-
Αν κατέβαζε κάποιος από τους παρεβρισκομένους κανέναν καθρέπτη, κανένα τζάμι, κάτι από το μπουρδέλο της τέλος πάντων, θα είχε κυρώσεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κατέβαζε κάποιος από τους παρεβρισκομένους κανέναν καθρέπτη, κανένα τζάμι, κάτι από το μπουρδέλο της τέλος πάντων, θα είχε κυρώσεις?Φθορά ξένης περιουσίας
-
Μπα, παρατημένο ήταν. Όπως ένα σκουπίδι, ας πούμε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να παθουν καρκινο. Αλλα αφου πρωτα χασουν τα παιδια τους απο καρκινο.Τα μελλοντικά παιδιά τους που κολλάνε; 'Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα', guilt by association κλπ;
Απλά σου εύχομαι να μην χρειαστεί να γνωρίσεις αυτή την αρρώστια από κοντά, για να συνειδητοποιήσεις τι είδους επικές μαλακίες γράφεις τώρα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχω αρχισει κ ξεφευγω επειδη τα παντα κ οι παντες γυρω μας εχουν αρχισει να ξεφευγουν*. Εγω απλως προσαρμοζομαι. Ειναι αυτο που εδω κ χρονια (κυριολεκτικα) λεω οτι παμε για ζουγκλα κ στο τελος θα καταληξουμε χειροτεροι απο ζουγκλα, οπου θα επιβιωνουν μονο τα πιο αγρια ζωα.*Επειδη τοσο καιρο ολοι τους αφηνετε. Καθημερινα τετοιες συμπεριφορες επιβραβευονται με το να γινονται ανεκτες.
Εντελως φιλικα κ εγω σου υπενθυμιζω:
4 μαλακες (κ αδερφες, γιατι μαζευονται τεσσερεις φουσκωτοι για να τολμησουν να τα κανουν αυτα...) αναγκαζουν απροκλητα κοσμο να κολλαει σε κοκκινα φαναρια, κ μετα χασκογελωντας του κανουν κωλοδαχτυλα. Κ ειναι σιγουρο οτι οταν καποιος τους ριξει τα γ@μοστ@υριδια που τους αξιζουν, θα βγουν εξω κ θα τον πλακωσουν στο ξυλο.
Κ αυτος που θα τους μπινελικωσει μπορει να ειναι ο πατερας σου που ειναι πιο μεγαλος κ εχει μαθει να ριχνει κ κανα βρισιδι στον δρομο, η γκομενα σου που με αγνοια κινδυνου θα τους βρισει, μπορει να εισαι εσυ απο πισω που για τον Χ σοβαρο λογο βιαζεσαι, κλπ κλπ.
Αρα, να τους φαει τα σωθικα ο καρκινος. Κ αν γινοταν με καποιο μαγικο τροπο να μαθαιναν οτι το επαθαν αυτο επειδη εκαναν αυτο που κανουν στον δρομο, ακομα καλυτερα.
ΥΓ Τωρα που το σκεφτομαι, ισως να ειναι κ χειροτερα ετσι γιατι ωντας ετοιμοθανατοι, δεν εχουν κ πολλα να χασουν κ μπορει να γινουν κ χειροτεροι. Καλυτερα ισως να ηταν να ψοφησουν μια κ εξω κ να μας απαλλαξουν απο την παρουσια τους. Απλα σκεφτομαι το κοστος της σφαιρας που κανονικα πρεπει να φανε, δεν ειναι οι εποχες για τσαμπα εξοδα...ΑΥΤΟ ειναι που με προβληματιζει.
σοβαρέψου ρε συ
είναι 20χρονα που σημαίνει ανώριμα και κάνουν μαλακίες στο δρόμο όπως κάναμε και μεις μικροί. Κανα δυο σφαλιάρες θέλουν να στρώσουν για να μάθουν, όχι και καρκίνο
έχεις δίκιο μεν σ'αυτό που λες ότι κακώς επιβραβεύουμε αυτές τις συμπεριφορές αλλά όχι και να ευχόμαστε θάνατο για τέτοια πταίσματα που έχουν περιθώριο να διορθωθούν.
