-
Μόλις βρήκα πώς θα βοηθήσω οικονομικά τον υπερχρεωμένο δήμο μου!
-
περιμενουμε τα νεοτερα απο την καταγγελια
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μόλις βρήκα πώς θα βοηθήσω οικονομικά τον υπερχρεωμένο δήμο μου!θελουμε προμηθεια!
-
Τελικα, ή το εχει η φατσα μου κ τους τραβαει, ή φταιει η περιοχη. Βγηκα να παω στο τοπικο OK market (αποσταση 300μ απο το σπιτι μου, 600 αν το κανεις νομιμα οπως εγω = με δυο κυκλους δυο τετραγωνων) κ πηρα το αυτοκινητο γιατι ηθελα να του αλλαξω θεση, αλλιως θα πηγαινα με τα ποδια. Μιλαμε δηλαδη για 2 λεπτα οδηγηση συνολικα, θα το δειτε κ απο τις ωρες των προηγουμενων ποστ μου. Κυριολεκτικα βγηκα+μπηκα στο σπιτι...
Ε στο φαναρι εδω κοντα, πρωτοι σταματημενοι 3 τσογλανακια ~15-16 ετων πανω σε 2 BMX (το ενα δικαβαλο). Γινεται πρασινο το φαναρι, αυτα εκει τη παρλα τους. Ελαφρο ευγενικο μπιπ γιατι βλεπω οτι δεν το εχουν προσεξει, και:
ΒΜΧ1: Τι θε ρε (θε, χωρις ς κ περισσια μαγκια)?
Kacey: (εχοντας ηδη καταλαβει τι θα παιχτει) Ειναι πρασινο παλικαρι μου, προχωρατε.
BMX2: Αντε γαμησου ρε, δεν βλεπεις οτι μιλαμε?Υπενθυμιζω, σκαρτα 16χρονα. Τι θα κανατε στη θεση μου οι πολιτισμενοι κ σοβαροι του φορουμ?
-
Παρ ότι δεν διεκδικώ τίτλο πολιτισμενου και σοβαρού, θα απαντήσω με την εμπειρία που μου έχουν δώσει τα περισσότερα χρόνια πολλών από εδώ.
Εγώ τίποτα...
Ακομα είναι παιδιά και έχουν ενα δικαίωμα στην μαλακία...
Θα κουναγα το κεφάλι μου, πιθανόν και να γέλαγα, γνωρίζοντας ότι αργα ή γρήγορα η ίδια ή ζωή θα τους διδάξει συμπεριφορά... Μερικες φορες και σκληρά!
Ελάχιστοι γλυτώνουν -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελικα, ή το εχει η φατσα μου κ τους τραβαει, ή φταιει η περιοχη. Βγηκα να παω στο τοπικο OK market (αποσταση 300μ απο το σπιτι μου, 600 αν το κανεις νομιμα οπως εγω = με δυο κυκλους δυο τετραγωνων) κ πηρα το αυτοκινητο γιατι ηθελα να του αλλαξω θεση, αλλιως θα πηγαινα με τα ποδια. Μιλαμε δηλαδη για 2 λεπτα οδηγηση συνολικα, θα το δειτε κ απο τις ωρες των προηγουμενων ποστ μου. Κυριολεκτικα βγηκα+μπηκα στο σπιτι...Ε στο φαναρι εδω κοντα, πρωτοι σταματημενοι 3 τσογλανακια ~15-16 ετων πανω σε 2 BMX (το ενα δικαβαλο). Γινεται πρασινο το φαναρι, αυτα εκει τη παρλα τους. Ελαφρο ευγενικο μπιπ γιατι βλεπω οτι δεν το εχουν προσεξει, και:
ΒΜΧ1: Τι θε ρε (θε, χωρις ς κ περισσια μαγκια)?
Kacey: (εχοντας ηδη καταλαβει τι θα παιχτει) Ειναι πρασινο παλικαρι μου, προχωρατε.
BMX2: Αντε γαμησου ρε, δεν βλεπεις οτι μιλαμε?Υπενθυμιζω, σκαρτα 16χρονα. Τι θα κανατε στη θεση μου οι πολιτισμενοι κ σοβαροι του φορουμ?
Αν εχεις ηλιοροφη τους πετας κανα μπουκαλι νερο . Το ειδα που το εκανε ενας
-
Με μια-δυο δυνατές ξερογκαζιές συνήθως τσακίζονται..
Αν όχι, ξεκινάς, σιγά σιγά -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Παρ ότι δεν διεκδικώ τίτλο πολιτισμενου και σοβαρού, θα απαντήσω με την εμπειρία που μου έχουν δώσει τα περισσότερα χρόνια πολλών από εδώ.
Εγώ τίποτα...
Θα κουναγα το κεφάλι μου, πιθανόν και να γέλαγα, γνωρίζοντας ότι αργα ή γρήγορα η ίδια ή ζωή θα τους διδάξει συμπεριφορά... Μερικες φορες και σκληρά!
