-
Πετάει το αρκουδίσιον;
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Πετάει το αρκουδίσιον;Red Bull!!!Δινει φτερα!!!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
μια θειτσα ειχε κατεβασει τη κορη της να της κανει μανουβρα να παρκαρει,και αυτη ειχε κλειστα τα παραθυρα για να μη φυγει το αρκουδισιον.
τελικα καταφερε να πεσει καθετα πανω στον πισω και να συνεχιζει να παταει γκαζι μεχρι που νευριασε και σηκωθηκε και εφυγε...τόση ώρα το 'σκούνταγε' να πάει πιο πέρα. Ε μα!!! Αφού δεν καταλάβαινε...όχι που θα κάτσει να ασχοληθεί με το παχύδερμο!!!
(δεν σχολιάζω καν τη συμπεριφορά της γιατί το ban το έχω στο τσεπάκι )
-
Αν και μου αρέσει να κατεβαίνω απο Αθήνα για το πατρικό στην Αμαλιάδα βραδυνές ώρες χτές απλά δεν παλευόταν η κατάσταση. Κάγκουρας με Golf 5 Fsi με afternarket xenon να τον έχω πίσω μου και να μας έχει πραγματικά στραβώσει. Η κατάσταση πολύ απλά δεν παλευόταν και αναγκάστηκα να κόψω και να με προσπεράσει μπας και γλυτώσουμε τα ματάκια μας. Με το που με προσπέρασε άρχισαν οι απέναντι να του παίζουν φώτα για τον ίδιο προφανώς λόγο.
Επίσης οταν έχει καεί η λάμπα της μεσαίας σκάλας τι κάνουμε??? Πολύ απλά ανάβουμε την μεγάλη σκάλα και γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα τους απέναντι οδιγούς.
Ασε δε την ομίχλη που συνάντησαν αρκετοί οδηγοί και είχαν αναμμένους τους προβολείς ομίχλης.
Τελικά πρέπει να αναθεωρήσω την αποψή μου για το πότε είναι η καλύτερη ώρα για ταξίδι τους θερινούς μήνες. -
Πειραιώς, ρεύμα προς Πειραιά. Φεύγει άτομο από τη δεξιά λωρίδα, μπαίνει με φλας μπροστά μου στην αριστερή και κόβει στα 20-30 χλμ για κάμποση ώρα, μέχρι που μας πιάνει και το φανάρι. Έρχομαι δίπλα του, τού βάζω τις φωνές.
Απαντάει 'Εντάξει, έψαχνα κάτι στην απέναντι πλευρά'. -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Αν και μου αρέσει να κατεβαίνω απο Αθήνα για το πατρικό στην Αμαλιάδα βραδυνές ώρες χτές απλά δεν παλευόταν η κατάσταση. Κάγκουρας με Golf 5 Fsi με afternarket xenon να τον έχω πίσω μου και να μας έχει πραγματικά στραβώσει. Η κατάσταση πολύ απλά δεν παλευόταν και αναγκάστηκα να κόψω και να με προσπεράσει μπας και γλυτώσουμε τα ματάκια μας. Με το που με προσπέρασε άρχισαν οι απέναντι να του παίζουν φώτα για τον ίδιο προφανώς λόγο.
Επίσης οταν έχει καεί η λάμπα της μεσαίας σκάλας τι κάνουμε??? Πολύ απλά ανάβουμε την μεγάλη σκάλα και γράφουμε στα παλιά μας υποδήματα τους απέναντι οδιγούς.
Ασε δε την ομίχλη που συνάντησαν αρκετοί οδηγοί και είχαν αναμμένους τους προβολείς ομίχλης.
Τελικά πρέπει να αναθεωρήσω την αποψή μου για το πότε είναι η καλύτερη ώρα για ταξίδι τους θερινούς μήνες.Δεν είναι θέμα ώρας....είναι θέμα χώρας...
