-
Τα μεγαλύτερα ζώα στην παραπάνω ιστορία ήταν οι μπάτσοι...
-
προσαρμοσε μπροστα στη μηχανη ενα εμβολο,σαν αυτα που ειχαν τα παλια πολεμικα πλοια.και οταν βλεπεις τετοιους μη πατας φρενο,αλλα γκαζι,και σημαδευε τη πορτα του οδηγου
-
arj1383
το κοστος της ροδας (+ψαλιδιου), οπως κ την ταλαιπωρια που μου προκαλεσε κ το ποσο το ζυγιζω εναντι αλλων πραγματων, θα το κρινω εγω.
Απο εκει κ περα, η ευχη (που παραμενει κ θα ειναι η ιδια για καθε ιδιο τετοιο καριολη) δεν ηταν για το κοστος αλλα για τη συμπεριφορα. Κ ελα πες μου μετα αν ειναι υπερβολη, οταν ο ιδιος θα σε παρατησει ανασκελα στο δρομο ενα βραδυ που δεν θα υπαρχουν μαρτυρες κ θα σε εχει ξαπλωσει κατω εστω κ κατα λαθος κ οχι απο υπερτατη μαλακια (που ηταν το οτι πηγε κ βρηκε σε ροδα σωστα παρκαρισμενου, σε ευθεια).
-
Ένα ζώο ποδηλάτης σήμερα το πρωί (κατα τις 9 και) στην νησίδα ανάμεσα στα ρεύματα (ανάμεσα στα προστατευτικά κεκλιδώματα μαζί με το ποδήλατο) στον περιφεριακό Θεσσαλονίκης ήθελε να περάσει απέναντι...Συνάδελφος που πέρασε μετά από μισή ώρα τον είδε ακόμα εκεί....
Ότι να ναι πλέον στους δρόμους...χμμ λες να είναι ακόμα εκεί; για να δω http://155.207.18.200/video-monitor/motion.html -
ΓΜΤΧΡΣ
-
Ημισλίκ με 100.000 χιλιόμετρα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
μια θειτσα ειχε κατεβασει τη κορη της να της κανει μανουβρα να παρκαρει,και αυτη ειχε κλειστα τα παραθυρα για να μη φυγει το αρκουδισιον.
τελικα καταφερε να πεσει καθετα πανω στον πισω και να συνεχιζει να παταει γκαζι μεχρι που νευριασε και σηκωθηκε και εφυγε...Σημερα επειδη την εβλεπα τη μλκια ως περαστικος ζητησα απο μια θειτσα ευγενικα να κατεβει κατω να της το παρκαρω, οπως και εγινε..
Στο viewtopic.php?f=15&t=31644 δεν εγραψες ομως
Αφηνω στον Mad_Max να γραφει αυτες τις περιπτωσεις..
με φωναξε κανεις?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
μια θειτσα ειχε κατεβασει τη κορη της να της κανει μανουβρα να παρκαρει,και αυτη ειχε κλειστα τα παραθυρα για να μη φυγει το αρκουδισιον.
τελικα καταφερε να πεσει καθετα πανω στον πισω και να συνεχιζει να παταει γκαζι μεχρι που νευριασε και σηκωθηκε και εφυγε...Σημερα επειδη την εβλεπα τη μλκια ως περαστικος ζητησα απο μια θειτσα ευγενικα να κατεβει κατω να της το παρκαρω, οπως και εγινε..
Στο viewtopic.php?f=15&t=31644 δεν εγραψες ομως
Αφηνω στον Mad_Max να γραφει αυτες τις περιπτωσεις..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τιποτα, αλλα αυτο θα τον τσουξει περισσοτερο. Κ πριν αρχισουν οι υπολοιποι να χωνουν, σκεφτειτε τι θα εκανε ο ιδιος καριολης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.Είσαι κομματάκι , δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
προ δυο ωρων,κ ενω σερνομουν δικαβαλος με την συνονοματη πανω στην μοτοσυκλετα,πεταγεται σμαρτακιον πετρελαιοκινητο,που ηταν σταθμευμενο,χωρις φλας,ακριβως πανω μου. :εχω παρατηρησει οτι πολλοι σμαρτακηδες ειναι πολυ επικινδυνοι οδηγοι...κανουν πραγματα αψυχολογητα και δεν σκεφτονται τις συνθηκες...στο κατω κατω μια σταλια ειναι και σε ενα ενδεχομενο ατυχημα ειναι πολυ εκτεθειμενοι...πεταγονται, κανουν σφηνες γκαζωνουν εκει που δεν χρειαζεται. Καποιο κομπλεξ 'μεγεθους' το εχουν, και το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να συμβιβαστουν με το αυτοκινητο τους.