Ελάχιστοι γλυτώνουν1ον αυτο δεν ειναι μλκια=χαζομαρα, αυτο ειναι μλκια=αγενεστατος τραμπουκομαλακας εν τη γενεσει του. 2ον, δεν καταλαβα αν εννοεις οτι πιστευεις οτι θα διορθωθουν, αλλα το 'αστα μωρε, μην ασχολεισαι' αυτα θα το εκλαμβαναν ως 'ειμαστε γαμικοι, του δειξαμε του μαλακα, μπραβο μας'. Εχουμε πει, επιβραβευσει Χ συμπεριφορας = ενισχυση της. Απο το πιο μικρο εως το πιο μεγαλο ανθρωπο κ απο το πιο χαζο εως το πιο εξυπνο ζωο.
Περιμενω τους υπολοιπους να μου πουν δικες τους πιθανες αντιδρασεις.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Είναι 1000 ευρώ για καταληψη οδοστρώματος, είτε είναι τρέιλερ, είτε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες.
Και 600 ευρώ καταληψη οδοστρώματος από μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες.
Για μεγάλα οχήματα δεν θυμάμαι.EDIT: Βρήκα αυτό του Δημου Πειραιά, κοίτα το 37 http://www.pireasnet.gr/Default.aspx?tabid=584
ου καλα το 1/3 απο αυτα να εγραφαν (μην πω οτι σχεδον ολα τα εχω δει να γινονται..) θα ηταν ο πιο πλουσιος δημος
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Ελάχιστοι γλυτώνουνΕγώ πάλι επειδή δεν εμπιστεύομαι τη ζωή και γενικά βιάζομαι λίγο θα τα μάθαινα όταν βλέπουν αμάξι σαν το δικό μου να αλλάζουν τετράγωνο.
Για να μη γλιτώσουν ούτε ελάχιστοι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Υπενθυμιζω, σκαρτα 16χρονα. Τι θα κανατε στη θεση μου οι πολιτισμενοι κ σοβαροι του φορουμ?
Κασιδιαρης.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Εγώ τίποτα...
Ελάχιστοι γλυτώνουν+1
-
Παρεα με αγορια 16χρονα? τιποτα...
ειναι η μ@λ@κι@ της ηλικίας, υψομενη στο πληθος των ατομων της παρεας
θα τους περασει... -
Βγαίνεις και τους τα χώνεις. Είναι σε ηλικία που πρέπει να μάθουν ότι η δράση έχει και αντίδραση.
Κοινώς, θα ενεργούσα παιδαγωγικώς (αυτό πάρτε το όπως θέλετε), όχι για να τονώσω/καθησυχάσω τον εγωισμό μου. Και το έχω ήδη κάνει btw. -
οι έφηβοι θέλουν να γίνουν άντρες από μικροί και νομίζουν ότι θα το καταφέρουν με τέτοιες συμπεριφορές.
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Που στα Καμινια ρε μαστορα κ μου εχει ξεφυγει? Πες διευθυνση κ θα ασχοληθω εγω
Αν πας στην Χίου και μαχητών εκεί γύρω θα καταλάβεις τι εννοώ... οι μηχανές έχουν κάνει κατάληψη σε όλα τα πάρκινγκ εκεί, χωρίς να είναι πάρκινγκ για μηχανές και είναι έτσι παρκαρισμένες που πολλές φορές μία μηχανή πιάνει μία θέση αυτοκινήτου μόνη της
από πότε οι μηχανές υποχρεούνται να παρκάρουν σε διαφορετική θέση και να έχουν δικό τους πάρκινγ;
-
Θα τους εξηγούσα πως κάτω από διαφορετικές συνθήκες (π.χ. αν ήμουν ο Kacey) θα είχαν φάει το ξύλο της αρκούδας. Στην παρούσα φάση όμως, θα τους έλεγα να βάλουν τη γλώσσα στον κ@λο και να εξαφανιστούν αν δε θέλουν να περάσω από πάνω τους (με το smart ).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Θα τους εξηγούσα πως κάτω από διαφορετικές συνθήκες (π.χ. αν ήμουν ο Kacey) θα είχαν φάει το ξύλο της αρκούδας. Στην παρούσα φάση όμως, θα τους έλεγα να βάλουν τη γλώσσα στον κ@λο και να εξαφανιστούν αν δε θέλουν να περάσω από πάνω τους (με το smart ).Φοβαμαι πως το Smart θα σκορπισει, οποτε βαλε το Β
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φοβαμαι πως το Smart θα σκορπισει, οποτε βαλε το ΒΓια εκφοβισμό ανέφερα το smart
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Παρεα με αγορια 16χρονα? τιποτα...
ειναι η μ@λ@κι@ της ηλικίας, υψομενη στο πληθος των ατομων της παρεας
θα τους περασει...Πως ξερεις οτι θα τους περασει? Πως ξερεις οτι θα παει προς τη σωστη κατευθυνση κ δεν θα εξελιχθει στον καφρο της γειτονιας ή στον καφρο που βλεπουμε σε καθε δρομο, που απαιτει να περασει το δικο του κ τσαμπουκαλευεται οταν δεν το ανεχονται οι αλλοι αυτο? Ειδικα απο τη στιγμη που ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ τη συμπεριφορα αυτη, με το να την επιτρεπεις? Με το να βλεπουν ενα 30χρονο να υποχωρει μπροστα στα 16χρονα?
-
Εν τελει δεν μαθαμε, ποια ηταν η δικη σου αντιμετωπιση?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]