Αυτά που αναφέρεις δυστυχώς είναι καθημερινό Ελληνικό φαινόμενο.
Μαγκιά με κινέζικα xenon και αναμμένους προβολείς ομίχλης, αλα Ελληνικά... -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
μια θειτσα ειχε κατεβασει τη κορη της να της κανει μανουβρα να παρκαρει,και αυτη ειχε κλειστα τα παραθυρα για να μη φυγει το αρκουδισιον.
τελικα καταφερε να πεσει καθετα πανω στον πισω και να συνεχιζει να παταει γκαζι μεχρι που νευριασε και σηκωθηκε και εφυγε...Σημερα επειδη την εβλεπα τη μλκια ως περαστικος ζητησα απο μια θειτσα ευγενικα να κατεβει κατω να της το παρκαρω, οπως και εγινε..
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Τελικά πρέπει να αναθεωρήσω την αποψή μου για το πότε είναι η καλύτερη ώρα για ταξίδι τους θερινούς μήνες.Δεν είναι θέμα ώρας....είναι θέμα χώρας...
Αυτά που αναφέρεις δυστυχώς είναι καθημερινό Ελληνικό φαινόμενο.
Μαγκιά με κινέζικα xenon και αναμμένους προβολείς ομίχλης, αλα Ελληνικά...αυτο με τα μουφοξενον ειναι σουπερ ενοχλητικο
αλλα το περιεργο ειναι οτι σε μερικα αυτοκινητα και σε ολα τα φορτηγα που φορανε τετοια δεν ενοχλουν.
τι σκατα? -
Εχει να κανει με το σχεδιασμο του φαναριου, το υψος του οχηματος αλλα κ αν εχει κατσει κανεις να τα ρυθμισει σωστα (τα λαθος ρυθμισμενα ενοχλουν πολυ περισσοτερο απο το ιδιο φαναρι σε απλο).
Ευχομαι στον καριολη που επεσε πανω στη ροδα του επαγγελματικου μου κ στραβωσε το ψαλιδι, αφηνοντας με χωρις αυτοκινητο για τη δουλεια, να δει τα παιδια του με καρκινο.
-
Τιποτα, αλλα αυτο θα τον τσουξει περισσοτερο. Κ πριν αρχισουν οι υπολοιποι να χωνουν, σκεφτειτε τι θα εκανε ο ιδιος καριολης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.
-
καλυτερη ωρα για ταξιδι ελλαδα ειναι ξημερωματα!!!το εχω κανει μερικες φορες και δεν ειχα εκνευριστει ποτε.αντε ομως να σηκωνεσαι τετοια ωρα ειναι πολυ σπαστικο.οσο για ζημιες στα παρκαρισμενα ειναι καθημερινο φαινομενο.και μενα μου τσαλακωσει προφυλακτηρα κι ακομα ετσι το χω.ολα αυτα βεβαια αθηνα.στο χωριο μου εχουν κανει 1-2 γρατσουνιες, ο ενας μαλιστα που ειναι και γειτονας δε ειχε ασφαλεια.το αφησα ως εχει με την υποσχεση να μου κανει οικοδομικη εργασια οπως και εγινε.ολα μελι γαλα.
-
Ναι, ολα μελι-γαλα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
τελικα καταφερε να πεσει καθετα πανω στον πισω και να συνεχιζει να παταει γκαζι μεχρι που νευριασε και σηκωθηκε και εφυγε...Σημερα επειδη την εβλεπα τη μλκια ως περαστικος ζητησα απο μια θειτσα ευγενικα να κατεβει κατω να της το παρκαρω, οπως και εγινε..