-
Συμφωνώ. Τα 20χρονα θέλουν σφαλιάρες. Μάλλον θέλαν από μικρά ξύλο. Τώρα είναι αργά. Έχουν σχηματίσει χαρακτήρα και υποψιάζομαι πως και σε δέκα χρόνια θα είναι τα ίδια ζώα που είναι και τώρα.
Επίσης, από που συμπέρανες πως: 'είναι 20χρονα που σημαίνει ανώριμα και κάνουν μαλακίες στο δρόμο όπως κάναμε και μεις μικροί.'. Αν εσύ έκανες μαλακίες στους δρόμους μικρος δεν σημαινει πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Ούτε πως πρέπει να δείχνουμε κατανόηση. Αυτή ακριβώς η νοοτροπία του 'έλα μωρέ παιδιά είναι, κάνανε την πλάκα τους' μας έφερε εδώ.
Τρελαίνομαι όταν βλέπω γονείς να βλέπουν τα κωλοπαιδα τους να κάνουν βλακείες και να τα αφήνουν ατιμώρητα. Οι γονείς στην Ελλάδα χαίρονται όταν το παιδί τους έχει θράσος και μεγαλώνει τσογλάνι. Για τέτοια ανωμαλία μιλάμε. Έχει σαπίσει τόσο πολύ η ελληνική οικογένεια που δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία.
Αυτά τα παιδιά, θέλαν ένα τηλέφωνο στην αστυνομία(την αστυνομία που θα ασχοληθεί, λέμε τώρα) που θα τα πιάσει, θα τσακιστούν οι γονείς να σώσουν τα αγγελούδια τους και εκεί εκτός από το ξύλο που θα τρώγανε τους γονείς για αυτή τη συμπεριφορά, θα μένανε και κανά δυο 24ωρα στην στενή έτσι για να εμπεδώσουν τι μαλακία κάνανε. Έτσι δείχνεις πως δεν ανέχεσαι σαν κοινωνία και σαν γονιός τέτοιες συμπεριφορές. Άλλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
-
το χω ξαναγράψει, σα νέος οδηγός έκανα πολλές βλακείες και καγκουριές όχι επίτηδες αλλά χαζά, άφελα. Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα και αφού έφαγα και κραξίματα βελτίωσα πολλά πράγματα στην οδηγική μου συμπεριφορά. Τρόπο θέλει, όχι φόνο
-
Πολύ γέλιο χθές με ένα ζώο.
Το σπίτι μου βρίσκεται σε ένα μονόδρομο με παρτέρια αριστερα-δεξια που ίσα ισα χωρά ένα αυτοκίνητο. Επειδή βρίσκεται 20 μετρα πιό μέσα απο τη γωνία του δρόμου συνήθως όταν έρχομαι με το αυτοκίνητο απο τον κάθετο, κοντοστέκομαι, κοιτάω αν έρχεται κάποιος απο την άλλη μεριά του δρόμου και αν δέν έρχεται μπαίνω αυτά τα 20 μέτρα ανάποδα γιατί αλλιώς αν θέλω να μπώ κανονικά είναι μεγάλος κύκλος.
Έτσι έκανα και χθές. Κοιτάω οτι δέν έρχεται κανένας και μπαίνω. Όμως με το που στρίβω μπαίνει άλλο αυτοκίνητο απο την άλλη μεριά του δρόμου. Δέν αγχόνομαι όμως γιατί έχει να διανύσει μεγαλύτερη απόσταση και μέχρι να φτάσει εγώ θα έχω ήδη μπεί στο γκαράζ μου.
Αμ δε! Με το που με βλέπει το ζώο αφηνιάζει και πατάει τέρμα γκάζι και με φτάνει ενώ είμαι δύο μέτρα πρίν τη γκαραζόπορτα.
Βγαίνει απο το παράθυρο και μου λέει με υφάκι: Το ξέρεις οτι πας ανάποδα? Κάνε όπισθεν τώρα!, ή κάτι τέτοιο
του λέω εγώ: -φίλε, μπορείς να κάνεις δύο μέτρα πίσω να μπώ στο γκαράζ μου?
-Όχι, θα πάς εσύ πίσω
-Βρε σέ παρακαλώ!
