-
περιμενω απαντηση kacey...
-
Dog80 ξεκώλλα... είσαι λάθος, είτε σου αρέσει, είτε όχι...
Πήγαινε στον Δήμο και κάνε μια αίτηση για να γυρίσει ο μονόδρομος ανάποδα, δηλαδή να μπει το απαγορευτικό απο την πάνω μεριά...
Αν το δεχτούν έχει καλώς, αν όχι τον πούλο. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ζώο είσαι εσύ σ'αυτή την περίπτωση. Δεν το καταλαβαίνεις?? Είσαι πολύ τυχερός που δεν φώναξε αστυνομία για τα περαιτέρω.
Sent from a galaxy far far away
Σοβαρά? Ο άλλος που πήγαινε σαν μανιακός σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας τί ήταν?
Το οτι πήγαινε σαν μανιακός δεν αποδεικνυόταν όταν θα ερχόταν η αστυνομία. Το οτι ήσουν ανάποδα ήταν όμως πασιφανές. Think about it.
@dog80
Να μπαίνεις με την όπισθεν, οπότε στον επόμενο 'τιμωρό της παρανομίας' του ρίχνεις μια ψιλή και φωνάζεις ότι έπεσε πάνω σου.
Γειτονιά σου είναι, θα έχεις και 'μάρτυρες'...Και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Ούτε να τιμωρήσω κανέναν θέλω ούτε να σπάσω το αυτοκινητό μου. Να πάω σπίτι μου θέλω
Κάνε τον κύκλο για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Πόσος είναι? 300 μέτρα? 400 μέτρα?
-
εντάξει μπορεί να φέρθηκε ο άλλος σαν ζώο αλλά η δική σου συμπεριφορά ήταν χειρότερη . αν έφευγες και έκανες τον κύκλο άνετα το έγραφες εδώ και τον έκραζες και κανείς δεν θα σου έλεγε κάτι . Με αυτό που έκανες όμως το γύρισες μπούμερανγκ κι έχασες το δίκιο σου ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το οτι ήσουν ανάποδα ήταν όμως πασιφανές.Γι' αυτό πρέπει να μπαίνει με την όπισθεν...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ζώο είσαι εσύ σ'αυτή την περίπτωση. Δεν το καταλαβαίνεις?? Είσαι πολύ τυχερός που δεν φώναξε αστυνομία για τα περαιτέρω.
@dog80
Να μπαίνεις με την όπισθεν, οπότε στον επόμενο 'τιμωρό της παρανομίας' του ρίχνεις μια ψιλή και φωνάζεις ότι έπεσε πάνω σου.
Γειτονιά σου είναι, θα έχεις και 'μάρτυρες'...Και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Ούτε να τιμωρήσω κανέναν θέλω ούτε να σπάσω το αυτοκινητό μου. **>Να πάω σπίτι μου θέλω
**
Αν ειχες γραψει και 'να παω στην δουλεια μου θελω' θα ειχε συμπυκνωθει ολο το thread σε 2 προτασεις. εντελως φιλικα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δηλαδή αν ερχόταν σιγά σιγά και σου έλεγε 'ξέρεις μεγάλε είσαι ανάποδα, κάνε σε παρακαλώ όπισθεν μέχρι τη διασταύρωση' θα του έλεγες 'οκ, έχεις δίκιο, λάθος μου' και θα έκανες όπισθεν και μετά ίσως και τον κύκλο ?!?
Η υπερβολική ίσως αντίδραση του αλλουνού 'μετέτρεψε' την παρανομία σου σε δικό του άδικο και δικό σου δίκιο ?
Διαβάζεις τι γράφεις ?
Έλα να το κάνεις και στο δικό μου στενό αυτό, στο οποίο οι 4 στους 5 είναι επι μονίμου βάσεως ανάποδα και όταν σου ζητήσω να κάνεις πίσω, ΟΠΩΣ και να σου το ζητήσω, κλείδωσε το και φύγε. Και έλα μετά να μου πεις που θα το βρεις. Ένα θα σου πω μόνο, πριν 1 εβδομάδα έιχα ένα ψιλοφιλιματάκι με ένα κορσάκι (**έφταιγα ** εγώ) και δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τι ζημιά έπαθα εγώ ...
-
Το θέμα είναι, κατά πόσο είναι διατεθειμένος κανείς να υποβιβάσει την αξιοπρέπειά του, για να 'κάνει τη δουλειά του' με κάθε τρόπο ...