Oι σιτροενακιδες αντι να περνανε γιαγιαδες απεναντι,τους παρκαρουν και τα χρεπια..Τι ευγενικοι αυτοι οι γαλλοαναθρεμενοι
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στο viewtopic.php?f=15&t=31644 δεν εγραψες ομως
-
Αυτοι οι ντιλιβεροπαπακιδες που μεσα στα στενα της πολης ερχονται και σου κολλανε πισω στην προφυλακτηρα (ακρανωτοι εννοειται) και μαρσαρουν χωρις ταχυτητα στο κιβωτιο για να ακουσεις την (κομμενη) εξατμιση τους και να ψαρωσεις, και πανε ποτε δεξια ποτε αριστερα για να βρουν μια χαραμαδα να σε περασουν, εχουν καταντησει αηδια πλεον.
Επειδη δηλαδη αυτοι βιαζονται να πανε να παραδοσουν την μακαροναδα, πρεπει δηλαδη ολοι να πηγαινουμε σαν τρελοι μεσα στα στενα. Και στο τελος να οταν σε περνανε, να ριχνουν και παναγιες.
Καμια μερα θα φερω κανενος τη μακαροναδα στο κεφαλι, μα το θεο. -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο viewtopic.php?f=15&t=31644 δεν εγραψες ομως
Αφηνω στον Mad_Max να γραφει αυτες τις περιπτωσεις..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τιποτα, αλλα αυτο θα τον τσουξει περισσοτερο. Κ πριν αρχισουν οι υπολοιποι να χωνουν, σκεφτειτε τι θα εκανε ο ιδιος καριολης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.Φίλε μου καλό θα ήταν να σκέφτεσαι πρίν γράψεις κάτι. Είναι για εμένα αδιανόητο να δίνεις τέτοιες ευχές για τα παιδιά κάποιου ή ακόμα και για τον ίδιο ανεξάρτητως του τι διαφορά έχεις μαζί του.
Εγώ να σκεφτώ τι θα έκανε ο ίδιος καριόλης αν προκαλουσε τροχαιο με τραυματισμο, κανα βραδυ πχ, οταν σηκωνεται κ φευγει επειδη ακουμπησε μια ροδα.
Εσύ απλά σκέψου πόσο κοστίζει η μία αυτή ρόδα και τα διαφυγόντα σου κέρδη μιας και μιλάμε για επαγγελματικό... και πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις και οι θεραπείες για ένα καρκινοπαθή. Το ψυχολογικό το αφήνω απ' εξω..
Δεν νομίζω ότι χωράει σύγκριση.. Οπότε την επόμενη φορά απλά ευχήσου του να του καεί το βίντεο που λέγαμε παλιά ή το μότερ
Όλα τα παραπάνω φιλικά και χωρίς παρεξήγηση!
-
Ζωον ή μαλλον δερμα (γιατι τα ζωα καταλαβαινουν, ενω τα δερματα οχι) ειχε αφησει το κοριτσακι να βγει απο την μεση και πανω κρεμασμενο στο παραθυρο της πισω πορτας του αυτοκινητου και το παιδι να χαζευει σα να ειναι σκυλι που βλεπουμε σε ταινιες . Δεν νοιωθουν τα ατομα αυτα??? Ο αλλος απο μπροστα καποιος απο τους πισω συνεπιβατες πεταξε ενα μπουκαλακι νερο στον δρομο . Εγω ακολουθουσα απο πισω.... οι χειρονομιες πηγαν συννεφο.
-
προ δυο ωρων,κ ενω σερνομουν δικαβαλος με την συνονοματη πανω στην μοτοσυκλετα,πεταγεται σμαρτακιον πετρελαιοκινητο,που ηταν σταθμευμενο,χωρις φλας,ακριβως πανω μου.δαγκωνω τα φρενα,τοσο λογω απειριας στις μοτοσυκλετες,οσο κ λογω αποστασης μηδενικης.
αποτελεσμα,πολυ ελαφρια συγκρουση.η κοπελα μου εχει τρομαξει κ του φωναζει του οδηγου '' ρε πας καλα?'',εγω τον κοιταω κ λεω ''ε ρε μαλακες που υπαρχουν''..