-
Αν ο άλλος δεν έχει μυαλό, ό,τι τιμόνι και να πιάσει στα χέρια του το ίδιο κάνει.
-
Είχα ένα Smart για δύο μέρες και έκανα τα ίδια. Σε προκαλεί το μικρό μέγεθος και η όλη παιχνιδιάρικη διάθεση.
-
Nα κάνεις σφήνες και να πετάγεσαι απ οπουδήποτε??
-
Βασικά αυτό που έχω καταλάβει οτι φταίει είναι οτι αρκετοί από αυτούς (ΟΚ, μην τους τσουβαλιάζουμε και όλους) όταν το πήραν νόμιζαν οτι αγόρασαν 4τροχη μοτοσυκλέτα και όταν έκατσαν στον άξονα και είδαν οτι ούτε κίνηση γλιτώνουν, ούτε να τα βάλουν όπου γουστάρουν μπορούν, τότε άρχισαν τις καγκουριές.
-
Οι πιο απιστευτοι ειναι αυτοι με τα μεγαλα atv πχ
που θεωρουν δεδομενο κ αυτονοητο οτι θα περνανε απο οπου κ οι αλλες 'μηχανες', αναμεσα απο τα αυτοκινητα...
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τιποτα, αλλα αυτο θα τον τσουξει περισσοτερο. Κ πριν αρχισουν οι υπολοιποι να χωνουν, σκεφτειτε τι θα εκανε ο ιδιος καριολης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.
Είσαι κομματάκι , δεν εξηγείται αλλιώς...
...σκεφτειτε τι θα εκανε ο ιδιος καριολης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.
Ναι ναι, οταν θα βρεθεις σε εκεινη τη θεση τα ξαναλεμε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...σκεφτειτε τι θα εκανε ο ιδιος καριολης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.
Ναι ναι, οταν θα βρεθεις σε εκεινη τη θεση τα ξαναλεμε.
ενταξει ρε kAcey το χεις ξεχειλωσει πια
το πιο πιθανο ειναι να μην καταλαβε καν ποσο μεγαλη ζημια εκανε....
ουτε αν ακουμπησε θα καταλαβε
το να ριχνεις καταρες στηριζομενος στο αν και αν και αν
ολουρμο που λεν κ στο χωριο μου -
Ζώα οι μεγάλη παρέα (μπορει και σύλλογος ) στην Νέα Μακρη που τσουρμο όλοι μαζι εσφαλμένη τα κόκκινα και έκαναν ότι τους γουστάρε στον δρόμο.
Όταν μάλιστα ρώτησα έναν, αν τους πιάνει και αυτούς ο ΚΟΚ, γύρισε και μου είπε: όχι...
Οχια του απαντώ... Είμαι που είμαι με τα δικα μου... Αν έκανε να κατέβει απο το ποδηλατο, ακόμα εκει θα ήμασταν.
Μαλάκα! -
Εχουν αυξηθει οι μαλακες με τα ποδηλατα...
blackpug
Αν δεν καταλαβε οτι χτυπησε ροδα παρκαρισμενου τοσο δυνατα ωστε να στραβωσει ψαλιδι, δεν πρεπει να ειναι στο δρομο. Εγω σε παω στοιχημα οτι την εκανε γιατι ηταν (ενας ακομη) ανασφαλιστος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι ναι, οταν θα βρεθεις σε εκεινη τη θεση τα ξαναλεμε.Πάμε ξανά, μπας και το χωρέσει η κούτρα σου αυτή τη φορά:
Αν σου χτυπούσε το αμάξι, εσύ ήσουν μπροστά για να το δεις και αυτός αντί να ζητήσει συγνώμη και να κάνει δήλωση στην ασφαλιστική (αφού ήταν τέτοια η ζημιά που λές), προσπαθούσε να φύγει ή άρχιζε να πουλάει τρέλα ή σου ζητούσε τα ρέστα κι από πάνω, και το πράγμα κατέληγε σε ξύλο, θα ήμουν 100% μαζί σου.
Τώρα, έτσι όπως έγινε η ιστορία, αν έλεγες 'Καρκίνο στο πούστη', εντάξει, πάει κι έρχεται...
Το να εύχεσαι κάτι τέτοιο σε τρίτα άτομα, που δεν έχουν καμία υπαιτιότητα στο θέμα, είναι το ήθικό ανάλογο των ταλιμπάν που πετροβολούν γυναίκες θύματα βιασμού (γιατί το θεωρούν μοιχεία!). Πρέπει να είσαι εντελώς **ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ **για να μη μπορείς να το καταλάβεις αυτό...
-
ναι, ναι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]