Τι θέλω και μιλάω κι εγώ όμως πρωινιάτικα περί αξιοπρέπειας στους ελληνικούς δρόμους (και γενικώς) ... -
Τώρα που ο άλλος ξέρει που μένεις, περιμενε κανένα ωραίο ξύπνημα πάντως... ο κόσμος είναι τρελός.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έτσι είσαι? Κραααακ τραβάω το χειρόφρενο, παίρνω τα πράγματά μου απο το αυτοκίνητο, κλειδώνω και φεύγω! Το ζώο να βρίζει να απειλεί και να ωρύεται ενώ εγώ χαλαρός μπαίνω στην πολυκατοικίαΜετά απο 2-3 λεπτά που είχε φύγει το ζώο πάω και παίρνω το αυτοκίνητο και το βάζω στο γκαραζ.
Αλλά αν μου έρχεται ο άλλος με λυμένο το ζωνάρι για καυγά μαγκιά-κλανιά-εξάτμιση τότε δέν κάνω πίσω χιλιοστό
Ειλικρινά...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δηλαδή αν ερχόταν σιγά σιγά και σου έλεγε 'ξέρεις μεγάλε είσαι ανάποδα, κάνε σε παρακαλώ όπισθεν μέχρι τη διασταύρωση' θα του έλεγες 'οκ, έχεις δίκιο, λάθος μου' και θα έκανες όπισθεν και μετά ίσως και τον κύκλο ?!?Να σου θυμίσω οτι με έκλεισε ακριβώς 2 μέτρα πρίν τη γκαραζόπορτά μου. Αν ερχόταν με κανονική ταχύτητα εγώ θα έμπαινα στο γκαράζ μου και ούτε θα με έκλεινε ούτε θα τον έκλεινα.
Μετά οταν του είπα να κάνει πίσω 2 μέτρα να μπώ στο γκαράζ μου επέμενε να κάνω εγώ πίσω, λές και αν έκανε αυτός πίσω θα του θιγόταν η αντρική του υπόληψη
Οσο για το άλλο που λες, ας έπεφτε πάνω μου. Εγώ εξω απο τη γκαραζόπορτά μου ήμουν, ας αποδείκνυε αν μπορούσε οτι εγώ έπεσα πάνω του και όχι αυτός.
Γενικά αυτή η τυφλή προσκόληση στο γράμμα του νόμου που δείχνετε μερικοί χρήζει ψυχολογικής παρακολούθησης. Μου φαίνεται οτι όταν κυκλοφορείτε στο δρόμο μονίμως ψάχνεστε να βρείτε στον άλλο κάποια παρανομία μονο και μόνο για να του την βγείτε απο πάνω
-
-
dog80
Αυτό που περιγράφεις γίνεται και στη δικιά μου περιοχή και ομολογώ ότι στις ~50 φορές που γίνεται το μήνα, οι 3 από αυτές καταλήγουν να είναι επικίνδυνες και η 1 εως πολύ επικίνδυνη ακόμα και εαν ο δρόμος είναι σχετικά... πλατύς για μονόδρομο. Είναι και ενοχλητικό και επικίνδυνο. Γτ δε μπορούμε να διαφωνήσουμε στο γεγονός ότι όοοοσο λάθος και εαν είναι όλοι μα όλοι(καλά.. σχεδόν όλοι) έχουμε τρέξει σε μονόδρομο είτε γρήγορα είτε πολύ γρήγορα. Ο άλλος που περιγράφεις δεν είναι μαλάκας. Μπορεί να είχε τα νεύρα του, οτιδήποτε ρε συ. Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνεις τη κότα και είσαι ευγενικός. Μπορούσες να πεις (ενω φώναζε ο άλλος, πρόσεξε..) ότι έχει δίκιο και ότι μένεις εδώ κοντά κτλ κτλ. Εκεί ναι.
Αλλά να κάνουμε το μάγκα ενώ είμαστε λάθος??? Ποτέ? Εαν ο άλλος περνάει με stop όμως και του το λέμε και μας βρίζει? Ε εκεί ναι. Να κατεδαφίσω τη μισή Αθήνα για πάρτη του.. Λέμε τώρα. -
Το γεγονος οτι ηθελε να μπει στην πρωτη εισοδο 2 μετρα δεν μπορει να το ξερε ο αλλος, το οτι πατησε γκαζι επιτηδες για να τον αναγκασει να κανει πισω.. ειναι ενα θεμα... μιας και περιμενε οτι πηγαινε να περασει ολο το δρομο αναποδα... ο φιλος μας....Τυπικα δικιο εχει ο κανονικα ερχομενος αλλα και ο φιλος μας σκευθηκε ....οικολογικα... ομως τυπικα ειχε αδικο... παντως μικρο το κακο..... με λιγη καλη θεληση και υποχωρησεις ολα τελειωνουν ηρεμα... και οικολογικα.... ειδικα στην εποχη που ζουμε....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δηλαδή αν ερχόταν σιγά σιγά και σου έλεγε 'ξέρεις μεγάλε είσαι ανάποδα, κάνε σε παρακαλώ όπισθεν μέχρι τη διασταύρωση' θα του έλεγες 'οκ, έχεις δίκιο, λάθος μου' και θα έκανες όπισθεν και μετά ίσως και τον κύκλο ?!?
