-
'Γιατι φρεναρες αποτομα κ επεσα πανω σου απο πισω? Ε? ΓΙΑΤΙ ΡΕ?'
'Γιατι καπνιζετε μεσα σε εστιατοριο?' κ να σε κοιταει λες κ του πηδηξες τη μανα, επειδη επισημανες αυτο που ολοι εχουν δει κ κραζουν.
-
Δεν ξερω που να το βαλω. Βρειτε τις διαφορες
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2411220/ -
Είναι τόσο ζώο που στις μισές φωτογραφίες έχει το δάχτυλο μπροστά στο φακό
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2411220/όταν αποφασίσει τι κινητήρα φοράει, πόσα km έχει κάνει και του πότε είναι, να μας το πει κι εμάς. (εκτός κι αν το αμάξι του έχει διχασμένη προσωπικότητα. )
-
Eκτος και αν σηκωνει τηλεφωνα με αποκρυψη στις 3 το βραδακι ....
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2411220/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2659432/Εκτός από αυτά που ανέφεραν οι προηγούμενοι:
Το ένα χρυσαφί, το άλλο ασημί.
Το ένα με CD, το άλλο με Ράδιοκασετ/νο
Το ένα ζυγό, το άλλο μονό.Τι κερδίζω;
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2411220/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2659432/Εκτός από αυτά που ανέφεραν οι προηγούμενοι:
Το ένα χρυσαφί, το άλλο ασημί.
Το ένα με CD, το άλλο με Ράδιοκασετ/νο
Το ένα ζυγό, το άλλο μονό.Τι κερδίζω;
Το ΙΕΖ 3352 ειναι το μονό
-
Ε ναι βρε, αφού από 3 ξεκινάει
-
Οδηγώ σε κλασσικό στενάκι παραθεριστικού κέντρου (στον Ωρωπό συγκεκριμένα) με εξοχικές κατοικίες δεξιά – αριστερά με πλάτος για ένα αυτοκίνητο και χωρίς φωτισμό.
Στο βάθος (150 – 200 m) ενοχλητικότατα xenon φώτα με στραβώνουν τόσο που οριακά βλέπω 2 μηχανάκια που έρχονται από απέναντι. Σχεδόν τυφλός αναγκάζομαι να «παίξω» τους προβολείς (του σκαραβαίου του 1967!) 2-3 φορές μπας και μπορέσω και δω τίποτα ενώ παράλληλα συνειδητοποιώ ότι οι απέναντι προβολείς είναι σταματημένοι...
Φτάνοντας με τα χίλια ζόρια βλέπω μ@λ@κοπίτουρα με Transalp ο οποίος έχει πιάσει την ψιλή κουβεντούλα έξω από μια αυλή και σταματάω να του πω να τα σβήσει γιατί παρά λίγο να πατήσω τα παλικάρια με τα παπιά εξ’ αιτίας του... Πριν προλάβω να του μιλήσω γυρίζει και μου λέει έξαλλος «τι παίζεις φώτα ΡΕ με στράβωσες»!!!!!!!! Εκεί εξαντλήθηκε η υπομονή μου και του είπα που ακριβώς να βάλει (για να μην το κάνω εγώ) τα αρρύθμιστα γ@μώxenon του μαζί με το transalp.Ζώο και εγώ μαζί όμως γιατί ο διάλογος διεμείφθει παρουσία της 6χρονης κόρης μου η οποία τα είδε όλα.... αλλά πραγματικά είχα καιρό να τσαντιστώ τόσο.....
Άλλο ζώο πάλι έτερος 2τροχος ο οποίος στα διόδια στην λωρίδα που είναι χωρίς υπάλληλο αλλά πληρώνεις μόνο το ακριβές αντίτιμο πέρασε μαζί με την μπροστινή μου (εγώ μετά από αυτό viewtopic.php?f=5&t=47983&p=2308915#p2308915 πέρυσι δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω!) με αποτέλεσμα να κολλήσει η μπάρα και να περιμένουμε οι υπόλοιποι μ.....ς να έρθει ο υπάλληλος για να μας ανοίξει....
-
Φοβερό ζώο η 50άρα στο τζιπολέξους που πήγαινε στην αργά αριστερή γιατί έβγαζε φωτογραφίες τον εαυτό της με το 'smart' phone της από διάφορες γωνίες.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τη φωτογραφίσω στο φανάρι. ;Ή να την πάρω βιντεάκι, θα ήταν mega hit στο youtube. -
50άρα milf ή καμια ζαρωμενη;;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
50άρα milf ή καμια ζαρωμενη;;50αρα με τζιπολέξους?
Soccer mom ισως? -
Μια παρτσακλή ήταν.
-
Ζώα όλοι αυτοί οι 'μηχανόβιοι' που στην ουρά στα διόδια καβαλάνε τους πάντες (ενώ η ουρά είναι max 5 αμάξια μαζί με αυτό που πληρώνει!), θεωρώντας δεδομένο ότι δεν πρέπει να περιμένουν. Λες και οι άλλοι έχουν σταματήσει εκεί για να πιούνε καφέ.
