-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σ'αυτούς που μου κολλάνε από πίσω εν κινήσει δεν πατάω πια φρένο.. απλώς μου έρχεται εντελώς τυχαία να καθαρίσω τα τζάμια μου με τα πιτσιλιστήριαΑχ ρε γμτ δεν το σκέφτηκα...!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
σ'αυτούς που μου κολλάνε από πίσω εν κινήσει δεν πατάω πια φρένο.. απλώς μου έρχεται εντελώς τυχαία να καθαρίσω τα τζάμια μου με τα πιτσιλιστήρια
Αχ ρε γμτ δεν το σκέφτηκα...!!!
σωστος!!!!
-
σ'αυτούς που μου κολλάνε από πίσω εν κινήσει δεν πατάω πια φρένο.. απλώς μου έρχεται εντελώς τυχαία να καθαρίσω τα τζάμια μου με τα πιτσιλιστήριακανα δυο φορες εχω αναψει και το πισω φως ομιχλης
-
Τη λύση την εχω πει πολλές φορές. Τζάμπα χαλάτε νερό. Ακουμπάτε με το αριστερό το φρένο ίσα που να ανάψουν οι λάμπες, χωρίς να σηκωσετε το πόδι από το γκάζι.
Αρκεί να έχετε κάνει την απαραίτητη εξάσκηση για να μην έχουμε τροπέτα.
Και αρκεί να μην οδηγατε vag-ελη που έχουν την κακή συνήθεια σ' αυτές τις περιπτώσεις να κόβουν την ανάφλεξη. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τη λύση την εχω πει πολλές φορές. Τζάμπα χαλάτε νερό. Ακουμπάτε με το αριστερό το φρένο ίσα που να ανάψουν οι λάμπες, χωρίς να σηκωσετε το πόδι από το γκάζι.Αρκεί να έχετε κάνει την απαραίτητη εξάσκηση για να μην έχουμε τροπέτα.
Και αρκεί να μην οδηγατε vag-ελη που έχουν την κακή συνήθεια σ' αυτές τις περιπτώσεις να κόβουν την ανάφλεξη.φρενο με το αριστερο μην το δοκιμασεις ποτε!!!!εκτος αν εμαθες με το αριστερο απο την σχολη οδηγων.δοκιμασε μια φορα σε αδειο δρομο να το πατησεις να δεις.οσο και λιγο να θες να το χαιδεψεις το αριστερο δεν εχει αισθηση οπως το δεξι και παταει πολυ το φρενο με αποτελεσμα να κολησεις στο τιμονι.για τον απο πισω δεν το συζητω θα σας κανει καλοκαιρινους!!!
-
Για να έχει διατυπώσει έτσι την δημοσίευση του, προφανώς το έχει δοκιμάσει.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
φρενο με το αριστερο μην το δοκιμασεις ποτε!!!!εκτος αν εμαθες με το αριστερο απο την σχολη οδηγων.δοκιμασε μια φορα σε αδειο δρομο να το πατησεις να δεις.οσο και λιγο να θες να το χαιδεψεις το αριστερο δεν εχει αισθηση οπως το δεξι και παταει πολυ το φρενο με αποτελεσμα να κολησεις στο τιμονι.για τον απο πισω δεν το συζητω θα σας κανει καλοκαιρινους!!!Έτσι την πάτησα μια φορά στο στρατό Οδηγούσα αυτόματη καναδέζα και φτάνοντας σε στοπ πήγα να πατήσω τον (ανύπαρκτο) συμπλέκτη με το αριστερό και φυσικά πάτησα φρένο με όλη μου τη δύναμη
-
την πρώτη φορά που πάτησα με το αριστερό ήταν για δοκιμή
αλλά καλά έκανα και το δοκίμασα, μια φορά σε βουνίσιο δρόμο, δεν καθόμουν φαίνεται σωστά στο κάθισμα, το δεξί μου μούδιασε χωρίς να το καταλάβω κ χρειάστηκε να το πατήσω με το αριστερό
σε όλο το κομμάτι είχε ανηφόρα, το δεξί πάντα στην ίδια θέση κ όταν άρχισε η κατηφόρα -
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
φρενο με το αριστερο μην το δοκιμασεις ποτε!!!!εκτος αν εμαθες με το αριστερο απο την σχολη οδηγων.δοκιμασε μια φορα σε αδειο δρομο να το πατησεις να δεις.οσο και λιγο να θες να το χαιδεψεις το αριστερο δεν εχει αισθηση οπως το δεξι και παταει πολυ το φρενο με αποτελεσμα να κολησεις στο τιμονι.για τον απο πισω δεν το συζητω θα σας κανει καλοκαιρινους!!!