Να σου θυμίσω οτι με έκλεισε ακριβώς 2 μέτρα πρίν τη γκαραζόπορτά μου. Αν ερχόταν με κανονική ταχύτητα εγώ θα έμπαινα στο γκαράζ μου και ούτε θα με έκλεινε ούτε θα τον έκλεινα.
Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα το έγραφες αυτό . Αν δεν μπορείς να διακρίνεις που είναι η βλακεία σε αυτό που γράφεις τότε μάλλον ότι και να σου γράψουνε εδω μέσα τζάμπα θα στο γράψουνε
Μετά οταν του είπα να κάνει πίσω 2 μέτρα να μπώ στο γκαράζ μου επέμενε να κάνω εγώ πίσω, λές και αν έκανε αυτός πίσω θα του θιγόταν η αντρική του υπόληψη
Περίπου όσο θα θιγόταν και η δική σου υπόληψη αν έκανες τον κύκλο ?
Οσο για το άλλο που λες, ας έπεφτε πάνω μου. Εγώ εξω απο τη γκαραζόπορτά μου ήμουν, ας αποδείκνυε αν μπορούσε οτι εγώ έπεσα πάνω του και όχι αυτός.
Στη θέση του επαναλλαμβάνω δεν θα το είχα αφήσει έξω από την γκαραζόπορτα αλλά αν αντιδρούσες με τον τρόπο που αντέδρασες θα στο έσερνα μέχρι το επόμενο στενό
Γενικά αυτή η τυφλή προσκόληση στο γράμμα του νόμου που δείχνετε μερικοί χρήζει ψυχολογικής παρακολούθησης.
Υπάρχει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου (κοινώς η απλή, γ@μημένη ανθρώπινη ΛΟΓΙΚΗ). Στο στενό που μένω και που ήδη είπα ότι 4 στους 5 είναι μονίμως ανάποδα, υπάρχει αντίστοιχη πολυκατοικία με την δική σου μόνο που αυτή είναι ακριβώς στην γωνία. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να μπουν σε αυτή μπαίνουν ανάποδα αλλά η είσοδος του παρκινγκ τους είναι όυτε στα 5 μέτρα. Εκεί ούτε φασαρία θα κάνω, ούτε έχω πει ποτέ ότι είναι λάθος. Η είσοδος είναι τόσο κοντά στην διασταύρωση που απλά στρίβουν και μπαίνουν μέσα κατευθείαν χωρίς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να εμποδίσουν ποτέ κανέναν. Αν ο άλλος όμως μπει ανάποδα και θέλει να κάνει όλο το στενό ΑΝΑΠΟΔΑ εκει ας έρθει να κάνει τον μάγκα
Μου φαίνεται οτι όταν κυκλοφορείτε στο δρόμο μονίμως ψάχνεστε να βρείτε στον άλλο κάποια παρανομία μονο και μόνο για να του την βγείτε απο πάνω
Παίζει βέβαια πάντως και το σενάριο να προσπαθείς να ΜΗΝ κάνεις την παρανομία, ή ΟΤΑΝ την κάνεις να ζητάς απλά μια συγνώμη και να την κάνεις με ελαφριά, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ? Το βλέπεις γενικά σαν ρεαλιστικό, σαν πιθανό αυτό το ενδεχόμενο, ή δεν παίζει με την καμία ?!?
