. Γυρνάω και το άλλο μάγουλο
Εδω σου λενε οτι γυρνας το αλλο κωλο-μαγουλο
-
Ανδρέα και lokatzi (ρε γμτ όλο ξεχνάω τ'όνομά σου) πιστεύω ότι καλώς πράξατε αφού δεν ξέρατε τι έχει προηγηθεί και μην ακούτε τους trollers(έλεος τόσο παλιό μέλος να τρολλάρει έτσι ). Ό,τι και να έκανε ο (πορνό)γερος δεν μπορεί να τον χτυπάει απροκάλυπτα ο νταβάς μες στη μέση του δρόμου, όπως και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους πολίτες. Υπάρχει (??) η δικαιοσύνη γι'αυτό
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ό,τι και να έκανε ο (πορνό)γερος δεν μπορεί να τον χτυπάει απροκάλυπτα ο νταβάς μες στη μέση του δρόμου, όπως και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους πολίτεςΚοίτα να δείς που εδώ έχεις δίκιο, έπρεπε να τους στριμώξει σε καμιά γωνία
Το πρόβλημα σας είναι ότι βλέπετε τα πάντα μονόπλευρα, εγώ το μόνο τρολάρισμα που βλέπω είναι απο Alexel και απο τον Αrnie
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε βρειτε ποιοι ειναι κ τα παντα γινονται. Τωρα κανω κ outsourcing σε τετοιες 'δουλειες' -
Kacey ντάξει τακτοποιήθηκε το ζήτημα;
Σε ποιο ποτάμι να ψάξουμε;@geko ο Arnie ποιος είναι;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ανδρέα και lokatzi (ρε γμτ όλο ξεχνάω τ'όνομά σου) πιστεύω ότι καλώς πράξατε αφού δεν ξέρατε τι έχει προηγηθεί και μην ακούτε τους trollers(έλεος τόσο παλιό μέλος να τρολλάρει έτσι ). Ό,τι και να έκανε ο (πορνό)γερος δεν μπορεί να τον χτυπάει απροκάλυπτα ο νταβάς μες στη μέση του δρόμου, όπως και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους πολίτες. Υπάρχει (??) η δικαιοσύνη γι'αυτόΚοίτα άμα έκανε τέτοιες μαλακίες ο πορνόγερος καλά έκανε και τις έφαγε. Και λίγες ήταν.
Εγώ πιστεύω ότι ο λοκατζής τις έφαγε από παρεξήγηση. Θα θεώρησε ο σφίχτουλας ότι είναι κάποιος φίλος του 50αρη ή κάτι τέτοιο και πάνω στην ένταση της στιγμής του έσκασε μια ξώφαλτση. Έτσι καταλαβαίνω εγώ από την ήπια μεταστροφή της συμπεριφοράς του μετά τα μπουνίδια που 'προσπάθησε' να εξηγήσει για πιο λόγο έκανε τον 50αρη μπλε μαρέ. -
@lokatzis: μπράβο για την ψυχραιμία σας. Στο τέλος πάντως έπρεπε να καλέσετε αστυνομία.
-
πιαστον εκει και καντον μαυρο στο ξυλο και ασε την ψυχραιμια για αλλη μερα
-
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ανδρέα και lokatzi (ρε γμτ όλο ξεχνάω τ'όνομά σου) πιστεύω ότι καλώς πράξατε αφού δεν ξέρατε τι έχει προηγηθεί και μην ακούτε τους trollers(έλεος τόσο παλιό μέλος να τρολλάρει έτσι ). Ό,τι και να έκανε ο (πορνό)γερος δεν μπορεί να τον χτυπάει απροκάλυπτα ο νταβάς μες στη μέση του δρόμου, όπως και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους πολίτες. Υπάρχει (??) η δικαιοσύνη γι'αυτό
Κοίτα άμα έκανε τέτοιες μαλακίες ο πορνόγερος καλά έκανε και τις έφαγε. Και λίγες ήταν.
Εγώ πιστεύω ότι ο λοκατζής τις έφαγε από παρεξήγηση. Θα θεώρησε ο σφίχτουλας ότι είναι κάποιος φίλος του 50αρη ή κάτι τέτοιο και πάνω στην ένταση της στιγμής του έσκασε μια ξώφαλτση. Έτσι καταλαβαίνω εγώ από την ήπια μεταστροφή της συμπεριφοράς του μετά τα μπουνίδια που 'προσπάθησε' να εξηγήσει για πιο λόγο έκανε τον 50αρη μπλε μαρέ.Αν πάνω στην ένταση της στιγμής του είχα σκάσει κι εγώ 2-3 πριν εμπλακούν τα φιλαράκια του θα του άρεσε; ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ, ο τύπος έχει σοβαρό πρόβλημα αν δεν μπορεί να ξεχωρίσει μεταξύ 'εχθρών' και ασχέτων. Επίσης, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ότι Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ότι μας χτύπησε επειδή κάναμε κίνηση να καλέσουμε την αστυνομία. Λογική αντίδραση για κάποιον που τον 'πνίγει το δίκιο', ε;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]