το ακουει ο μεγαλυτερος αδερφος του που ηταν συνοδηγος κ λεει ''χαλαρωσε μη σε σπασω''..οπ λεω,εδω ειμαστε..
καλω την αστυνομια,ενω εχουν βγει απο το χαρτοκουτι τους οι αφοι κ φωναζουν κ χτυπουν γροθιες στο καημενο το σμαρτακι(ηταν κ ντιζελ το καημενο)..
μεχρι να ερθει η αστυνομια(γιατι δεν ηρθε τροχαια δεν γνωριζω..),μου λεει οτι αν δεν ηταν η κοπελα μου μπροστα θα με ειχε κοψει στα 2,θα με ειχε κανει λιωμα κτλ κτλ..εγω,παραξενο για μενα,παραμενω ηρεμος,δεν ορμαω,αλλα αντιθετως πηγαινω μπροστα του ακριβως,με τα χερια στην πλατη κ του λεω να με χτυπησει.κ λεει οτι δεν το κανει επειδη καλεσα αστυνομια κ οτι δεν φοραω παντελονια..τεσπα,μαζευτηκε κοσμος,προσπαθουσαν να μας ηρεμησουν,αυτος συνεχιζε να απειλει(ελεγε οτι ταχα μου οι αστυνομικοι ειναι φιλαρακια του) να με δειρει κτλ κτλ..Α.κ οτι θα μου κανει μηνυση για εξυβριση.
ερχονται 2 μοτοσυκλετες διας κ ξεκιναει η διαδικασια..ζητουν απο τον οδηγο ταυτοτητα,ντεν εκει μαζι του.ζητουν διπλωμα ντεν εκει μαζι του.κοιταω το σμαρτακι,ειναι ντιζελ,αρα ευρο4(το προηγουμενο μοντελο),αρα παρανομο εντος θεσνικης.
λεω απο μεσα μου..''λες?να τους τρεχω κ να μη φτανουν? ασε,εχω αυριο να φευγω ιταλια,δεν θελω παραπανω τρεξιματα''..
αποτελεσμα,απλη καταγραφη του συμβαντος(οτι του ατυχηματος,αλλα της λογομαχιας ),παρολο που τα αδερφια δεν παραδεχοντουσαν οτι με απειλουσαν..οταν εφυγαν,οι διας,μου ειπαν οτι δεν επρεπε καν να ασχοληθω,αν κ με καταλαβαινουν οτι τρομαξα οταν συγκρουστηκαμε(περισσοτερο αγκαλιαστηκαμε)..κ οτι τα ιδια τους τυγχαινουν καθημερινως,παρολο που εχουν φαρο..καταληγωντας,αν δεν ηταν η κοπελα μου παρουσα,πιθανως τωρα να ειχαμε αλλη καταληξη(εχω κ λιγο αγχος τελευταια κ μου βγαινει σε νευρακια)..αλλα τελικα,εστω κ μετα καθυστερησεως,εδωσα τοπο στην οργη κ φυγαμε..ασχετως που μπροστα στην αστυνομια,το επαιζαν ηρεμοι κ δεν παραδεχοντουσαν τις απειλες..
υ.γ.
2 αστεια εχει η υποθεση.
πρωτο:μου λεει ο μεγαλος αδερφος ''εγω φιλε ειμαι εκπαιδευτικος'' κ του λεω ''κ εγω φαρμακοτριφτης,που κολλαει αυτο?'' κ πεταγεται μια γιαγια που ηταν διπλα μας κ με ρωταει ''που εχετε το φαρμακειο σας?''
δευτερο:οταν με απειλουσε οτι ''θα με κοψει στα 2'' κτλ κτλ,ηταν πανω σε υψωμα(υψος διπλασιο απο ενα πεζοδρομιο) για να ειμαστε σχεδον στο ιδιο υψος!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]