Το ζουμί πάντως ξέρεις πιο είναι? Ότι ΟΣΟΙ και να σου γραψουν εδώ μέσα, ΟΠΩΣ και να στο γράψουν, ότι έκανες μ@λακία (και την ενίσχυσες μπαίνοντας εδώ να γράψεις ότι και όπως το έγραψες) δεν πρόκειται καν να σου περάσει από το μυαλό η πιθανότητα να έχουν δίκιο που σου τη λένε. Το ίδιο ισχύει και για το 99,99% από όσους συμπεριφέρονται σαν εσένα και δυστυχώς αυτό είναι τελικά το μεγάλο πρόβλημα μας
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το γεγονος οτι ηθελε να μπει στην πρωτη εισοδο 2 μετρα δεν μπορει να το ξερε ο αλλος, το οτι πατησε γκαζι επιτηδες για να τον αναγκασει να κανει πισω.. ειναι ενα θεμα... μιας και περιμενε οτι πηγαινε να περασει ολο το δρομο αναποδα... ο φιλος μας....Τυπικα δικιο εχει ο κανονικα ερχομενος αλλα και ο φιλος μας σκευθηκε ....οικολογικα... ομως τυπικα ειχε αδικο... παντως μικρο το κακο..... με λιγη καλη θεληση και υποχωρησεις ολα τελειωνουν ηρεμα... και οικολογικα.... ειδικα στην εποχη που ζουμε....Να που τελικά, για πρώτη φορά (ελπίζω όχι και τελευταία), συμφώνησες μαζί μου. Αυτό θα το καταγράψω να υπάρχει...
-
@ dog80:
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Το γεγονος οτι ηθελε να μπει στην πρωτη εισοδο 2 μετρα δεν μπορει να το ξερε ο αλλος, το οτι πατησε γκαζι επιτηδες για να τον αναγκασει να κανει πισω.. ειναι ενα θεμα... μιας και περιμενε οτι πηγαινε να περασει ολο το δρομο αναποδα... ο φιλος μας....Τυπικα δικιο εχει ο κανονικα ερχομενος αλλα και ο φιλος μας σκευθηκε ....οικολογικα... ομως τυπικα ειχε αδικο... παντως μικρο το κακο..... με λιγη καλη θεληση και υποχωρησεις ολα τελειωνουν ηρεμα... και οικολογικα.... ειδικα στην εποχη που ζουμε....
Να που τελικά, για πρώτη φορά (ελπίζω όχι και τελευταία), συμφώνησες μαζί μου. Αυτό θα το καταγράψω να υπάρχει...
To 'ευχαριστώ' ξέχασες.
-
Θυμαμαι οτι παλια στους 4τροχους,ειχε μια στηλη με νομικες συμβουλες-δεδικασμενα,
οπου αναφερονταν ξεκαθαρα περιπτωση οδηγου οπου αυτος που ηταν κανονικα στον μονοδρομο τρακαρε με αυτον που ηταν παρανομα στον μονοδρομο και το δικαστηριο επιδικασε ευθυνη σε αναλογια 70%-30% αντιστοιχα για τον καθενα τους.
Αυτος που ηταν κανονικα ισχυριστικε ( οτι λογο εργων στον παραλληλο δρομο) ολοι εμπαιναν αναποδα στον μονοδρομο για να γλυτωσουν χρονο και ο δικαστης απαντησε οτι ακριβως επειδη το γνωριζε οτι λογω των εργων εμπαινε κοσμος αναποδα στον μονοδρομο ηταν υποχρεωμενος και αυτος να δειξει μεγαλυτερη προσοχη ασχετα αν ο αλλος ηταν παρανομος και ετσι επιδικασε τις ευθυνες με το παραπανω ποσοστο. -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Παίζει βέβαια πάντως και το σενάριο να προσπαθείς να ΜΗΝ κάνεις την παρανομία, ή ΟΤΑΝ την κάνεις να ζητάς απλά μια συγνώμη και να την κάνεις με ελαφριά, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ? Το βλέπεις γενικά σαν ρεαλιστικό, σαν πιθανό αυτό το ενδεχόμενο, ή δεν παίζει με την καμία ?!?Το ζουμί πάντως ξέρεις πιο είναι? Ότι ΟΣΟΙ και να σου γραψουν εδώ μέσα, ΟΠΩΣ και να στο γράψουν, ότι έκανες μ@λακία (και την ενίσχυσες μπαίνοντας εδώ να γράψεις ότι και όπως το έγραψες) δεν πρόκειται καν να σου περάσει από το μυαλό η πιθανότητα να έχουν δίκιο που σου τη λένε. Το ίδιο ισχύει και για το 99,99% από όσους συμπεριφέρονται σαν εσένα και δυστυχώς αυτό είναι τελικά το μεγάλο πρόβλημα μας
Ακριβώς ο τυπικός Νεοέλλην, δεν ιδρώνει γιατί απλά κάνει την 'δουλειά του' και επειδή στην δική του συμπαντική διάσταση αντιλαμβάνεται (όσο μπορεί και επιτρέπεται από την νοητική του κατάσταση) λέει το τυπικό 'έλα μωρέ κάνε λιγάκι να βολευτούμε όλοι'.
Που θα πάει όμως θα χρειαστεί να αλλάξετε και εσείς στάση.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]