Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δηλαδή αν ερχόταν σιγά σιγά και σου έλεγε 'ξέρεις μεγάλε είσαι ανάποδα, κάνε σε παρακαλώ όπισθεν μέχρι τη διασταύρωση' θα του έλεγες 'οκ, έχεις δίκιο, λάθος μου' και θα έκανες όπισθεν και μετά ίσως και τον κύκλο ?!?
Να σου θυμίσω οτι με έκλεισε ακριβώς 2 μέτρα πρίν τη γκαραζόπορτά μου. Αν ερχόταν με κανονική ταχύτητα εγώ θα έμπαινα στο γκαράζ μου και ούτε θα με έκλεινε ούτε θα τον έκλεινα.
Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα το έγραφες αυτό . Αν δεν μπορείς να διακρίνεις που είναι η βλακεία σε αυτό που γράφεις τότε μάλλον ότι και να σου γράψουνε εδω μέσα τζάμπα θα στο γράψουνε
Μετά οταν του είπα να κάνει πίσω 2 μέτρα να μπώ στο γκαράζ μου επέμενε να κάνω εγώ πίσω, λές και αν έκανε αυτός πίσω θα του θιγόταν η αντρική του υπόληψη
Περίπου όσο θα θιγόταν και η δική σου υπόληψη αν έκανες τον κύκλο ?
Οσο για το άλλο που λες, ας έπεφτε πάνω μου. Εγώ εξω απο τη γκαραζόπορτά μου ήμουν, ας αποδείκνυε αν μπορούσε οτι εγώ έπεσα πάνω του και όχι αυτός.
Στη θέση του επαναλλαμβάνω δεν θα το είχα αφήσει έξω από την γκαραζόπορτα αλλά αν αντιδρούσες με τον τρόπο που αντέδρασες θα στο έσερνα μέχρι το επόμενο στενό
Γενικά αυτή η τυφλή προσκόληση στο γράμμα του νόμου που δείχνετε μερικοί χρήζει ψυχολογικής παρακολούθησης.
Υπάρχει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου (κοινώς η απλή, γ@μημένη ανθρώπινη ΛΟΓΙΚΗ). Στο στενό που μένω και που ήδη είπα ότι 4 στους 5 είναι μονίμως ανάποδα, υπάρχει αντίστοιχη πολυκατοικία με την δική σου μόνο που αυτή είναι ακριβώς στην γωνία. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να μπουν σε αυτή μπαίνουν ανάποδα αλλά η είσοδος του παρκινγκ τους είναι όυτε στα 5 μέτρα. Εκεί ούτε φασαρία θα κάνω, ούτε έχω πει ποτέ ότι είναι λάθος. Η είσοδος είναι τόσο κοντά στην διασταύρωση που απλά στρίβουν και μπαίνουν μέσα κατευθείαν χωρίς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να εμποδίσουν ποτέ κανέναν. Αν ο άλλος όμως μπει ανάποδα και θέλει να κάνει όλο το στενό ΑΝΑΠΟΔΑ εκει ας έρθει να κάνει τον μάγκα
Μου φαίνεται οτι όταν κυκλοφορείτε στο δρόμο μονίμως ψάχνεστε να βρείτε στον άλλο κάποια παρανομία μονο και μόνο για να του την βγείτε απο πάνω
Παίζει βέβαια πάντως και το σενάριο να προσπαθείς να ΜΗΝ κάνεις την παρανομία, ή ΟΤΑΝ την κάνεις να ζητάς απλά μια συγνώμη και να την κάνεις με ελαφριά, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΕΝΗΛΙΚΑΣ? Το βλέπεις γενικά σαν ρεαλιστικό, σαν πιθανό αυτό το ενδεχόμενο, ή δεν παίζει με την καμία ?!?
Το ζουμί πάντως ξέρεις πιο είναι? Ότι ΟΣΟΙ και να σου γραψουν εδώ μέσα, ΟΠΩΣ και να στο γράψουν, ότι έκανες μ@λακία (και την ενίσχυσες μπαίνοντας εδώ να γράψεις ότι και όπως το έγραψες) δεν πρόκειται καν να σου περάσει από το μυαλό η πιθανότητα να έχουν δίκιο που σου τη λένε. Το ίδιο ισχύει και για το 99,99% από όσους συμπεριφέρονται σαν εσένα και δυστυχώς αυτό είναι τελικά το μεγάλο πρόβλημα μας