Έτσι την πάτησα μια φορά στο στρατό Οδηγούσα αυτόματη καναδέζα και φτάνοντας σε στοπ πήγα να πατήσω τον (ανύπαρκτο) συμπλέκτη με το αριστερό και φυσικά πάτησα φρένο με όλη μου τη δύναμη
Έτσι την είχα πατήσει με...νοικιάρικο accent αυτόματο. Κοκκάλωσα το αυτοκίνητο, πώς δεν γίναμε αλοιφή με τον από πίσω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
φρενο με το αριστερο μην το δοκιμασεις ποτε!!!!εκτος αν εμαθες με το αριστερο απο την σχολη οδηγων.δοκιμασε μια φορα σε αδειο δρομο να το πατησεις να δεις.οσο και λιγο να θες να το χαιδεψεις το αριστερο δεν εχει αισθηση οπως το δεξι και παταει πολυ το φρενο με αποτελεσμα να κολησεις στο τιμονι.για τον απο πισω δεν το συζητω θα σας κανει καλοκαιρινους!!!
Έτσι την πάτησα μια φορά στο στρατό Οδηγούσα αυτόματη καναδέζα και φτάνοντας σε στοπ πήγα να πατήσω τον (ανύπαρκτο) συμπλέκτη με το αριστερό και φυσικά πάτησα φρένο με όλη μου τη δύναμη
Έτσι την είχα πατήσει με...νοικιάρικο accent αυτόματο. Κοκκάλωσα το αυτοκίνητο, πώς δεν γίναμε αλοιφή με τον από πίσω...
Έπαθα το αντίθετο... Πριν αγοράσω το αυτοκίνητο μου, οδηγούσα το αυτόματο του αδερφού μου για 2-3 χρόνια περίπου. Μια μέρα πήρα το Fοcus της αδερφής μου και γυρνώντας από Λουτράκι, πλησιάζω τα διόδια στον Ισθμό και πατάω απλώς φρένο, μέχρι που μου έσβησε ευτυχώς 'το αντίθετο' δεν είναι επικίνδυνο....
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
Τη λύση την εχω πει πολλές φορές. Τζάμπα χαλάτε νερό. Ακουμπάτε με το αριστερό το φρένο ίσα που να ανάψουν οι λάμπες, χωρίς να σηκωσετε το πόδι από το γκάζι.
Αρκεί να έχετε κάνει την απαραίτητη εξάσκηση για να μην έχουμε τροπέτα.
Και αρκεί να μην οδηγατε vag-ελη που έχουν την κακή συνήθεια σ' αυτές τις περιπτώσεις να κόβουν την ανάφλεξη.φρενο με το αριστερο μην το δοκιμασεις ποτε!!!!εκτος αν εμαθες με το αριστερο απο την σχολη οδηγων.δοκιμασε μια φορα σε αδειο δρομο να το πατησεις να δεις.οσο και λιγο να θες να το χαιδεψεις το αριστερο δεν εχει αισθηση οπως το δεξι και παταει πολυ το φρενο με αποτελεσμα να κολησεις στο τιμονι.για τον απο πισω δεν το συζητω θα σας κανει καλοκαιρινους!!!
'Αρκεί να έχετε κάνει την απαραίτητη εξάσκηση' λέει, προφανώς δεν αναφέρεται σε rookies στο left foot braking.
@Ταύρος
Η πιο σίγουρη λύση είναι και τα δύο μαζί.... Καθαρίζεις τα τζάμια σου και κάνεις κι ένα 'τακ' με το αριστερό στο φρένο λες κι αφαιρέθηκες και κάτι πετάχτηκε μπροστά σου ξαφνικά.... -
το φρένο είναι επικίνδυνο, ακόμα και να μην πατηθεί για να πιάσει αλλά ν'ανάψει το φως, γιατί μπορεί ο πίσω να κοιτάει κάπου αλλού ξέρω γω να γυρίσει να δει το στοπ και να πανικοβληθεί, ενώ το νεράκι απλώς θα του σπάσει τα νεύρα
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
σ'αυτούς που μου κολλάνε από πίσω εν κινήσει δεν πατάω πια φρένο.. απλώς μου έρχεται εντελώς τυχαία να καθαρίσω τα τζάμια μου με τα πιτσιλιστήρια
κανα δυο φορες εχω αναψει και το πισω φως ομιχλης
Την τελευταία φορά που το έκανα, ο ταρίφας με προσπέρασε από δεξιά (μόνο που δε με έσπρωξε) και μπήκε στο χιλιοστό μπροστά μου (αφού ανέβηκα στα φρένα). Καθαρά δολοφονική ενέργεια . Guess what, ήμουν με το smart.
-
αν ειναι μερα αναψτε τα φωτα αν κολαει απο πισω θα νομισει πως φρεναρετε.εσεις ομως επιταχυνετε πατωντας γκαζι.γενικα οι βιαστικοι ειναι αστα να πανε.