-Όχι!Έτσι είσαι? Κραααακ τραβάω το χειρόφρενο, παίρνω τα πράγματά μου απο το αυτοκίνητο, κλειδώνω και φεύγω! Το ζώο να βρίζει να απειλεί και να ωρύεται ενώ εγώ χαλαρός μπαίνω στην πολυκατοικία
Μετά απο 2-3 λεπτά που είχε φύγει το ζώο πάω και παίρνω το αυτοκίνητο και το βάζω στο γκαραζ.
-
γιατί δεν έκανες πίσω;
-
Όπως και να'χει εσυ παρανόμησες..
-
dog80 το ότι είναι 20 μέτρα δεν είναι δικαιολογία. Ούτε το ότι έχεις να κάνεις μεγάλο κύκλο. Αν έπεφτε επίτηδες πάνω σου και πλήρωνες όλες τις ζημιές εσύ, δε νομίζω να το έπαιζες τόσο άνετος.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πολύ γέλιο χθές με ένα ζώο.Το σπίτι μου βρίσκεται σε ένα μονόδρομο με παρτέρια αριστερα-δεξια που ίσα ισα χωρά ένα αυτοκίνητο. Επειδή βρίσκεται 20 μετρα πιό μέσα απο τη γωνία του δρόμου συνήθως όταν έρχομαι με το αυτοκίνητο απο τον κάθετο, κοντοστέκομαι, κοιτάω αν έρχεται κάποιος απο την άλλη μεριά του δρόμου και αν δέν έρχεται μπαίνω αυτά τα 20 μέτρα ανάποδα γιατί αλλιώς αν θέλω να μπώ κανονικά είναι μεγάλος κύκλος.
Έτσι έκανα και χθές. Κοιτάω οτι δέν έρχεται κανένας και μπαίνω. Όμως με το που στρίβω μπαίνει άλλο αυτοκίνητο απο την άλλη μεριά του δρόμου. Δέν αγχόνομαι όμως γιατί έχει να διανύσει μεγαλύτερη απόσταση και μέχρι να φτάσει εγώ θα έχω ήδη μπεί στο γκαράζ μου.
Αμ δε! Με το που με βλέπει το ζώο αφηνιάζει και πατάει τέρμα γκάζι και με φτάνει ενώ είμαι δύο μέτρα πρίν τη γκαραζόπορτα.
Βγαίνει απο το παράθυρο και μου λέει με υφάκι: Το ξέρεις οτι πας ανάποδα? Κάνε όπισθεν τώρα!, ή κάτι τέτοιο
του λέω εγώ: -φίλε, μπορείς να κάνεις δύο μέτρα πίσω να μπώ στο γκαράζ μου?
-Όχι, θα πάς εσύ πίσω
-Βρε σέ παρακαλώ!
-Όχι!Έτσι είσαι? Κραααακ τραβάω το χειρόφρενο, παίρνω τα πράγματά μου απο το αυτοκίνητο, κλειδώνω και φεύγω! Το ζώο να βρίζει να απειλεί και να ωρύεται ενώ εγώ χαλαρός μπαίνω στην πολυκατοικία
Μετά απο 2-3 λεπτά που είχε φύγει το ζώο πάω και παίρνω το αυτοκίνητο και το βάζω στο γκαραζ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αναμενω ποστ Πιπινου μετα απο αυτα..Μπορώ να σου χαλάσω χατήρι; τόσο καιρό κάνεις ότι με αντιπαθείς, αλλά τελικά είσαι μεγάλος οπαδός.
μου συνέβη πριν λίγο καιρό στα φανάρια της Κατεχάκη για να στρίψεις προς Ζωγράφου ...
Είμαι το 4ο αυτοκίνητο. Φεύγουν τα 2 πρώτα . Στο τρίτο είναι 4 μαντράχαλοι 20άρηδες . Πάει να ξεκινήσει και σταματάει , φαινόταν κάτι να μη πηγαίνει καλά με το αυτοκίνητο . Με το που ανάβει πορτοκαλί , γκαζώνει και φεύγει , οι μαντράχαλοι σκάνε στα γέλια και κάνουν κωλοδάχτυλα , φυσικά δε προλάβαινα να περάσω κι εγώ . Εντάξει ήμουν χαλαρός τότε και για να πω την αλήθεια γέλασα με το σκηνικό , αλλά άμα ήμουν σε άλλη φάση θα τους κυνηγούσα στάνταρΟι λύσεις είναι οι εξής:
-
Στο φανάρι αυτό υπάρχουν 2 λωρίδες (έχω phd στην περιοχή), οπότε τους παρακάμπτεις, μπαίνεις μπροστά και τους κλείνεις αφήνοντάς τους και αυτούς στο κόκκινο ή, ακόμα χειρότερα, περνάς εσύ με κόκκινο βαθύτατο και αυτοί πίσω στο φανάρι.