Στο φανάρι ΑΝΤΕ και το κατάπιαμε το καβάλημα γιατί και καλά δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους (που δεν ισχύει γιατί το 99% αυτών με το που κάτσουν πρώτοι και ανάψει πράσινο, ξεκινάνε στο πράσινο χαλαροί).
Και στα διόδια τώρα??? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Στο φανάρι ΑΝΤΕ και το κατάπιαμε το καβάλημα γιατί και καλά δεν ενοχλούν τους υπόλοιπους (που δεν ισχύει γιατί το 99% αυτών με το που κάτσουν πρώτοι και ανάψει πράσινο, ξεκινάνε στο πράσινο χαλαροί).
επιβαλλεται να ξεκινησουν χαλαροι
για να μην τους κοψει στα δυο ο βιαστικος που περναει με βαθυ πορτοκαλι, τουτεστιν κοκκινο απο ωρααν εισαι μονιμως σε Pole position σε καθε φαναρι ετοιμος για εκτοξευση, λογικο να σε καθυστερουν
οσο για τα διόδια, κακο συνηθειο να παρακαμπτεις ουρα, μαλλον τους μενει απο τα φαναρια
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SAdz6WvQF9I
ζωα ή οχι?ΥΣ. δεν ειναι δικο μου το βιντεο.
-
Θέλεις να αρχίσω να μετράω παραβάσεις ?
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
για να μην τους κοψει στα δυο ο βιαστικος που περναει με βαθυ πορτοκαλι, τουτεστιν κοκκινο απο ωρααν εισαι μονιμως σε Pole position σε καθε φαναρι ετοιμος για εκτοξευση, λογικο να σε καθυστερουν
Να μην καβαλάνε τότε αν δεν ξεκινήσουν γρήγορα. Μα τι πιο προφανές?
Ή καβαλάς γιατί βιάζεσαι (οπότε να δείξουν οι άλλοι μία ανοχή) ή δεν βιάζεσαι και κάθεσαι στ' αυγά σου και πηγαίνεις σαν την κότα ή όπως τελοσπάντων γουστάρεις..
Να κάνεις και τα δύο, προφανώς είναι μ@Λ@Κί@ στο κεφάλι γιατί δε φτάνει που παρέκαμψες την ουρά, καθυστερείς και τους υπόλοιπους.οσο για τα διόδια, κακο συνηθειο να παρακαμπτεις ουρα, μαλλον τους μενει απο τα φαναρια
Αυτό (για μένα) λέγεται 'στ' @ρχίδι@ μου για τους γύρω μου, εγώ να κάνω τη δουλειά μου και οι άλλοι ας πάνε να πνιγούνε'. (είτε αυτό το κάνεις στα φανάρια είτε αυτό το κάνεις στα διόδια ή γενικά οπουδήποτε αλλού.
-
Ταξιδια (=διοδια) με τη μηχανη με καυσωνες και ζεστες πολλες την εχω κοψει .. (το γηρας...), οποτε συνηθως πλεον το βιωνω απο τη μερια του αυτοκινήτου.
Δεν εχω κανενα προβλημα να τους αφησω ολους τους 2τροχους να περασουνε αν εχει καυσωνα ή βροχη.
Φανταζομαι αμα τυχει να εισαι το αυτοκινητο απο πισω μου παλι τα ιδια θα λες και για μενα....
just so you know...'ζμπουτσαμ' και εσύ και η βιασύνη σου -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Να μην καβαλάνε τότε αν δεν ξεκινήσουν γρήγορα. Μα τι πιο προφανές?
Ή καβαλάς γιατί βιάζεσαι (οπότε να δείξουν οι άλλοι μία ανοχή) ή δεν βιάζεσαι και κάθεσαι στ' αυγά σου και πηγαίνεις σαν την κότα ή όπως τελοσπάντων γουστάρεις..
Να κάνεις και τα δύο, προφανώς είναι μ@Λ@Κί@ στο κεφάλι γιατί δε φτάνει που παρέκαμψες την ουρά, καθυστερείς και τους υπόλοιπους.οσο για τα διόδια, κακο συνηθειο να παρακαμπτεις ουρα, μαλλον τους μενει απο τα φαναρια
Αυτό (για μένα) λέγεται 'στ' @ρχίδι@ μου για τους γύρω μου, εγώ να κάνω τη δουλειά μου και οι άλλοι ας πάνε να πνιγούνε'. (είτε αυτό το κάνεις στα φανάρια είτε αυτό το κάνεις στα διόδια ή γενικά οπουδήποτε αλλού.
εννοειται οτι φτανεις πρωτος στο φαναρι, και φευγεις πρωτος, γιατι μπορεις
το ποσο γρηγορα θα ξεκινησεις, ειναι αναλογο των συνθηκωναλλα κ παλι λιγο χλωμο, να καθυστερουν τα αμαξια απο τις μηχανες
τωρα αν εσυ θες ολοι μπροστα σου να εχουν launch control προβλημα σου
προφανως κορναρεις στα milisecond απο τη στιγμη που θα αναψει πρασινοκαι εννοειται πως δε θα κατσει η μηχανη μεσα στον ηλιο ή τη βροχη για να πληρωσει διοδια
εχει ετοιμα τα ψιλα, παει γρηγορα, τα δινει κ γινεται καπνος
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]