-
Πόσο ξεφτέρι πρέπει να είσαι για να βρέξεις το βράδυ τον δρόμο με αυτές τις θερμοκρασίες, γνωρίζοντας πως το πρωϊ θα έχει γίνει πάγος;
-
το φρένο είναι επικίνδυνο, ακόμα και να μην πατηθεί για να πιάσει αλλά ν'ανάψει το φως, γιατί μπορεί ο πίσω να κοιτάει κάπου αλλού ξέρω γω να γυρίσει να δει το στοπ και να πανικοβληθεί,..............Τι πάει να πει 'μπορεί να πανικοβληθεί'; Πρόβλημά του, ας κρατήσει απόσταση. Δηλαδή αν ΟΝΤΩΣ χρειαστεί να πατήσεις φρένο και ο από πίσω κοιτάει κάπου αλλού, πρέπει να σκοτωθείς για χάρη του; Συγγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι.
Προχθές βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνας-Θηβας, στο ύψος της Αγ Σωτήρος, ανάβω αλάρμ, βγάζω χέρια για νοήματα για να σταματήσει ο από πίσω που με είχε γ@μήσει με τους προβολείς του. Για 8 χιλιόμετρα (από τη Μάνδρα) με πήγαινε γ@μιώντας. Ούτε νοήματα καταλάβαινε, ούτε πίσω φως ομίχλης, ούτε φρένα. Του άφηνα χώρο να προσπεράσει, αλλά το ζωάδι τίποτα. Μέχρι που τον σταμάτησα στη μέση του δρόμου και τον έκραξα. Νεαρός, 27-28 χρονών με Golf GTi. Τι στα διάλα, το μπλε λαμπάκι ΔΕ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ;;;;;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πόσο ξεφτέρι πρέπει να είσαι για να βρέξεις το βράδυ τον δρόμο με αυτές τις θερμοκρασίες, γνωρίζοντας πως το πρωϊ θα έχει γίνει πάγος;Υμηττού και Φρύνωνος (Γωνία Α' νεκροταφείο, στη γαμάτη κατηφόρα) τη Δευτέρα είχε πάγο, με 2,5 βαθμούς. Έφαγε σαβούρα μοτοσυκλετιστής μπροστά μου, ευτυχώς όλα καλά.
Μου άναψε το λαμπάκι antispin ενώ πατούσα ελάχιστο γκάζι. -
Πρώτη φορά US, παραλαμβάνω το νοικιάρικο αμάξι απο το πάρκινγ του αεροδρομίου
Αυτόματο (φυσικα) , δεν εχω ξαναοδηγησει...
Σιγα σιγα παω να βγω και βλεπω για πρωτη φορα διπλα μου state trooper φορτηγακι με ολα τα μπλιμπλικια πανω, φαρους κτλ......
οποιος εχει δει για τι τερατα μιλαμε, καταλαβαινει.... η ροδα του εφτανε στο κεφαλι μου
Παω να σταματησω στην εξοδο για το δρομο, πρωτο φρεναρισμα με το αριστερο, κοκαλωμα με στριγγλισματα....Οοοps... τον βλεπω τον τυπο βαζει μπρος και με παιρνει απο πισω...
βγαινω στον interstate.... να εχω ιδρωσει μπας και ξεπερασω τα 55mph, αλλα δεν ηθελα να πηγαινω και υποπτα αργα...
μετα απο 5-6 εξοδους εφυγε και με αφησε...φιουυυυυ...
-
Αμερική ... Δε χαρίζει κάστανα στην οδήγηση ......
Σε γνωστό αμερικανικό νησι , οδηγώντας είχα κανει μια μ...κια και με πλησίασε ένα αγροτικό με locals ...
Πήγε η καρδιά στην κουλουρη ... Είπα μέσα μου μ.... Δε σε παίρνει -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
ι.
Προχθές βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνας-Θηβας, στο ύψος της Αγ Σωτήρος, ανάβω αλάρμ, βγάζω χέρια για νοήματα για να σταματήσει ο από πίσω που με είχε γ@μήσει με τους προβολείς του. Για 8 χιλιόμετρα (από τη Μάνδρα) με πήγαινε γ@μιώντας. Ούτε νοήματα καταλάβαινε, ούτε πίσω φως ομίχλης, ούτε φρένα. Του άφηνα χώρο να προσπεράσει, αλλά το ζωάδι τίποτα. Μέχρι που τον σταμάτησα στη μέση του δρόμου και τον έκραξα. Νεαρός, 27-28 χρονών με Golf GTi. Τι στα διάλα, το μπλε λαμπάκι ΔΕ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ;;;;;Πως αντεδρασε το ΖΩΟ?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]