-
Σπας πλάκα και τους κορνάρεις κάνοντας χειρονομίες που τους επιβραβεύουν.
-
Περνάς με κόκκινο, όπως και αυτοί. Πιο κάτω, ο δρόμος έχει 2 λωρίδες. Η μία στρίβει αριστερά για Ζωγράφου (προφανώς 20χρονοι θα πηγαίνουν αριστερά προς τις καφετέριες) και η άλλη συνεχίζει ευθεία, είτε για Γουδί, είτε για να βγεις στην Ούλωφ Πάλμε. Ό,τι και να κάνουν, θα μπουν σε μονόδρομο στο τέλος. Άρα, αρχικά τους παρακάμπτεις στο κομμάτι με τις 2 λωρίδες (πανεύκολο με την κίνηση), παρακολουθείς πού θέλουν να πάνε και κάνεις το εξής. Όταν μπουν στο μονόδρομο και δεν μπορούν να ξεφύγουν πλέον, σταματάς το αυτοκίνητο ακριβώς πριν από κάποιο στενό (να μην έχουν δυνατότητα να κάνουν πίσω) και ή δηλώνεις ότι χάλασε (αδελφίστικη λύση) ή σταματάς, βγαίνεις, κλειδώνεις και τους λες ότι πηγαίνεις σπίτι για χε....ο και έρχεσαι μετά να το πάρεις για να πας βόλτα Γλυφάδα.
-
Κάτι που έκανε ένας φίλος και θα το έκανα αν δεν ήμουν κάφρος. Στην επόμενη διασταύρωση (εκεί που χωρίζουν οι δρόμοι) θα άρχιζα τα σβουρίδια. Το έχει κάνει φίλος όσο ήταν στο ΠΝ, οπότε δε θα του έκανε και τίποτε η ΕΛΑΣ. Σβούρα η μπέμπα στην Κατεχάκη. Ή ακόμα χειρότερα (ΚΑΙ αυτό το έχει κάνει), τους παρακάμπτεις, μπαίνεις μπροστά, τους κλείνεις, τέρμα Μητροπάνος: 'θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου, πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου', κατεβαίνεις, ρίχνεις μια ζεμπεκιά στη μέση του δρόμου και τους δίνεις ένα μπουκάλι να πιούν*.
-
Κάνεις ό,τι και ένας γνωστός πριν 2 εβδομάδες. Πήγε να τον τρακάρει επίτηδες ένα λεωφορείο των ΜΑΤ. Ανοίγει παράθυρο, μην μου πουλάς μαγκιές εμένα, λέει στον οδηγό, ο οδηγός τον χλευάζει, αυτός ακολουθεί την κλούβα και σε λίγο έρχεται στο Tetra ειδοποίηση στον οδηγό να σταματήσει τις μαλακίες γιατί έχουν αναφορά από τον Δκτη της ..... : δε λέω υπηρεσία για ευνήτους λόγους. Κάνεις, λοιπόν, το αντίστοιχο, αν έχεις την ίδια θέση. Τους περνάς, τους κλείνεις και τους κατεβάζεις και με χέρια πάνω στο καπώ περιμένεις ενισχύσεις, ενώ τους σημαδεύεις με το πιστόλι.
-
Η δικιά μου πρόταση είναι να μην ασχολείσαι καν γιατί: α) οι τύποι απλά σπάνε πλάκα, β) είναι κωλόπαιδα που τους τα έχει όλα έτοιμα ο μπαμπάς και αισθάνονται υπεράνω ή γ) είναι αριστεροί επαναστάτες, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα των φαναριών και θέλουν να φέρουν αναρχία, δηλαδή βλ. το (β). Στην περίπτωση (γ) χρησιμοποιώ πάντα τη φράση (τώρα με προδίδω): φίλε μου ιδεολόγε, τι κάνει ο καθηγητής πατέρας σου;
Ευχαριστώ.
- Πριν κάποια χρόνια είμαι με ένα φίλο και πηγαίνουμε σε μια γιορτή (έχει σημασία αυτό). Μας κάνει παιχνιδάκια ένα 306 τετραπετάλουδο. Τύπος στα 20-25 με την κοπέλα του μέσα. Ανοίγει λίγο ο φίλος να ξεφύγει, πάλι αυτός να χώνεται επιδεικτικά. Τελικά, σταματάμε στο φανάρι, ο τύπος από δίπλα προτείνει κόντρα. Δεκτόν, του λέω, και βγάζω το μπουκάλι που πηγαίνα στη γιορτή. Θα πιούμε όμως πρώτα ένα μπουκαλάκι, έτσι για να φτιάξουμε κεφάλι και μετά θα κάνουμε μία καλή. Όλη τον Κηφισό μέχρι Αγ. Στέφανο με εμένα οδηγό στο άλλο αυτοκίνητο. Ο χαμένος 1.000€, του λέω. Μου απαντάει ότι ούτε λεφτά έχει,ούτε πίνει όταν οδηγεί. Ωραία, του λέω, όχι λεφτά, πάμε με τα ποτά όμως. Απαντάει πάλι όχι. Λοιπόν, του λέω, όπως καταλαβαίνω κολώνεις, οπότε, αν θες την επόμενη φορά να πουλήσεις μαγκιά στην κοπελίτσα, φρόντισε να δέχεσαι ΟΛΕΣ τις προκλήσεις που εσύ ξεκίνησες γιατί τώρα, η κοπέλα σε θεωρεί αδελφή και έχει γυρίσει το κεφάλι της αλλούς. Η κοπέλα, που στην αρχή κοίταγε επίτηδες και αυτή για πρόκληση, είχε γυρίσει αλλού το βλέμα της γιατί κατάλαβε ότι δεν την έπαιρνε. ΠΑΝΤΑ, να το έχετε σαν βασική αρχή αυτό, υπάρχει κάποιος που είναι πιο τρελλός ή πιο ανεύθυνος από εσάς που μπορεί να σας φτάσει στα άκρα.
ΥΓ. Ένας παππούς στη γειτονιά μου, έλεγε: από την ώρα που βγήκε το σίδερο, χάθηκαν οι μάγκες. Είναι μια παράφραση του: ο Θεός έκανε τους ανθρώπους και ο Colt τους έκανε όλους ίσους.
Παρατήρηση: @dog80
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχεις δίκιο, απλά και μόνο βλέποντας το θέμα ενεργειακά. Έπεσες θύμα ενός ακόμα τιμωρού των δρόμων, από αυτούς που δημιουργούν χειρότερο πρόβλημα στην κοινωνία από αυτό που πάνε να λύσουν. Το μόνο σου λάθος ήταν που άφησες το αυτοκίνητο εκεί. Άνετα θα σε τράκαρε και θα πλήρωνες μετά τα μαλλιά της κεφαλής σου. Έπρεπε να κάνεις πίσω για να τελειώνεις. -
-
πραγματικά υποκλίνομαι στην ποικιλία λύσεων και στην ανάλυσή τους!
Το (6) έκανα κι εγώ αλλά διαβάζοντας τα προηγούμενα , σα να το μετάνιωσα
Το (1) πάντως δεν ήταν εφικτό γιατί ήμουν στην αριστερή λωρίδα και στη δεξιά είχε συνεχή ροή αυτοκινήτων που θα έστριβαν και δε μπορούσα να χωθώ. Άσε που δεν είχα φανταστεί τι καγκουριά ετοίμαζαν , νόμιζα οτι απλά τους είχε σβήσει και δεν έπαιρνε μπρος -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
dog80 το ότι είναι 20 μέτρα δεν είναι δικαιολογία. Ούτε το ότι έχεις να κάνεις μεγάλο κύκλο. Αν έπεφτε επίτηδες πάνω σου και πλήρωνες όλες τις ζημιές εσύ, δε νομίζω να το έπαιζες τόσο άνετος.Ο συγκεκριμένος δρόμος και οι γύρω έχουν ελάχιστη κίνηση απο περαστικούς και ελάχιστη κίνηση γενικά, οι πιό πολλοί είναι αυτοί που μένουν στα σπίτια εκεί και γενικά όλοι δείχνουμε κατανόηση στο συγκεκριμένο θέμα. Πχ έχει τύχει να έρχομαι εγώ κανονικά και ο άλλος ανάποδα και να κάνω εγώ πίσω να τον διευκολύνω.
Αλλά αν μου έρχεται ο άλλος με λυμένο το ζωνάρι για καυγά μαγκιά-κλανιά-εξάτμιση τότε δέν κάνω πίσω χιλιοστό
-
@dog80
Να μπαίνεις με την όπισθεν, οπότε στον επόμενο 'τιμωρό της παρανομίας' του ρίχνεις μια ψιλή και φωνάζεις ότι έπεσε πάνω σου.
Γειτονιά σου είναι, θα έχεις και 'μάρτυρες'...Και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
dog80 το ότι είναι 20 μέτρα δεν είναι δικαιολογία. Ούτε το ότι έχεις να κάνεις μεγάλο κύκλο. Αν έπεφτε επίτηδες πάνω σου και πλήρωνες όλες τις ζημιές εσύ, δε νομίζω να το έπαιζες τόσο άνετος.
Ο συγκεκριμένος δρόμος και οι γύρω έχουν ελάχιστη κίνηση απο περαστικούς και ελάχιστη κίνηση γενικά, οι πιό πολλοί είναι αυτοί που μένουν στα σπίτια εκεί και γενικά όλοι δείχνουμε κατανόηση στο συγκεκριμένο θέμα. Πχ έχει τύχει να έρχομαι εγώ κανονικά και ο άλλος ανάποδα και να κάνω εγώ πίσω να τον διευκολύνω.
Αλλά αν μου έρχεται ο άλλος με λυμένο το ζωνάρι για καυγά μαγκιά-κλανιά-εξάτμιση τότε δέν κάνω πίσω χιλιοστό
Δεν θα έκανες πίσω χιλιοστό ενώ γνωρίζες ότι είσαι παράνομος ?!? Εγώ θα έσπρωχνα το μπ....λο σου μέχρι το επόμενο τετράγωνο αν ήμουν στη θέση αυτού που ερχόταν κανονικά.
Όσο για την 'κατανόηση' των γειτόνων, προσέχτε το λίγο γιατί αυτή η γ@μημένη η 'κατανόηση' και η ανοχή είναι αυτά που μας έχουν φέρει στο σημείο που είμαστε τώρα ..
Το έχουμε χάσει τελείως
-
Το ζώο είσαι εσύ σ'αυτή την περίπτωση. Δεν το καταλαβαίνεις?? Είσαι πολύ τυχερός που δεν φώναξε αστυνομία για τα περαιτέρω.
Sent from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@dog80Το ζώο είσαι εσύ σ'αυτή την περίπτωση. Δεν το καταλαβαίνεις?? Είσαι πολύ τυχερός που δεν φώναξε αστυνομία για τα περαιτέρω.
Αφου είναι dog... το λέει και το όνομα. Μου αρέσει πάντως που το ποστάρει κιόλας σαν να έχει δίκιο
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
@dog80Το ζώο είσαι εσύ σ'αυτή την περίπτωση. Δεν το καταλαβαίνεις?? Είσαι πολύ τυχερός που δεν φώναξε αστυνομία για τα περαιτέρω.
Σοβαρά? Ο άλλος που πήγαινε σαν μανιακός σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας τί ήταν?
@dog80
Να μπαίνεις με την όπισθεν, οπότε στον επόμενο 'τιμωρό της παρανομίας' του ρίχνεις μια ψιλή και φωνάζεις ότι έπεσε πάνω σου.
Γειτονιά σου είναι, θα έχεις και 'μάρτυρες'...Και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
Ούτε να τιμωρήσω κανέναν θέλω ούτε να σπάσω το αυτοκινητό μου. Να πάω σπίτι μου θέλω
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]